Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καυλιαρηδες η ξεΚωλετη σημερα ηταν ανοιχτη, με την Εφη μεσα να δινει ρεσιταλ.! Επεκυψα στον πειρασμο  :knockinb: και περασα τελεια.!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αξιος !  :rockon:

Η Εφη τι διαμετρο & συντελεστη τριβης εχει ?
:2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:bigdick: με κολαζεις ...

οι κριτικες που βλεπω στο συγκεκριμενο ειναι ολιγον παλιες ,
ξερουμε ποιες αλλες δουλευουν εκει και το ρολο βαρανε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εκει δυο χρονια σχεδον τωρα  και βαλε δουλευαν η εφη με πολυ καλες κριτικες ,κανει μονο απλο και εχει τελεια συμμετοχη

η αφρουλα ξανθια που εχει σιλικονατες βυζαρες και κανει και ισπανικο και ποδολαγνεια

και τελευταια περασε η αλινα η πολωνεζα με βυζι και πλουσια ελεη γενικως και καλη στο κρεβατι και η γνωστη ξανθια κοντοπουτανη κελυ που προσωπικα δεν μ αρεσει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Σου ανεβαζω μια φρεσκια.!  :grin:
Δεν ρωτησα ποια θα δουλευει μαζι της το μονο που ξερω αν θυμαμαι καλα γιατι το μυαλο μου ηταν φευγατο!! ειναι τελος του Αυγουστου θα σταματησει για αδεια.
Παντως θα χασεις αν δεν δοκιμασεις.! Σου εγγυαμε εγω επιστροφη χρηματων.!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δεν σου αρεσει εμφανησιακα περνα δεν θα χασεις, εγω την πρωτη φορα που πηγα, μπηκα χωρις να την δω, ηξερα οτι ειναι κορυφη.! Και βγηκα με ανοιχτο το στομα. Εναφανησιακα ειναι σαν μια ωραια γυναικα που βλεπεις καθε μερα εξω στο δρομο... :cum:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκανα τσαρκα πριν κανα δυωρο , Λιγο ακυρο που θα  αναφερω ονοματα γιατι σχολασαν ολες  :2funny:
αλλα θα πω οτι θυμαμαι ...

Α Γεωργ 4 , Μαρια (?) Συμμαθητρια της τσατσας στα 30 το απλο
Α Γεωρ 16 (ερως) κλειστο
Α Γεωρ 34  μελαχρινη , που ειχε τζακουζι και εν ονοματι...  :think:
Αφροφιτη ,μια ξανθια με χοντρα μπουτια
Κοροβαγκου Κλειστο
Εκκλησια εβελινα
Αντριανα στο Φριξου 9
Χριστινα GR στο Ν ουρανου 26
Π Ερημητη μια ρωσιδα καθολου πιπινι , Νικολετα ?  :think: ηταν και μονη της , χωρις τσατσα Της προτεινα να μεινω εγω για λιγες ωρες να βγαλω κανα εχτρα αλλα δεν ηθελε  :2funny:
Αλιακμονος μια ελληνιδα ( αλλα μη το δενετε και κομπο)
ματζαρου 14 η Σερβα
ματζαρου 1 η βουλγαρα
Και κωλετη η ΕΦΗ  :rockon:

Την οποια περιμενα κανα 20 λεπτο να βγει  και με το που βγηκε εφυγε κουζινα , και ποοιος προλαβε ειδε
Δεν ανοιξαν πρωι αλλα μεσημερι οπως μου ειπε η τσατσα , Ο καραμαν ειπε οτι την πηρε βραδυ , οπωτε λεω με λιγες ορες υπνου θ ειναι αυτη.. δεν την ειδα και πολυ ορεξατη στο σαλονι και την εκανα ,
Καλο καμματι παντως απ οσο ειδα , την εχω στα υπ οψιν

Τελικα Πηγα Βικη , κυριως λογο νεανικων φυσικων σφιχτων βυζιων , που μετα την Εβελινα με εχουν συνεπαρει ... :idiot:

Κριτικη αυριο , με το καλο

Καληνυχτες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φορουσε μαυρα , ηταν ξανθια , οχι με πολυ μακρυ μαλλι ,  ο χαιρετισμος και τα λιγα που ειπε ειχαν καλη ελληνικη προφορα , δεν ηταν πιπινι παντως ... (φτανουν αυτα)

παντως με τοσο ηλιο εξω με το που εμπαινα μεσα δεν εβλεπα για κανα λεπτο  :2funny:
αλλη φορα θα  βγαινω πιο αργα , να δροσιζει και λιγο :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φορουσε μαυρα , ηταν ξανθια , ο χαιρετισμος και τα λιγα που ειπε ειχαν καλη ελληνικη προφορα , δεν ηταν πιπινι παντως ... (φτανουν αυτα)

παντως με τοσο ηλιο εξω με το που εμπαινα μεσα δεν εβλεπα για κανα λεπτο  :2funny:
αλλη φορα θα  βγαινω πιο αργα , να δροσιζει και λιγο :P
να ταν η κελλυ; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν θυμαμαι να ειπαμε ονομα καν , μ αρεσει που επαιρνα και καρτες  και ηθελα να γραψω ονοματα απο πισω , για να δοσω καλη αναφορα
και για να αποφυγω επισκεψεις στο μελλον , παιρνοντας απλα τηλεφωνο

Τις μισες τις ξεχασα κ αι τις αλλες μισες δε τις θυμαμαι  :2funny:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Παντως γενικως ρε παιδια δεν εχει τρελα μωρα η Πολις , ειχα καιρο να ασχοληθω με το σπορ και μας βρισκω αρκετα πισω  :S

Καλωςηρθα ε ?  :-

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Το επιπεδο ειναι πεσμενο εδω και καιρο.! Ειναι ζητημα στις 60-70 πουτανες που εχει η πολη μας οι 10 να περνανε το εμφανησιακο κρητιριο, και μια ( η Τζεσυ) ειναι μουναρα.!! :2funny: ...σε μια βραδυνη γυρα μουναρα δεν θα βρεις πουθενα και το πολυ να βρεις 1-2 καλες εμφανησιακα και ολα αυτα στην Θεσσαλονικη του 2010.!!! :headbang: :headbang: που επρεπε να μην ξερουμε ποια να προτωδιαλεξουμε... και μην σηζητησουμε για το επιπεδο service.! ειναι για :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Οποιος μαθει ποια εχει την πρωινη βαρδια στην Κωλετη ας ενημερωσει

Επισκέπτης
Welcome to the club jo.. :)

Σταθερή αξιά και πάλι θα πω για τη Τζοάννα εγώ, μονίμως φούλ τα δωμάτια. Νομίζω ότι δεν θα αντέξει κ πολύ έτσι. Λίγο σε πιέζει να τελιώσεις με μερικά άντε μωρό μου κτλ.

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
μιλάς για την τζοάνα στο προμηθέους τέρμα κάτω? περίπου 20 χρονών απο ρουμανία με ωραία βυζια? μια φορά την πήρα στο απλό και ήταν οκ, αν μιλάμε για την ίδια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ηι Maaneskyggen  ;)

Εγω που ειχα παει με μια εφη στο προμηθευος 11 πριν κανα 40 ημερο...
την ξερει κανεις αυτη ?  :think: ξανθια οχι πολυ μακρυ μαλλι , ρουμανα μαλλον

* ασχετο *
gl πες αλευρι...
PNG, 315x492px, 287 KB (0.28 MB)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom