Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (9 μέλη και 60 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για πηγη ψαχτε στο google

Για τις βαρδιες , και γω ετσι ειχα καταλαβει Ρωξανα περιμενα Εβελινα πετυχα , αλλα δε βγηκα χαμενος
το κουδουνι δε πρεπει να δουλευει , αφου εχει χαρτι και λεει χτυπηστε την πορτα
μπορει να μην ακουσαν γενικως παντως γιατι  κανουν εργασιες  στον επενω οροφο , ποσο περιμενα την κοπελα ακουγοταν λες και γκρεμιζαν
ευτηχος πριν ερθει μαλλον επεσε συρμα και σταματησαν

τι εχει πανω αραγε ?  :think:
Δεν το ακουσα στα προγραμματα , αλλα λετε να εχει και < μπαλκωνατο > ?  :2funny:
με προλαβες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tom85

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
paidia kanena kalo milf mexri tis 7 na douleyei gia simera kserei kaneis???

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
paidia kanena kalo milf mexri tis 7 na douleyei gia simera kserei kaneis???
καλησπερα,γραφε ελληνικα κ οχι greekenglish,milf θα βρεις Ανδρέου Γεωργίου 4 ,αν δε κανω λαθος τωρα δουλευει η Ευα κ μετα βραδυνη η νικολ.κ οι δυο milf.... :knockinb:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πήρα Τζέσυ....
ΜΑΥΡΟ συναγωνιστές... Πλήρωσα για 69... ο μ@λάκας... 52 είδα, 67 είδα αλλά 69 με τίποτα...
Εγώ να έχω το μουνί της στη μάπα μου κι αυτή να με έχει τρελάνει στο χειρογλύκανο... Μαλακία της λέω βαράω και μόνος μου... Τέλος πάντων, έρχεται από πάνω αρκετά άτσαλα, την στρώνω λίγο καλύτερα, μετά στα τέσσερα όπου και κατάθεσα...
Εντάξει, δε λέω, η κοπέλα τα σπάει από εμφάνιση και το ξέρει, αλλά ενώ θα μπορούσε να έχει κόσμο το μαγαζί μέχρι έξω, από μένα τουλάχιστον ξανα ΔΕΝ!
Και είχε και αξύριστα πόδια...

Και περνάω στην Αγάπη από 26ης Οκτ 52... Όπου ένα συνεργείο διόρθωνε πόρτα κούφωμα κλπ...
Το κορίτσι είναι κορυφη, επό εμφάνιση έχει βυζι 2άρι, ψηλή όμορφη, βελούδινο δέρμα και στο κρεβάτι κάνει σαν την γκόμενα σου που είχατε να βρεθείτε κανα μήνα... Κάνει γυμνό τσιμπούκι και 69 στα 80 ευρω τα οποία για να τα πάρει, την ιδρώνει την φανέλα που λένε... Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάρω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πήρα Τζέσυ....
ΜΑΥΡΟ συναγωνιστές... Πλήρωσα για 69... ο μ@λάκας... 52 είδα, 67 είδα αλλά 69 με τίποτα...

Εγώ να έχω το μουνί της στη μάπα μου κι αυτή να με έχει τρελάνει στο χειρογλύκανο... Μαλακία της λέω βαράω και μόνος μου... Τέλος πάντων, έρχεται από πάνω αρκετά άτσαλα, την στρώνω λίγο καλύτερα, μετά στα τέσσερα όπου και κατάθεσα...
Εντάξει, δε λέω, η κοπέλα τα σπάει από εμφάνιση και το ξέρει, αλλά ενώ θα μπορούσε να έχει κόσμο το μαγαζί μέχρι έξω, από μένα τουλάχιστον ξανα ΔΕΝ!
Και είχε και αξύριστα πόδια...

Και περνάω στην Αγάπη από 26ης Οκτ 52... Όπου ένα συνεργείο διόρθωνε πόρτα κούφωμα κλπ...
Το κορίτσι είναι κορυφη, επό εμφάνιση έχει βυζι 2άρι, ψηλή όμορφη, βελούδινο δέρμα και στο κρεβάτι κάνει σαν την γκόμενα σου που είχατε να βρεθείτε κανα μήνα... Κάνει γυμνό τσιμπούκι και 69 στα 80 ευρω τα οποία για να τα πάρει, την ιδρώνει την φανέλα που λένε... Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάρω.

Τελικα δεν ειμαι ο μονος.! :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελος ο καφες , εγραψα την κριτικη για Εβελινα , τσεκαρετε αργοτερα
ανεβασα εδω και κατι διαφημηστικα απο την εκκλησια για οσους ενδιαφερονται
Σειρα εχει η Ρωξανα απ οτι βλεπω , για να τελειωνουμε με αυτο το σπιτι
μιας και απο τις κριτικες που ειδα ,  Αντριανα δεν παω .

Εκτος απο αναφορες για , συμπεριφορες , μεγεθος βυζων , τιμες κλτ
νομιζω πρεπει να αναφέρουμε και την διαμετρο φ του αιδιου  :grin: ( οταν βγει η κριτικη θα καταλαβετε)

Εκεινος ο Karaman που ειναι ? , βαζω στοιχημα θα ριξει κανα ποστ του τυπου

Αννα φ 10 Συντελεστης τριβης 12
Γωγο φ 09 Συντελεστης τριβης 18
Λιλη φ 12 Συντελεστης τριβης 06

=============================================================================
zorba6969 Γραψε μια κριτικη γιατι εδω η πληροφορια θα χαθει σχετικα γρηγορα

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
σημερινή βόλτα στον βαρδάρη στις 6 το πρωί. αλουμινάτο μια αλίσια ξανθιά με ωραίο βυζί γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί. στα 80 δίνει κώλο. σαπφούς και προμηθέους μια τζούλια απο ουκρανία. πολύ ωραιο πρόσωπο και σώμα αλλά στα 30 είναι κομοδίνο μέσα. μακριά της. προμηθέους τέρμα κάτω μια τζοάνα απο ρουμανία. και αυτή γλυκιά με ωραίο μεσαίο βυζί και σώμα. αυτή το 30ρικό το τιμάει.

μαρινόσπιτο μια ρεμπέκα απο ρωσίά, στο έρως μια αλίσια αν θυμάμαι καλά και στο σαπφούς 20 η ελληνίδα κέλλη. αυτες δε τις είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τελος ο καφες , εγραψα την κριτικη για Εβελινα , τσεκαρετε αργοτερα
ανεβασα εδω και κατι διαφημηστικα απο την εκκλησια για οσους ενδιαφερονται
Σειρα εχει η Ρωξανα απ οτι βλεπω , για να τελειωνουμε με αυτο το σπιτι
μιας και απο τις κριτικες που ειδα ,  Αντριανα δεν παω .

Εκτος απο αναφορες για , συμπεριφορες , μεγεθος βυζων , τιμες κλτ
νομιζω πρεπει να αναφέρουμε και την διαμετρο φ του αιδιου  :grin: ( οταν βγει η κριτικη θα καταλαβετε)

Εκεινος ο Karaman που ειναι ? , βαζω στοιχημα θα ριξει κανα ποστ του τυπου

Αννα φ 10 Συντελεστης τριβης 12
Γωγο φ 09 Συντελεστης τριβης 18
Λιλη φ 12 Συντελεστης τριβης 06

=============================================================================
zorba6969 Γραψε μια κριτικη γιατι εδω η πληροφορια θα χαθει σχετικα γρηγορα

:2funny: :2funny: :2funny:
Ξερω να σου πω και ποιες το εχουνε θερμαινομενο.!! Δηλ. με το που Τον βαλεις μεσα ζεματαει το μουνακι.!!! :knockinb:

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευή βράδυ, κατά τις 11 , έκανα μια μικρή τσάρκα!
Πήγα στο μπουρδέλο απέναντυ απο το τζάμπο , βλέπω φώς και πάω να μπω και με σταματάει ο μπράβος και μου λέει κλειστό κατι έπαθε η κοπέλα ! Πάω να φύγω και βλέπω ασθενοφόρο !! Τι γίνεται ρε ? Έμαθα για λιποθυμία της κοπέλας και για χαμηλή πίεση . Έμαθε κανένας τίποτα και για ποια κοπέλα ?
Τέλος πάντων , πήγα στο γκορντεν σταρ , δεν μου άρεσε η κοπέλα μια μελαχροινή . Και μετά πήγα στο κεφαλληνίας , βλέπω ένα δυνατό μωρό, ξανθό με καλό κορμί ,  και έγινε κατάθεση ! Μπαίνω μέσα και ξεκινάω ...... Έρχεται το μωρό μεσα και δεν μιλούσε καθόλου . Πρώτη μαλ..κια . ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ !!! Είναι δυνατόν ? Μου γυρνάνε και εμένα τα μυαλά μου και την κάνω ενα γαμησι στα 4 . Και μετά από πάνω .  Την είχα τρελάνει ! και ξαφνικά εκει που ήμουν έτοιμος να σκοράρω , την βλέπω να σηκωνεται να φύγει !! Την κάνω νοήμα να τελειώσω και μετά φύγε !!!  σαν να μου έκανε χάρη , η κυρία με τελειώσε με μαλακία !! Και μετά έκανε παράπονα στην τσατσά ( μου τα είπε ένας φίλος που ήταν μαζί μου). Ηταν και ένας συνάδελφος μπουρδελιάρης και του είπα  να μην μπεί μέσα . ΠΕΤΑΜΕΝΑ 30 € !!
η επιθεση μαλλον θα εγινε λιγο προτου παει ο φιλος....  κωλοφαρδια..

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αλλα δεν ταιριαζουν οι ωρες.. τεσπα!! ρε μαλακες τι θεματα ειναι αυτα? πραγματικα αν υπηρχε και αλλος θα τον επαιρνε ξωφαλτσα.γαμησετα!! παντως τελευταια με ειχε πλησιασει μεσα στα μπουρδελα ενας τυπος που και καλα πουλουσε κοκα (αλβανος).δεν ειχε σκοπο να γαμησει,πηγαινε απο μπουρδελο σε μπουρδελο και πλησιαζε και καλα πελατες πρωτα με χιουμορ για τις γκομενες και μετα πετουσε και το αλλο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Χτες το βραδυ κατα τις 1.30 με 2 το κουδουνι του "Casa di amore" leιτουργουσε κανονικα!!!
δουλευε η Ρωξαννη.....πηγα μαζι με φιλο μου και ο φιλος  :knockinb: αλλα δεν πολυενθουσιαστηκε με την αποδοση της..40 ευρω....
γυρισαμε ολα τα κοντινα μερη εκει....αξιολογα κομματια μονο στο "Villa Erotica"(καλα το λεω???)Φριξου 9(Μια ξανθια με Μακρυ μαλλι,δεν θυμαμαι ονομα),στο "La Femme"(Ξανθια,νταρντανα Μαρια νομιζω το ονομα της) και ενα μιλf στην Α.Γεωργιου 4(ξανθο και αυτο!!!)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Χτες το βραδυ κατα τις 1.30 με 2 το κουδουνι του "Casa di amore" leιτουργουσε κανονικα!!!
δουλευε η Ρωξαννη.....πηγα μαζι με φιλο μου και ο φιλος  :knockinb: αλλα δεν πολυενθουσιαστηκε με την αποδοση της..40 ευρω....
γυρισαμε ολα τα κοντινα μερη εκει....αξιολογα κομματια μονο στο "Villa Erotica"(καλα το λεω???)Φριξου 9(Μια ξανθια με Μακρυ μαλλι,δεν θυμαμαι ονομα),στο "La Femme"(Ξανθια,νταρντανα Μαρια νομιζω το ονομα της) και ενα μιλf στην Α.Γεωργιου 4(ξανθο και αυτο!!!)
Ανδριάννα στο φριξου
Λαουρα στο golden stars
Εμμανουέλα version2 στο κεφαληννίας.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, πυροβόλησαν έναν 37χρονο αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα και τον αριστερό βραχίονα.

Το θύμα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
αρχισαν οι στρακαστρουκες....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, πυροβόλησαν έναν 37χρονο αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα και τον αριστερό βραχίονα.

Το θύμα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
αρχισαν οι στρακαστρουκες....
οι σαλονικεις εσμεν παθιαρικοι σε ολα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom