Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Τσατσα μου είπε ότι είναι ουγγαρέζα, της λέω "σαν την σαλάτα" :)

Καστανόξανθη είναι, αλλά η ίδια μου είπε ότι είναι Ελλάδα εδώ και δύο εβδομάδες, ήρθε από Λονδίνο, μιλάει αγγλικά καλά, ελληνικά γιοκ.

Για Ρωσίδα πάντως, δεν μου έκανε.

Από κει και πέρα... έχει piercing στον αφαλό, βυζί μέτριο, ελαφρά κοιλίτσα. Το δυνατό της σημείο είναι η χαδιάρικη συμπεριφορά. Θα ξαναπάω από βδομάδα για πιο κομπλέ πρόγραμμα. Πρώτη φορά το μετάνοιωσα που δεν έσκασα παραπάνω, κάτι το οποίο θα το διορθώσω.

Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σχετικά καινούρια πάντως, έχω αυτήν την εντύπωση.

Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ήταν από τα γαμήσια που βγαίνεις με χαμόγελο  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Η Τσατσα μου είπε ότι είναι ουγγαρέζα, της λέω "σαν την σαλάτα" :)

Καστανόξανθη είναι, αλλά η ίδια μου είπε ότι είναι Ελλάδα εδώ και δύο εβδομάδες, ήρθε από Λονδίνο, μιλάει αγγλικά καλά, ελληνικά γιοκ.

Για Ρωσίδα πάντως, δεν μου έκανε.

Από κει και πέρα... έχει piercing στον αφαλό, βυζί μέτριο, ελαφρά κοιλίτσα. Το δυνατό της σημείο είναι η χαδιάρικη συμπεριφορά. Θα ξαναπάω από βδομάδα για πιο κομπλέ πρόγραμμα. Πρώτη φορά το μετάνοιωσα που δεν έσκασα παραπάνω, κάτι το οποίο θα το διορθώσω.

Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σχετικά καινούρια πάντως, έχω αυτήν την εντύπωση.

Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ήταν από τα γαμήσια που βγαίνεις με χαμόγελο  :grin:

Αρα ειναι αλλη κοπελα, καινουρια. οk.!
Και μην μετανιωνεις που δεν εσκασες παραπανω για πρωτη φορα, παντα την πρωτη φορα να περνεις το απλο γιατι αν μπεις και ειναι μαπα το καρπουζι θα τα κλαις και αν εχεις δωσει και πολλα...αν σου αρεσει, ξαναπας και τοτε σκας οσα θελεις αφου ετσι και αλιως θα περασεις καλα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερει κανεις που ειναι η μεντυ η ουγγαρεζα  που δουλευε πριν κανα εξαμηνο σαπφους 20

intersleek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς εάν επεστρεψε στον αγώνα το Μαρινάκι?

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Καλησπέρα μαγκες

2 πληροφορίες θέλω αν ξέρει κανείς

Η Μιραμπέλα-Ιζαμπελα απο Κεφαλληνιας 8 ξέρει κανεις που έχει πάει,αν δουλευει αλλου?

Η Σισσυ απο Κεφαληνιας 8 επισης ξερει κανείς αν δουλεύει κάπου?

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
για κεφαλληνίας τώρα τελευταία κανουν μπαλάκι πρωι βράδυ μια ξανθιά εμαννουέλα καινούργια, ψιλομπαζε φατσα. Όσες φορές πήγα για ισαμπέλλα δεν την πέτυχα, πετύχαινα την Εμ. Και ποτέ η τσατσά δεν έλεγε ποια δουλεύει επόμενη βάρδια...

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
καταθεση χθες τη νυχτα στην πολυαγαπημενη μου milf Αγαπη στο 26ης Οκτωβριου 52.ξανθια Ρωσσιδα με λεπτο κορμι και ατελειωτη καυλα.χαδια,δαχτυλα και γλωσσοφιλα ατελειωτα.κανει οτι μπορει να σε ικανοποιησει μεσα.οταν τη γαμας σπαρταραει.θα γυρισε πρωινη τις επομενες μερες μου ειπε

οποιος δεν εχει φαει Αγαπη.....απλα χανει!!!

Συμφωνώ πολυ καλη εμπειρία!!!

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα μαγκες

2 πληροφορίες θέλω αν ξέρει κανείς

Η Μιραμπέλα-Ιζαμπελα απο Κεφαλληνιας 8 ξέρει κανεις που έχει πάει,αν δουλευει αλλου?

Η Σισσυ απο Κεφαληνιας 8 επισης ξερει κανείς αν δουλεύει κάπου?

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Την πρώτη (Ισαβέλα - Μιραμπέλα) την ψάχνω κι εγώ.

Η δεύτερη (Σισσουλίνι) δουλεύει 12:00 - 20:00 στο Κεφαλληνίας μέχρι την Κυριακή. Πήγαινε και ρώτησέ την αν σε ενδιαφέρει.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερει κανεις που ειναι η μεντυ η ουγγαρεζα  που δουλευε πριν κανα εξαμηνο σαπφους 20

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτο το ξανθο σημερα βραδυ στο σαπφους 5 (αυτο με τα σκαλοπατακια) που ειχε φορα παρτιδα τα βυζακια ποιο ειναι? πολυ ωραιο προσωπο και ωραιο κωλαρακι.. αλλα οπως μου ειπε ενας φιλος που εκανε δοκιμη μεσα αμετοχη τελειως.. πως την λενε αυτη? παντως εμενα κατι μου θυμιζει απο παλιοτερα..

Επισκέπτης
Αρχισέ να γίνεται σχετικά ξεπέτα κ η Λάουρα,τουλάχιστον έτσι ένιωσα!!! :rolleyes:

Καλή πάντως ακόμα!!! :sunglasses:

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση χθες ταντάλου 9(ερως) στην τζένη.Με ξεγέλασε η φθηνη τιμή για κωλαράκι(60) και μπήκα.Πίπα χάλια,μετά με λέει πρώτα στο μουνάκι και μετά από πίσω.Όταν πήγα για την πίσω πόρτα ξάπλωσε στο πλάι ενώ την έλεγα στα 4 και μετά από 20 δεύτερα μου λέει άντε και άντε πρέπει να φύγω. Συνάδελφοι ΜΑΚΡΙΑ!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Κατάθεση χθες ταντάλου 9(ερως) στην τζένη.Με ξεγέλασε η φθηνη τιμή για κωλαράκι(60) και μπήκα.Πίπα χάλια,μετά με λέει πρώτα στο μουνάκι και μετά από πίσω.Όταν πήγα για την πίσω πόρτα ξάπλωσε στο πλάι ενώ την έλεγα στα 4 και μετά από 20 δεύτερα μου λέει άντε και άντε πρέπει να φύγω. Συνάδελφοι ΜΑΚΡΙΑ!!!
εμ δεν ηξερες δε ρωταγες κ συ, οταν δεις τζενη οπου φυγει φυγει

αστην να σε πιασει τα αρχιδια πιαστην κ εσυ λιγο το κωλαρακι που

ομολογουμενως ειναι καλο κ μετα δρομο

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γυμνό ''μπουκιτσί'' στη Σίσσυ στο Κεφαλληνίας! Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Η πίπα και τελείωμα στο στόμα με 60€!!! Αρχική τιμή 80€, το ρίχνανε στα 70€ επειδή είμαι όμορφος, τελικά 60€ με σκούφο στο τελείωμα! Το Σισσουλίνι βέβαια δεν νιώθει τίποτα και το ήπιε ''γκλούκα της'' το σφινάκι!!!

gfe, προστοιχόλογα, χάδι, φιλιά τι να πει κανείς για αυτή την ακούραστη εργάτρια του σεξ!!!

Όποιος προλάβει μέχρι αύριο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδω καποτε η τρελοτζενη εκανε το απλο με 40ε και δεν μεναμε ικανοποιημενοι εσυ ηθελες με 60ε κολο να μεινεις ικανοποιημενος?

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
βόλτα ξημερώματα παρασκεύης στον βαρδάρη, τίποτα το ιδιαίτερο.
προμηθέους τέρμα κάτω μια αλίσια, σαπφούς 7 η αλέξια στη οποία και κατέθεσα, στο μαρινόσπτιο μια αδιάφορη, στο έρως η τζένη, αλουμινάτο και σαπφούς με προμηθέως δεν είδα γιατί ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Δηλαδη η Τζουλια απο προμηθεους μας την εκανε σημερα που ειπα να παω να την επιθεωρησω.! :'(
Μηπως την ειδε κανενας να τραγουδαει αλλου???
Τωρα???  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom