Τι εγινε δεν βλεπω κινηση...
Παντως και στα στουντικια μας χαλαρα για Παρασκεβατοβραδο...
Τσαρκα με καταθεσεις πριν κανα 3ωρο με ενα φιλαρακι και εχουμεν και λεμε...
26ης Οκτωμβρη 35Α. Το πορνιδιο η μελαχρινη πιτσιρικα Λαουρα που καθετε σε οποιον πουτσο δει στο σαλονακι, καλη κινηση για να σε καυλωσει και να περασεις αλλα εχει και αλλου πορτοκαλιες.!
2ης Οκτωμβρη 52. Μιλφ θα την ελεγα την ξανθια Ρωσιδα Αγαπη, γυρω στα 30-35 την κανω αν και στο αθενς την εχει για 28αρα, τοτε εγω ειμαι 22αρης.!!!
Πετρου Εριμητη. Βουλγαρα ψιλη κοπελα μελαχρινη στο ονομα Καθριν.! Ωραιο σωμα αλλα δεν μου καθοντουσαν τα βυζακια της καλα, σαν μουφα, θα εβγαζε κανα σουτιεν και θα ηταν φετα και αυτη. Αν γνωριζει κανενας για τουτην ας μηλησει.!
Ν.Ουρανου 26. Η Ελληνιδα Κρυστη, μελαχρινη κοντουλα με μπουταρες, λιγο εκφυλη φατσα, αλλα δεν...
Φριξου 9. Η μουνιτσα Τζεσυ, Γερμανικο μελαχρινο κοριτσακι ντυμενο στα
κοκκινα σημερα...
Φριξου 14. Κλειστον το ιδρυμα.
Ν.Ουρανου 1Β. Το μελαχρινο πιπινακι η Ρωξανη με τους καινουριους αεροσακους τις.! Πολυ καλη δουλεια οπτικα, θα δοκιμαστουν καποια στιγμη στο μελλον αναλυτικοτερα για την ποιοτητα τους.!
Κωλετη. Κλειστα.
Κεφαληνιας. Ξανθια κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, τιποτα το ιδιαιτερον.
Α.Γεωργιου 34. Η μελαχρινη Ντονα.
Α.Γεωργιου 16. Η Υπολοχαγος Νατασσα, απο την Ρωσια με αγαπη.! Καστανο καρε μαλι, σιλικονατοι βυζοι, και μεγαλη προθυμια μεσα στο δωματιο απο την κοπελα...
Α.Γεωργιου 4. Η Μιλφ ξανθια Νικολ...
Απο την αλλη μερια...
Ρουλια και Κωττα. Κοριτσακι μελαχρινο ομορφο στο πρωσωπο
ΑΛΛΑ σωμα??? Το ταιρι απο το ανθρωπακι της Michelin.!!!!
Χοντρουλα μεχρι εκει που δεν παει.! Οποιος γουσταρει τις πολυ αφρατες...ας γαμησει.!
Απα πα πα πα...... :S
Μαντζαρου 10. Και εδω αναφερθηκε ονομα αλλα δεν το συγκρατησα, ή Βικη ή Ευη ή Ευα??? Ξανθια κοπελα προς το καρε μαλι, με ελαφρως παραπανησια κιλακια. βυζια???...παντοφλες! ή θα τα χαρακτηριζα σαν τοστ το οποιο εχει κατσει μεσα σε αλουμινοχαρτο και απο την αποβολη της θερμοτητας του εχει τραβηξει υγρασια και πας να το σηκωσεις και πεφτει κατω.!!! :S :S :S Τουλαχιστον κρυψτα κοριτσι μου μην τα εχεις ετσι και φενονται.!!!
Μαντζαρου 1Α. Η Βουλγαρα Αντζελα, ψιλη μελαχρινη σπαζμενη λογο ηλικιας? γκομενα. ψιλα γραμματα μεσα στο δωματιο.
Αλιακμονως. Κλειστο και αυτο, μαλλον δεν το βλεπω να ξανανοιγει σε τετοια γειτονια διπλα.
Κατεχακη. Λεω στο φιλαρακι μου θα ειναι η Σιμονα, μπες και αν δεν σου αρεσει, πληρωνω εγω...και σκαει μυτη η καριολα η Καρμεν.!! Βρε ουστ καριολα που θες να σε γαμησουμε...μαλλον να μας γαμησεις και να μας βγαλεις το λαδι.!
Γνωμη μου.!
Και οι καταθεσεις γινανε στις εξης κοπελες...το φιλαρακι μου κατεθεσε στους καινουριους βυζους της Ρωξανης. βγηκε με τα μουτρα κατεβαζμενα και η πρωτη λεξη που μου ειπε ηταν
Κριμα η ομορφια της.!...Ξεπετα το κοριτσι.!
Οσο για μενα σημερα εκανα την εκπληξη.! Εφαγα Μιλφ.! Πηγα στην Αγαπη 26ης Οκτωμβρη 52, ενταξει δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν ειμαι για τετοια πραγματα εγω.! Χαδακια μηδεν, πιπα πολυ καλη με παθος και επιμονη, δαχτυλα στο μη γρασαρισμενο μουνακι της που οπτικα μου αρεσε, στην πραξη φιλοτιμη συμετυχε και αυτη...γενικα σαν να γαμουσα καμια γειτονισα μου η καμια θεια μου.! Τεσπα δεν ειναι στα γουστα μου δοκιμασα και εχασα, μπορει να δοκιμασω στο μελλον και την Ναντια απο Πετρου Ερημιτη...
Αυτα για σημερα, μαλλον τα ιδια και αυριο...