Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Καλησπέρα μάγκες

Τελικά ανακάλυψε κανείς που βρίσκεται η Μιραμπέλλα απο την Κεφαλληνιάς 8???

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

:knockinb:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
  Μπραβο ο γαμα...! Περασες καλα??
φιλε ειναι κουκλα
αλλα το γαμησι της βερονικας,της αφρουλας,της μιλανας
δεν το κανει
ρε φιλε για συμβουλεψε με επειδη εγω δεν εχω πολυ παρε δωσε με ιεροδουλες
ειναι επικινδυνο να βγεις με μια του ειδους....
δεν εχει γυρισει μου ειπε την πολη και θελει να παει βολτα στην παραλια :sunglasses: :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
φιλε ειναι κουκλα
δεν το κανει
δεν εχει γυρισει μου ειπε την πολη και θελει να παει βολτα στην παραλια :sunglasses: :sunglasses:

Οντως το γαμισι της δεν συγκρινετε με καμιας απο των παραπανω, οι παραπανω πεζανε τσαμπιονς λιγκ και η Τζεσυ πεζει κυπελουχων.! :2funny:

Τωρα οσον αφορα το τελευταιο σκελος...μην παιρνεις τιποτα στα σοβαρα, αν σου κατσει...ΟΡΜΑ.!!! :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οντως το γαμισι της δεν συγκρινετε με καμιας απο των παραπανω, οι παραπανω πεζανε τσαμπιονς λιγκ και η Τζεσυ πεζει κυπελουχων.! :2funny:

Τωρα οσον αφορα το τελευταιο σκελος...μην παιρνεις τιποτα στα σοβαρα, αν σου κατσει...ΟΡΜΑ.!!! :grin:
δεν παιζει να στην πεσει κανας νταβας;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
δεν παιζει να στην πεσει κανας νταβας;

Γιατι να στην πεσει για καφε θα την πας (και για κανενα ψιλο ;)) δεν θα την βγαλεις στο κλαρι.!
Και αν σου ειπε η γκομενα οτι γουσταρει να βγει εξω σημαινει οτι δεν εχει προβλημα με νταβαδες.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παω να μπω στην Αννα προμηθεως εχει κοσμο αστο λεω γιατι βιαζομουνα να παω για μπυρες. Στην Βικυ την βυζαρου πολυκοσμια. Παω λεω να μπω οπου βρω παω ερως ηταν μια τσιγγανορουμανα που οταν εβγαλε το φορεμα γαμησε τα μπυροκοιλια νταλικιερη.Καλο τσιμπουκι στο γαμησι μετρια γιατι κουνιοτανε πολυ και δεν σε αφηνε να πιασεις ρυθμο. Φατσα εκφυλη τσιμπουκλιδικια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Τι εγινε δεν βλεπω κινηση... :think:

Παντως και στα στουντικια μας χαλαρα για Παρασκεβατοβραδο...
Τσαρκα με καταθεσεις πριν κανα 3ωρο με ενα φιλαρακι και εχουμεν και λεμε...

26ης Οκτωμβρη 35Α. Το πορνιδιο η μελαχρινη πιτσιρικα Λαουρα που καθετε σε οποιον πουτσο δει στο σαλονακι, καλη κινηση για να σε καυλωσει και να περασεις αλλα εχει και αλλου πορτοκαλιες.!
2ης Οκτωμβρη 52. Μιλφ θα την ελεγα την ξανθια Ρωσιδα Αγαπη, γυρω στα 30-35 την κανω αν και στο αθενς την εχει για 28αρα, τοτε εγω ειμαι 22αρης.!!! :grin:
Πετρου Εριμητη. Βουλγαρα ψιλη κοπελα μελαχρινη στο ονομα Καθριν.! Ωραιο σωμα αλλα δεν μου καθοντουσαν τα βυζακια της καλα, σαν μουφα, θα εβγαζε κανα σουτιεν και θα ηταν φετα και αυτη. Αν γνωριζει κανενας για τουτην ας μηλησει.!
Ν.Ουρανου 26. Η Ελληνιδα Κρυστη, μελαχρινη κοντουλα με μπουταρες, λιγο εκφυλη φατσα, αλλα δεν...
Φριξου 9. Η μουνιτσα Τζεσυ, Γερμανικο μελαχρινο κοριτσακι ντυμενο στα κοκκινα σημερα...
Φριξου 14. Κλειστον το ιδρυμα. :think:
Ν.Ουρανου 1Β. Το μελαχρινο πιπινακι η Ρωξανη με τους καινουριους αεροσακους τις.! Πολυ καλη δουλεια οπτικα, θα δοκιμαστουν καποια στιγμη στο μελλον αναλυτικοτερα για την ποιοτητα τους.!
Κωλετη. Κλειστα.
Κεφαληνιας. Ξανθια κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, τιποτα το ιδιαιτερον.
Α.Γεωργιου 34. Η μελαχρινη Ντονα.
Α.Γεωργιου 16. Η Υπολοχαγος Νατασσα, απο την Ρωσια με αγαπη.! Καστανο καρε μαλι, σιλικονατοι βυζοι, και μεγαλη προθυμια μεσα στο δωματιο απο την κοπελα...
Α.Γεωργιου 4. Η Μιλφ ξανθια Νικολ... :badair: :badair: :badair:

Απο την αλλη μερια...

Ρουλια και Κωττα. Κοριτσακι μελαχρινο ομορφο στο πρωσωπο ΑΛΛΑ σωμα??? Το ταιρι απο το ανθρωπακι της Michelin.!!!! :2funny:
Χοντρουλα μεχρι εκει που δεν παει.! Οποιος γουσταρει τις πολυ αφρατες...ας γαμησει.! :grin: Απα πα πα πα...... :S
Μαντζαρου 10. Και εδω αναφερθηκε ονομα αλλα δεν το συγκρατησα, ή Βικη ή Ευη ή Ευα??? Ξανθια κοπελα προς το καρε μαλι, με ελαφρως παραπανησια κιλακια. βυζια???...παντοφλες! ή θα τα χαρακτηριζα σαν τοστ το οποιο εχει κατσει μεσα σε αλουμινοχαρτο και απο την αποβολη της θερμοτητας του εχει τραβηξει υγρασια και πας να το σηκωσεις και πεφτει κατω.!!!  :S :S :S Τουλαχιστον κρυψτα κοριτσι μου μην τα εχεις ετσι και φενονται.!!!
Μαντζαρου 1Α. Η Βουλγαρα Αντζελα, ψιλη μελαχρινη σπαζμενη λογο ηλικιας? γκομενα. ψιλα γραμματα μεσα στο δωματιο.
Αλιακμονως. Κλειστο και αυτο, μαλλον δεν το βλεπω να ξανανοιγει σε τετοια γειτονια διπλα.
Κατεχακη. Λεω στο φιλαρακι μου θα ειναι η Σιμονα, μπες και αν δεν σου αρεσει, πληρωνω εγω...και σκαει μυτη η καριολα η Καρμεν.!! Βρε ουστ καριολα που θες να σε γαμησουμε...μαλλον να μας γαμησεις και να μας βγαλεις το λαδι.! Γνωμη μου.!

Και οι καταθεσεις γινανε στις εξης κοπελες...το φιλαρακι μου κατεθεσε στους καινουριους βυζους της Ρωξανης. βγηκε με τα μουτρα κατεβαζμενα και η πρωτη λεξη που μου ειπε ηταν Κριμα η ομορφια της.!...Ξεπετα το κοριτσι.!
Οσο για μενα σημερα εκανα την εκπληξη.! Εφαγα Μιλφ.! Πηγα στην Αγαπη 26ης Οκτωμβρη 52, ενταξει δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν ειμαι για τετοια πραγματα εγω.! Χαδακια μηδεν, πιπα πολυ καλη με παθος και επιμονη, δαχτυλα στο μη γρασαρισμενο μουνακι της που οπτικα μου αρεσε, στην πραξη φιλοτιμη συμετυχε και αυτη...γενικα σαν να γαμουσα καμια γειτονισα μου η καμια θεια μου.! Τεσπα δεν ειναι στα γουστα μου δοκιμασα και εχασα, μπορει να δοκιμασω στο μελλον και την Ναντια απο Πετρου Ερημιτη...

Αυτα για σημερα, μαλλον τα ιδια και αυριο...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
φιλε ειναι κουκλα
δεν το κανει
χαλαρά φίλος δεν έχεις πρόβλημα αλλιώς δεν θα σου το ζητούσε. Ετσι μου ετυχε και βγήκαμε για ποτάκι και καφεδες με την Σάντρα που δούλευε ματζάρου. Επίσης αμα περνάς καλά μαζι της στο "γαμισιου θέμα" πήγαινε και ίσως έχεις και τα τυχερά σου.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παιδες μια μιλφ χριστινα που δουλευε παλια προμηθεους και ηταν ελληνιδα και δεν εκανε πιπες !! γνωριζουμε αν βρισκεται πουθενα να δουλευει?  Την ειχε παρει ενας φιλος μου πριν τρεις μηνες στην προμηθεους.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
ρε αλανια, ακουσα καλα?
Γυρισε σε πρωινη βαρδια η Σαρα στη Μαντζαρου??
Δουλευει και τωρα το ΣΚ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
και δες πως μπορει η βαρδια και το σπιτι να χαραμισουν μια γκομενα...καθομαστε και μιλαμε για κατι μπασμενα Ρουμανακια και τις κανουμε θεες και δε μιλαμε γι'αυτο το αγγελικο πλασμα.ξανθος αγγελος,πανεμορφο προσωπο,βελουδινο δερμα και σχεδον τελειο σφιχτο κορμι...βεβαια εχω κατι μηνες να τη δω κι εγω.
....ΑΛΛΑ πρωινη στο ΛΑ ΦΑΜ.Ποιος θα τη δει εκει???αδικια εεε??

+1000...σημερα περασα απο εκει, οντως αδικειτε η κοπελα που δουλευει πρωινα ισως αυτη να το διαλεξε, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι το κατι αλλο.! Μπηκε στην αντζεντα μου.!

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
+1000...σημερα περασα απο εκει, οντως αδικειτε η κοπελα που δουλευει πρωινα ισως αυτη να το διαλεξε, αλλα μεσα στο δωματιο ειναι το κατι αλλο.! Μπηκε στην αντζεντα μου.!

Και το όνομα της κοπέλας ποιο είναι για να την τσεκαρουμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
ρε παιδια ειναι αληθεια οτι επανηλθε η σαρα :tits: στο μαντζαρου?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Εγω για την Σαρα ξεκινησα να παω και λεω για να δω αν ειναι η Μαρια, αν και την βγαλανε απο το αθενς ηταν εκει, μπουκαρα με την μια.! :knockinb:
Αναμενετε κριτικη, ετοιμος ειμουνα να την πω παρε αλλα 50 πηγαινετα στη τσατσα και ξαναελα.! :grin:
Μια τετοια γυναικα θελω με τετοια ποιασηματα ουτε αδυνατη μοντελο ουτε ομως και παχουλη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω για την Σαρα ξεκινησα να παω και λεω για να δω αν ειναι η Μαρια, αν και την βγαλανε απο το αθενς ηταν εκει, μπουκαρα με την μια.! :knockinb:
Αναμενετε κριτικη, ετοιμος ειμουνα να την πω παρε αλλα 50 πηγαινετα στη τσατσα και ξαναελα.! :grin:
Μια τετοια γυναικα θελω με τετοια ποιασηματα ουτε αδυνατη μοντελο ουτε ομως και παχουλη...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Βολτίτσα σήμερα

Κεφαλληνιάς 8 : Ξανθιά γυρω στα 32,μαλλον Ελληνίδα,τα μιλούσε απτεστα.
La femme : Μάλλον αυτή η Ντόνα που αναφέρει το άλλο site,τπτ το ιδιαίτερο.
26ης Οκτωβρίου 52 : Αγάπη,πολύ ωραίο milf-like όπου και κατέθεσα παράβολο,περασα πολύ καλά,ισως με λίγο παραπάνω συμμετοχή και προκαταρκτικά να ήταν πολύ καλύτερα.

Keep on  :knockinb: ing

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom