Επισκέπτης
Μη με λες τετοια, θα χτυπησω αναβολη.! :S :S :S
Μη μασάς ρε, τον νέο τρέχω.
Μη με λες τετοια, θα χτυπησω αναβολη.! :S :S :S
Αχαχαχα,η αληθεια είναι οτι στο "στρατόπεδο" της Θεσσαλονίκης είμαι νέόπας εντελώς...Μη μασάς ρε, τον νέο τρέχω.
παιδιά έχετε δει τώρα τελευταία την Σίσσυ? δουλευει ακόμα στην κεφαληνιάς?
πήγα πριν 4-5μέρες για να τεστάρω την ισαμπελα μιραμπελα κτλ και δούλευε πρωινή η Σίσσυ. Αλλαγή κάνανε γύρω στισ 20.00.
Σου αρεσει η Σισσυ???
Η Σισσυ σημερα στο Κεφαληνιας ηταν το μεσημερι...
Η Εφη και αυτη σημερα τραγουδουσε Κωλετη, ευτηχως.!...
Η ξανθια Αντρεα στο Ν.Ουρανου 1Β
Και μαλλον η Λουνα ηταν στο Φριξου 9, απο τα λεγομενα ενος φιλου μαλλον αυτη ηταν.
Παιδιά χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα απο βαρδάρη αλλα δεν θυμάμαι και πολλά γιατί ήμουν κομμάτια. Λοιπόν.
Στην προμηθέως τέρμα πάνω ήταν η Κάρμεν η οποία βγήκε τοπλες με τις βυζάρες απ'έξω (έχω δοκιμάσει, πολύ ξενέρωτη είναι μέσα σαν κομοδίνο που λένε)
Στην ταντάλου με σαπφώς γωνία ήταν μια ψηλή φορούσε πολλά όταν βγήκε στο σαλόνι αλλα το βυζί της φάνηκε σχετικά μεγάλο. Μόνο απλό κάνει και με 40 πιο χαλαρά.
Στην ταντάλου 9 ήταν μια Μαρία πολύ αδύνατη η οποία κάνει γυμνό με 50, 69 με 50 και δίνει κώλο στα 60. Άμα την πάρεις αυτήν θα φοβάσαι μην σου σπάσει στα χέρια.
Στην ταντάλου απέναντι απο το έρως ήταν μια κοπελίτσα ξανθιά, αρκετά όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σωματάκι δεν θυμάμαι και πολλά απο αυτήν.
Σε όλα μπήκα αλλα οι υπόλοιπες δεν μου έκαναν καλή εντύπωση και δεν τις θυμάμαι. :-
Επειδή ήθελα γούτσου-γούτσου και στοργή και προδέρμ χθες βράδυ, πήγα τελικά στη Σιμόνα στην Κατεχάκη (όπου με ξετίναξε)
κανε και κανενα επαγγελματικο περασμα να δεις πως θα σε ερωτευτουν και στην θεσσαλονικη ......παιδια προχθες περασα απο την πολη σας και ειναι πανεμορφη ερωτευτηκα λεμε
το σκεφτομουνα και αυτο αλλα καλυτερα εκει για βολτες θα πηγαινω και στην αθηνα θα δουλευωκανε και κανενα επαγγελματικο περασμα να δεις πως θα σε ερωτευτουν και στην θεσσαλονικη ......
-Σαπφούς 5. Μιρέλλα. Είναι κουκλάρα, αλλά δεν την έχω πάρω ακόμα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάντα απαθής και αδιάφορη όταν βγαίνει έξω. Ηλίθιο εύπιστο αρσενικό είμαι, θέλω και εγώ λίγο παραμύθι και υπόσχεση στο σαλόνι!
το σκεφτομουνα και αυτο αλλα καλυτερα εκει για βολτες θα πηγαινω και στην αθηνα θα δουλευω
απο στουντιο τι παιζει εκει? γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται....Trust me Και μπες... δεν θα χάσεις!
Άκου τον gl και δεν θα χάσεις...
στουντιο εχει και καποια που εφαμιλλα τους απο πολυτελεια δεν εχεις δουλεψει αθηνα....μονο κοπελες σαν εσενα λειπουν να (τα) δουλεψουν και να λαμψουν......ΤΩΡΑ αν σκεφτεσαι να ανοιξεις δικο σου αλλο καπελο η ερωτηση σου....θα ελεγα ειναι κορεσμενα τα πραγματα στην αγορα εκτος αν ελθει καλο υλικο.....απο στουντιο τι παιζει εκει? γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται....
αχα thx αν αποφασησω θα σας ενημερωσω :-* αλλα και παλι δεν μππορω να βλεπω την πολη σας για δουλεια- για διασκεδαση ειναιΠεριοχή Μύλου έχει πολλά... καλά όχι πάρα πολλά, αρκετά... και καλύτερη ποιότητα και καλύτεροι χώροι εργασίας!
Βαρδάρης δεν είναι ούτε για δουλειά, ούτε για διασκέδαση!