Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Τζένη η μουνάρα είναι πλέον Ματζάρου 1, έκανε ρισέτ από τότε που την είχα θάψει παλιότερα, τελευταία φορά της είχα δώσει 2η ευκαιρία όταν μετά την επιστροφή της είχε ξεκινήσει στο λαφάμ και μέσα ήταν καλή χωρίς βιασύνες. Ξανθιά ουγγαρέζα μοντέλα για όσους δεν ξέρετε με σιλικόνη χωρίς όμως να έχει γίνει άσχημη δουλειά.

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα απο βαρδάρη αλλα δεν θυμάμαι και πολλά γιατί ήμουν κομμάτια. Λοιπόν.

Στην προμηθέως τέρμα πάνω ήταν η Κάρμεν η οποία βγήκε τοπλες με τις βυζάρες απ'έξω (έχω δοκιμάσει, πολύ ξενέρωτη είναι μέσα σαν κομοδίνο που λένε)

Στην ταντάλου με σαπφώς γωνία ήταν μια ψηλή φορούσε πολλά όταν βγήκε στο σαλόνι αλλα το βυζί της φάνηκε σχετικά μεγάλο. Μόνο απλό κάνει και με 40 πιο χαλαρά.

Στην ταντάλου 9 ήταν μια Μαρία πολύ αδύνατη η οποία κάνει γυμνό με 50, 69 με 50 και δίνει κώλο στα 60. Άμα την πάρεις αυτήν θα φοβάσαι μην σου σπάσει στα χέρια.

Στην ταντάλου απέναντι απο το έρως ήταν μια κοπελίτσα ξανθιά, αρκετά όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σωματάκι δεν θυμάμαι και πολλά απο αυτήν.

Σε όλα μπήκα αλλα οι υπόλοιπες δεν μου έκαναν καλή εντύπωση και δεν τις θυμάμαι.  :-

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
παιδιά έχετε δει τώρα τελευταία την Σίσσυ? δουλευει ακόμα στην κεφαληνιάς?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πήγα πριν 4-5μέρες για να τεστάρω την ισαμπελα μιραμπελα κτλ και δούλευε πρωινή η Σίσσυ. Αλλαγή κάνανε γύρω στισ 20.00.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παιδιά έχετε δει τώρα τελευταία την Σίσσυ? δουλευει ακόμα στην κεφαληνιάς?

Σου αρεσει η Σισσυ???
Η Σισσυ σημερα στο Κεφαληνιας ηταν το μεσημερι...
Η Εφη και αυτη σημερα τραγουδουσε Κωλετη, ευτηχως.!...
Η ξανθια Αντρεα στο Ν.Ουρανου 1Β
Και μαλλον η Λουνα ηταν στο Φριξου 9, απο τα λεγομενα ενος φιλου μαλλον αυτη ηταν.

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Σου αρεσει η Σισσυ???
Η Σισσυ σημερα στο Κεφαληνιας ηταν το μεσημερι...
Η Εφη και αυτη σημερα τραγουδουσε Κωλετη, ευτηχως.!...
Η ξανθια Αντρεα στο Ν.Ουρανου 1Β
Και μαλλον η Λουνα ηταν στο Φριξου 9, απο τα λεγομενα ενος φιλου μαλλον αυτη ηταν.

αδερφε εμενα μ'αρεσουν οι παχουλες. αν και η σισσυ μπορει να μην ειναι το μουνι που ονειρευομουνα, απο υπηρεσιες ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Η Καρμεν ποτε θα παρει τον πουλο??? Διωχνουν τις καλες και κρατανε τα λαμογια...
...beliot89 δεν φταινε τα λεφτα η κοπελα φταει...ειναι κοινος για τον πεο οπως και το συγγεκριμενο μπουρδελο ειναι μεσα στη μπιχλα, τελευταια φορα που πηγα εκει και δοκιμασα την Κοσμηνα, το πατωμα μπορει να το ειχαν ασφουγγαριστο κανα μηνα.! εκανα το λαθος και εβγαλα και τις καλτσες :2funny: ...και πριν τις ξαναβαλω καθομουν και επλενα τις πατουσες μου γιατι ειχανε γινει μαυρες.!
Απλα η Καρμεν στηνει παγιδα...τις βυζαρες της.!

ska_punk...γουστα ειναι αυτα, εσυ ξερεις καλυτερα,παντως σημερα δουλευε η Σισσυ ετσι μου ειπανε.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Παιδιά χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα απο βαρδάρη αλλα δεν θυμάμαι και πολλά γιατί ήμουν κομμάτια. Λοιπόν.

Στην προμηθέως τέρμα πάνω ήταν η Κάρμεν η οποία βγήκε τοπλες με τις βυζάρες απ'έξω (έχω δοκιμάσει, πολύ ξενέρωτη είναι μέσα σαν κομοδίνο που λένε)

Στην ταντάλου με σαπφώς γωνία ήταν μια ψηλή φορούσε πολλά όταν βγήκε στο σαλόνι αλλα το βυζί της φάνηκε σχετικά μεγάλο. Μόνο απλό κάνει και με 40 πιο χαλαρά.

Στην ταντάλου 9 ήταν μια Μαρία πολύ αδύνατη η οποία κάνει γυμνό με 50, 69 με 50 και δίνει κώλο στα 60. Άμα την πάρεις αυτήν θα φοβάσαι μην σου σπάσει στα χέρια.

Στην ταντάλου απέναντι απο το έρως ήταν μια κοπελίτσα ξανθιά, αρκετά όμορφη για τα γούστα μου, ωραίο σωματάκι δεν θυμάμαι και πολλά απο αυτήν.

Σε όλα μπήκα αλλα οι υπόλοιπες δεν μου έκαναν καλή εντύπωση και δεν τις θυμάμαι.  :-

Με κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω, χθες βράδυ γύρω στις 4, πολύ κίνηση όπου πήγα:

-Προμηθέους 25. Κάρμεν.
-Ταντάλου 14. Αλίσια.
-Ταντάλου 9. Μαρία. Λεπτούλα-λεπτούλα, αλλά μια χαρά τον παίρνει από κώλο, χωρίς να ζορίζεται, αλλά και χωρίς να είναι και πηγάδι. Στα συν το ότι δε βάζει τζελ μέσα στο δωμάτιο και δε χαλάει έτσι ο ρυθμός του αγώνα, στα μείον το ότι ο χώρος είναι μια τρώγλη.
-Ταντάλου 8Α. Ειρήνη.
-Σαπφούς 20. Μάρθα, η επιστροφή του αγαπημένου σε πολλούς από εμάς σουπερμίλφ. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε κωλαράκι το μενού χθες.
-Σαπφούς και Ταντάλου. Ντέσυ.
-Σαπφούς 5. Μιρέλλα. Είναι κουκλάρα, αλλά δεν την έχω πάρω ακόμα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάντα απαθής και αδιάφορη όταν βγαίνει έξω. Ηλίθιο εύπιστο αρσενικό είμαι, θέλω και εγώ λίγο παραμύθι και υπόσχεση στο σαλόνι!
-Σαπφούς 8. Κλειστό.
-Σαπφούς 7. Μια Τζοάνα, έτσι και έτσι.
-Προμηθέους 11. Ανδριάννα, η γνωστή νάρκη.
-Προμηθέους 14. Τζούλια.
-Προμηθέους 19. Κλειστό.

Επειδή ήθελα γούτσου-γούτσου και στοργή και προδέρμ χθες βράδυ, πήγα τελικά στη Σιμόνα στην Κατεχάκη (όπου με ξετίναξε!), αλλά πέρασα και από Μαντζάρου 1, όπου ήταν η ξανθιά μουνάρα Τζένη και Μαντζάρου 10, όπου ήταν μια Βίκυ (όχι η γνωστή).

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
παιδια προχθες περασα απο την πολη σας και ειναι πανεμορφη :smitten: :smitten: :smitten: ερωτευτηκα λεμε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή ήθελα γούτσου-γούτσου και στοργή και προδέρμ χθες βράδυ, πήγα τελικά στη Σιμόνα στην Κατεχάκη (όπου με ξετίναξε)

αυτο ακουγεται ενδιαφερον αν δουλευει και αυριο θα παω για μια καταθεση!!! :knockinb: :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια προχθες περασα απο την πολη σας και ειναι πανεμορφη :smitten: :smitten: :smitten: ερωτευτηκα λεμε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
κανε και κανενα επαγγελματικο περασμα να δεις πως θα σε ερωτευτουν και στην θεσσαλονικη ...... :cheesy:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
κανε και κανενα επαγγελματικο περασμα να δεις πως θα σε ερωτευτουν και στην θεσσαλονικη ...... :cheesy:
το σκεφτομουνα και αυτο αλλα καλυτερα εκει για βολτες θα πηγαινω και στην αθηνα θα δουλευω :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
-Σαπφούς 5. Μιρέλλα. Είναι κουκλάρα, αλλά δεν την έχω πάρω ακόμα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάντα απαθής και αδιάφορη όταν βγαίνει έξω. Ηλίθιο εύπιστο αρσενικό είμαι, θέλω και εγώ λίγο παραμύθι και υπόσχεση στο σαλόνι!

Trust me Και μπες... δεν θα χάσεις!

το σκεφτομουνα και αυτο αλλα καλυτερα εκει για βολτες θα πηγαινω και στην αθηνα θα δουλευω :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Άκου τον gl και δεν θα χάσεις...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Περιοχή Μύλου έχει πολλά... καλά όχι πάρα πολλά, αρκετά... και καλύτερη ποιότητα και καλύτεροι χώροι εργασίας!

Βαρδάρης δεν είναι ούτε για δουλειά, ούτε για διασκέδαση!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο στουντιο τι παιζει εκει? γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται....
στουντιο εχει και καποια που εφαμιλλα τους απο πολυτελεια δεν εχεις δουλεψει αθηνα....μονο κοπελες σαν εσενα λειπουν να (τα) δουλεψουν και να λαμψουν......ΤΩΡΑ αν σκεφτεσαι να ανοιξεις δικο σου αλλο καπελο η ερωτηση σου....θα ελεγα ειναι κορεσμενα τα πραγματα στην αγορα εκτος αν ελθει καλο υλικο.....

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Περιοχή Μύλου έχει πολλά... καλά όχι πάρα πολλά, αρκετά... και καλύτερη ποιότητα και καλύτεροι χώροι εργασίας!

Βαρδάρης δεν είναι ούτε για δουλειά, ούτε για διασκέδαση!
αχα thx :grin: αν αποφασησω θα σας ενημερωσω :-* αλλα και παλι δεν μππορω να βλεπω την πολη σας για δουλεια- για διασκεδαση ειναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom