Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
μας γάμησες την ψυχολογια!!!

για να δουμε αν θα απαντήσει στο σμσ!!!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

... και το σμσ αυτής:

''Kαλησπέρα μωρό! Θα είμαι αύριο (Τετάρτη), σήμερα είχα τρεχαματα γι'αυτό δεν είμουν. Καληνύχτα, φιλάκια''

Συμπέρασμα: ΓΙΟΥΟΥΟΥΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!  :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :happy:

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς ποιά είναι τώρα στην Κατεχάκη 13 ;

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
τελικά είναι η άφρο τώρα και με μέχρι τις 7 ????

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Επιστροφή απο Κωλέττη. Αφρούλα και τα μυαλά στα κάγγελα  :rockon: :rockon:
Δ-Τ-Τ Αφρούλα Π-Π-Σ-Κ Αλίνα. Εφάρα τα βράδυα μαζί με Κέλλυ δεν ξέρω ποιες μέρες δουλεύει η μία και ποιες η άλλη.
Πραγματικά σκέφτομαι πριν πάω την επόμενη φορά εκει να τον παίξω 2-3 φορές minimum για να αντέξω στην κάβλα.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καπιοσ στην μαντζαρου 1α εβαλε μια κριτικη με το ονμα τησ κοπελασ  ΣΙΜΟΝΑ
ηθελα να ρωτησω ξερει κανεισ τιποτα??
ειναι η γνωστη σε ολουσ μασ σιμονα η καμια που εχει απλα το ιδιο ονομα ????
ευχαριστω

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα έκανα μια γρήγορη καταδρομική γύρω στις 2 το μεσημέρι αναζητώντας μετά από κριτικές τη Σιμόνα. Πέρασα πρώτα από Κατεχάκη 13 όπου ήταν μια milf Μαρίνα. Το βράδυ θα ήταν η Σιμόνα μου είπε η τσατσά,αφού τη ρώτησα. Έπειτα πήγα από Μαντζάρου(εκεί που ήταν η Σάντρα κάποτε)και την βρήκα. Η τσατσά σύστησε την Σιμόνα ως καινούρια. Η κοπέλα βγήκε με μια μούρη μέχρι κάτω, έκανε μπαμ ότι δε θα ήταν καλή επίσκεψη, αλλά μπήκα. Μου θύμισε πολύ τη Σάρα την αδύνατη στην Κωλέττη σε σωματότυπο, με λίγο μικρότερο βυζάκι, νεανικότατο. Καλούτσικο προσωπάκι. Δε μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε συνεννόηση μπουζούκι, πέρα από κάποιες τυπικές ερωτήσεις. Ρουμάνα είπε ότι είναι όταν κατάλαβε την ερώτησή μου. Από συμμετοχή, αν και η διάθεσή της ήταν για μπάτσες, θα έλεγα τυπικότατη (για να μην πω μηδέν δηλαδή). Ήμουν άτυχος, τι να πω. Το απλό πρόγραμμα πήρα βέβαια. Όταν βγήκα η τσατσά με ρώτησε πως πέρασα και της είπα ένα ξερό "ε". Μ'άρεσε που μου ζήτησε αν έχω κινητό μαζί μου να πάρουν τηλέφωνο να παραγγείλουν να φάνε, γιατί το ίδρυμα δεν έχει τηλέφωνο. Ελπίζω να βρήκαν να φάνε τελικά  :2funny:

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από προσεκτική ανάγνωση των κριτικών στην Κατεχάκη 13 αλλά και στη Μαντζάρου 1Α και έπειτα από τη δική μου εμπειρία, καταλήγω στο ότι είναι 2 διαφορετικές κοπέλες.  :huh:

Επισκέπτης
αυτη η αλινα στη κωλεττη ειναι μια λιγο παχουλη ετσι με πιασιματα καστανο προς το ξανθο μαλλι?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σήμερα έκανα μια γρήγορη καταδρομική γύρω στις 2 το μεσημέρι αναζητώντας μετά από κριτικές τη Σιμόνα. Πέρασα πρώτα από Κατεχάκη 13 όπου ήταν μια milf Μαρίνα. Το βράδυ θα ήταν η Σιμόνα μου είπε η τσατσά,αφού τη ρώτησα. Έπειτα πήγα από Μαντζάρου(εκεί που ήταν η Σάντρα κάποτε)και την βρήκα. Η τσατσά σύστησε την Σιμόνα ως καινούρια. Η κοπέλα βγήκε με μια μούρη μέχρι κάτω, έκανε μπαμ ότι δε θα ήταν καλή επίσκεψη, αλλά μπήκα. Μου θύμισε πολύ τη Σάρα την αδύνατη στην Κωλέττη σε σωματότυπο, με λίγο μικρότερο βυζάκι, νεανικότατο. Καλούτσικο προσωπάκι. Δε μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε συνεννόηση μπουζούκι, πέρα από κάποιες τυπικές ερωτήσεις. Ρουμάνα είπε ότι είναι όταν κατάλαβε την ερώτησή μου. Από συμμετοχή, αν και η διάθεσή της ήταν για μπάτσες, θα έλεγα τυπικότατη (για να μην πω μηδέν δηλαδή). Ήμουν άτυχος, τι να πω. Το απλό πρόγραμμα πήρα βέβαια. Όταν βγήκα η τσατσά με ρώτησε πως πέρασα και της είπα ένα ξερό "ε". Μ'άρεσε που μου ζήτησε αν έχω κινητό μαζί μου να πάρουν τηλέφωνο να παραγγείλουν να φάνε, γιατί το ίδρυμα δεν έχει τηλέφωνο. Ελπίζω να βρήκαν να φάνε τελικά  :2funny:

λάθος Σιμόνα! Κλασική περίπτωση βλάβης! Αντιγραφή ονόματος κοπέλας που πουλάει!

αυτη η αλινα στη κωλεττη ειναι μια λιγο παχουλη ετσι με πιασιματα καστανο προς το ξανθο μαλλι?

Αν είναι ψηλή με μια ουλή στο κατα τα άλλα ζαμπονένιο κωλομάγουλό της, τότε την πέτυχες, αυτή είναι.

Αν είναι κοντοπούτανο τότε πέτυχες την Κέλυ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
το θωρηκτο milf Αντζελα επεστεψε...ακομα πιο δυνατο.Ουκρανη,ψηλη,μελαχρινη με μακρια μαλλια,βυζαρες και κωλαρα.καταθεση χθες τη νυχτα στη Φριξου 14,και μαλλον εκει θα μεινει απ'οτι λεει.50ε της εδωσα και η γυναικα εκατσε 40 λεπτα μεσα στο δωματιο χαλαρα,ακομπλεξαριστα και οτι θες.φιλια,χαδια,δαχτυλα,αγκαλιες.δε δινει ακομα κωλο ομως,σε λιγες μερες ειπε.ειναι απροπονητη λογω αποχης και η σουφρα της εχει σφιξει....
κανει και ακροβατικα.....σου παιρνει πιπα σε 69 αλλα παταει με τα ποδια της στο κρεβατι και συγχρονως ανεβοκατεβαζει την τουρλωμενη κωλαρα της μεσα στα μουτρα σου.δοκιμαστε την και μου λετε...

φιλε αυτη ειναι παχουλη και την λες θωρηκτο ή επειδη ειναι δυνατη στο γαμησι ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα και καταθεση χθες τη νυχτα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις βυζαρες της
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).μια μαυρη που δινει κωλο
-Προμηθεως 14.η ξανθια η Πολωνεζα.Αννιτα αν θυμαμαι καλα
-Προμηθεως τερμα κατω.η δηθεν Ισπανιδα Καρινα...απο τη Ρουμανια
-Σαπφους 5.η Αγγελικη η βυζαρου
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Αλινα.μια ομορφουλα ζουμπουρλου με καστανοξανθα μαλλια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια μικρη μελαχρινη με ωραιο κορμακι και ομορφο προσωπο
-Σαπφους 20.κλειστο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια Τζινα
-Τανταλου 8.μια ξανθια κοντη με μια χαρακια στο μετωπο.σε παρακαλαει να μπεις
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Βανεσα.πολυ ομορφη καστανοξανθη κοπελα που κανει ολα τα εξτρα.και κωλαρακι...
-Τανταλου 9(Ερος House).μια καινουρια ψηλη αχαρη.πηγα γι'αυτη τη Μαρια που λετε αλλα δουλευει σημερα ειπε η τσατσα
-Φριξου 16.η ξανθια Μιχαελα η οποια χθες συστηνοταν ως Αλεξια
-Ερημιτη.εδω εγινε η καταθεση στη milf Αννα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ειναι αυτη που δουλευε προσφατα Προμηθεως τερμα πανω.ειναι πολυ αδυνατη αλλα καλοσχηματισμενη και ευκολη στο χειρισμο.ωραια βαθια πιπα,χαδια και ελευθερα δαχτυλα και στον κωλο.σε καποια στιγμη στο 69 αυτη με ρουφουσε κι εγω ειχα τον δεικτη στον κωλο της και τον αντιχειρα στο μουνι!.εβαλε πολυ σωστα το προφυλακτικο και ακολουθησε πολυ δυνατο σφυροκοπημα σε ολες τις στασεις.στο πισωκολλητο κουνιεται αυτη για σενα.γενικα η καταθεση κρινεται απολυτα επιτυχημενη και σας την προτεινω εσας τους milfακηδες....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
βολτα και καταθεση χθες τη νυχτα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Καρμεν με τις βυζαρες της
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).μια μαυρη που δινει κωλο
-Προμηθεως 14.η ξανθια η Πολωνεζα.Αννιτα αν θυμαμαι καλα
-Προμηθεως τερμα κατω.η δηθεν Ισπανιδα Καρινα...απο τη Ρουμανια
-Σαπφους 5.η Αγγελικη η βυζαρου
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Αλινα.μια ομορφουλα ζουμπουρλου με καστανοξανθα μαλλια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια μικρη μελαχρινη με ωραιο κορμακι και ομορφο προσωπο
-Σαπφους 20.κλειστο
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια Τζινα
-Τανταλου 8.μια ξανθια κοντη με μια χαρακια στο μετωπο.σε παρακαλαει να μπεις
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η Βανεσα.πολυ ομορφη καστανοξανθη κοπελα που κανει ολα τα εξτρα.και κωλαρακι...
-Τανταλου 9(Ερος House).μια καινουρια ψηλη αχαρη.πηγα γι'αυτη τη Μαρια που λετε αλλα δουλευει σημερα ειπε η τσατσα
-Φριξου 16.η ξανθια Μιχαελα η οποια χθες συστηνοταν ως Αλεξια
-Ερημιτη.εδω εγινε η καταθεση στη milf Αννα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ειναι αυτη που δουλευε προσφατα Προμηθεως τερμα πανω.ειναι πολυ αδυνατη αλλα καλοσχηματισμενη και ευκολη στο χειρισμο.ωραια βαθια πιπα,χαδια και ελευθερα δαχτυλα και στον κωλο.σε καποια στιγμη στο 69 αυτη με ρουφουσε κι εγω ειχα τον δεικτη στον κωλο της και τον αντιχειρα στο μουνι!.εβαλε πολυ σωστα το προφυλακτικο και ακολουθησε πολυ δυνατο σφυροκοπημα σε ολες τις στασεις.στο πισωκολλητο κουνιεται αυτη για σενα.γενικα η καταθεση κρινεται απολυτα επιτυχημενη και σας την προτεινω εσας τους milfακηδες....
Είσαι άρχοντας!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Ξέρουμε τίποτα παραπάνω για την εν λόγω κορασίδα κύριοι;

Ελα ρε...η Αγγελικη με το ωραιο χαμογελοοο!!! :2funny: Μαλον αυτη εννοει ο Al αφου λεει και βυζαρου, εκτος αν εχουμε καινουριο τεμαχιο με βυζαρες... :tits:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ααα... κατάλαβα... και περιμένει να τις δώσω τα λεφτά για τον ορθοδοντικό/οδοντίατρο;

Πάντως θα πάω να την κοιτάξω...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αυτη η Ισαβελλλα απο κεφαλληνιας 8 μηπως ειναι μια που παρουσιαζοτανε σαν ισπανιδα με μεγαλο τατοο στο μπουτι της και ηταν πριν κατι μηνες στην Σαπφους?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Ααα... κατάλαβα... και περιμένει να τις δώσω τα λεφτά για τον ορθοδοντικό/οδοντίατρο;

Πάντως θα πάω να την κοιτάξω...

Παντως εχει πολυ ωραιες υπερφυσηκες βυζαρες, ομορφη ειναι, μονο οταν δεν γελαει.! και κομοδινο... για μια ξεπετα καλη ειναι.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Παντως εχει πολυ ωραιες υπερφυσηκες βυζαρες, ομορφη ειναι, μονο οταν δεν γελαει.! και κομοδινο... για μια ξεπετα καλη ειναι.

Κατάλαβα... και βλέποντας τις κριτικές σου, που ταιριάζουν λίγο τα γούστα μας, I think I'll pass... Δεν είναι καιρός για ξεπέτες...

Επισκέπτης
αυτη η Ισαβελλλα απο κεφαλληνιας 8 μηπως ειναι μια που παρουσιαζοτανε σαν ισπανιδα με μεγαλο τατοο στο μπουτι της και ηταν πριν κατι μηνες στην Σαπφους?

Η κριτική λέει 1.80 εκείνη με το τατουάζ ήταν καμιά 20 πόντους πιο κοντή  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom