You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
αυτη η Ισαβελλλα απο κεφαλληνιας 8 μηπως ειναι μια που παρουσιαζοτανε σαν ισπανιδα με μεγαλο τατοο στο μπουτι της και ηταν πριν κατι μηνες στην Σαπφους?
Η γνωστή Μιραμπέλλα είναι φίλε, άλλαξε το καλλιτεχνικό της.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
Η γνωστή Μιραμπέλλα είναι φίλε, άλλαξε το καλλιτεχνικό της.
Οπα η Μιραμπελα σε στουντιο.!!! Θα την εχω στα υποψιν...οχι τιποτα αλλα τελευταια τρωω σε στουντιο και τα μπουρδελα τα σνομπαρω.!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αντε ρε σηκωθειτε απο την καρεκλα να πατε να δειτε....εχετε ξεπαραδιασει καραμαν7 και πατσινο.....
μια πολη ολοκληρη δυο ανταποκριτες...
ΥΓ που πρεπει παρεπιπτοντως ο αντισθενης να τους τιμησει και τους δυο αμεσα για την προσφορα τους στο θρεντ....συμφωνειτε;
μια πολη ολοκληρη δυο ανταποκριτες...
ΥΓ που πρεπει παρεπιπτοντως ο αντισθενης να τους τιμησει και τους δυο αμεσα για την προσφορα τους στο θρεντ....συμφωνειτε;
Επισκέπτης
Το βραβείο της χρυσής καπότας!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και τον μαανες....Το βραβείο της χρυσής καπότας!!!
περιμενουμε αναφορα φιλε γιατι τις τελευταιες μερες με τρωει η καταθεσηετοιμάζομαι εγώ για τσάρκα σε λίγο. Αλλα περισσότερο προς σφαγεία μεριά.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
περιμενουμε αναφορα φιλε γιατι τις τελευταιες μερες με τρωει η καταθεση
Μόνο σε τρώει... δεν την κάνεις όμως...
αφου με ξερειςΜόνο σε τρώει... δεν την κάνεις όμως...
ειμαι εκλεκτικος....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
αφου με ξερεις
ειμαι εκλεκτικος....
*Γκουχγκουχ* τσιφούτης *γκουχγκουχ*
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
meταμεσονυχτια βολτα χτες στο βαρδαρη
τανταλου 14 μια καστανη ψηλουλα απο μολδαβια λεει ...την εχει παρει κανεις ?? δεν μπηκα επειδη δεν ειχα πληροφοριες και επειδη κρατουσε κρεμα
μαρινοσπιτο μια ξανθια ελληνιδα αφρατη
σαπφους 20 μια μελαχρινη ελληνιδα με αλογοουρα ...ομορφη ...κανεις καμια πληροφορια ??
εναντι ανορθογραφου μια αδιαφορη
διπλα η ηρα
προμηθεως 14 μια πολωνεζα ξανθια που εξωτερικα με φτιαχνει πολυ αλλα νομιζω εχει κακες κριτικες ...
στο μπλε τωρα το πιο ενδιαφερον ..μια ξανθια ουκρανεζα με καλα ελληνικα πολυ δυνατο στηθος αν και αφρατη ...θα εμπαινε αλλα σχολαγε ...την εχει παρει κανεις ..φαινοταν πολυ ενδιαφερον κομματι και δεν την ειχα ξαναδει
προμηθεως ψηλα η Βανεσσα που πλεον εχει γινει μπαζο
οπως καταλαβενεται δεν πηρα καμια λογω ελειψης στοιχειων ...
τανταλου 14 μια καστανη ψηλουλα απο μολδαβια λεει ...την εχει παρει κανεις ?? δεν μπηκα επειδη δεν ειχα πληροφοριες και επειδη κρατουσε κρεμα
σαπφους 20 μια μελαχρινη ελληνιδα με αλογοουρα ...ομορφη ...κανεις καμια πληροφορια ??
διπλα η ηρα
προμηθεως 14 μια πολωνεζα ξανθια που εξωτερικα με φτιαχνει πολυ αλλα νομιζω εχει κακες κριτικες ...
στο μπλε τωρα το πιο ενδιαφερον ..μια ξανθια ουκρανεζα με καλα ελληνικα πολυ δυνατο στηθος αν και αφρατη ...θα εμπαινε αλλα σχολαγε ...την εχει παρει κανεις ..φαινοταν πολυ ενδιαφερον κομματι και δεν την ειχα ξαναδει
Επισκέπτης
meταμεσονυχτια βολτα χτες στο βαρδαρη
διπλα η ηρα
Έγω θα σου πρότεινα να μπεις σε ότι σε φτιάχνει εσένα κ να μην ακούς κριτικές αν έσενα σου κάνει το κλικ. Ο καθένας μας έχει τα γούστα του εξάλλου.
Τώρα για έξτρα πληροφορίες. Αυτή του μπλε είναι η Βίκυ που δούλευε Ανδ. Γεωργίου, δεν έχω μπει ποτέ βέβαια αλλά την ξέρω ποια είναι, το σιλικονάτο βυζί της με αποτρέπει..
Όλες πάντως βάζουν κρέμα ρε σύ μην τρελένεσαι!
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
Τελικά με έφαγε η Ισαμπέλλα ή whatever Μιρραμπέλα ή όπως τελικά την λένε απο ρουμανία στο κεφαλληνίας που κάθησα κοντά μια ώρα μέσα.
Κωλλέτη ήταν αφρούλα το βράδυ έφη
Φρίξου 9 ήταν η Έλενα.
Φρίξου 14 ήταν η ελένη-αγάπη και μετά μια μιχαέλλα δεν την ξέρω.
Ερως 16 ήταν μια Λάρα και το βράδυ που πέρασα η Νατάσσα.
Ήθελα να κάνω πιο μεγάλη βόλτα αλλά κάθησα πάρα πολύ ώρα στο κεφαλληνίας πέρασα σούπερ αλλα με έπιασε η βαρεμάρα και γύρισα σπίτι. Αύριο θα ξεκινήσω απο βαρδάρη για καλύτερη αναφορά.
Κωλλέτη ήταν αφρούλα το βράδυ έφη
Φρίξου 9 ήταν η Έλενα.
Φρίξου 14 ήταν η ελένη-αγάπη και μετά μια μιχαέλλα δεν την ξέρω.
Ερως 16 ήταν μια Λάρα και το βράδυ που πέρασα η Νατάσσα.
Ήθελα να κάνω πιο μεγάλη βόλτα αλλά κάθησα πάρα πολύ ώρα στο κεφαλληνίας πέρασα σούπερ αλλα με έπιασε η βαρεμάρα και γύρισα σπίτι. Αύριο θα ξεκινήσω απο βαρδάρη για καλύτερη αναφορά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις