Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σαν να την πέτυχα στο κλασσικό σπιτάκι την προηγούμενη βδομάδα, αμα δουλεύει βραδυνή αύριο θα σε πώ. Θα βγώ τσάρκα κατα τις 19.30.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα στην τρομακτικη περιοχη του Μυλου...
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια Αντρεα.δινει και κωλαρακι
-Φριξου 16.η μικρη ξανθια Μιχαελα.δινει και κωλαρακι
-Κατεχακη.η μικρη καυλιτσα Σιμονα που ομως χρεωνει πλεον το 69 με γυμνο στα 80ε.εγω την ειχα παρει με 60ε στην Προμηθεως
-Κεφαλληνιας8.η μεγαλη καυλιτσα Μιραμπελα.πλεον στο λεει οτι παιρνει χυσιμο στο στομα.υποτιθεται με 70ε αλλα θα μου εκοβε ειπε επειδη με θυμοταν.δοκιμαστε οποιος δε την εχει παρει ακομα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η αδιαφορη Λουση
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.αφου ακουσα ολες τις γνωστες μαλακιες της θειτσας εμφανιστηκε η Νατασα.πολυ ομορφη μοντελισια κοπελα με ωραιο καρε μαλλι.αλλα κατι τιμες....110 το γυμνο τσιμπουκι λεει.η θειτσα περιγραφει παντα τις κοπελες λες και εχει παει μαζι τους με ολα τα προγραμματα κιολας
-26ης Οκτωβριου 52.η βυζαρου Αννα απο Προμηθεως με ξανθια περουκα και συστηνεται ως καινουρια

Επισκέπτης
Βαρδάρης βραδινές σήμερα.

-Έρως: Μαρία ρουμάνα, αδύνατη αρκετά, χαμογελαστό κορίτσι με εφηβικό σώμα μέτρια συμμετοχή.
-Ταντάλου 14: Αλίσια, ξανθιά με καλό κορμί κ βυζί πάρα πολύ καλό και πολύ καλή συμμετοχή.
-Μαρινόσπιτο: Μαργαρίτα, γεματούλα με βυζάρες ξενέρωτη μέσα όμως.
-Πράσινο: Τρελοτζένη...
-Σαπφούς 20: Καινούργια ρουμάνα, φαίνεται 30-35 πολύ ψηλή και πολύ αδύνατη με μακρύ μαύρο μαλλί, ξεκινάει με 30Ε.
-Σαπφούς 8: Μαριάννα, γνωστή και ξανά μελαχροινή.
-Σαπφούς 9 (νομίζω το απέναντι τέλοσπαντων): Παίζει αρκετό καιρό αυτή εκεί, μεγαλούτσικη μελαχροινή...δεν μ'αρέσει...
-Σαπφούς 5: Ήρα
-Προμηθέως μπλε: Βίκη, η ξανθιά σιλικονούχα χρύση μεταγραφή από περιοχή μύλου, δεν έχω ιδέα τι κάνει μέσα, τελικά την είδα κ από κοντά σήμερα... δεν...
-Προμηθέως ροζ: Τζούλια η αδύνατη, μοντελάκι.. με εμένα ήταν στο τελείωνε πολλές φορές κ δεν ψήνομαι να ξαναπάω.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
-Πράσινο: Τρελοτζένη...

Ρε συ, λες μια μελαχρινή με κοντό φουντωτό μαλλί; Έχω πετύχει μια Τζένη εκεί πριν κάποιες μέρες, αλλά ήταν πολύ ήσυχη στο σαλόνι και δε μου θύμιζε πολύ την Τρελοτζένη την οποία έχω καιρό να δω. Λες μπας...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
-Κατεχακη.η μικρη καυλιτσα Σιμονα που ομως χρεωνει πλεον το 69 με γυμνο στα 80ε.εγω την ειχα παρει με 60ε στην Προμηθεως

Όχι μικρή καβλίτσα, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ θα έλεγα! Αν με πεις ότι ανέβασε τη σπεσιαλιτέ γυμνή τσιμπούκλα της θα πάθω ντουβρουτζά!!! στα 50€ την άφησα!!!

Στο Π Ρούλια έπαιζε η Χριστινάρα μας, ο κοινός μας έρωτας! Έχει βελτιώσει και την πιπάρα του το μωρό! Όσο πάει και βελτιώνεται!!! Μάλλον δεν την πέτυχες! Εγώ την έφαγα την Κυριακή μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Με είχε πει ότι θα δούλευε για άλλες 2-3 μέρες ακόμη.

Μιλάμε για την Χριστίνα την πλατού την αλβανο-ρουμάνα το μιλφώνι με το σφιχτό σώμα και την φάτσα-Πηγή Δεβετζή!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όχι μικρή καβλίτσα, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ θα έλεγα! Αν με πεις ότι ανέβασε τη σπεσιαλιτέ γυμνή τσιμπούκλα της θα πάθω ντουβρουτζά!!! στα 50€ την άφησα!!!
το γυμνο απο μονο του ειναι στα 50ε,αλλα αν θες και 69 παει στα 80ε
στο Π Ρούλια έπαιζε η Χριστινάρα μας, ο κοινός μας έρωτας! Έχει βελτιώσει και την πιπάρα του το μωρό! Όσο πάει και βελτιώνεται!!! Μάλλον δεν την πέτυχες! Εγώ την έφαγα την Κυριακή μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Με είχε πει ότι θα δούλευε για άλλες 2-3 μέρες ακόμη.

Μιλάμε για την Χριστίνα την πλατού την αλβανο-ρουμάνα το μιλφώνι με το σφιχτό σώμα και την φάτσα-Πηγή Δεβετζή!
μου ειπε η Μιραμπελα οτι η Χριστινα δε δουλευει πλεον Κεφαλληνιας αλλα δεν ηξερε που.Αλβανιδα οριστικα,μου το ξεκαθαρισε η ιδια.αλλα και οχι και Πηγη Δεβετζη ρε συ.μια χαρα ομορφη ειναι η Χριστινα.εμενα μου θυμιζει την Παναγιωτα Βλαντη...

Επισκέπτης
Ε αυτή είναι η τύπισσα Απόλλωνα!

Σου ξέφυγε το "t" στο trust τρελό αγόρι! :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
το γυμνο απο μονο του ειναι στα 50ε

ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

η Μιραμπελα οτι η Χριστινα δε δουλευει πλεον Κεφαλληνιας αλλα δεν ηξερε που.Αλβανιδα οριστικα,μου το ξεκαθαρισε η ιδια.αλλα και οχι και Πηγη Δεβετζη ρε συ.μια χαρα ομορφη ειναι η Χριστινα.εμενα μου θυμιζει την Παναγιωτα Βλαντη...

Το Αλβανίδα δεν με χαλάει. Το ψιλιαζόμουνα κιόλας. Δεν είμαι ρατσιστής. Άν κάποιος κάνει καλή δουλειά δεν πα, νά'ναι απ'όπου θέλει!!! Πάρτην ένα τηλ ρε αρχηγέ θα σε διαφωτίσει! ή κάλεσε το ίδρυμα της Π. Ρούλια να σε πουν.

Είπαμε να σε αρέσει ρε 'συ αλλά να μην βλέπουμε την Χριστινελ σαν τη Βλαντή! Δεβετζή δαγκωτή!!!

Σου ξέφυγε το "t" στο trust τρελό αγόρι! :2funny: :2funny:

δεν χοράνε άλλοι χαρακτήρες γμτ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Είπαμε να σε αρέσει ρε 'συ αλλά να μην βλέπουμε την Χριστινελ σαν τη Βλαντή! Δεβετζή δαγκωτή!!!
μη λες Δεβετζη,θα χασει τη δουλεια της η κοπελα.ειναι κακασχημη.καλυτερα να γαμησω τον τυπο με τις μπουκλες που στηνεται πανω πανω στη Σαπφους....
πρωινα κανει παλι??δινει κωλο τωρα??

επιμενω και παλι ομως για τη Μιραμπελα για οσους δε την ξερουν.ειναι πολυ δυνατη περιπτωση και αναβαθμισμενη πλεον σε στουντιο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
επιμενω και παλι ομως για τη Μιραμπελα για οσους δε την ξερουν.ειναι πολυ δυνατη περιπτωση και αναβαθμισμενη πλεον σε στουντιο

Την εχω κλειδωσει στο στοχαστρο για ...εκτελεση.! :knockinb:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
μη λες Δεβετζη,θα χασει τη δουλεια της η κοπελα.ειναι κακασχημη.καλυτερα να γαμησω τον τυπο με τις μπουκλες που στηνεται πανω πανω στη Σαπφους....
πρωινα κανει παλι??δινει κωλο τωρα??

H Μιραμπελο-Ισαβέλα θα δοκιμαστεί. Στην Χριστίνα δεν θα μπει κανένας επειδή είναι όμορφη, αλλά για το πολύ καλό σερβις της (αν είσαι ''πελάτης''), για το  :booty: :booty: :booty: :booty: και για το gfe της. Γενικά έχει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση προς τους ''πελάτες'' της σε σχέση με τους ''πρωτάρηδες''. Δε νομίζω να κερνάει κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά για σενα που είσαι πελάτης ...

ΥΓ δούλευε 14:00 - 22:00. call her ή στο ρδελο σε λέω!!!

Τα παίρνει στόμα ή πρόσωπο η Σιμόνα?

Επισήμως όχι. Άμα όμως ''παρασυρθείς'' από το πάθος ...  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

Συμφωνώ και επαυξάνω, ο ορισμός της αντι-ξεπέτας, δεν κοιτάει χρόνο, φουλ προκαταρκτικά, μπορεί και να κάνει και τέταρτο για να αρχίσει πίπα (φανταστική με ή χωρίς), τα παίρνει και στο στόμα με το κατάλληλο πρόγραμμα, όλα αυτά σε σχετικά λογικές τιμές και σε ένα καλό χώρο, όπως είναι η Κεφαλληνίας. Trademark της η ατάκα "θα σε φάω"!

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα κατ' αρχην να χαιρετήσω
(και να ευχαριστήσω)όλους όσους ασχολόυνται και ενημερώνουν όλους εμάς,καθώς και αυτούς που απλά παρακολουθούν το site όπως έκανα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος!!!Σήμερα πήρα λοιπόν την απόφαση να γράψω για πρώτη φορά και δεν ξέρω τον λόγο!!!ετσι απλά!!!
Τελευταία φορά που πήγα σε κάποια κοπέλα ήταν την 1η Μαιου και το θυμάμαι λόγω της ημέρας.
Επίσκεψη 1η:
Στο σπιτάκι που είναι νικ ουρανου(εκκλησία):Ήταν μία πολύ όμορφη αντικειμενικά κοπέλα, ονόματι Αντριάνα ή Άντρεα αν θυμάμαι καλά,με ξανθό μαλλί,πολύ ωραίο προσωπο και κώλο,βυζί καλό με ρώγες κάγκελο,που έκανε τα πάντα...Προυποθέσεις ιδανικές,αλλά στην πράξη ψιλομάπα το καρπούζι κάτι δεν μου κάθησε καλά..Ξενέρωτο τσιμπούκι και στο γαμήσι πάνω τραγουδούσε ένα τραγούδι που έπαιζε,το οποίο πρέπει να 'ταν ρουμανοβουλγαρικο,και ξενέρωσα απίστευτα...40 Ευρώπουλα πεταμένα αυ΄την την εποχή δεν είναι και λίγο :(
Έχοντας όμως απίστευτες γκαύλες,πάω προς Βαρδάρη μεριά μπάς και έχει κάτι αξιόλογο,το οποίο θα έχει και 30 ευρω!!!Αφού έχω σταμπάρει την Μιρελάρα στο Σαπφους 5 νομίζω,γυρίζω και τα υπόλοιπα και τελικά πάω βουρ για Μιρέλα!!
Επίσκεψη 2η:
Μιρέλα στο Σαπφούς 5 νομίζω,μπορεί και 7 δεν θυμάμαι καλά:Η Μιρέλα λοιπόν είναι μελαχρινή,αρκετά αδύνατη με ωραίο και πρόστυχο πρόσωπο,μικρό στρόγγυλο κωλαράκι και αρκετά μικρό βυζί.Για να μην κουράζω ήταν όλα τα λεφτά,ιδίως από πάνω,με πολύ καλή συμπεριφορά πλησιάζοντας σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο την Αφρούλα στο GFE...
Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά πότε και που δουλεύει?Γιατί από τις αναφορές που έχουν γίνει παραπάνω,δεν την ανέφερε κανείς και θέλω να ξαναπάω αυριο :)
Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο post!!!!

Επισκέπτης
Welcome! Την Μιρέλα την είχα πετύχει πριν κάτι μέρες πρωινή βάρδια τέρμα κάτω Προμηθέως. Ίσως να είναι εκεί αλλά γενικά αν ρωτήσεις τσατσά από αυτό το μαγαζί η γωνιά Προμηθέως-Σαπφούς θα πάρεις πληροφορίες.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τελικα η χριστινα milf αλβανιδα που δουλευει τωρα???και που η αντελα η milf?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βόλτα τέτοια ώρα μεσημέρι δηλαδή δεν πήγα σε πολλά αλλά
@GL : η Δανάη δουλεύει πρωί στο γνωστό σαμπφούς 20 τελικά δεν ήταν και τόσο γεματούλα που την πρόσεξα καλά δεν έχω ιδέα απο υπηρεσίες όμως.

στο πράσινο στη γωνία η Τζένη την οποία δεν ήξερα και θύμωσε όταν ρώτησα το όνομα της και την έκανα ελαφρώς
σαμφούς 7 μια Μαρίνα γνωστή μούρη σε μένα μελαχρινή γύρω στο 1.70 με 3αρι στήθος δεν έχω δοκιμάσει
σαμφούς 5 η Ήρα
Προμηθέως κάτω η Μιρέλλα όπου και κατέθεσα σούπερ περιποίηση για ακόμη μια φορά
Προμηθέως 19 (μπλε) ήταν κλειστό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
@GL : η Δανάη δουλεύει πρωί στο γνωστό σαμπφούς 20 τελικά δεν ήταν και τόσο γεματούλα που την πρόσεξα καλά δεν έχω ιδέα απο υπηρεσίες όμως.
θενξ....για την πληροφορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom