Θα ήθελα κατ' αρχην να χαιρετήσω
(και να ευχαριστήσω)όλους όσους ασχολόυνται και ενημερώνουν όλους εμάς,καθώς και αυτούς που απλά παρακολουθούν το site όπως έκανα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος!!!Σήμερα πήρα λοιπόν την απόφαση να γράψω για πρώτη φορά και δεν ξέρω τον λόγο!!!ετσι απλά!!!
Τελευταία φορά που πήγα σε κάποια κοπέλα ήταν την 1η Μαιου και το θυμάμαι λόγω της ημέρας.
Επίσκεψη 1η:
Στο σπιτάκι που είναι νικ ουρανου(εκκλησία):Ήταν μία πολύ όμορφη αντικειμενικά κοπέλα, ονόματι Αντριάνα ή Άντρεα αν θυμάμαι καλά,με ξανθό μαλλί,πολύ ωραίο προσωπο και κώλο,βυζί καλό με ρώγες κάγκελο,που έκανε τα πάντα...Προυποθέσεις ιδανικές,αλλά στην πράξη ψιλομάπα το καρπούζι κάτι δεν μου κάθησε καλά..Ξενέρωτο τσιμπούκι και στο γαμήσι πάνω τραγουδούσε ένα τραγούδι που έπαιζε,το οποίο πρέπει να 'ταν ρουμανοβουλγαρικο,και ξενέρωσα απίστευτα...40 Ευρώπουλα πεταμένα αυ΄την την εποχή δεν είναι και λίγο
Έχοντας όμως απίστευτες γκαύλες,πάω προς Βαρδάρη μεριά μπάς και έχει κάτι αξιόλογο,το οποίο θα έχει και 30 ευρω!!!Αφού έχω σταμπάρει την Μιρελάρα στο Σαπφους 5 νομίζω,γυρίζω και τα υπόλοιπα και τελικά πάω βουρ για Μιρέλα!!
Επίσκεψη 2η:
Μιρέλα στο Σαπφούς 5 νομίζω,μπορεί και 7 δεν θυμάμαι καλά:Η Μιρέλα λοιπόν είναι μελαχρινή,αρκετά αδύνατη με ωραίο και πρόστυχο πρόσωπο,μικρό στρόγγυλο κωλαράκι και αρκετά μικρό βυζί.Για να μην κουράζω ήταν όλα τα λεφτά,ιδίως από πάνω,με πολύ καλή συμπεριφορά πλησιάζοντας σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο την Αφρούλα στο GFE...
Μήπως ξέρει κάποιος ρε παιδιά πότε και που δουλεύει?Γιατί από τις αναφορές που έχουν γίνει παραπάνω,δεν την ανέφερε κανείς και θέλω να ξαναπάω αυριο
Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο post!!!!