Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
στο χερι των αρχων ηταν να ελεγχουν, εστω διακριτικα...νομιμα και εμφανη σπιτια ηταν...οχι τιποτα καταγωγια....αρα η διαφθορα αφορα και τους μηχανισμους ελεγχου οχι μονο τα κυκλωματα μαστροπειας μου λετε....αν ειναι ετσι γαμησε τα...αλλα εγω κραταω επιφυλαξεις...ειδικα για ονοματα που ειναι χρονια στο κουρμπετι!και στην τελικη αφου ηταν παρανομα τα κοριτσια τα σπιτια δεν ειχαν καμια κυρωση και συνεχιζουν κανονικα???
Το 2007 για αντιστοιχο θεμα ειχε κλεισει μηνες το σπιτακι στις γραμμες- ανδρεου γεωργιου 4 -και με χαρτι θυροκολλημενο απο την αστυνομια στην πορτα βασει νομου για παραβιαση καποιων υγειόνομικων διαταξεων....

Μπορεί ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να μην είναι μέρος του κυκλώματος και να μην είχε ιδέα ότι του πλασάρανε κοπέλες με πλαστή άδεια παραμονής.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
κατεθεσα στο Προμηθεως 19 στη Μαρια τη Μαιρουλα  Πηρα το 30αρι. Να υποθεσω οτι στα ακριβοτερα προγραμματα κανει καλυτερο παιχνιδι? Το ακαποτο λεει? Ας κανει καποιος μια περιγραφη αν ξερει...
την εχω παρει 2 φορες με ακαποτο και πραγματικα στον ξεζουμιζει στην κυριολεξια και το απολαμβανει και η ιδια.δεν εχει να κανει με τα 30ε και 50ε.την τελευταια φορα και μενα με ειχε εκνευρισει λιγο αλλα διατηρω μια πολυ θετικη αποψη γι'αυτην.εχουν και τις κακες τους στιγμες τα κοριτσια.

για το αλλο θεμα τωρα...γνωμη μου ειναι οτι στα νομιμα σπιτια δεν μπορει να γινει αυτο.δηλαδη εβαλε ο αλλος τα λεφτα του,εφτιαξε 3 ωραιους χωρους(Μαντζαρου 1,Μαντζαρου 10,Ερως 16) και βαζει παρανομα γυναικες να δουλεψουν??λες να μην μπορει να βρει σε ολοκληρη Ευρωπη γυναικες να δουλεψουν νομιμα?σα να λεει ελατε πιαστε με δηλαδη...πολυ τραβηγμενο μου ακουγεται.και το villa erotica ακομα κλειστο ειναι.δηλαδη η Μαντυ ηταν θυμα εκμεταλλευσης??και η Κωλετη πριν κανα μηνα κλειστη ητανε.απλα συνεπεσε αυτη η ιστορια της μαστροπειας με την ανανεωση των αδειων των σπιτιων και καποιοι το συνδυασαν...

Boss_

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αλλο τα ''ατομα'' των μαγαζιων που ελεγχουν τα μαγαζια μαζι με τι πρωην τανες που τις εχουν ως κορνιζα
-πάντα μόνο σε γυναικες που ηταν/ειναι στο σπορ βγαίνει η αδεια στα ρδελα και στα στουντιο-

και

Αλλο
οι νταβαδες που κινουν τα ''κοριτσια'' σε αυτους οικους ανοχης.

Ειναι κυκλωμα.....
Συνεργαζονται......
Αλλα δεν ειναι ολα το ιδιο.μην τα μπερδευουμε.

Το συμβαν απο οτι φαινεται εχει σχεση με τις συγκεκριμενες ρωσσιδες.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
δηλαδη η Μαντυ ηταν θυμα εκμεταλλευσης??

Η Μάντυ Γερμανίδα είναι, δε χρειάζεται άδεια παραμονής, οι ανατολικές ήταν που είχαν το πρόβλημα.

Αυτό που μου φαίνεται ότι συμβαίνει (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) είναι ότι όταν ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού χρειάζεται κοπέλες παίρνει τηλέφωνο συγκεκριμένους τύπους που του τις προμηθεύουν με τα χαρτιά τους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Μάντυ Γερμανίδα είναι, δε χρειάζεται άδεια παραμονής, οι ανατολικές ήταν που είχαν το πρόβλημα.

Αυτό που μου φαίνεται ότι συμβαίνει (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) είναι ότι όταν ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού χρειάζεται κοπέλες παίρνει τηλέφωνο συγκεκριμένους τύπους που του τις προμηθεύουν με τα χαρτιά τους.
+1

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως και το Έρως 16 και τα δύο στη Ματζαρου δεν απαντάνε στα τηλέφωνα....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είχαν απεργία οι τελωνιακοί

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ναι το ξερω οτι ειναι Γερμανιδα...το ειπα με την εννοια οτι το σπιτι ειναι κλειστο περισσοτερο καιρο απ'οτι η τριαδα.και ποιος ειπε οτι θεμα ειχε να κανει αποκλειστικα με αδεια παραμονης στη χωρα??το οτι ειναι κλειστο δε σημαινει απαραιτητα οτι ειχε σχεση με την ιστορια.αυτο ηταν το νοημα.επειδη καποιοι ειπαν και συγκεκριμενα ονοματα αμεσως.και μενα η Σαρα δε μου φαινεται για πολυ θυμα εκμεταλευσης και την ξερω καμια 2 χρονια τωρα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
το οτι ειναι κλειστο δε σημαινει απαραιτητα οτι ειχε σχεση με την ιστορια.αυτο ηταν το νοημα.

Ναι, δε διαφωνούμε, μπορεί να συνδέεται με την ιστορία το ότι είναι κλειστά, μπορεί και όχι.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Το κύκλωμα  δρούσε "επαγγελματικά" αφού για να εξασφαλίσει την νόμιμη παραμονή των γυναικών προέβαινε  σε συμβολαιογραφικές πράξεις αναγνώρισης τέκνου εκτός γάμου, προσκομίζοντας πλαστά πιστοποιητικά γέννησης και στη συνέχεια ζητούσε απο τις αλλοδαπές την αποπληρωμή των εξόδων με τη "εργασία" σε οίκους ανοχής. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 30 γυναίκες συνολικά έχουν πέσει θύμα  μαστροπίας με αυτό τον τρόπο ενώ έχουν ταυτοποιηθεί 19 άτομα που αναζητούνται απο την αστυνομία.

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το κύκλωμα έβγαζε πλαστά πιστοποιητικά γέννησης και αναγνώρισης για υποτιθέμενα παιδιά εκτός γάμου και ζητούσε από τις κοπέλες να "ξεπληρώσουν" και τα έξοδα για αυτά τα πιστοποιητικά;  :think:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Το εκοψα για βαρδαρη και κατεθεσα στο Προμηθεως 19 στη Μαρια τη Μαιρουλα που λενε εδω οι συναθλητες. Βυζι τελειο βασικα αυτο ειδα και περασα παρολο που μπαινοντας απο το φως στο ημιφως δεν βλεπεις και πολλα. Τι βυζι ειναι αυτο ρε παιδια? Κατα  τ αλλα ομως δεν ενθουσιαστηκα. Με το που μπηκε επιασε αμεσως δουλεια στην τρομπα με επαγγελματισμο βεβαια αλλα μεχρι εκει. Πηρα το 30αρι. Να υποθεσω οτι στα ακριβοτερα προγραμματα κανει καλυτερο παιχνιδι? Το ακαποτο λεει? Ας κανει καποιος μια περιγραφη αν ξερει...
Η Μαιρούλα δυνατή και το ακάποτό της καλό... Συνήθως γλύφει και μπάλες ακόμα και στο απλό (2 στις 3 μου το έκανε)... Καλή περίπτωση, τίμια θα την χαρακτήριζα... Δεν είναι και δυναμίτης στο δωμάτιο, αλλά είναι προσιτή, κορμάρα, φέρεται ok, δεν σου κάνει μαλακίες όπως άλλες που τις πληρώνεις και ουσιαστικά με διάφορα τεχνάσματα δεν σε αφήνουν να τις πηδήξεις (πχ Κέλλυ, Κάρμεν, κτλπ)...
Μια παρατήρηση μόνο, σχετικά με το ακάποτό της... Δεν ξέρω τι κάνει συνήθως, μιλάω για το τι έτυχε σε μένα... (Σημειώνω πως πάντα είμαι καθαρός και αρωματιστός... :kissass: )
Όμως... Η Μαιρούλα στο ακάποτο μπήκε μέσα, στο χαλαρό και κατευθείαν τον πήρε στο στόμα της, ούτε μαντηλάκια, ούτε σαπουνάδες, ούτε κίχ... Αυτό για άλλους φαντάζομαι ότι θα είναι καλό, για άλλους φαντάζομαι ότι δεν θα είναι... Όπως προείπα, αν και εγώ είμαι πάντα ok σε αυτά, μου έχει τύχει να παίξει μαντηλάκι (Κάρμεν), μου έχει τύχει κατευθείαν (Μαιρούλα), μου έχει τύχει και σαπουνάδα (Λάουρα) που ήταν ότι γελοιοδέστερο έχω συναντήσει (ειδικά απο τη στιγμή που εγώ ήμουν στην τρίχα και η συγκεκριμένη κοπέλα σίγουρα όχι αφού τη μυρωδίτσα της την είχε συνήθως)... 

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθεσινοβραδυνή σύντομη βόλτα κατα τις 3 με 4...
Βαρδάρης
-Τανταλου 14 (αλουμινατο)η Μιχαέλα (φούλ έξτρα)...
-Τανταλου 9 (Ερως House) μια ψηλούλα μελαχροινούλα ελαφρώς στρουμπουλούλα (για μένα)... Με το που την είδα μου κόλλησε στο μυαλό το τραγούδι "έλα γοριλάκι-λάκι-λάκι-λάκι"... Και δεν ξεκολλούσε...!!
-Τανταλου με Σαπφους (πρασινο) δεν μπαίνω, μποϋκοτάζ... Ας το απολυμάνουν πρώτα και μετά...
-Προμηθέως στο μπλέ η ψηλή ξανθιά στρουμπουλή Νταϊανα (επίσης φούλ έξτρα και με διπλό διαφορικό)...
-Προμηθέως τέρμα πάνω η όμορφη-χαριτωμένη-κορμάρα Κάρμεν αλλά απαράδεκτη και τρισάθλια στο δωμάτιο... Αν μπείς θα κλαίς τα λεφτά σου... Άσε που σίγουρα θα φύγεις και με γρατζουνισμένο πουλί (απο τα δόντια της)...

Περιοχή Φίξ
-Φρίξου 14, μια μαυρομάλλα με βυζάρες και πλούσιες καμπύλες γενικά, μέτριο ύψος, σχετικά όμορφη, ευχάριστη και φιλική στην αναμονή, αν δεν κάνω λάθος την είχα πετύχει και Φρίξου 9 πριν κανα μήνα... Φούλ έξτρα, μόνο κουλουράκι δεν διέθετε το κατάστημα, ατού φαινόταν το ισπανικό... Όμως θυμήθηκα πρόσφατη μέτρια κριτική φίλου συναγωνιστή για μια (ντεμέκ) Ισπανίδα στην "Εκκλησία" με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και σκέφτηκα ότι ίσως είναι η ίδια οπότε κρατήθηκα στο 90' και δεν μπήκα...
-Νικ.Ουρανου 1B (εκκλησία) μια ξανθιά (μάλλον 25αρα μάξιμουμ 30) μακρυμαλλούσα με ένα 20ποντο (τουλάχιστον  :2funny:) πέδιλο τύπου στρηπτιζάδικο, ζουμπουρλού γενικά και φούλ έξτρα.
-Κωλέτη-Eros-Κεφαλληνίας8-Φρίξου9  κλειστά...
-26ης είχε κόσμο στο δρόμο και απέφυγα καν να μπώ...

Βασικά πήγα για Μιραμπέλα-Μαιρούλα-Αγάπη αλλά έφυγα άσφαιρος... Γενικά μέτρια κίνηση, κλασσικές φάτσες, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Περιοχή Φίξ
-Φρίξου 14, μια μαυρομάλλα με βυζάρες και πλούσιες καμπύλες γενικά, μέτριο ύψος, σχετικά όμορφη, ευχάριστη και φιλική στην αναμονή, αν δεν κάνω λάθος την είχα πετύχει και Φρίξου 9 πριν κανα μήνα... Φούλ έξτρα, μόνο κουλουράκι δεν διέθετε το κατάστημα, ατού φαινόταν το ισπανικό... Όμως θυμήθηκα πρόσφατη μέτρια κριτική φίλου συναγωνιστή για μια (ντεμέκ) Ισπανίδα στην "Εκκλησία" με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και σκέφτηκα ότι ίσως είναι η ίδια οπότε κρατήθηκα στο 90' και δεν μπήκα...
Κεφαλληνίας8  κλειστά...

Στην Φρίξου ήταν η Λούνα... σύμφωνα με την περιγραφή πάντα. Έχει απ' όλες τις κριτικές εκ των οποίων μία δικιά μου (θετική). Διάβασα και αρνητικά βέβαια οπότε μάλλον είναι με τις μέρες της...

Κεφαλληνίας επειδή έτυχε να είμαι στον Μύλο (Vinnie Moore ftw) ήταν ανοιχτό μέχρι την ώρα που έφυγα (κατά της 00:30) αλλά δεν μπήκα να δω τι έπαιζε...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μήπως θυμόμαστε αυτή η Λούνα που δουλεύει συνήθως?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Στο Φρίξου δούλευε εκεί που ήταν και η Μάντυ αλλά πιο πολύ στα ρεπό της Μάντυς δούλευε... έχει περάσει από αρκετά ιδρύματα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μ αρεσει που εχουμε αποχη.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρωτάνε τα παιδιά, πρόεδρε, να ξέρουν... Μόλις λήξει η αποχή να ορμήκουν...

Και από εκεί έχει περάσει...
ναι ναι ειμαι σιγουρος
μη βλεπεις που εχω καιρο να γραψω,διαβαζω τι γραφεται
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ναι ναι ειμαι σιγουρος
μη βλεπεις που εχω καιρο να γραψω,διαβαζω τι γραφεται
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα-πλάκα ξέχασα... μέχρι πότε θα έχουμε αποχή; Ας πούμε αν πάρω πρωτάθλημα στο Βόλλεϋ θα μπορώ να πάω να το γιορτάσω;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom