Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Λοιπόν παίδες αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Μένω αρκετά μακριά από Θεσσαλονίκη και για μένα είναι κομματάκι δύσκολο να κατεβαίνω μπουρδελότσαρκα χώρις να ξέρω τουλάχιστον ποιά μαγαζιά λειτουργούν και ποιά όχι. Ένα thread με τηλέφωνα μαγαζιών θεσσαλονίκης του site που χρησιμοποίησα μάλλον είναι παλιό γιατί τα περισσότερα δεν λειτουργούν . Όποιος ξέρει τηλέφωνα που όντως ισχύουν ας ενημερώσει.
Συμβαινει το εξης...villa erotica,Μαντζαρου 1,Μαντζαρου 10 και Ερως ειναι κλειστα τις τελευταιες μερες.

Νικ.Ουρανου και Αν.Γεωργιου δεν απαντανε ποτε στο τηλ
τα υπολοιπα ομως ισχυουν και απαντανε.πριν λιγα βραδυα πηρα σε καποια και μου απαντησαν κανονικα...οποτε δοκιμασε σε αυτα που περισσευουν

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Μπότες έπαιζαν σήμερα στο Βαρδάρη στο μπλε στην Νταιανα.Το μονο αξιόλογο ήταν ένα ξανθό στο αλουμινάτο μονο.Στο μύλο πολύ νέκρα........οτι να ναι κοπέλες.Με τι Λούνα τι παίζει??ήταν στο καινούργιο στη φρίξου.Τα υπόλοιπα πότε θα ανοίξουν??

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Σάντρα από Μαντζαρου 1 δουλεύει αλλού ή πρέπει να περιμένω πότε θα ανοίξει πάλι το μαγαζι?????

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Η Σάντρα από Μαντζαρου 1 δουλεύει αλλού ή πρέπει να περιμένω πότε θα ανοίξει πάλι το μαγαζι?????

Ριξε και μια ματια στη Κωλετη, η τσατσα μου ειχε πει οτι κανει μονο τα ρεπο εκει.
Αλλα δες και Α.Γωργιου 4 πανω απο το βενζιναδικο.
Αργα το βραδυ μπορει να κανω μια καταδρομικη :knockinb: αν εχω ορεξη... :grin:

danos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
1. η τζούδια είναι σαπφούς σε εκείνο με τα 5-6 σκαλάκια;
2. η μιλφ τζοτρτζια .. πως μπορούμε να την βρούμε πλέον; αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Εχει να προτηνει κανενας τιποτα καλο :knockinb:για τωρα??? :think:

...για να μην κανω γυρα και κουραζομαι :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Προμηθεους 19 Μπλε...Μαρια μαυρομαλα καρε μαλι...Αλβανιδα...ΒΥ-ΖΑ-ΡΕΣ.!!! :tits: :tits: :tits:
Λεει δουλευει παντα πρωι ετυχε να ειναι σημερα βραδυ :knockinb:...χτυπησα κανενα καλο της πρωινης και δεν το ξερω??? Παντως μεσα καλο το μωρο... .- :knockinb:

ΥΓ.Οποιος θελει ενημερωση...πμ...[size=13pt]ΑΠΟΧΗ ΛΕΜΕ.![/size]

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μπα χτύπησες την ιδιοκτήτρια (αν είναι αυτή που θυμάμαι!) και από τις πιο καλές στο Βαρδάρη... αν μπορείς και δεν βαριέσαι στείλε και ένα πμ τι έπαιζε... πληροφοριακά!!!

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερες και παλι.
Δωστε μου τα φωτα σας για κατι γκανιαν αποψε να μην ταλαιπωρουμε ρε παιδια.Στομα καλο να εχει και τα αλλα
δε με χαλανε ιδιαιτερα...ευχαριστω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Να σημειωσω μονο την [size=13pt]Α[/size]γενεια της Μιραμπελας στο Προμηθεους 25 οταν ενας συναθλητης απαντησε οτι θα κανω μια βολτα...αυτη απαντησε οτι ολοι βολτες κανουνε βαρεθηκε με αυτες τις βολτες μας...
Αν βαρεθηκε να παει σπιτι της...ή να αλαξει δουλεια, να παρει καμια σκουπα να δει πως βγενουν τα 40 στο ΟΧΤΑΩΡΟ. .-

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε αποχη εχουμε κ εσεις γαματε στα μπουρδελα?
σα δεν ντρεπεστε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ρε αποχη εχουμε κ εσεις γαματε στα μπουρδελα?
σα δεν ντρεπεστε

Πληροφοριακά είπα να ρωτήσω... δεν πάμε που δεν πάμε, να μην ξέρουμε κιόλας;;;

Άσχετο αλλά λαμβάνοντας το βήμα αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την αξιότιμη Ελληνική Αστυνομία και τα όργανα αποκατάστασης του Νόμου που μου υπενθύμισαν ότι: δεν είμαι Βάσκος αυτονομιστής της ΕΤΑ, δεν είμαι Κούρδος λαθρομετανάστης, ότι δεν είμαι τρομοκρατικό στοιχείο, ότι δεν έχω κατέβει από τον Άρη, ότι δεν χρωστάω στην Εφορία-της Μιχαλούς ή στον περιπτερά της γειτονιάς μου, ότι δεν διώκομαι ποινικά σ' αυτήν και σε άλλες 264 χώρες του πλανήτη, ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας εν γένει και τελικά ότι είμαι ασφαλής...  :huh:

Και στην ερώτηση τι δουλειά έχετε σ' αυτές τις περιοχές, τέτοια ώρα η απάντηση είναι υπέρ του δέοντος προφανής... Ήρθα να δω αν κουνιούνται οι βάρκες!  :uglystupid:  :idiot:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Παιδες ξερει κανεις αν δουλευει πρωινη η Μαρινα στο Μαρινοσπιτο?

Επισκέπτης
Κάραμαν μόλις γνώρισες την Μαίρη  :P

@ Τέτσουο: Δεν δούλευε σήμερα πρωί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom