Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Δεν είχε διαφορά στο πιάσιμο. Επίσης ήταν και βαρύ. Νομίζω τα ψεύτικα είναι πιο ελαφριά. Πάντως μου έκανε εντύπωση το πόσο στητό ήταν παρά το μέγεθος του. Περιγραφή της κοπέλας έγινε ή του τι έγινε?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Δεν είχε διαφορά στο πιάσιμο. Επίσης ήταν και βαρύ. Νομίζω τα ψεύτικα είναι πιο ελαφριά. Πάντως μου έκανε εντύπωση το πόσο στητό ήταν παρά το μέγεθος του. Περιγραφή της κοπέλας έγινε ή του τι έγινε?
πολυ σημμετοχη βλέπω στο forum έχεις από το 2007
γράψε μία κριτική...
ο λαος της mandy ....περιμένει...
κόψε το δούλεμα...

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Πολύ καλά λοιπόν. Η Μάντυ είναι λεπτούλα με όμορφα και μεγάλα βυζιά. Και από κωλαράκι μικροκαμωμένο, για τους λάτρεις του είδους. Προσωπικά προτιμώ πιο αφράτες αλλά αυτή την διάλεξα γιατί μου αρέσουν οι βυζαρούδες. Πίπα πολύ καλή, επίσης το μουνάκι πολύ σφιχτό και την πήρα στα 4 και ιεραποστολικό. υπομονετική, μια και αργούσα να τελειώσω. Ηλικία την έκοψα κάτω από 25. Το μουνάκι της το είχε πολύ καθαρό και ξυρισμένο γουλί. Αν θυμάμαι καλά στην πίπα πρέπει να χάϊδευε και τα αρχίδια. Άλλη λεπτομέρεια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Karaman 7
μια και σημερα για  το chamions leage
εκει να δεις ..τσοντα

Για το γαυρο λες? Θα σε στεναχωρησω το 7 μου δεν δηλωνει αυτο...
...αρα αν εχει την τριτη και την τεταρτη champions leaque τοτε πιστευω ειναι και οι δυο καλες μερες για καταθεση :knockinb:.
Κοσμος λιγος περιποιηση περισοτερη.!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Σε χτεσινή βόλτα άκουσα σε 2-3 μαγαζιά να τονίζουν ότι η κοπέλα θα μείνει 15 λεπτά στο δωμάτιο, σε ένα μάλιστα με 40 €. Δεν ξέρω εάν η αποχή τους θορύβησε, πάντως ακούγεται θετικό. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποια μαγαζιά ήταν αυτά  :(
Δυστυχώς στη Mandy που κατέθεσα δεν ίσχυε το ίδιο παρά τα 50 € αντίτιμο, καθώς στα 7 λεπτά ήρθε η πρώτη δυσανασχέτηση και μετά από ένα λεπτό μου είπε ότι πρέπει να τελειώσω, είχαμε ήδη κάνει στοματικό, ισπανικό, ιεραποστολικό, cowgirl, πισωκολλητό οπότε με τελείωσε με  :jerking:

Λίγο  :offtopic: αλλά γούσταρα πολύ ότι μέσα στο δωμάτιο έπαιζε γαμάτη μουσική και με έφτιαξε, συγκεκριμένα έπαιζε ο ήχος από το DVD Armin van Buuren - Armin Only: Imagine. Φυσικά γούστο του καθενός είναι το τι θεωρεί ωραία μουσική απλά επειδή εμένα μου άρεσε το αναφέρω.

Α, επίσης μου είπε ότι το cowgirl το θεωρεί μαλακία και δεν της αρέσει γιατί πονάνε τα πόδια της και της αρέσει πολύ να την παίρνουν στα όρθια.
Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως μπορεί κάποιος να μην καταλάβει ότι το στήθος της δεν είναι φυσικό ^^^

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Καλα ρε φίλε τώρα σόρρυ αλλά πως στο διάολο μπορείς να μπερδευτείς κ να περάσεις το βυζί της Μάντυ για φυσικό? Αν είναι δυνατόν..
Εδω περασε την Μαντυ για γιαπωνεζα, στο βυζι θα χαλαστουμε??

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
αν θυμαστε καλα στις πρωτες ημερες εμφάνισης της Mandy στον βαρδαρη(στο 2ο διδυμο εναντι ανορθογραφου), πολλοι συναγωνιστες ξεγελαστηκαν με το στηθος της κατα την πρωτη τους συνουσιαση κ το περασαν για φυσικοτατο! ισως λεω ισως να ειναι κ μερικοι απο αυτους που τωρα το παιζουν εξυπνοι! απλα το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ανατρεξετε σε προηγουμενες σελιδες...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν θυμαστε καλα στις πρωτες ημερες εμφάνισης της Mandy στον βαρδαρη(στο 2ο διδυμο εναντι ανορθογραφου), πολλοι συναγωνιστες ξεγελαστηκαν με το στηθος της κατα την πρωτη τους συνουσιαση κ το περασαν για φυσικοτατο! ισως λεω ισως να ειναι κ μερικοι απο αυτους που τωρα το παιζουν εξυπνοι! απλα το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ανατρεξετε σε προηγουμενες σελιδες...
ρε φιλε,εχω πει οτι δεν θα ξαναγραψω εδω γιατι μερικοι δεν γουσταρουν να με βλεπουν αν κ εχουν χαθει κ αυτοι.....
αλλα συμφωνω με αυτο που λες κ γω το προσεξα οτι αλλοι λενε κ ξελενε....αλλα ειναι δυνατον να μην μπορουν να καταλαβουν το φυσικο κ το σιλικονατο?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ετσι εξηγειται λοιπον ντεκερ που δεν σε πολυβλεπω εδω μεσα τωρα τελευταια, αν κ σε κατι αλλα π.χ. Άρης, μπαινεις πιο συχνα. Τωρα κιολας που μας νικησατε χθες,ασχετα αν εβαλε λιγο το χερακι του ο "λαστιχάς", πρεπει να εισαι στα χάι σου! σορυ αν σπαμαρω το θεμα  :(

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ετσι εξηγειται λοιπον ντεκερ που δεν σε πολυβλεπω εδω μεσα τωρα τελευταια, αν κ σε κατι αλλα π.χ. Άρης, μπαινεις πιο συχνα. Τωρα κιολας που μας νικησατε χθες,ασχετα αν εβαλε λιγο το χερακι του ο "λαστιχάς", πρεπει να εισαι στα χάι σου! σορυ αν σπαμαρω το θεμα  :(
ελα να σε σκισω αρειανακι μπουκωμενο στο θεμα σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μη μου την ξαναπουν οτι σπαμαρω θεματα κ μετα οταν τους λεω μαγικες λεξουλες δεν μιλανε

Επισκέπτης

Απλά υπήρχε μπέρδεμα επειδή εκεί δούλευε και η Χριστίνα η οποία δεν έχει σιλικόνη κ εμφανισιακά μοιάζουν (χοντρικά). Άλλο πιάνω - άλλο βλέπω.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω λεω να το γυρισω και να με πληρωνουν οι φοιτητριες για γαμησι. Η τουλαχιστον να με κερνανε καθε φορα πιτσες απο το κορνερ η το χατ.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σωστά λες...
το ιδιο πρέπει να κανεις και εσυ όμως...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
www.bourdela.tv/content/view/2395/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/2395/224/[/url]

Οντως ετσι ακριβως ειναι η Κριστιν η Γερμανιδα απο την μια φορα που την εχω παρει...
άσε μήπως θελει κάνας να κάνει κάνα ρεπορτ...
μπορει να του χαλάω το μαγαζι ...
ποιος ξέρει...
τωρα  αν φαμε και κοκκινη απο το συγκεκριμενο μαγαζι τι να κανουμε ...

η κριτικη που έιχα κάνει στην mandy πάντως ισχύει
ασχετα αν πριν μερικες μερες περασα καλα...
εγω ηξερα τι ελεγα κάποιοι άλλοι ζοριζεστε πολύ ακόμα και τωρα βλέπω...
γιατί αραγε?....τεσπα
ναστε καλά και σεις...
απλά να  βαζετε καλές ανημερώσεις που αυτο με ενδιαφέρει και αν έιναι σταματάω και
εγώ να γράφω και τελείωνει ή υπόθεση....
αυριο όποιο βγει ας μας ενημερωσει μπορει να κάνώ καμιά καταθεση και εγω 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
άσε μήπως θελει κάνας να κάνει κάνα ρεπορτ...
μπορει να του χαλάω το μαγαζι ...
ποιος ξέρει...
τωρα  αν φαμε και κοκκινη απο το συγκεκριμενο μαγαζι τι να κανουμε ...

η κριτικη που έιχα κάνει στην mandy πάντως ισχύει
ασχετα αν πριν μερικες μερες περασα καλα...
εγω ηξερα τι ελεγα κάποιοι άλλοι ζοριζεστε πολύ ακόμα και τωρα βλέπω...
γιατί αραγε?....τεσπα
ναστε καλά και σεις...
απλά να  βαζετε καλές ανημερώσεις που αυτο με ενδιαφέρει και αν έιναι σταματάω και
εγώ να γράφω και τελείωνει ή υπόθεση....
αυριο όποιο βγει ας μας ενημερωσει μπορει να κάνώ καμιά καταθεση και εγω 
ρε κομπλεξικε δεν εχεις με ποιον να πιαστεις και πιανεσαι μονος σου?τι να πω μαλλον σου εμεινε ψυχολογικο τραυμα απ το σαιτ.

εγω αυτη την βδομαδα δεν γραφω γιατι δεν πηγα καθολου στα μερη αλλα μολις κανω καμια γυρα θα ενημερωσω

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι να κάνω ρε τόσο "ξυλο" που έφαγα τζάμπα
έγινα κομπλεξικος σαν κάτι αγάμητους σαν και σένα
αλλά άντε περασμένα ξεχασμένα
και κάνε καλή ενημέρωση....

Επισκέπτης
Βραδινή μπουρδελότσαρκα στο βαρδάρη, έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος όλες σχεδόν οι κοπέλες αξιαγάμητες αλλά οι τίμες το ίδιο ψηλά.

Προμηθέως χαμηλά: Η μελαχροινή και πολύ όμορφη Χριστίνα, teen κοριτσάκι πολύ όμορφο με τρομερά μάτια μικρό βυζάκι κ όμορφο λεπτό κορμάκι.

Μπλε: Νταϊάνα, ξανθιά κανονικό σώμα λίγο ανοιχτές πλάτες, αδοκίμαστη στα ενδότερα.

Προμηθέως 25 προς Εγνατία: Κάρμεν, λεπτή με φυσικές βυζάρες πολύ μεγάλες κ στητές αλλά στο πίασιμο είναι αφράτες κ όχι σκληρές και βαρίες (λεπτομέρια για βυζολάγνους αυτό), στο δωμάτιο πρόθυμη όπως επίσης κ υποψήφια για Όσκαρ.

Σαπφούς με προμηθέως: Η Βερόνικα αδοκίμαστη ακόμα από εμένα  :-

Δίπλα στο άλλο δίδυμο: Καινούργια κοπέλα που δεν εχω ξαναδεί σπανιόλα και καλά σύμφωνα με την τσατσα κανονική σε κιλά με φαινομενικά ωραίο δέρμα χορταστικά βυζιά κανονικά προς μεγάλα θα λεγα, ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι κ ηλικιακα γύρω στα 30 απ'ότι κατάλαβα, η κοπέλα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και πιστεύω εκεί θα έκανα την κατάθεση αν πήγαινα μ'αυτό το σκοπό. 40Ε το απλό με ισπανικο στο μενού και 50 γυμνό τσιμπούκι.

Ανορθόγραφο: Η Μαριάννα, ψήλη λεπτή με ωραίο σωματάκι και καλή διάθεση στο συγκεκριμένο μπουρδέλο όμως οι τσατσάδες όλο φωνάζουν όταν περνάει το 5λεπτο κ σου σπάνε τα αρχίδια.

Πράσινο: Πάλι ενδιαφέρουσα περίπτωση καινούργια κοπέλα που πέρασε ψιλοσίφουνας κ δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά, μελαχροινή στο δέρμα κ καστανά τα μαλλιά νομίζω προφανώς βαμμένα. Δεν είχε ιδιαίτερα καλό κώλο αλλά φαινόταν να έχει ωραίο βυζάρι κάτω από το σουτιέν που φορούσε, kinder έκπληξη.  :grin:

Στο μαρινόσπιτο ήταν μια ξανθιά ψιλομεγάλη κ με μεγάλα μπούτια γυμνασμένα, την βλέπω χρόνια τώρα.

Ταντάλου 14: Ενα ξανθό πολύ αδύνατο με πολύ ωραίο μικρό κωλαράκι και ποδαράκια καρφιά άβυζο, φαίνοταν ψιλοτσαμπουκαλού. Θύμησε την Ειρηνούλα.

Έρως: Μια μελαχροινή ρωσσοαδιάφορη βγήκε με το τσιγάρο να τη δούμε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
οπως ανεφερες στο πρασινο δουλευει μια ρουμανα καστανη ονοματι φλωρα,μαγκες μακρια απο αυτην σκετο κομοδινο ειναι και απο υπηρεσιες αθλιοτατη, μαυρο της δινω, προσωπικα η χειροτερη που εχω δοκιμασει και η πρωτη μ φορα που δεν τελειωσα αφου η παλιοπουτανα με το που μπαινει αρχισε να λεει γρηγορα σε 5 λεπτα βγαινω τελειωνε γρηγορα κ τετοια χαζα,ουτε στην πιπα δεν μ σηκωνοτανε ουτε μ την εγλυφε καθοτανε κ μ εβλεπε, μιλαμε αισχος!! ουτε καν αφηνε να την αγγιζεις στα ποδια χερια οπουδηποτε, τετοια ξινιλα πρωτη φορα συναντησα, καταμαυρο λοιπον στην μαλακισμενη!

AleXXis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η καλύτερη φάση είναι να πάει κάποιος στη Villa Erotica αυτή τη βδομάδα κατά τις 20:00 πάνω στην αλλαγή.
Να πάρει Μάντυ και Κριστίν, τις δύο αδελφές μαζί.

:fuck1: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom