αφεντικοισα-ισα ειναι εξυπνη γι'αυτο ειναι πουτανα.τι να ητανε??πωλητρια??αλλα να μη σπαει τα νευρα του κοσμου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αφεντικο
;)
Πα προς Σα βραδυ περ. 1 ωρα
Φριξου 9 Μαντυ, αδειο, γυναικαρα, αλλα ελλειψη καμπυλων ( η απλα ετσι μου φανηκε?)
Φριξου 16 Ελενα, εχει πελατη, καταπληκτικο κωλαρακι
Νικ. Ουρανου 26, Ειρηνη, πολυ "χαι", πολυ αδυνατη για τα γουστα μου
Π Εριμιτη, εχουν κραχτη εξω απο Ν Ουρανου ενα μικρο αδυνατο καθολου σεξουαλικο και φυσικα αδειο
τελικα Ελενα ---> ευχαριστη εκπληξη !!!
Φριξου 9 Μαντυ, αδειο, γυναικαρα, αλλα ελλειψη καμπυλων ( η απλα ετσι μου φανηκε?)
Φριξου 16 Ελενα, εχει πελατη, καταπληκτικο κωλαρακι
Νικ. Ουρανου 26, Ειρηνη, πολυ "χαι", πολυ αδυνατη για τα γουστα μου
Π Εριμιτη, εχουν κραχτη εξω απο Ν Ουρανου ενα μικρο αδυνατο καθολου σεξουαλικο και φυσικα αδειο
τελικα Ελενα ---> ευχαριστη εκπληξη !!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Χθες πρωτη φορα βγηκα για γυρα νωρις ξεκινησα κατα της 10 πρωτα απο βιλκα μερια που αν και νωρις ηταν αδυνατο να σταματησεις καπου οποτε εφυγα για βαρδαρη που ομολωγω γινοταν πανικος απο μπουρδελιαρηδες στην πλιοψιφια τους νεαρα ατομα και οι ποιο πολλοι ελληνικης καταγωγης τους εκοψα.
Αλιακμωνος 8
Μια ξανθια μιλφ ωραιο σωματακι αλλα προσωπο οχι.!
Κατεχακη 13
Καστανο τεμαχιο με ψιλοπεσμενο βυζακι.
Μαντζαρου 1Α
Η μικροκαμομενη Σαντρα που πριν κανα μηνα ηταν Α.Γεωργιου 4 για οσους θελουν χαδακια στο φουλ προτεινετε.!
Μαντζαρου 10
Η Σαρρα που οντως εχει παρει καποια παραπανω κιλακια αλλα απο βυζαρες σκιζει οπως και στο δωματιο.
Κωττα και Ρουλια
Αδιαφορο μελαχρινο κοριτσακι...( η τσατσα εκει ειναι μονιμη δεν εχει αλαξει ποτε!)
Προμηθεους και Σαμφους
Η τσατσα την συστησε ως καινουρια 2 ημερων στην Ελλαδα, ονοματι Αντυ η καπως ετσι, καστανα μαλια, Ρουμανα ωραιο σωματακι, γεματο με κωλαρα, στο προσωπο μου θυμησε την Βερονικα.!
Λεει κανει πολυ καλη περηποιηση μεσα στο δωματιο, επειδη ειναι καινουρια και θελει να κανει εντυπωση και θα μας μηνει αξεχαστη.! Μετανιωσα που δεν καταθεσα εδω αλλα στο μελλον θα διξει.!
Προμηθεους Ροζ
Ξανθο κοματι ονοματι Τζινα, οπου και κατεθεσα με τραβηξε μεσα το μεγαλουτσικο βυζακι της, λευκη σαρκα (δεν πηγε θαλασσα φενετε) αδυνατα ποδαρακια, Αλβανορατσα την εκοψα, ευγενικη τα εκανε ολα χωρις παραπονο, ...αλλα μπορει να δουλεψει και στο ΙΚΕΑ ανετα.!!!
Προμηθεους Μπλε
Η μολδαβεζα ξανθια Ντιανα μεταγραφηκε σε αλλο μπουρδελο αλλα κριτικες απο τον "γεια" δεν εχει??
Προμηθεους Καφε
Μελαχρινο κοματι αδυνατο, βγηκε απο το δωματιο χαρουμενο φορουσε και ενα καπελακι χωρις πατο-οροφη ...αλλα ο πατος της ηταν ολα τα λεφτα! ωραιο κωλαρακι καλοσχηματισμενο ξεχωριζει απο το υπολοιπο ...οπως και η φατσα της οπου λιγο υστερει!
Σαμφους 5
Η Βερονικα ηθελα να μπω αλλα το συγγεκριμενο μπουρδελακι ειναι εντελως αθλιο.!
Σαμφους 7
Αν θυμαμαι καλα ηταν η μικρη Χριστινα (ολες Χριστινες) μαυρα μαλια αδυνατη ωραιο κοματι.
Σαμφους 8
Την ειδα απο την πορτα ξυλαγκουρο μαυρα μακρυα μαλια η ποιο ασχημη χθες στο βαρδαρη για μενα.!
Σαμφους και Τανταλου Γωνια
Μελαχρινο κοριτσακι, γεματουλικο με κωλαρα, κοτσο τα μαλια, συνηθες προσωπο, εκανε ναζια με τους μπουρδελιαρηδες.
Τανταλου 8
Μαυρο τεμαχιο του καφε χρωματος.!
Τανταλου 14
Η Καυλιτσα Τζουλη που δουλευε στην 28ης Οκτωμβρη 52 ενα φεγγαρι δουλευε χθες εκει. Αξιζει για μια ξεπετα!
Σε γενικες γραμμες χθες βραδυνη βαρδια....πολυ μπαζο ρε παιδια.!!!
Αλιακμωνος 8
Μια ξανθια μιλφ ωραιο σωματακι αλλα προσωπο οχι.!
Κατεχακη 13
Καστανο τεμαχιο με ψιλοπεσμενο βυζακι.
Μαντζαρου 1Α
Η μικροκαμομενη Σαντρα που πριν κανα μηνα ηταν Α.Γεωργιου 4 για οσους θελουν χαδακια στο φουλ προτεινετε.!
Μαντζαρου 10
Η Σαρρα που οντως εχει παρει καποια παραπανω κιλακια αλλα απο βυζαρες σκιζει οπως και στο δωματιο.
Κωττα και Ρουλια
Αδιαφορο μελαχρινο κοριτσακι...( η τσατσα εκει ειναι μονιμη δεν εχει αλαξει ποτε!)
Προμηθεους και Σαμφους
Η τσατσα την συστησε ως καινουρια 2 ημερων στην Ελλαδα, ονοματι Αντυ η καπως ετσι, καστανα μαλια, Ρουμανα ωραιο σωματακι, γεματο με κωλαρα, στο προσωπο μου θυμησε την Βερονικα.!
Λεει κανει πολυ καλη περηποιηση μεσα στο δωματιο, επειδη ειναι καινουρια και θελει να κανει εντυπωση και θα μας μηνει αξεχαστη.! Μετανιωσα που δεν καταθεσα εδω αλλα στο μελλον θα διξει.!
Προμηθεους Ροζ
Ξανθο κοματι ονοματι Τζινα, οπου και κατεθεσα με τραβηξε μεσα το μεγαλουτσικο βυζακι της, λευκη σαρκα (δεν πηγε θαλασσα φενετε) αδυνατα ποδαρακια, Αλβανορατσα την εκοψα, ευγενικη τα εκανε ολα χωρις παραπονο, ...αλλα μπορει να δουλεψει και στο ΙΚΕΑ ανετα.!!!
Προμηθεους Μπλε
Η μολδαβεζα ξανθια Ντιανα μεταγραφηκε σε αλλο μπουρδελο αλλα κριτικες απο τον "γεια" δεν εχει??
Προμηθεους Καφε
Μελαχρινο κοματι αδυνατο, βγηκε απο το δωματιο χαρουμενο φορουσε και ενα καπελακι χωρις πατο-οροφη ...αλλα ο πατος της ηταν ολα τα λεφτα! ωραιο κωλαρακι καλοσχηματισμενο ξεχωριζει απο το υπολοιπο ...οπως και η φατσα της οπου λιγο υστερει!
Σαμφους 5
Η Βερονικα ηθελα να μπω αλλα το συγγεκριμενο μπουρδελακι ειναι εντελως αθλιο.!
Σαμφους 7
Αν θυμαμαι καλα ηταν η μικρη Χριστινα (ολες Χριστινες) μαυρα μαλια αδυνατη ωραιο κοματι.
Σαμφους 8
Την ειδα απο την πορτα ξυλαγκουρο μαυρα μακρυα μαλια η ποιο ασχημη χθες στο βαρδαρη για μενα.!
Σαμφους και Τανταλου Γωνια
Μελαχρινο κοριτσακι, γεματουλικο με κωλαρα, κοτσο τα μαλια, συνηθες προσωπο, εκανε ναζια με τους μπουρδελιαρηδες.
Τανταλου 8
Μαυρο τεμαχιο του καφε χρωματος.!
Τανταλου 14
Η Καυλιτσα Τζουλη που δουλευε στην 28ης Οκτωμβρη 52 ενα φεγγαρι δουλευε χθες εκει. Αξιζει για μια ξεπετα!
Σε γενικες γραμμες χθες βραδυνη βαρδια....πολυ μπαζο ρε παιδια.!!!
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
cif & cim που θα βρουμε ρε παιδια?? δωστε τα φωτα σασς
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ειδα κριτικη σου gl πριν για Εμμανουελα και δεν ηθελα και πολυ να το σκεφτω...δρομο για κεφαληνιας μιας και στο αθενς ελεγε κυριακη ανοιχτα, παω και εγω κατα της 5.30 και ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ.! :S Τωρα??? Εφυγα για βαρδαρη εκανα μια γυρα μονο την Μιρελα ηξερα ηταν στο Σαμφους 7. Πηγαινα για την Μιχαελα Τανταλου 14 αλλα δεν μου γεμισε το ματι και καταθεσα Προμηθεους 11 σε ενα μπαζακι (ετσι κοντρα στην τυχη μου) ξαθνο ανοιχτο μαλι, παχουλο μωρο 23 χρονων Ουγγαρια, αν θυμαμαι καλα την λεγανε Μαριαντα η Μιραντα καπως ετσι...φυγαν τα χοντρα προσπαθησε το κοριτσι αλλα δεν ξαναπαω!
Αυτη την Μιραμπελα αν ηταν και αυτη σημερα που ειδα εγω οντως δυνατο το μικρο σκυλοφατσα!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
σημερα τελικα δοκιμασα και την κριστιν ...
επιτελους...
Ε...δεν ριχνεις και καμια κριτικη να δουμε αν εισαι καλος....αφηγητης!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι εγω την πετυχα παρασκευη....πηγα ντουγρου που λενε μονο για αυτην επειδη την ηξερα απο παλια και εμαθα οτι δουλευει, λογω ελλειψης χρονου...δεν εκανα βολτα....Ειδα κριτικη σου gl πριν για Εμμανουελα και δεν ηθελα και πολυ να το σκεφτω...δρομο για κεφαληνιας μιας και στο αθενς ελεγε κυριακη ανοιχτα, παω και εγω κατα της 5.30 και ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ.! :S Τωρα??? Εφυγα για βαρδαρη εκανα μια γυρα μονο την Μιρελα ηξερα ηταν στο Σαμφους 7. Πηγαινα για την Μιχαελα Τανταλου 14 αλλα δεν μου γεμισε το ματι και καταθεσα Προμηθεους 11 σε ενα μπαζακι (ετσι κοντρα στην τυχη μου) ξαθνο ανοιχτο μαλι, παχουλο μωρο 23 χρονων Ουγγαρια, αν θυμαμαι καλα την λεγανε Μαριαντα η Μιραντα καπως ετσι...φυγαν τα χοντρα προσπαθησε το κοριτσι αλλα δεν ξαναπαω!
Αυτη την Μιραμπελα αν ηταν και αυτη σημερα που ειδα εγω οντως δυνατο το μικρο σκυλοφατσα!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ναι εγω την πετυχα παρασκευη....πηγα ντουγρου που λενε μονο για αυτην επειδη την ηξερα απο παλια και εμαθα οτι δουλευει, λογω ελλειψης χρονου...δεν εκανα βολτα....
Θα προσπαθησω αν μπορεσω να την πετυχω απο βδομαδα πριν αρχησω εκτελεση της λιστα μου (των γνωστων τεμαχιων) ;)
Οπως ανεφερα και στη κριτικη που υπεβαλα για τον κοριτσαρο απο Προμηθεους 11...η κοπελα φορουσε μποτες μεχρι το γονατο τις οποιες δεν τις εβγαλε κατα την διαρκεια της συνουσιας.!
επειδη περασα καλα θα το κανωΕ...δεν ριχνεις και καμια κριτικη να δουμε αν εισαι καλος....αφηγητης!!!
αυριο όμως οταν δεν έχω δουλεια στο γραφείο
hitman!!!Θα προσπαθησω αν μπορεσω να την πετυχω απο βδομαδα πριν αρχησω εκτελεση της λιστα μου (των γνωστων τεμαχιων) ;)
Οπως ανεφερα και στη κριτικη που υπεβαλα για τον κοριτσαρο απο Προμηθεους 11...η κοπελα φορουσε μποτες μεχρι το γονατο τις οποιες δεν τις εβγαλε κατα την διαρκεια της συνουσιας.!
Σάββατο βράδυ έκανα βόλτα προς Μύλο μεριά. Στην Κεφαληνίας περίμενα να συναντήσω την Ελληνίδα από την άλλη φορά αλλά ήταν μια Γερμανίδα, η οποία όμως δε με γέμισε γιατί νωρίτερα πήγα στην Μάντυ, η οποία ήταν λίγο πιο μέσα από την εκκλησία, δε θυμάμαι την οδό ούτε το όνομα του Studio. η Μάντυ πολύ καλή και δε βιάζεται. Χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, αλλά είχε τεράστιο στήθος, σιλικόνη από ότι μου είπε αλλά το πέρασα για αληθινό. Γλυκό προσωπάκι και θύμιζε λίγο γιαπωνέζα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Η μαντυ θυμιζε λιγο γιαπωνεζα, μου φαινεται δν εχετε ιδεα πως ειναι οι γιαπωνεζες.
όχι και αληθινο...αλλά είχε τεράστιο στήθος, σιλικόνη από ότι μου είπε αλλά το πέρασα για αληθινό. Γλυκό προσωπάκι και θύμιζε λίγο γιαπωνέζα.
στην θαλασσα δεν χρειαζεται σωσηβιο...έχει δύο
Επισκέπτης
Καλα ρε φίλε τώρα σόρρυ αλλά πως στο διάολο μπορείς να μπερδευτείς κ να περάσεις το βυζί της Μάντυ για φυσικό? Αν είναι δυνατόν..
γραψε μια κριτικη για τον Karaman 7Σάββατο βράδυ έκανα βόλτα προς Μύλο μεριά. Στην Κεφαληνίας περίμενα να συναντήσω την Ελληνίδα από την άλλη φορά αλλά ήταν μια Γερμανίδα, η οποία όμως δε με γέμισε γιατί νωρίτερα πήγα στην Μάντυ, η οποία ήταν λίγο πιο μέσα από την εκκλησία, δε θυμάμαι την οδό ούτε το όνομα του Studio. η Μάντυ πολύ καλή και δε βιάζεται. Χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, αλλά είχε τεράστιο στήθος, σιλικόνη από ότι μου είπε αλλά το πέρασα για αληθινό. Γλυκό προσωπάκι και θύμιζε λίγο γιαπωνέζα.
που του αρεσουν οι αφηγησεις
και τους υπολοιπους μας
Karaman 7 nothing personal
πλακα κανουμε για μενα είσαι ο κορυφαιος κριτικος εδω πάνω.. (όχι κινηματογραφου)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις