Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Βόλτα στην περιοχή Μύλου με τον συναγωνιστή simera... Σήμερα όλα αυτά!

Κωλέττη - Η γνωστή καλή Έφη... εκεί κατέθεσα και έμεινα για άλλη μια φορά ευχαριστημένος! Εννοείται ότι θα ξαναπάω Έφη... τα γνωστά 40€.
Εκκλησία στη Νικ. Ουρανού - Η Αλίνα... διαφωνούσαμε με τον simera αν ήταν οριζόντιο ή κάθετο θερμοσίφωνο... πωπω δεν υπήρχε αυτό το πράγμα... :2funny: Ξεκινούσε από 40€ και ανέβαινε.
Φρίξου (πρώην Gato Nero) - Η επιστροφή της Μάντυ. Ορεξάτη και χαμογελαστή σήμερα... από 40€ μέχρι 170€ (τζακούζι, φουλ πρόγραμμα και κουλούρι).
Τέρμα Νικ. Ουρανού - Η Ειρηνάρα. Αυτό το κορίτσι όσο πάει και βελτιώνεται... 40€ και πάνω.
Πέτρου Ερημίτη - Μια μαυρομαλλούσα που φορούσε μπότες αλλά δεν μας τίμησε με το όνομα της καθώς όταν βγήκε στο σαλόνι για την επιθεώρηση μιλούσε στο κινητό. Της ρίξαμε και εμείς δύο μέρες κράτηση και την κάναμε.Επίσης 40€ και πάνω. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι η τσατσά μας ξέβγαλε ως το αμάξι προσπαθώντας να μας πείσει...
Golden Stars of Sex - Δεν πλησιαζόταν το μέρος λόγω κόσμου.
Μαντζάρου 10Α - Η Σάρα, που αν και θέλαμε και οι δύο συναγωνιστές την επιστροφή της, πήρε λίγο παραπάνω στα κιλά και λίγο μας χάλασε...40€ και μέχρι 120€ (αν θυμάμαι καλά!).
Κεφαλληνίας και τα δύο επί της Ανδρέου Γεωργίου αδύνατα σητν προσπέλαση λόγω κόσμου και παρκαρίσματος.
Ανδρέου Γεωργίου 4 (στις ράγες) - Η νάρκη... η επιστροφή της Τζένης στις επάλξεις... Θέλει η πτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...40€ απλό, 80€ κουλούρι, 110€ τζακούζι (επίσης αν θυμάμαι καλά!).

Αυτά είδαμε και πολλά ήταν, λόγω πίεσης χρόνου και πολύ κόσμου... Ρε τι γίνετε τις Πέμπτες έξω; Τζάμπα τα δίνουν;;;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τρεξτε όσοι την προσκυνάτε και θα περάσω καποια στιγμη και εγώ για να τησ περιποιηθώ το αντερο...μετα την αποχή
όσα ξέρει της Mandy o κωλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος
Χθες Ήταν καλή , τα μισά να κάναμε την πρώτη φορά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ή ψάχνει φρέσκια πελατεία η δούλεψαν οι ρουφιανοι,
Κάτι είπαμε και μου ζήτησε και συγνώμη (ξερόυν να μας τουμπάρουν αυτές) …
Forgive
Trust
Love
Το νέο tattoo δεξιά πάνω από το νινί για τους δύσπιστους οπαδούς της 
Πως λέτε να το είδα αυτό …Σίγουρα δεν διάβασα την εκθεσούλα από κάποιον
Από εσάς που έγραψε ότι του έκανε το γαμησι της ζωής του και μετά εξαφανίστηκε
έκανε και το νέο εμβόλιο για την γρίπη, είστε καλυμμένοι και γι’ αυτό 
Άντε τρεχάτε να την προσκυνήσετε και μην περιμένετε κριτική από μένα…
Δεν θέλω να ξανασχοληθω ούτε μαζί της ,ούτε με μετρικούς από εδώ
Με την Κρίστιν όμως … :)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Βόλτα στην περιοχή Μύλου με τον συναγωνιστή simera... Σήμερα όλα αυτά!

Κωλέττη - Η γνωστή καλή Έφη... εκεί κατέθεσα και έμεινα για άλλη μια φορά ευχαριστημένος! Εννοείται ότι θα ξαναπάω Έφη... τα γνωστά 40€.
Εκκλησία στη Νικ. Ουρανού - Η Αλίνα... διαφωνούσαμε με τον simera αν ήταν οριζόντιο ή κάθετο θερμοσίφωνο... πωπω δεν υπήρχε αυτό το πράγμα... :2funny: Ξεκινούσε από 40€ και ανέβαινε.
Φρίξου (πρώην Gato Nero) - Η επιστροφή της Μάντυ. Ορεξάτη και χαμογελαστή σήμερα... από 40€ μέχρι 170€ (τζακούζι, φουλ πρόγραμμα και κουλούρι).
Τέρμα Νικ. Ουρανού - Η Ειρηνάρα. Αυτό το κορίτσι όσο πάει και βελτιώνεται... 40€ και πάνω.
Πέτρου Ερημίτη - Μια μαυρομαλλούσα που φορούσε μπότες αλλά δεν μας τίμησε με το όνομα της καθώς όταν βγήκε στο σαλόνι για την επιθεώρηση μιλούσε στο κινητό. Της ρίξαμε και εμείς δύο μέρες κράτηση και την κάναμε.Επίσης 40€ και πάνω. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι η τσατσά μας ξέβγαλε ως το αμάξι προσπαθώντας να μας πείσει...
Golden Stars of Sex - Δεν πλησιαζόταν το μέρος λόγω κόσμου.
Μαντζάρου 10Α - Η Σάρα, που αν και θέλαμε και οι δύο συναγωνιστές την επιστροφή της, πήρε λίγο παραπάνω στα κιλά και λίγο μας χάλασε...40€ και μέχρι 120€ (αν θυμάμαι καλά!).
Κεφαλληνίας και τα δύο επί της Ανδρέου Γεωργίου αδύνατα σητν προσπέλαση λόγω κόσμου και παρκαρίσματος.
Ανδρέου Γεωργίου 4 (στις ράγες) - Η νάρκη... η επιστροφή της Τζένης στις επάλξεις... Θέλει η πτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...40€ απλό, 80€ κουλούρι, 110€ τζακούζι (επίσης αν θυμάμαι καλά!).

Αυτά είδαμε και πολλά ήταν, λόγω πίεσης χρόνου και πολύ κόσμου... Ρε τι γίνετε τις Πέμπτες έξω; Τζάμπα τα δίνουν;;;

ετσι ακριβως
εγω κατεθεσα στην μαντυ και έπιασα και χρονο ρεκορ για εναν πυροβολισμό(κοντα στα 15 λεπτα καθαρα χωρις ανασα )
πολυ καλη και συμετοχη 100%!
το μονο μειον το κρεβατι που ετριζε κατα τον καθετο αξονα του αλλα δεν  ακουστηκαμε  λογο δυνατης μουσικης

χαχαχα η αλινα..με το που την βλεπω...λεω "καλα ρε συ τι θερμοσίφωνο ειναι αυτο"
πωπωπωπωπωπω κοντη και πρησμένη.....απαπαπαπαπαπα, μποιλερ σκετο τριπλης ενεργειας λεμε!!!!

αυτα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ουρες προβλεπω σήμερα για την mandy...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εγω κατεθεσα χθες στη Μολδαβη Νταϊνα στο μπλε σπιτι στην Προμηθεως.την πηρα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.κανει πολλη βαθεια πιπα και με μανια.σαν να τον τρωει πραγματικα...αλλα ειναι ατεχνη.ειναι πολυ ομορφη στο προσωπο αλλα εχει πολυ χαλαρο κορμι και ευρυχωρο μουνι.επισης κανει πολυ την εξυπνη,πραγμα το οποιο με εκνευριζει τρομερα.για τον ιδιο λογο βριζω την Πολωνεζα Χριστινα εδω και καιρο.Συμπερασμα.....δε με καυλωσε καθολου,ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα και ΔΕΝ θα την προτεινα και σε καποιον που θα με ρωτουσε

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Σκέψου τώρα να την έχει χύσει ο προηγούμενος στο στόμα και να θέλει να σε πλακώσει στα γλωσσόφιλα!  :jerking:
μαλλον δεν διαβασατε κάποιοι παιχτες τι παθαμε κάπου αλλού

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
... Ρε τι γίνετε τις Πέμπτες έξω; Τζάμπα τα δίνουν;;;
εχω ακριβως την ιδια απορια.γινοταν χαμος εξω.στην Ανδρεου Γεωργιου απο το la femme μεχρι το φαναρι περνουσε ισα ισα το αμαξι.στη Φριξου δεν υπηρχε πουθενα να παρκαρεις.εγω εφυγα στις 5.00 απο τον Κωστοπουλο και η 26ης Οκτωβριου ηταν γεματη ταξι και κοσμο που εφευγε απο τα κλαμπ και τα μπουζουκια.Και υποτιθεται σημερα ειναι εργασιμη.και μετα σου λενε κριση και μαλακιες...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
σου το ειπε η ιδια για το τατοο.να μην την πολυπιανεις προς τα εκει γιατι ειναι φρεσκο.τι γραφει καταλαβες?
Χθες Ήταν καλή , τα μισά να κάναμε την πρώτη φορά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ή ψάχνει φρέσκια πελατεία η δούλεψαν οι ρουφιανοι,
Κάτι είπαμε και μου ζήτησε και συγνώμη (ξερόυν να μας τουμπάρουν αυτές) …
Forgive
Trust
Love
Το νέο tattoo δεξιά πάνω από το νινί για τους δύσπιστους οπαδούς της 
Πως λέτε να το είδα αυτό …Σίγουρα δεν διάβασα την εκθεσούλα από κάποιον
Από εσάς που έγραψε ότι του έκανε το γαμησι της ζωής του και μετά εξαφανίστηκε
έκανε και το νέο εμβόλιο για την γρίπη, είστε καλυμμένοι και γι’ αυτό 
Άντε τρεχάτε να την προσκυνήσετε και μην περιμένετε κριτική από μένα…
Δεν θέλω να ξανασχοληθω ούτε μαζί της ,ούτε με μετρικούς από εδώ
Με την Κρίστιν όμως … :)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω κατεθεσα χθες στη Μολδαβη Νταϊνα στο μπλε σπιτι στην Προμηθεως.την πηρα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.κανει πολλη βαθεια πιπα και με μανια.σαν να τον τρωει πραγματικα...αλλα ειναι ατεχνη.ειναι πολυ ομορφη στο προσωπο αλλα εχει πολυ χαλαρο κορμι και ευρυχωρο μουνι.επισης κανει πολυ την εξυπνη,πραγμα το οποιο με εκνευριζει τρομερα.για τον ιδιο λογο βριζω την Πολωνεζα Χριστινα εδω και καιρο.Συμπερασμα.....δε με καυλωσε καθολου,ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα και ΔΕΝ θα την προτεινα και σε καποιον που θα με ρωτουσε

Παλιά που την πήρα με 30 ευρώ στο La femme και ενώ την γαμούσα για να μη χύσω την άλλαξα στάση 2-3 φορές συνολικά μη φανταστείς ούτε τέταρτο δε κάθησα μέσα και στο τέλος μου είπε με 30 ευρώ μη ζητάς άλλη φορά τόσες αλλαγές αυτά τα κάνω στα ακριβότερα προγράμματα. Και γυρνάω και τη λέω από μένα ούτε ευρώ δε θα ξαναδείς και εννοείται όταν την πετυχαίνω την κάνω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παλιά που την πήρα με 30 ευρώ στο La femme και ενώ την γαμούσα για να μη χύσω την άλλαξα στάση 2-3 φορές συνολικά μη φανταστείς ούτε τέταρτο δε κάθησα μέσα και στο τέλος μου είπε με 30 ευρώ μη ζητάς άλλη φορά τόσες αλλαγές αυτά τα κάνω στα ακριβότερα προγράμματα. Και γυρνάω και τη λέω από μένα ούτε ευρώ δε θα ξαναδείς και εννοείται όταν την πετυχαίνω την κάνω.
και δε της ειπες να παει να γαμηθει??εγω χθες ετοιμος ημουνα αλλα κρατηθηκα.αντε να στο πει καμια Ουκρανη,να το αντεξεις.αλλα να στο πει η Μολδαβη??η πιο γυφτορατσα της Ευρωπης??ε παει πολυ ρε φιλε....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτην την Εμμανουελα απο κεφαληνιας την εχει παρει κανενας? Εχει πεσει μια κριτικη πριν καιρο αλλα...
Στις φωτο στο αθενς φενετε καλο καυλακι ...Και ολο πρωινη ειναι γαμωτο!που να την πετυχω? :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτην την Εμμανουελα απο κεφαληνιας την εχει παρει κανενας? Εχει πεσει μια κριτικη πριν καιρο αλλα...
Στις φωτο στο αθενς φενετε καλο καυλακι ...Και ολο πρωινη ειναι γαμωτο!που να την πετυχω? :headbang: :headbang:
καραμαν σου ειχα πει νομιζω ξανα,ειναι καλη και απο εμφανιση και απο επιδοσεις...μονο που οι φωτο καμια σχεση...κατα τα αλλα ειναι λιγο αβυζη αλλα κανει και γυμνο τσιμπουκι και 69...η εν λόγω κριτικη οντως μαιμουδιζει λίγο....αλλα γενικα η γκομενα αξιζει καταθεση...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
...δεν το θυμομουν. Και εγω αυτο καταλαβα για την κριτικη. Λεω αυριο να την επισκευτω αλλα δουλευει νωρις και ηθελα να κανω και καμια γυρα για βραδυ μιλαω γιατι εχω καιρο να παω να δω τι παιζει αν φερανε καινουριες πουτανες! :2funny: :2funny:
Γιατι αν παω και Τον ριξω 6 η ωρα το απογευμα μετα γεια σας!!
Ή' θα παω και για δευτερο :knockinb: και δεν ειναι και πρεπον after αποχης!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
και έπιασα και χρονο ρεκορ για εναν πυροβολισμό(κοντα στα 15 λεπτα καθαρα χωρις ανασα )

Και δεν ρωτάς εμένα που περίμαν απ' όξω;;;

χαχαχα η αλινα..με το που την βλεπω...λεω "καλα ρε συ τι θερμοσίφωνο ειναι αυτο"
πωπωπωπωπωπω κοντη και πρησμένη.....απαπαπαπαπαπα, μποιλερ σκετο τριπλης ενεργειας λεμε!!!!

αυτα.

Και ξεχνάς να γράψεις για το τρέξιμο στ' αμάξι και για την ατάκα της νάρκης στην Τζένη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Που ειναι ολοι οι μπουρδελιαρο-σαλονικεις???
Σαν εληξε η Αποχη ...εξαφανηστηκαν ολοι......! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
                                                                          :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Που ειναι ολοι οι μπουρδελιαρο-σαλονικεις???
Σαν εληξε η Αποχη ...εξαφανηστηκαν ολοι......! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
                                                                           :2funny: :2funny: :2funny:

Παρώωωωωωων!!!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτο τις ελειπε τωρα να το παιζουν και εξυπνες.αμα ηταν εξυπνες πουτανες θα ηταν?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτο τις ελειπε τωρα να το παιζουν και εξυπνες.αμα ηταν εξυπνες πουτανες θα ηταν?
ισα-ισα ειναι εξυπνη γι'αυτο ειναι πουτανα.τι να ητανε??πωλητρια??αλλα να μη σπαει τα νευρα του κοσμου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom