Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε καλησπερα....
Εχασες 40€...Ειλικρινα..Βαριεται η γκομενα..2 φορες την πηρα,τα ιδια..και οι ιδιες κλισε φρασεις σε όλους....Κριμα οι βυζαρες,κριμα η σωματαρα της,κριμα τα μουτρακια της...

Σου προτεινα εγω στα πμ κατι αλλο,αλλα δεν μ ακουσες....

Ξέρω φίλε μου... Εσένα θυμήθηκα μετά... Αλλα με τέτοιο βυζί ξέρεις τι παθαίνεις. Αν δε δοκίμαζα ο ίδιος δε γινόταν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Οπως την χαρακτηρησε καποιος συναθλητης στο παρελθον....Νταμαρι σκετο.! :2funny:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Ξέρω φίλε μου... Εσένα θυμήθηκα μετά... Αλλα με τέτοιο βυζί ξέρεις τι παθαίνεις. Αν δε δοκίμαζα ο ίδιος δε γινόταν.
Σε νιωθω..σε συμπονω..και βυζοσυμπασχω.....
Ειμαι κι εγω σε κατασταση παροξυσμου τελευταια και ψαχνω σαν τρελος κατι καινουργιο σε μεγαλομαστο αδυνατο θηλυκο...Αλλα.πουυυυυ???Μονοι Αθηνα υπαρχει πληθωρα επιλογων...Και εξω σε μπαρακια φυσικα,απο amateur πορνιδια..Αλλα τρελαινομαι...Μην πεταξει καποια μεγαλο βυζι...Την εχει δει και εχει σηκωσει τη μυτη στα 5000μετρα υψομετρο....Μαλακισμενες..Γιατι να μην ειμαστε Ισπανια,Πορτογαλια...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
καλησπερα,για πες τι προτεινεις με πμ ή και δημοσια δεν εχω προβλημα...να δοκιμασω οταν ανεβω ξανα... :rockon:
Οταν ξανανεβεις ,στειλε πμ να σου πω...Να εχω κανει updates στις αγγελιες του Αγγελιοφορου.... ;)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε νιωθω..σε συμπονω..και βυζοσυμπασχω.....
Ειμαι κι εγω σε κατασταση παροξυσμου τελευταια και ψαχνω σαν τρελος κατι καινουργιο σε μεγαλομαστο αδυνατο θηλυκο...Αλλα.πουυυυυ???Μονοι Αθηνα υπαρχει πληθωρα επιλογων...Και εξω σε μπαρακια φυσικα,απο amateur πορνιδια..Αλλα τρελαινομαι...Μην πεταξει καποια μεγαλο βυζι...Την εχει δει και εχει σηκωσει τη μυτη στα 5000μετρα υψομετρο....Μαλακισμενες..Γιατι να μην ειμαστε Ισπανια,Πορτογαλια...

Δυστυχώς οι Βυζοεπιλογές μας στενεύουν πολύ.. Τα έχουμε πει συζητήσει άλλωστε. Μετά το ξενέρωμα με τη Βίκυ πήγα και στη Σάρα που είναι εγγυημένη λύση. Η κοπέλα γεννήθηκε για το sex, κάναμε τα πάντα με δικές τις πρωτοβουλίες πάντα και όρεξη. Αλλα δυστυχώς τα κιλάκια της τα πήρε και ξεφεύγει από τα γούστα μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε γαμωτο μονο εμενα μ αρεσουν οι χοντρουλες εδω μεσα; :think: :headbang: :grin: :grin:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Δυστυχώς οι Βυζοεπιλογές μας στενεύουν πολύ.. Τα έχουμε πει συζητήσει άλλωστε. Μετά το ξενέρωμα με τη Βίκυ πήγα και στη Σάρα που είναι εγγυημένη λύση. Η κοπέλα γεννήθηκε για το sex, κάναμε τα πάντα με δικές τις πρωτοβουλίες πάντα και όρεξη. Αλλα δυστυχώς τα κιλάκια της τα πήρε και ξεφεύγει από τα γούστα μου.
[/quo
Eτσι ειναι φιλε....Κιεγω μια φορα πηγα στη Σαρα..Βυζαρα,δεν λεω,αλλα πηγα να βαλω τον πουτσο μου σε γυψο μετα με τοσα κιλα πανω του....Ειλικρινα..Αρκετα γεματη για τα γουστα μου....

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε γαμωτο μονο εμενα μ αρεσουν οι χοντρουλες εδω μεσα; :think: :headbang: :grin: :grin:

Εντάξει και οι χοντρούλες αν έχουν βυζάρα είναι καλές. Το καλύτερο γαμησι είχα κάνει με χοντρούλα γκόμενα. 4 μήνες τα είχα λόγω σεξ. Δεν άφηνε ούτε στάλα να πάει χαμένη..

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Εντάξει και οι χοντρούλες αν έχουν βυζάρα είναι καλές. Το καλύτερο γαμησι είχα κάνει με χοντρούλα γκόμενα. 4 μήνες τα είχα λόγω σεξ. Δεν άφηνε ούτε στάλα να πάει χαμένη..
o καθενας εχει στο μυαλο του όποια φαντασιωση επιθυμει..Προσωπικα προσωπικα να μεινω αγαμητος και να τον παιζω απο το γαμησω χοντρη...Αν ειναι μπαζο δεν με χαλαει και εχει σωματαρα και φυσικα βυζαρα..Αλλα ΠΟΤΕ χοντρη ή παχια..

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
o καθενας εχει στο μυαλο του όποια φαντασιωση επιθυμει..Προσωπικα προσωπικα να μεινω αγαμητος και να τον παιζω απο το γαμησω χοντρη...Αν ειναι μπαζο δεν με χαλαει και εχει σωματαρα και φυσικα βυζαρα..Αλλα ΠΟΤΕ χοντρη ή παχια..

Ναι ρε συ δε μιλάω για χοντρή με λίπος.. Μιλάω για νταρντανα με καμπύλες που μπορεί να χει λίγο κοιλιά βυζί τεράστιο και κώλο μεγάλο αλλά σφιχτό..

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Ναι ρε συ δε μιλάω για χοντρή με λίπος.. Μιλάω για νταρντανα με καμπύλες που μπορεί να χει λίγο κοιλιά βυζί τεράστιο και κώλο μεγάλο αλλά σφιχτό..
Μην απολογεισαι ρε συ...Απλα εγω δεν γουσταρω αυτο το στυλ...Ο καθενας με τα γοσυτα του..
Αλλο ειναι το θεμα μας....
Ανταλλαγη πληροφοριων σχετικα με Busty γκομενες....Εχω δωσει ηδη 2 με προσωπικα στοιχεια,τηλ,λεπτομερειες με πμ...
Διαθεση δειχνω,δεν βλεπω όμως την ιδια απο αλλους...Αnyway...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ερωτηση φιλε μου..
Η Αντζελα η βυζαρου που αναφερεις,ποσο βυζαρου ειναι?Χοντρη?Αδυνατη?Γεματη?Μοιαζει με καμια γνωστη για να εχω μια ταξη μεγεθους?Δεν την ηξερα,και ως γνησιος βυζολαγνος απορω πως μου διεφυγε...Εκτος αν εχουμε αλλα κριτηρια περι μεγεθους..
εγω αυτην δε τη θυμομουν βυζαρου.χθες που την ειδα ομως,με το που βγηκε στο σαλονι τα ματια μου επεσαν στα βυζια της!ειναι συμπαθητικα προς σχετικα μεγαλα.δε μου'ρχετε να την συγκρινω τωρα με καποια αλλη.και το υπολοιπο κορμι της ειναι πολυ ωραιο ομως.αυτη την Ελενα που περιγραφω στη Φριξου την ξερεις??αυτες ηταν βυζαρες!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
εγω αυτην δε τη θυμομουν βυζαρου.χθες που την ειδα ομως,με το που βγηκε στο σαλονι τα ματια μου επεσαν στα βυζια της!ειναι συμπαθητικα προς σχετικα μεγαλα.δε μου'ρχετε να την συγκρινω τωρα με καποια αλλη.και το υπολοιπο κορμι της ειναι πολυ ωραιο ομως.αυτη την Ελενα που περιγραφω στη Φριξου την ξερεις??αυτες ηταν βυζαρες!!
Φιλε μου,προσπαθω να τη θημηθω και δεν μπορω να καταλαβω ποια εννοεις...Μια καλυτερη περιγραφη?Και βυζια σε σχεση πχ με αφρουλα?Ειναι αδυνατη ή γεματη...Γαμωτη μου,αν δεν ηταν 1μιση το βραδυ θα πηγαινα να δω ποια ειναι αυτη η ελενα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φιλε μου,προσπαθω να τη θημηθω και δεν μπορω να καταλαβω ποια εννοεις...Μια καλυτερη περιγραφη?Και βυζια σε σχεση πχ με αφρουλα?Ειναι αδυνατη ή γεματη...Γαμωτη μου,αν δεν ηταν 1μιση το βραδυ θα πηγαινα να δω ποια ειναι αυτη η ελενα...
τη δειχνει στο αλλο σαιτ.δες την τωρα αλλα εκει αδικουνται τα βυζια της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μια ελενα,με μαυρα?Ρε συ,αυτη ειναι πολυ χαλια..πολυ μικροβυζι
σου λεω ειλικρινα οτι απο κοντα ειναι αλλιως.και ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια αν και δε δειχνει τη φατσα της.σου ειχα πει πριν κανα δυο βδομαδες για μια μικρουλα βυζαρου στην Προμηθεως τερμα πανω?βυζια πιστα αντιγραφα της Μαιρουλας και πολυ μικροσωμη και αδυνατη

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
σου λεω ειλικρινα οτι απο κοντα ειναι αλλιως.και ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια αν και δε δειχνει τη φατσα της.σου ειχα πει πριν κανα δυο βδομαδες για μια μικρουλα βυζαρου στην Προμηθεως τερμα πανω?βυζια πιστα αντιγραφα της Μαιρουλας και πολυ μικροσωμη και αδυνατη
Φιλε δημοσια σου ζητω συγγνωμη και σ ευαριστω...Αληθεια μου το ειπες,αλλα λογω δουλειας εκινες τις ημερες,δεν μπορεσα και μετα την ΞΕΧΑΣΑ  τελειως...Θυμηθηκα οτι μου το πες...Βραδυνη βαρδυα ειχες πει?Να παω λες αυριο μεθαυριο?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φιλε δημοσια σου ζητω συγγνωμη και σ ευαριστω...Αληθεια μου το ειπες,αλλα λογω δουλειας εκινες τις ημερες,δεν μπορεσα και μετα την ΞΕΧΑΣΑ  τελειως...Θυμηθηκα οτι μου το πες...Βραδυνη βαρδυα ειχες πει?Να παω λες αυριο μεθαυριο?
ναι βραδυνη.και χθες που ρωτησα στην Κατεχακη για το ποια δουλευει στην Προμηθεως,μου ειπαν η καινουρια.προφανως εννοουσαν αυτην.Ειπαμε,τα δυο σπιτια ειναι μαζι και αν ρωτησετε σε ενα απο τα δυο για το αλλο,θα σας πουν.κανεις μια βολτα και βλεπεις.παντως ειναι δυσκολος αυτος ο σωματοτυπος.πριν λιγο καιρο και καποιος αλλος ζητουσε ακριβως το ιδιο.οι βυζαρουδες ειναι και γεματουλες συνηθως

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Οκ μη βαράς απλά ρώτησα. Άλλωστε θα έπαιρνα και τηλέφωνο αλλά αυτό που λέει εδώ δεν ισχύει.. Βασικά γουστάρω την Ειρήνη (Ελληνίδα) και την έχω πετύχει εκεί , δεν μπορώ να γυρίσω όλα τα μπουρδέλα. Ευχαριστώ πάντως

η ειρηνη προχθες που πηγα μια τσαρκα με ενα φιλο να γαμησει ηταν παλι βαρδαρη εκει που ηταν μαζι με την τρελη τσατσα της νικηφορου ουρανου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom