Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (1 μέλη και 70 επισκέπτες)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
ΑΛ να υποθεσω οτι ολες αυτες ειναι βραδυνη βαρδια?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χτες βράδυ δοκίμασα την Βίκυ στην Κατεχάκη. Απίστευτο Βυζί και σώμα, αλλά η κοπέλα ήταν κουρασμένη κομμάτια. Αφου πριν ξεκινήσουμε την έπεσε κανα 5 λεπτο στο κρεβάτι και σχεδόν κοιμήθηκε. Όταν την είπα να ανέβει από πάνω αρνήθηκε λέγοντας δεν ανεβαίνει σε μεγάλες πούτσες. Ένα κανονικό πούτσο έχω δεν είμαι και μαύρος. Τέσπα ψιλοξενέρωσα. Αν δε βρω κάτι καλύτερο ίσως την ξαναδοκιμάσω στο μέλλον

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το λα φαμ σιγουρα ηταν κλειστο? Ειχα περασει μια βολτα απο την περιοχη με το αμαξι οχι για τσαρκα απλα με εφερε απο κει ο δρομος και το ειδα κανονικα τα φωτα ανοιχτα.Αυτη η Πατριτσια που δουλευει στο καινουργιο παλιοτερα δουλευε μια γεματουλα πατριτσια βαρδαρη πρεπει η ιδια να ειναι την ειδε και ενας φιλος μου.Ρωσιδα ηταν οχι Γερμανιδα. Και αυη η Ελενα η Ιταλιδα στο σαιτ για Ρουμανα την γραφει αν και για αλβανιδα μου κανει. Οπως και η αλλη η Ισαμπελα που δουλευει στο βιλα εροτικα ιταλιδα την λεει η τσατσα ενω ειναι κλασσικη γυφτορουμανα.Ολες αυτες οι ρουμανες μια κοψια εχουν τις καταλαβαινεις αμεσως οπως και το ωραιο το κοντοπουτανο η λουνα στο λα φαμ. Φτανει πια με την κοροιδια αυτη τι νομιζουν οτι ειμαστε κοροιδα η οτι οσο πιο "high" χωρα τις πλασαρει η τσατσα οτι ειναι θα παρουν περισσοτερους πελατες? Προσωπικα δεν με νοιαζει απο που διαολο ειναι και απο αλβανια να ειναι .Καλες υπηρεσιες να εχει καθαρη να ειναι να την γαμησω θελω οχι να την παντρευτω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το λα φαμ σιγουρα ηταν κλειστο? Ειχα περασει μια βολτα απο την περιοχη με το αμαξι οχι για τσαρκα απλα με εφερε απο κει ο δρομος και το ειδα κανονικα τα φωτα ανοιχτα.Αυτη η Πατριτσια που δουλευει στο καινουργιο παλιοτερα δουλευε μια γεματουλα πατριτσια βαρδαρη πρεπει η ιδια να ειναι την ειδε και ενας φιλος μου.Ρωσιδα ηταν οχι Γερμανιδα. Και αυη η Ελενα η Ιταλιδα στο σαιτ για Ρουμανα την γραφει αν και για αλβανιδα μου κανει. Οπως και η αλλη η Ισαμπελα που δουλευει στο βιλα εροτικα ιταλιδα την λεει η τσατσα ενω ειναι κλασσικη γυφτορουμανα.Ολες αυτες οι ρουμανες μια κοψια εχουν τις καταλαβαινεις αμεσως οπως και το ωραιο το κοντοπουτανο η λουνα στο λα φαμ. Φτανει πια με την κοροιδια αυτη τι νομιζουν οτι ειμαστε κοροιδα η οτι οσο πιο "high" χωρα τις πλασαρει η τσατσα οτι ειναι θα παρουν περισσοτερους πελατες? Προσωπικα δεν με νοιαζει απο που διαολο ειναι και απο αλβανια να ειναι .Καλες υπηρεσιες να εχει καθαρη να ειναι να την γαμησω θελω οχι να την παντρευτω
κατα τις 1.30 που περασα ηταν κλειστο.ναι η Ελενα στο σαιτ παρουσιαζεται ως Ρουμανα αν και το συγκεκριμενο σαιτ γραφει ολο μαλακιες.την Πατριτσια ως Γερμανιδα μου την ειπε η τσατσα.καλα,το θεμα των εθνικοτητων ειναι μια πονεμενη ιστορια.στο Ανδρεου Γεωργιου 4 συζητουσαμε με την συμπαθεστατη τσατσα για διαφορες κοπελες.μου ειπε οτι η γνωστη Χριστινα απο Κεφαλληνιας ειναι Ρωσσιδα και οχι Πολωνεζα.επισης μου ειπε οτι η milf Xριστινα που δουλευει πρωινα στο Αν.Γεωργιου 4 ειναι 40 χρονων!!!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
αυτή η πατρίτσια αν ειναι μια γεμάτη, με ωραιο πρόσωπο και μελαμψή που δούλευε και ενα φεγγαρι βαρδάρη σε εκεινο που ειναι η βερόνικα τώρα...είναι σίγουρα γερμανίδα και δεν λέει πολλά μέσα.Αν δούλευει βράδυ θέλω να δω ποια ειναι, ισως κάνω μια βόλτα.
άλλα απο την άλλη ρε παιδιά αν σου πεί οτι ειναι απο την ρωσσία η την ουκρανία ακόμα και απο την ρουμανία νομίζω πως στο θέμα με τις πουτάνες μετράει πιο πολύ να ειναι ρωσσίδα παρά γερμανίδα η ιταλίδα......
εκτός αν ειναι απο την αλβανία που σε εκείνη την περίπτωση την πλασάρουνε ειτε ως ρουμάνα ειτε ως κάτι άλλο καθώς οι πιο πολλοι μολις ακουνε για αλβανία εχουν φύγει....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ουτε και εγω μπορω να καταλαβω γιατι αλαζουν εθνικοτητα στις πουτανες. Για πρωτη φορα αν ειναι καλο κοματι και μου αρεσει οπτικα και απο την Ουγκαντα να ειναι εγω θα μπω μεσα. Αλλα εδω και εξι μηνες που μπουρδελιαζω δεν πετυχα Αλβανιδα πουτανα...αν και καποια απο ολες αυτες που μας πασαρουν για Ρουμανες, Τσεχες κτλ ολο και καποια θα ηταν Αλβανιδα. Και οσο για τις Αλβανιδες σαν γυναικες μια χαρα ειναι (αν ειναι ομορφες) ξερω κανα 2 εξω στη καθημερηνοτητα που εμφανησιακα ειναι ειναι για πολες  :cum: :cum: :cum:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Η Μαριαννα που δουλευε Βαρδαρη αναθρογραφο αλβανιδα πρεπει να ειναι. Διχως να παρω ορκο. Οταν την ρωτας λεει ελληνιδα αλλα ενταξει ουτε να μιλησει καλα δεν μπορει. Αλλα αξιογαμητη κοπελα στο δωματιο.

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ουτε και εγω μπορω να καταλαβω γιατι αλαζουν εθνικοτητα στις πουτανες. Για πρωτη φορα αν ειναι καλο κοματι και μου αρεσει οπτικα και απο την Ουγκαντα να ειναι εγω θα μπω μεσα. Αλλα εδω και εξι μηνες που μπουρδελιαζω δεν πετυχα Αλβανιδα πουτανα...αν και καποια απο ολες αυτες που μας πασαρουν για Ρουμανες, Τσεχες κτλ ολο και καποια θα ηταν Αλβανιδα. Και οσο για τις Αλβανιδες σαν γυναικες μια χαρα ειναι (αν ειναι ομορφες) ξερω κανα 2 εξω στη καθημερηνοτητα που εμφανησιακα ειναι ειναι για πολες  :cum: :cum: :cum:
η μαιρη απτο μπλε το λεει και το ΦΩΝΑΖΕΙ οτι ειναι αλβανιδα, πολυ καλο κοματι, και πολυ καλο παιδι απεναντι μου τουλαχιστον,  γενικοτερα δεν εχει να κανει με το τι ρατσα ειναι, αν σου κανει μπενεις ,,δε πα να ναι και .. αμερικανιδα??

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατα τις 1.30 που περασα ηταν κλειστο.ναι η Ελενα στο σαιτ παρουσιαζεται ως Ρουμανα αν και το συγκεκριμενο σαιτ γραφει ολο μαλακιες.την Πατριτσια ως Γερμανιδα μου την ειπε η τσατσα.καλα,το θεμα των εθνικοτητων ειναι μια πονεμενη ιστορια.στο Ανδρεου Γεωργιου 4 συζητουσαμε με την συμπαθεστατη τσατσα για διαφορες κοπελες.μου ειπε οτι η γνωστη Χριστινα απο Κεφαλληνιας ειναι Ρωσσιδα και οχι Πολωνεζα.επισης μου ειπε οτι η milf Xριστινα που δουλευει πρωινα στο Αν.Γεωργιου 4 ειναι 40 χρονων!!!
40 χρονων φιλε αλ αλλα κανει κατι γαμισια που δεν την πιανει καμια 20αρα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να σου πω εγω μια πολυ γνωστη...αννα μαρια

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς ποιά δουλεύει τωρα Νικηφόρου Ουρανού 26?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξέρει κανείς ποιά δουλεύει τωρα Νικηφόρου Ουρανού 26?
ρε φιλε συγγνωμη κιολας εγω μενω λαρισα,εσυ που μενεις λος αντζελες;γιατι δεν πεταγεσαι να δεις;χωρις παρεξηγηση γινεται λιγο κουραστικο....συν το οτι εγραψε αναλυτικη αναφορα χθες ο πατσινο που φανταζομαι οτι και αποψε τα ιδια θα ισχυουν...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ρε φιλε συγγνωμη κιολας εγω μενω λαρισα,εσυ που μενεις λος αντζελες;γιατι δεν πεταγεσαι να δεις;χωρις παρεξηγηση γινεται λιγο κουραστικο....συν το οτι εγραψε αναλυτικη αναφορα χθες ο πατσινο που φανταζομαι οτι και αποψε τα ιδια θα ισχυουν...

Τι μου θυμησες..!  :knockinb: :knockinb:Εχουμε και αποχη εν οψη....(εγω απεχω παντως)

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οκ μη βαράς απλά ρώτησα. Άλλωστε θα έπαιρνα και τηλέφωνο αλλά αυτό που λέει εδώ δεν ισχύει.. Βασικά γουστάρω την Ειρήνη (Ελληνίδα) και την έχω πετύχει εκεί , δεν μπορώ να γυρίσω όλα τα μπουρδέλα. Ευχαριστώ πάντως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οκ μη βαράς απλά ρώτησα. Άλλωστε θα έπαιρνα και τηλέφωνο αλλά αυτό που λέει εδώ δεν ισχύει.. Βασικά γουστάρω την Ειρήνη (Ελληνίδα) και την έχω πετύχει εκεί , δεν μπορώ να γυρίσω όλα τα μπουρδέλα. Ευχαριστώ πάντως
παντως και εγω που ηθελα προχθες να παω για την ειρηνη δεν την πετυχα σε πρωινη βαρδια(σαββατο)..ηταν η μαρθα μου ειπε η ψιλοκαθυστερημενη τσατσα με το κοντο μαλλι και την σπαστικη φωνη...εφυγα χωρις να την δω αφου την ξερω και απεξω δυο νταβαδες με ενα σκυλι δεμενο με λουρακι να καθονται  απεναντι στο πορτο σεντερ απο πισω και να μου λενε εχει κι απο πισω φιλαρακο...εννοωντας την ερημιτου...εγω νομισα μου λενε οτι κανει και πρωκτικο και λεω απο μεσα μου τι λενε ρε πουστη μου,διαφημιση και απεξω απο το μπουρδελο κανουν για το σερβις;; :think: :2funny: :2funny:
τεσπα μπορει να σε αρεσει η ειρηνη και σε καταλαβαινω αλλα μην το τραβαμε απλα πολυ.αν ξερει κανεις θα πει....που δουλευει,μπορει να εχει καποιο ρεπο τωρα κλπ....αλλιως ψαξε κι εσυ....ολοι το χουμε κανει οταν γουσταραμε μια συγκεκριμενη....

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έγινε και σορρυ για το μπέρδεμα

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Εκανα μια βολτα αποψε(πραγματικη,οχι απο το τηλεφωνο...)

-Κωλλετη 17.Η Εφη στα 40ε σταθερη αξια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η milf μελαχρινη Αντζελα με τις βυζαρες και την κωλαρα και τις θετικες κριτικες στα 40ε
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).μια Ματινα τσεχα απο 40ε την οποια δεν ειδα.επεσα στη μαλακισμενη τσατσα
-Φριξου 9(Villa erotica).η Ιταλιδα Ελενα.σ'αυτην κατεθεσα για 70ε με 69.μιλαμε για θηριο!!ομορφη φατσα,μεγαλες καμπυλες αλλα σφιχτο κορμι,καλη περιποιηση.απο 40ε απλο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι,100ε κωλο και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα.εχει πολυ ωραια ρωγα την οποια ρουφατε οσο θελετε.στο τελος ηρθε για 2η φορα απο πανω για να με τελειωσει.Τιμηστε την...
-Φριξου 16.η γερμανιδα Πατριτσια.καστανη βυζαρου γεματουλα με ομορφο προσωπο.40ε απλο,50εγυμνο τσιμπουκι,60 γλυψιμο,70ε 69 και 120ε τζακουζι με φουλ προγραμμα
-Ερημιτη.κλειστο
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η ξανθια συμπαθητικη Αννα.30ε απλο,60ε γλυψιμο,90ε αυταρχικο,100ε 69!!! και 120ε τζακουζι με φουλ
-Κατεχακη.η ξανθια ομορφη Ουκρανη Βικυ με τα ωραια βυζακια.40ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 με γυμνο
-Μαντζαρου 1.μια καινουργια μιση Ισπανιδα και μιση Αλγερινη αν θυμαμαι καλα απο 40ε.ομορφη εξωτικη φατσα για τους λατρεις του ειδους
-Μαντζαρου 10.η γνωστη βυζαρου Σαρα απο 40ε,70ε γλυψιμο και 80ε 69 για να φατε και την κωλαρα της στα μουτρα σας
-Ακιακμωνος 8.η milf Μαρθα,χωρις σχολια!!!απλα γαμηστε την...οπως θελετε!!!τα πρωινα δουλευει Νικ.ουρανου 26 μου ειπε
-Κεφαλληνιας8.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η ομορφη ξανθια Μιλανα.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).μια καινουρια Ισπανιδα.μελαχρινη ομορφη φατσα και ωραιο κορμακι.φορουσε και κοκκινες ζαρτιερες.40ε απλο,70ε γλυψιμο και 80ε 69
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα για αλλη μια φορα
-26ης Οκτωβριου 35.η Μιχαελα.ενα ξανθο υπεροχο πλασμα.πραγματικα πολυ ομορφη.40ε απλο,50ε γλυφομουνι,60ε γυμνο τσιμπουκι,70ε 69 και 100 κωλαρακι.και αν θυμαμαι καλα 120ε τζακουζι με ολα τα προηγουμενα μαζι.

...τα σπιτια πλεον ειναι πολλα.για να τα γυρισω εκανα 2 ωρες και να φανταστειτε δεν πηγα καθολου Βαρδαρη.κατα τη γνωμη μου λοιπον υπαρχει μεγαλη ποικιλια με καποιες καλες επιλογες.επισης για μενα το προγραμμα των 120ε με φουλ στα καινουρια τουλαχιστον σπιτια,ειναι αρκετα δελεαστικο νομιζω.

Ερωτηση φιλε μου..
Η Αντζελα η βυζαρου που αναφερεις,ποσο βυζαρου ειναι?Χοντρη?Αδυνατη?Γεματη?Μοιαζει με καμια γνωστη για να εχω μια ταξη μεγεθους?Δεν την ηξερα,και ως γνησιος βυζολαγνος απορω πως μου διεφυγε...Εκτος αν εχουμε αλλα κριτηρια περι μεγεθους..

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Χτες βράδυ δοκίμασα την Βίκυ στην Κατεχάκη. Απίστευτο Βυζί και σώμα, αλλά η κοπέλα ήταν κουρασμένη κομμάτια. Αφου πριν ξεκινήσουμε την έπεσε κανα 5 λεπτο στο κρεβάτι και σχεδόν κοιμήθηκε. Όταν την είπα να ανέβει από πάνω αρνήθηκε λέγοντας δεν ανεβαίνει σε μεγάλες πούτσες. Ένα κανονικό πούτσο έχω δεν είμαι και μαύρος. Τέσπα ψιλοξενέρωσα. Αν δε βρω κάτι καλύτερο ίσως την ξαναδοκιμάσω στο μέλλον

Φιλε καλησπερα....
Εχασες 40€...Ειλικρινα..Βαριεται η γκομενα..2 φορες την πηρα,τα ιδια..και οι ιδιες κλισε φρασεις σε όλους....Κριμα οι βυζαρες,κριμα η σωματαρα της,κριμα τα μουτρακια της...

Σου προτεινα εγω στα πμ κατι αλλο,αλλα δεν μ ακουσες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom