το μιλφακι?Τhnx man. Απλά μπερδεύτηκα γιατί είδα τον gl να τις παιρνει χθες 2-3 μαζεμένες και λέω τελευταία μέρα θα ναι δεν προλαβαίνω να αποτείσω τον ύστατο φόρο τιμής. Μήπως ξέρετε που δουλεύει η Μάρθα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Yeap!! Η ξανθιά με το πέτρινο βυζί!
στο καινουριο διπλα στο ζορμπαςYeap!! Η ξανθιά με το πέτρινο βυζί!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αχα! Ευχαριστώ..
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Μου αρεσε εμφανησιακα,και η πρωτη φορα ηταν πολυ καλη μαζι μου..Αλλα ρε φιλε τη δευτερη πολυ χαλια...Λογικο,αν την εχουν σε τετοιους αθλιους χωρους και την εχουν γαμησει καμια 20αρια Ρωσοι,αλλοι 10 αλβανοι και 5-6 γυφτοι...δεν σου αρεσε η δεν ηταν καλη μεσα?γιατι μαζι μου ειναι πολυ καλη
Τελος παντων,αν αλλαζε χωρο,ίσως αλλαζε και η διαθεση της...
αν λες για τη μαρθα εχει παει στο καινουριο που ειπα πρινΕίναι απίστευτη και τα δίνει όλα... τελευταία φορά την πέτυχα Νικηφόρου Ουρανού 26 αλλά δεν ισχύει το τηλ και βαριέμαι να τρέχω άδικα
ααααα.καταλαβαΕιρήνη , λεπτή με τατου σκορπιο και σχετικά μικρο βυζι
Που ειναι το καινουργιο στο Βαρδαρη αν θες μου λες γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι εδω για δουλεια και λεω να κανω καμια βολτα αξειζει το κοπο;Ευχαριστωαν λες για τη μαρθα εχει παει στο καινουριο που ειπα πριν
δεν ειναι στο βαρδαρη,ειναι στο μπουτικ απο πισωΠου ειναι το καινουργιο στο Βαρδαρη αν θες μου λες γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι εδω για δουλεια και λεω να κανω καμια βολτα αξειζει το κοπο;Ευχαριστω
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Αυτη η Κελλυ απαραδεκτη ηταν .Ενταξει τυπικη ηταν ανεβαινε και απο πανω αλλα οταν γαμουσες εκανε προς τα πισω και σου χαλουσε το γαμησι και γενικα ντεκαβλε στο δωματιο.
Το μπουτικ που ειναι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν ξερω πολλαδεν ειναι στο βαρδαρη,ειναι στο μπουτικ απο πισω
αποψη σου.το εχουμε ξαναπει ειναι κ τι της βγαζει ο καθενας.μπορει εγω ας πουμε να μην τα πηγαινω καλα με μια αλλα εχυ να τα πας τελεια.κ με μια αλλη να γινεται το αντιθετο.μπορει να ειναι επαγγελματιες αλλα πανω απ ολα ειναι ανθρωποιΑυτη η Κελλυ απαραδεκτη ηταν .Ενταξει τυπικη ηταν ανεβαινε και απο πανω αλλα οταν γαμουσες εκανε προς τα πισω και σου χαλουσε το γαμησι και γενικα ντεκαβλε στο δωματιο.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Που ειναι το καινουργιο στο Βαρδαρη αν θες μου λες γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι εδω για δουλεια και λεω να κανω καμια βολτα αξειζει το κοπο;Ευχαριστω
Η μάρθα αξίζει φίλε αλλά να ξέρεις είναι 30+. Αν σ'αρέσουν οι μιλφ, όπως εμένα είσαι σε καλό δρόμο. Περιποίηση εξαιρετική
ειναι σχεδον απεναντυ με τον παλιο τον καλιγουλα το καινουριο στουντιο.εχουν ανοιξει ομως πολλα καινουρια κ στην περιοχη του μυλουΤο μπουτικ που ειναι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν ξερω πολλα
Η μάρθα αξίζει φίλε αλλά να ξέρεις είναι 30+. Αν σ'αρέσουν οι μιλφ, όπως εμένα είσαι σε καλό δρόμο. Περιποίηση εξαιρετική
να λες καλυτερα 40+
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
να λες καλυτερα 40+