Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τhnx man. Απλά μπερδεύτηκα γιατί είδα τον gl να τις παιρνει χθες 2-3 μαζεμένες και λέω τελευταία μέρα θα ναι δεν προλαβαίνω να αποτείσω τον ύστατο φόρο τιμής. Μήπως ξέρετε που δουλεύει η Μάρθα?
το μιλφακι?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Yeap!! Η ξανθιά με το πέτρινο βυζί!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
δεν σου αρεσε η δεν ηταν καλη μεσα?γιατι μαζι μου ειναι πολυ καλη
Μου αρεσε εμφανησιακα,και η πρωτη φορα ηταν πολυ καλη μαζι μου..Αλλα ρε φιλε τη δευτερη πολυ χαλια...Λογικο,αν την εχουν σε τετοιους αθλιους χωρους και την εχουν γαμησει καμια 20αρια Ρωσοι,αλλοι 10 αλβανοι και 5-6 γυφτοι...
Τελος παντων,αν αλλαζε χωρο,ίσως αλλαζε και η διαθεση της...

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Ειρήνη η Ελληνίδα ξέρει κανείς που παίζει?

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απίστευτη και τα δίνει όλα... τελευταία φορά την πέτυχα Νικηφόρου Ουρανού 26 αλλά δεν ισχύει το τηλ και βαριέμαι να τρέχω άδικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είναι απίστευτη και τα δίνει όλα... τελευταία φορά την πέτυχα Νικηφόρου Ουρανού 26 αλλά δεν ισχύει το τηλ και βαριέμαι να τρέχω άδικα
αν λες για τη μαρθα εχει παει στο καινουριο που ειπα πριν

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειρήνη , λεπτή με τατου σκορπιο και σχετικά μικρο βυζι

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν λες για τη μαρθα εχει παει στο καινουριο που ειπα πριν
Που ειναι το καινουργιο στο Βαρδαρη αν θες μου λες γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι εδω για δουλεια και λεω να κανω καμια βολτα αξειζει το κοπο;Ευχαριστω 

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Που ειναι το καινουργιο στο Βαρδαρη αν θες μου λες γιατι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι εδω για δουλεια και λεω να κανω καμια βολτα αξειζει το κοπο;Ευχαριστω 
δεν ειναι στο βαρδαρη,ειναι στο μπουτικ απο πισω

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αυτη η Κελλυ απαραδεκτη ηταν .Ενταξει τυπικη ηταν ανεβαινε και απο πανω αλλα οταν γαμουσες εκανε προς τα πισω και σου χαλουσε το γαμησι και γενικα ντεκαβλε στο δωματιο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτη η Κελλυ απαραδεκτη ηταν .Ενταξει τυπικη ηταν ανεβαινε και απο πανω αλλα οταν γαμουσες εκανε προς τα πισω και σου χαλουσε το γαμησι και γενικα ντεκαβλε στο δωματιο.
αποψη σου.το εχουμε ξαναπει ειναι κ τι της βγαζει ο καθενας.μπορει εγω ας πουμε να μην τα πηγαινω καλα με μια αλλα εχυ να τα πας τελεια.κ με μια αλλη να γινεται το αντιθετο.μπορει να ειναι επαγγελματιες αλλα πανω απ ολα ειναι ανθρωποι

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Η μάρθα αξίζει φίλε αλλά να ξέρεις είναι 30+. Αν σ'αρέσουν οι μιλφ, όπως εμένα είσαι σε καλό δρόμο. Περιποίηση εξαιρετική

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το μπουτικ που ειναι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν ξερω πολλα
ειναι σχεδον απεναντυ με τον παλιο τον καλιγουλα το καινουριο στουντιο.εχουν ανοιξει ομως πολλα καινουρια κ στην περιοχη του μυλου

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ από την Κέλλυ έμεινα ευχαρηστημένος είναι πολύ γκαβλιάρα γκόμενα με βυζάρες. Άλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο .Έκανε απλά ότι την είπα. Αλλά και ο χώρος εκεί είναι μαύρο χάλι. Άμα δούλευε Μύλο θα την ξαναέπαιρνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom