Επισκέπτης
Αμάν,αμάν παρεξηγησιάρη!!!
Μικρε σεβασου τα χρονια μας στο αθλημα...
και την αποσταση και που παρολα αυτα ακομη ενημερωνω....
Ποια αποστασή εννοείς δεν κατάλαβα;!
Αμάν,αμάν παρεξηγησιάρη!!!
Μικρε σεβασου τα χρονια μας στο αθλημα...
και την αποσταση και που παρολα αυτα ακομη ενημερωνω....
glάκο πρωί πρωί πήγες από όλα αυτά?λοιπον πρωινη βολτα στο ανοιγμα οπως υποσχεθηκα...
ερως 16 η γνωστη λαουρα
26 οκτωβριου 52 η ελενα καινουριο τεμαχιο απο τσεχια που δουλευε παλια βαρδαρη.εχει και γυμνο τσιμπουκι με 80 ευρω και κωλαρακι που μου το παν στο δωματιο ομως με 120 ευρω και διαφορα προγραμματα με 69.θε πεσει κιριτικη γιατι εκει εγινε η πρωτη καταθεση
λαφαμ η γνωστη και απο παλια μαρια η σλοβακα
ανδρεου γεωργιου 4 η χριστινα
ουρανου 26 η μιλφ μαρθα με πρωκτικο κλπ
πετρου ερημιτου η ξανθια ναντια
κεφαλληνιας κλειστο
μαντζαρου 10 η ψηλη,καστανοξανθη με ανταυγειες μονικα,πολυ αδυνατα ποδια και κατι δεν μου κανε να μπω
ματζαρου το αλλο κλειστο
κοροβαγκου κλειστη αλλα το βλεπω σαν ετοιμο.ξερει κανεις κατι ποτε θα ανοιξει;(σημειωση το μαγαζι αυτο ειμαι ιδιατερα συναισθηματικα δεμενος και το χω χτισει κανονικα παλιοτερα)
Αλιακμωνος κλειστο τουλαχιστον τοτε που περασα
φριξου 9-βιλλα μια ιταλιδα ελενα ψηλη,λιγο σκυλι απο εμφανιση με καλο οπτικα βυζι και κανονικα κιλα
κατεχακη μια μιλφ ξανθια λιγο γυφτουλε,οχι ομορφη και με μεγαλο βυζι χυμα στο κυμα εξω
φριξου 16 μια αλλη μιλφ ξανθια με καλο στηθος αδιαφορη
golden stars of sex χριστιανα απο ρουμανια,ξανθια,ψιλοσκυλισιο προσωπο,καλο σωμα και κωλαρακι με φουλ προγραμματα μεχρι 150 με τζακουζι,βυζι καλο μεσαιο μεγεθος.εκει παιχτηκε η δευτερη καταθεση λογω πιεσης χρονου.
κωλετη το εφακι
αυριο θα δω που θα καταθεσω και θα ξαναγραψω.σας χαιρετω και σας ασπαζομαι....
φευγω για ενα χωριο που εχω εναν γαμο...
Το ξέρω ρε!!!Και γαμησα και δυο...παπαζολ καμια παρεξηγηση ρε πλακα κανω...
Και γαμησα και δυο...
Και γαμησα και δυο...παπαζολ καμια παρεξηγηση ρε πλακα κανω...
Συναδελφοι,εκτός απο Σαρα,Μαιρη,Βικυ,Χριστινα πολωνη,καμιά άλλη ιδέα για μεγαλόμαστο θυληκο αλλα ΑΔΥΝΑΤΗ σε βραδυνη βαρδυα?)
δεκτες και προτασεις απο call girl,αν υπαρχει εμπειρια απο αναλογη κοπελα)
Σας ευχαριστω
ps: Τρελαινομαι οταν βλεπω το city tour ANASTASIA στην Αθηνα....ειναι πραγματικα πολυ τυχεροι οι συναδελφοι κατω
οπως επισης και τις πολλες επιλογες σε μπαλκονατες γκόμενες
Boobsucker, κι εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω, αν κ κάνω αποχή απ' το καλοκαίρι κ μετά..!
Αν κάποιος βρει κάποια με όμορφες καμπύλες ας το αναφέρει να την έχουμε στα υπόψη..!
Ο gl έγραψε για μια Έλενα που 'ναι πολύ καλή, αν την ξέρει κκανείς άλλος ας γράψει άποψη..! Αν κ θα παώ καμιά βόλτα να τη δω ιδίοις όμμασι..!
Η αποχή πάντως έχει ήδη ξεκινήσει..; Κ πιστεύετε ότι θα φέρει αποτέλεσμα..;
Στητα και σκληρα στην υφη...με δυο λογια τελεια...για χοϋφτωμα και πιπιλισμα