Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
λοιπον πρωινη βολτα στο ανοιγμα οπως υποσχεθηκα...
ερως 16 η γνωστη λαουρα
26 οκτωβριου 52 η ελενα καινουριο τεμαχιο απο τσεχια που δουλευε παλια βαρδαρη.εχει και γυμνο τσιμπουκι με 80 ευρω και κωλαρακι που μου το παν στο δωματιο ομως με 120 ευρω και διαφορα προγραμματα με 69.θε πεσει κιριτικη γιατι εκει εγινε η πρωτη καταθεση
λαφαμ η γνωστη και απο παλια μαρια η σλοβακα
ανδρεου γεωργιου 4 η χριστινα
ουρανου 26 η μιλφ μαρθα με πρωκτικο κλπ
πετρου ερημιτου η ξανθια ναντια
κεφαλληνιας κλειστο
μαντζαρου 10 η ψηλη,καστανοξανθη με ανταυγειες μονικα,πολυ αδυνατα ποδια και κατι δεν μου κανε να μπω
ματζαρου το αλλο κλειστο
κοροβαγκου κλειστη αλλα το βλεπω σαν ετοιμο.ξερει κανεις κατι ποτε θα ανοιξει;(σημειωση το μαγαζι αυτο ειμαι ιδιατερα συναισθηματικα δεμενος και το χω χτισει κανονικα παλιοτερα)
Αλιακμωνος κλειστο τουλαχιστον τοτε που περασα
φριξου 9-βιλλα  μια ιταλιδα ελενα ψηλη,λιγο σκυλι απο εμφανιση με καλο οπτικα βυζι και κανονικα κιλα
κατεχακη μια μιλφ ξανθια λιγο γυφτουλε,οχι ομορφη και με μεγαλο βυζι χυμα στο κυμα εξω
φριξου 16 μια αλλη μιλφ ξανθια με καλο στηθος αδιαφορη
golden stars of sex χριστιανα απο ρουμανια,ξανθια,ψιλοσκυλισιο προσωπο,καλο σωμα και κωλαρακι με φουλ προγραμματα μεχρι 150 με τζακουζι,βυζι καλο μεσαιο μεγεθος.εκει παιχτηκε η δευτερη καταθεση λογω πιεσης χρονου.
κωλετη το εφακι
αυριο θα δω που θα καταθεσω και θα ξαναγραψω.σας χαιρετω και σας ασπαζομαι....
φευγω για ενα χωριο που εχω εναν γαμο...
glάκο πρωί πρωί πήγες από όλα αυτά? :think:

και μετά είχες και κουράγιο να γαμήσεις κιόλας? :idiot: :uglystupid:

μπράβο αγόρι μου!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

άξιος! άξιος! :headbang2: :headbang2: :headbang2:    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δυο φορές μάλιστα? :uglystupid: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και γαμησα και δυο...παπαζολ καμια παρεξηγηση ρε πλακα κανω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Και γαμησα και δυο...παπαζολ καμια παρεξηγηση ρε πλακα κανω...

Καλα ρε ακομα δεν ηρθες μας γαμησες τις πουτανες??

Περημενε να πεσει λιγο το σκοταδι...ειναι ποιο ρομαντικα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
papazol εδω ειμαι φιλε αλλα ειπαμε,αποχη....κ αν κ δεν εχει ξεκινησει ακομα κανω προθερμανση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παραλειψη χθεσινη μαλλον ξεχασα να αναφερω στο ρουλια και κωττα δουλευε η ντονα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Συναδελφοι,εκτός απο Σαρα,Μαιρη,Βικυ,Χριστινα πολωνη,καμιά άλλη ιδέα για μεγαλόμαστο θυληκο αλλα ΑΔΥΝΑΤΗ σε βραδυνη βαρδυα?)
δεκτες και προτασεις απο call girl,αν υπαρχει εμπειρια απο αναλογη κοπελα)

Σας ευχαριστω

ps: Τρελαινομαι οταν βλεπω το city tour ANASTASIA στην Αθηνα....ειναι πραγματικα πολυ τυχεροι οι συναδελφοι κατω
   οπως επισης και τις πολλες επιλογες σε μπαλκονατες γκόμενες

Boobsucker, κι εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω, αν κ κάνω αποχή απ' το καλοκαίρι κ μετά..!
Αν κάποιος βρει κάποια με όμορφες καμπύλες ας το αναφέρει να την έχουμε στα υπόψη..!
Ο gl έγραψε για μια Έλενα που 'ναι πολύ καλή, αν την ξέρει κκανείς άλλος ας γράψει άποψη..! Αν κ θα παώ καμιά βόλτα να τη δω ιδίοις όμμασι..!

Η αποχή πάντως έχει ήδη ξεκινήσει..; Κ πιστεύετε ότι θα φέρει αποτέλεσμα..;

Επισκέπτης
Αυτή η Έλενα έχει τρομερά βυζιά αν κ δεν θα την έλεγα κανονική σε κιλά είναι ενα κλικ παραπάνω. Είχα πάει μια φορά μαζί της μου είχε ρίξει άκυρο σε γλύψιμο αρχιδιών σε πλαίσια του μίνιμουμ προγράμματος (40Ε) κ παίζει να μου είχε ρίξει κ άκυρο στο να ανέβει από πάνω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως ασφαλή συμπεράσματα δεν βγάζω από συμμετοχή μιας κ την συγκεκριμένη μέρα είχα χύσει πολύ λίγο αφού μπήκα στο μουνάκι της το όποιο ήταν πολύ καύλα!

Και μια δικιά μου ερώτηση τώρα, η Σάρα (η βυζαρού γεματούλα ρωσσίδα) πως είναι από εμφάνιση βυζιών? Εννοώ στήτα-κρεμαστά κτλ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στητα και σκληρα στην υφη...με δυο λογια τελεια...για χοϋφτωμα και πιπιλισμα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Boobsucker, κι εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω, αν κ κάνω αποχή απ' το καλοκαίρι κ μετά..!
Αν κάποιος βρει κάποια με όμορφες καμπύλες ας το αναφέρει να την έχουμε στα υπόψη..!
Ο gl έγραψε για μια Έλενα που 'ναι πολύ καλή, αν την ξέρει κκανείς άλλος ας γράψει άποψη..! Αν κ θα παώ καμιά βόλτα να τη δω ιδίοις όμμασι..!

Η αποχή πάντως έχει ήδη ξεκινήσει..; Κ πιστεύετε ότι θα φέρει αποτέλεσμα..;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
σιγα μην καυλωνεις και πολυ, αφου ειπαμε, αποχη

Επισκέπτης
Σωστά σωστά, τι μουνι γάμησες ρε Tetsuo πάντως.. 10άρι δαγκωτό!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Καλη ητανε :) αλλα καμια σχεση με τις φωτος, παιζει τρελο photoshop και τρελο make up.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπον στην αλιακμωνος η αννα απο τσεχια μεχρι τις 7...ψιλομετρια πραγματα..μελαχρινη,βυζαρου...
Στην βιλα η ιταλιδα ελενα 25χρονη ειπε ξανθια,πιο ψηλη μου φανηκε χθες...λαθος εκανα,καλο φυσικό βυζακι και πιο όμορφη στο δωματιο απο οτι στην υποδοχη...τελεια πιπα.θα γραψω κριτικη και για τις δυο...βραδυ αργα...ακουσα για μια καινουρια τζινα στην ρουλια...αν τελειωσω απο τις υποχρεωσεις και αντεξω θα δοκιμασω και θα πω και γιαυτην

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε gl αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις μεσα στην προαποχη περιοδο?πας κ γαμας κ δυο δυο την ιδια μερα?αυτη η ελενα που ειπες με το ωραιο βυζακι που ειναι?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
deker ηρεμα, ειπαμε αποχη τι ρωτας που ειναι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom