Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (2 μέλη και 90 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker ηρεμα, ειπαμε αποχη τι ρωτας που ειναι!!!
μου φαινεται την αποχη μονο εγω θα την κανω στο τελος....γιατι αν κρινω απο τα ποσταρισματα σας.....το γαμησατε το θεμα.εγω την κανω,απλα ρωταω για να μαθαινω.για την ωρα βγαζω χρηματα ευκολα απο στοιχηματακια στο ιντερνετ.θα κανω οικονομια κ με το που ληξει η αποχη θα κανω ενα τουρ γερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οχι 2 αλλα  τρεις τελικα...η πολλη ελλειψη βλεπεις...εφαγα και την τζινα τελικα..αλλα τζαμπα τα λεφτα..κριτικες το βραδυ..μολις ευκαιρεσω..

Επισκέπτης
Καλη ητανε :) αλλα καμια σχεση με τις φωτος, παιζει τρελο photoshop και τρελο make up.

Κοίτα τα της φάτσας δεν ξέρω για το σώμα τι photoshop..  φαίνεται να έχει απίστευτα τέλειο σχηματισμένο βυζί τρομερό δέρμα και θέε μου τι τέλεια δαχτυλάκια ποδιών έχει..

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Οχι 2 αλλα  τρεις τελικα...η πολλη ελλειψη βλεπεις...εφαγα και την τζινα τελικα..αλλα τζαμπα τα λεφτα..κριτικες το βραδυ..μολις ευκαιρεσω..

2-3 τη μέρα? καλά χρυσορυχείο έχεις? :2funny: Άσχετο...η 'βύζητα' στο αβαταρ σου ποια είναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
2-3 τη μέρα? καλά χρυσορυχείο έχεις? :2funny: Άσχετο...η 'βύζητα' στο αβαταρ σου ποια είναι;
βγαζω τα σπασμενα αφου δεν μενω μονιμα σαλονικη και ηλθα για λιγο....τωρα ξανα ποιος ξερει ποτε θα ξανατυχει να περασω ελευθ8ερος  για τσαρκα...
την φωτο την εχω επιλεξει απο ποσταρισμα σε καποιο θρεντ του σαιτ αλλα ουτε θυμαμαι ποια ειναι...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ω ρε φιλεεεεε! Βασικά εγώ πρέπει να την είχα ποστάρει παλιότερα αλλά δεν είμαι σίγουρος...τώρα που το λες κάτι μου θυμίζει δεν κάνω πλάκα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα ρε gl αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις μεσα στην προαποχη περιοδο?πας κ γαμας κ δυο δυο την ιδια μερα?αυτη η ελενα που ειπες με το ωραιο βυζακι που ειναι?
ειναι 26 οκτωβριου52 η τσεχα με το ωραιο φυσικο βυζι..πρωινη την πετυχα σαββατο...ισως η τοπ για μενα αυτην την εποχη στην πρωινη βαρδια της κατα βιλκα περιοχης,απο οσες ειδα χτες....απο ομορφια αλλα και υπηρεσιες...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Κοίτα τα της φάτσας δεν ξέρω για το σώμα τι photoshop..  φαίνεται να έχει απίστευτα τέλειο σχηματισμένο βυζί τρομερό δέρμα και θέε μου τι τέλεια δαχτυλάκια ποδιών έχει..
Βυζι ειδικα εχει πολυ μεγαλο και στητο και φυσικο :) ειναι καλη φαση.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Λοιπον παιδες μολις ανακαλυψα οτι λαθος γκομενα μου πλασαρανε, μου πλασαρανε την Michel εμενα οποτε η Carla δεν εχω ιδεα αν υπαρχει και πως ειναι... μοιαζουν αρκετα ομως.

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες η Ελληνίδα η Ειρήνη παίζει κάπου σήμερα?

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μοναστηριου  261 στον 1ορ στο παλιο σπιτη τησ θαλιασ ξερεται αν ξανα λειτουργη??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Μοναστηριου  261 στον 1ορ στο παλιο σπιτη τησ θαλιασ ξερεται αν ξανα λειτουργη??
Για καποια Θαλεια καποτε μου ειαν πε,αλλα δεν την εχω δει ποτε...Ειχε μεγαλα βυζια αυτη?
Επισης ,αυτη η ελενα η τσεχα ειναι πρωινη η βραδυνη βαρδυα?(ψηθηκα να παω αν ειναι αληθινες οι περιγραφες περι μεγαλου βυζιου)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για καποια Θαλεια καποτε μου ειαν πε,αλλα δεν την εχω δει ποτε...Ειχε μεγαλα βυζια αυτη?
Επισης ,αυτη η ελενα η τσεχα ειναι πρωινη η βραδυνη βαρδυα?(ψηθηκα να παω αν ειναι αληθινες οι περιγραφες περι μεγαλου βυζιου)
φιλε η λουνα δεν σ αρεσει?κοντοπουτανο αλλα εχει βυζαρες....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
φιλε η λουνα δεν σ αρεσει?κοντοπουτανο αλλα εχει βυζαρες....
Καλησπερα man...
Και σε άλλη αναφορα μου,ανεφερα τις εξης βυζαρουδες που εχω παρει.Εχω αυστηρα κριτηρια για το στυλ γκομενας που θελω να πληρωσω...
Κορυφη η Αφρουλα,αλλα σε ακτινα 200χλμ την έχουν παρει όλοι...Χριστινα Πολονρζα,την εχω παρει 5-6 φορες και βαρεθηκα..Τη Μαιρουλα απο μπλε,την ξερω..επι προσωπικου απο το 2004,όταν δεν ονομαζονταν 'Μαιρη'..
Τη Σαρα πηρα μια φορα,αλλα ειναι χοντρη για τα γουστα μου.Επισης η Βικυ η Ουκρανη ειναι πολυ καλη απο εμφανηση,αλλα ΠΑΓΟΣ-ΚΟΜΟΔΙΝΟ & ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.Τη Λουνα την εχω παρει 2 φορες,αλλα ουτε καλη πιπα,ουτε καλα γαμιεται..οπότε ακυρο...Τελευταιο καλό τεμαχιο,η Μαντυ που εφυγε όμως
Φιλε μου δυστυχως δεν εχουμε εμεις οι βυζολαγνοι μεγαλη γκαμα να διαλεξουμε...Οπότε,άκυρες οι βολτες,άσκοπες θα έλεγα...Γι αυτο ελπιζουμε σε καμια καλή πληροφορια...Ειναι διαφορετικό να ψαχνεις απλα να σπρωξεις,και διαφορετικό να θελεις να σπρωξεις γεμιζοντας τις δυο παλαμες και βγαινοντας με βυζομολωπες στο προσωπο....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπερα man...
Και σε άλλη αναφορα μου,ανεφερα τις εξης βυζαρουδες που εχω παρει.Εχω αυστηρα κριτηρια για το στυλ γκομενας που θελω να πληρωσω...
Κορυφη η Αφρουλα,αλλα σε ακτινα 200χλμ την έχουν παρει όλοι...Χριστινα Πολονρζα,την εχω παρει 5-6 φορες και βαρεθηκα..Τη Μαιρουλα απο μπλε,την ξερω..επι προσωπικου απο το 2004,όταν δεν ονομαζονταν 'Μαιρη'..
Τη Σαρα πηρα μια φορα,αλλα ειναι χοντρη για τα γουστα μου.Επισης η Βικυ η Ουκρανη ειναι πολυ καλη απο εμφανηση,αλλα ΠΑΓΟΣ-ΚΟΜΟΔΙΝΟ & ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.Τη Λουνα την εχω παρει 2 φορες,αλλα ουτε καλη πιπα,ουτε καλα γαμιεται..οπότε ακυρο...Τελευταιο καλό τεμαχιο,η Μαντυ που εφυγε όμως
Φιλε μου δυστυχως δεν εχουμε εμεις οι βυζολαγνοι μεγαλη γκαμα να διαλεξουμε...Οπότε,άκυρες οι βολτες,άσκοπες θα έλεγα...Γι αυτο ελπιζουμε σε καμια καλή πληροφορια...Ειναι διαφορετικό να ψαχνεις απλα να σπρωξεις,και διαφορετικό να θελεις να σπρωξεις γεμιζοντας τις δυο παλαμες και βγαινοντας με βυζομολωπες στο προσωπο....
η χριστινα ειναι η αγαπημενη μου....για λουνα ουτε κ εγω εχω την καλυτερη εντυπωση αλλα εχει βυζαρες.την μαιρουλα ποτε δεν την γουσταρα να πω την αληθεια....στα ιδια περιπου κυβικα βυζιου ειναι η κελλυ στο ερως του βαρδαρη αλλα εχω καιρο να παω κ δεν ξερω αν δουλευει ακομα εκει.αλλα μαλλον εκει θα ειναι.βραδυ δουλευει

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
η χριστινα ειναι η αγαπημενη μου....για λουνα ουτε κ εγω εχω την καλυτερη εντυπωση αλλα εχει βυζαρες.την μαιρουλα ποτε δεν την γουσταρα να πω την αληθεια....στα ιδια περιπου κυβικα βυζιου ειναι η κελλυ στο ερως του βαρδαρη αλλα εχω καιρο να παω κ δεν ξερω αν δουλευει ακομα εκει.αλλα μαλλον εκει θα ειναι.βραδυ δουλευει
Tην εχω παρει και αυτην..Αλλα δεν τρελαθηκα οποτε και λογικο που την ξεχασα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πρεπει να βγαλουμε ημερομηνια.σε κανα 3-4 μερες θα ξερουμε.υπαρχει ψηφοφορια

Τhnx man. Απλά μπερδεύτηκα γιατί είδα τον gl να τις παιρνει χθες 2-3 μαζεμένες και λέω τελευταία μέρα θα ναι δεν προλαβαίνω να αποτείσω τον ύστατο φόρο τιμής. Μήπως ξέρετε που δουλεύει η Μάρθα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom