Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αν και απο οσο διαβαζω εχει επιστρεψει η βυζαρου Σαρα στο ποστο της, θα κρατηθω και θα στηριξω την αποχη που εχει προταθει στο θρεντ μας καθως το θεμα με τις τιμες των μαγαζιων και τη συμπεριφορα των τσατσαδων/τσατσων μας αφορα ολους !!!! :rockon:

Επισκέπτης
Αν και απο οσο διαβαζω εχει επιστρεψει η βυζαρου Σαρα στο ποστο της, θα κρατηθω και θα στηριξω την αποχη που εχει προταθει στο θρεντ μας καθως το θεμα με τις τιμες των μαγαζιων και τη συμπεριφορα των τσατσαδων/τσατσων μας αφορα ολους !!!! :rockon:
Eτσί μπράβο!!! :thumbsup:
Αντέ και μόλις κατεβάσει η τιμή στα 30e θα βγω και εγώ καμία τσάρκα!!! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ.!!![/size][/size][/size][/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι έγινε αφήσαμε τα σπορ
και τρέχουμε να ακούσουμε Τσανακλίδου?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αν κ εχω να γαμισω καιρο θα συμμετασχω κ γω στην αποχη απο μπουρδελα, θα προσθεσω κ τον βαζελο . θα πηγαινα να τον βαφτισω στην Σαρα-ειχα πει δεν θα ξαναπαω σε μπουρδελα, λογω 40αρας και συναισθηματος, οποτε βγαινω νιωθω μλκσ- αλλα θα κρατηθω. Ο Ευοσμος ειναι μαζι σας.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!
βλεπω το κινημα ειναι μεγαλο για την αποχη!
ποιος ευοσμος?ολη η θεσσαλονικη!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Χθες βραδυ ενα ξαδερφακι ηθελε να τον κανω μια μπουρδελοτσαρκα και αν του αρεσε κατι να το χωσει κιωλας. Αν και υποσχεθηκα χθες αποχη λογο οικονομικου αλλα τους λογος που αναφερουμε στο αλλο θρεντ δεν μπορεσα να αρνηθω στο ξαδερφακι και τον εκανα μια γυρα μονο σε σπιτακια που αξιζουνε να δωσεις το παραβολο των 30 η 40 ευρων. Στα αλλα δεν εκανα τον κοπο ουτε να του τα διξω.

Λοιπον ξεκινησαμε απο...

Μανζαρου 10
Η Σαρα στο δωματιο και στην υποδοχη γυρω στα δεκα ατομα να την περιμενουν να την δουν και ενα δωματιο πιασμενο απο ανυπομονο χυστη ο οποιος δεν κρατιοτανε... και στα αστεια της υποθεσης ο τυπος που μπηκε μεσα με την περουκα και το καπελο αν μας διαβαζει μας εκανε και γελασαμε!
Βγαινει η Σαρα με τις μπαλκοναρες τις την ειδαμε και οι μισοι σχεδον αποχωρησαμε.

Κατεχακη 13
Δουλευε χθες η Βικη αλλα μας χαλασε γιατι δεν βγηκε topless οπως συνηθηζει αλλα μας εκανε ενα κλικ.!

Φριξου 9
Ιταλιδα ειπε η τσατσα στρουμπουλουλα μαυρομαλα καλο κοματι θα ελεγα...

Φριξου 16
Νεο μαγαζακι παλια τσατσα. Μπηκαμε να δουμε απο περιεργεια. Ηταν η Αννα που δουλευε στο Κεφαληνιας ενα φεγγαρι topless ως συνηθως. Μπηκε στη λιστα του ξαδερφου...

Κεφαληνιας
Η χριστινα η πολωνεζα...μπηκε και αυτη στη λιστα.

Α.Γεωργιου 16
Πιστευα να δουλευει η Μιλανα αλλα τελικα η Μιλανα ηταν πρωινη και ηταν η Ναντια ξανθια με λευκη σαρκα αλλα αθλια (σαν τη τσατσα) για μενα εσωρουχα  η οποια δεν με ενθουσιασε αφου την εψαχνα καιρο αλλα δεν την πετυχενα αλλα εκανε το κλικ στον ξαδερφο ο οποιος την εβαλε και αυτη στη λιστα...

Κωλετη
Χθες δουλευε η Εφη λιγο κοσμο εκει, την προτεινα εγω αλλα δεν ηταν στα γουστα του και το φαβορι ηταν εκτος...!

Απο βαρδαρη
Προμηθεους 11
Πηγαμε για Βερονικα αλλα τσιφος δουλευε μια μαυρομαλα ωραιο topless βυζακι αλλα δεν την ηξερα...

Τανταλου με Σαμφους γωνια
Μπηκαμε μονο και μονο να δουμε το σουπερ Καυλακι την Μονικα αλλα δεν ηταν εκει
στη θεσης της και εκει μια μαυρομαλα μετριο τεμαχιο...

Τανταλου 14
Η ξανθια μολδαβεζα Ντιανα με το σεξυ babydoll της δεν καταφερε ουτε και αυτη να μπει στη λιστα ομως...

Τελικα νηκητρια για καταθεση του ξαδερφου ηταν η Ναντια στο Α.γεωργιου 16 και δρομο για εκει αλλα με ενδιαμεση σταση στο Ανδρεου Γεωργιου 4 για το λογο οτι ειχα καιρο να μπω στο συγγεκριμενο και με εφαγε η περιεργεια να δω αν εφερε κανενα καλο....

Α.Γεωργιου 4 λοιπον
Βγαινει η κοπελα ηταν η Ισπανιδα ελεγε η τσατσα Σαντρα στο ονομα που δουλευε πριν καμια βδομαδα Μαντζαρου 1Α. Το μωρο μου αναψε τα αιματα κυριολεκτικα βγηκε με κατι κοκκινα εσωρουχα και διχτιοτες καλτσες που μου φερανε τα πανω κατω..!!

Επι της ουσιας καταθεση του ξαδερφου στη Ναντια απλο προγραμμα για αναγνωριστηκη ο οποιος εμεινε καταενθουσιασμενος απο της υπηρισιες της αλλα το δικο μου κεφαλι! εδειχνε αλλου! και επιστροφη στο Α.Γεωργιου 4 στο μικρο 20 χρωνων μελαχρινο μωρακι με μια ελια πανω απο το δεξι χειλος (στο κεφαλι της...ετσι!!) το οποιο ειναι απο την Ισπανια οσο εγω ειμαι ο Αντονιο Μπαντερας!
Το μωρο μεσα ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ...
Αξιζε ολα τα ευρω του...

Και επι της 2ης ουσια εγω μπαινω απο σημερα στο χορο της ΑΠΟΧΗΣ.
Απο σημερα και για 15-20 μερες και για οσες ψιφηστει θα απεχω απο το αθλημα και αν κανω καμια τσαρκα δεν θα δωσω πληροφοριες για να μην δελεασω συναθλητες να καταθεσουν...

Προσεχως ομως κριτικη...............

Φρίξου 9 ISABEL με χαρακτηριστικό tatoo στο πόδι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σσσσσσσσσσσσσσσσσσ.............gl ......Σαντρα...Δαγκωτω.!
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
φιλε καραμαν διαβασα την κριτικη σου με προσοχη  και ομολογω ακουστηκε καλο gfe αυτη η σαντρα.... αλλα ειπες οτι ειναι αδυνατη και εγω θελω επειγοντως να γαμησω μια χοντρη με μπαλκονια...δυσκολα θα βρω τετοια πρωινη βαρδια που θα περασω αφου η σαρα ειναι νυχτες αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι καλα δεν σφαξαν...εσυ καλα γαμησες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μετα το σαββατοκυριακο :P
τελικα τι κανουμε ? εμπαργκο στα μπουρδελα? στα σουντιο? στις πουτανες? ή στο μουνι γενικοτερα?? εγω παντως κανονισα σημερα μια απο κωλομπαρο με 100 ε να σκασει απτο σπιτι κατα τις 10 με μπαλκοναρες ξανθια 36 ετων  ,αν αξιζει και 8ελει θα δημοσιευσω τηλ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
τελικα τι κανουμε ? εμπαργκο στα μπουρδελα? στα σουντιο? στις πουτανες? ή στο μουνι γενικοτερα?? εγω παντως κανονισα σημερα μια απο κωλομπαρο με 100 ε να σκασει απτο σπιτι κατα τις 10 με μπαλκοναρες ξανθια 36 ετων  ,αν αξιζει και 8ελει θα δημοσιευσω τηλ
Να ερθω και εγω σπιτι σου να αραξουμε παρεα να την παρω και εγω? σοβαρα μιλαω γιατι απο ct δεν εχει τπτ και θελω οπωσδηποτε! :P

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
τελικα τι κανουμε ? εμπαργκο στα μπουρδελα? στα σουντιο? στις πουτανες?

Εγώ πάντως έχω κόψει τις πουτάνες και προετοιμάζομαι ( :jerking: :jerking: :jerking:)για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
φιλε καραμαν διαβασα την κριτικη σου με προσοχη  και ομολογω ακουστηκε καλο gfe αυτη η σαντρα.... αλλα ειπες οτι ειναι αδυνατη και εγω θελω επειγοντως να γαμησω μια χοντρη με μπαλκονια...δυσκολα θα βρω τετοια πρωινη βαρδια που θα περασω αφου η σαρα ειναι νυχτες αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...

Αδυνατη πολυ μικροσωμη την κανεις οτι θελεις.!
...αλλα αλλη χαρη εχουν οι γεματουλες...και οι βυζαρες :tits: :tits:
Απο πρωινη βαρδια δεν ξερω τιποτα αλλα τις βραδυνες...τις εχω περασει σχεδον ολες! :2funny: :2funny:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Συναδελφοι,εκτός απο Σαρα,Μαιρη,Βικυ,Χριστινα πολωνη,καμιά άλλη ιδέα για μεγαλόμαστο θυληκο αλλα ΑΔΥΝΑΤΗ σε βραδυνη βαρδυα?)
δεκτες και προτασεις απο call girl,αν υπαρχει εμπειρια απο αναλογη κοπελα)

Σας ευχαριστω

ps: Τρελαινομαι οταν βλεπω το city tour ANASTASIA στην Αθηνα....ειναι πραγματικα πολυ τυχεροι οι συναδελφοι κατω
  οπως επισης και τις πολλες επιλογες σε μπαλκονατες γκόμενες

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναδελφοι,εκτός απο Σαρα,Μαιρη,Βικυ,Χριστινα πολωνη,καμιά άλλη ιδέα για μεγαλόμαστο θυληκο αλλα ΑΔΥΝΑΤΗ σε βραδυνη βαρδυα?)

H Βίκυ που δουλεύει και ποιες βάρδιες;
Πράγματι και γω έχω χαζέψει με Αναστασία...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
H βικυ δουλευει κατεχακη,στο δρομο πισω απο το city gate...Εκεί είναι συνολικα 3-4 σπιτακια...Πηγαινε να δεις..Αλλα φιλε μου,όσο ωραιο σωμα κι αν εχει η ατιμη και όσο όμορφα βυζια(μεγαλα,στρογγυλα) τόσο απαραδεκτη και κομοδινο ειναι..Ειλικρινα...τζαμπα η ωρα,η βενζινη και τα 40€....
Τι να πω?Μακαρι να ερχοταν η Αναστασια και η Summer...Θα ηταν εμπειρια ζωης......Δυστυχως απο busty δεν παιζει κατι αξιολογο τετοια ωρα.μόνο η Αφρο,ό,τι καλυτερο υπαρχει,επιπεδο city tour πρωινα..Αδικειται η κοπελα

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι από πουτάνες με ωραίο βυζί και να ναι και πρόθυμη μέσα είναι η Άφρο, η Σάρα, Μάντυ και η Μαίρη, η καθεμιά με τη χάρη της. Τη Βίκυ δε την έχω πετύχει ποτέ. Στο συγκεκριμένο γενικά δεν έχω πετύχει καμια καλή το τελευταίο χρόνο.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Η μαντυ εφυεγ,η Μαιρη...παλια ιστορια απο το 2004 οταν λέγονταν αλλιώς....οποτε τη βαρεθηκα εδω και χρονια,η Σαρα ωραιο αλλα γεματη....Μενη η Αφρουλα μονο Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ.....

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Την Μαίρη την είχα πρωτοπάρει το 2004 το χειμώνα, η Μάντυ γυρίζει Ιανουάριο έμαθα. Η Άφρο κλασική δύναμη και καλά που έχουμε και τη Σάρα. Κάτι καινούργιο σε τέτοιο στιλ έχω πολύ καιρό να δω... Όλο το ίδιο και το ίδιο στυλ κοριτσιών μας πλασάρουν. Αν πετύχω την Βίκυ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom