Giann333
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Δεν επιδίωξα φίλε δεν ξέρω . Με τέτοιες γυναίκες δεν κάνω τέτοιαΦιλε.. γλωσσοφιλα, πουτσοτριψιματα κανει;
Δεν επιδίωξα φίλε δεν ξέρω . Με τέτοιες γυναίκες δεν κάνω τέτοιαΦιλε.. γλωσσοφιλα, πουτσοτριψιματα κανει;
Οκ. φιλε ευχαριστω!Δεν επιδίωξα φίλε δεν ξέρω . Με τέτοιες γυναίκες δεν κάνω τέτοια
Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
Γιατι τυπε.??? Θες να χτισεις αφορολογητο.???Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
και επιταγες δεχονταιΚαλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
Θα εξαργυρώνω και bonus ? ξέχασα το pin ρε , χαχαχαχαΖω για την στιγμη που θα μου πει η τσατσα.. με τη θα πληρωσετε κυριε, καρτα η μετρητα;
Μόνο με κάρτες γάμου τύπε. Παίρνεις έναν φάκελο βάζεις μέσα τα λεφτά και την κάρτα. Μη ξεχάσεις να γράψεις καλούς απογόνους.Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλαΚαλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
Στα δικά μας μπουρδελα το δώρο από την κοπέλα θα ήταν τα κομμένα νύχια των ποδιών της.Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλα
Έχει και προσφορές στα τρία γαμήσια μια πίπα δώρο.Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλα
Να το κάνουν στα πέντε δεν είναι δίκαιοΈχει και προσφορές στα τρία γαμήσια μια πίπα δώρο.
Για ποιόν δεν είναι δίκαιο. Σιγά μη πέσουν έξω τα μπουρδελάδικα της πόλης. Εδώ για το ντουζ σου δίνουν πετσέτα προσώπου. Ας βάλουν καμιά σκούπα στα πατώματα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.Να το κάνουν στα πέντε δεν είναι δίκαιο
Εμένα το γαμησι με νοιάζει να είναι καλό όλα τα άλλα τα έχω και στο σπίτι μου.Για ποιόν δεν είναι δίκαιο. Σιγά μη πέσουν έξω τα μπουρδελάδικα της πόλης. Εδώ για το ντουζ σου δίνουν πετσέτα προσώπου. Ας βάλουν καμιά σκούπα στα πατώματα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.
Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;