Δεν επιδίωξα φίλε δεν ξέρω . Με τέτοιες γυναίκες δεν κάνω τέτοιαΦιλε.. γλωσσοφιλα, πουτσοτριψιματα κανει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)
Πέρασα και ‘‘γώ με Σαντρα την προηγούμενη βδομάδα το πρωί…Πολύ καλό σοσιαλ,σφιχτό κωλαρακι και γουστάρει και μπάτσουλες στο κωλαρακι.Σε νορμαλ πλαισια…Αντίθετα πέρασα με Ναταλί πολύ κακόκεφη και βαριεστημένη..Φαίνεται χαλασμένη γενικά τελευταία
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 446
Οκ. φιλε ευχαριστω!Δεν επιδίωξα φίλε δεν ξέρω . Με τέτοιες γυναίκες δεν κάνω τέτοια
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 446
Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 387
- Like
- 6.335
- Πόντοι
- 11.585
Γιατι τυπε.??? Θες να χτισεις αφορολογητο.???Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;

Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.548
- Πόντοι
- 746
και επιταγες δεχονταιΚαλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 446
Ζω για την στιγμη που θα μου πει η τσατσα.. με τη θα πληρωσετε κυριε, καρτα η μετρητα;
Sexypistol
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Θα εξαργυρώνω και bonus ? ξέχασα το pin ρε , χαχαχαχαΖω για την στιγμη που θα μου πει η τσατσα.. με τη θα πληρωσετε κυριε, καρτα η μετρητα;
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.056
Μόνο με κάρτες γάμου τύπε. Παίρνεις έναν φάκελο βάζεις μέσα τα λεφτά και την κάρτα. Μη ξεχάσεις να γράψεις καλούς απογόνους.Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλαΚαλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Στα δικά μας μπουρδελα το δώρο από την κοπέλα θα ήταν τα κομμένα νύχια των ποδιών της.Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.056
Έχει και προσφορές στα τρία γαμήσια μια πίπα δώρο.Εγώ θα ήθελα να υπάρχουν κάρτες για πόντους, δηλαδή μαζεύοντας πόντους κερδίζεις δώρο από την κοπέλα
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Να το κάνουν στα πέντε δεν είναι δίκαιοΈχει και προσφορές στα τρία γαμήσια μια πίπα δώρο.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.056
Για ποιόν δεν είναι δίκαιο. Σιγά μη πέσουν έξω τα μπουρδελάδικα της πόλης. Εδώ για το ντουζ σου δίνουν πετσέτα προσώπου. Ας βάλουν καμιά σκούπα στα πατώματα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.Να το κάνουν στα πέντε δεν είναι δίκαιο
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Εμένα το γαμησι με νοιάζει να είναι καλό όλα τα άλλα τα έχω και στο σπίτι μου.Για ποιόν δεν είναι δίκαιο. Σιγά μη πέσουν έξω τα μπουρδελάδικα της πόλης. Εδώ για το ντουζ σου δίνουν πετσέτα προσώπου. Ας βάλουν καμιά σκούπα στα πατώματα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.
Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν δεχονται τα μπουρδελα της πολης να πληρωσεις με καρτα;

Οίκοι ανοχής καταγγέλλουν ότι οι τράπεζες δεν τους προμηθεύουν με POS και κινδυνεύουν με πρόστιμα (vid)
Προβλήματα με την χορήγηση POS φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι οίκοι ανοχής.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 736
Αυτή η ειρήνη που μπήκε στο δίπλα σαιτ καινούργια είναι η έχει εμφανιστεί άλλου?
Φαίνεται δυνατό
Φαίνεται δυνατό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις