ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 788
- Πόντοι
- 81
Εβελίνα Έμμα είναι τα σταναρακια μου,η δεύτερη μουναρα και πάτος φωτιά...γαμωτο λείπει κι ερχεται
Προχθές πάνω στην μπουρδελότσαρκα την ανέφερε κάποιοςΕκείνο το μουνακι με τις βυζάρες η ντενίζ εμφανίστηκε ξανά?
Θέλω να περάσω αλλά και μόνο που βλέπω τα ξινά μούτρα της δεν περνάωΓύρο στις 5 πέρασα από τους οίκους και ήταν όλοι σχεδόν κλειστοί.
Πέρασα με την Έλενα. Στο σαλόνι περίμενα ,η τσατσά είπε τ ονομα της και έψαξα στο άλλο σάιτ. Δεν σιγουρευτηκα ότι είναι η βυζαρου αλβανοφατσα που γαμουσα απέναντι καιρό πριν. Ρώτησα και είπε ναι ,αυτή είναι... Δεν θα περάσω ακόμα λέω,να την δω(για να μην βλεπα αν έχει μείνει όπως την θυμάμαι ή αν έχει καταντήσει αλλιώς).
Πέρασα μέσα χαλαρά με απλό πρόγραμμα. Η τσατσά έφερε τα ρέστα ενώ ήμουν με τον εργαλο μισοκαβλωμενο έξω.
Ήρθε η ελεναρα με τους βυζους της,έκατσε πάνω μου. Της εγλυψα τις ρίγες καθώς της εσφιγκα τα κωλομερια την ώρα που ασχολιόταν με τον πουτσο.
Περάσαμε σε τσιμπούκι το οποίο ζήτησα δυνατό,ωραίο και με βάθος.περιποιηση αρχιδιων είχαμε,ερηξα και δύο βαριά πουτσοσκαμπιλο στις βυζάρες της.
1η στάση αυτή από πάνω κι εγώ να χουφτωνω τα αγελαδινα βυζιά της,τελική στάση στα 4. Μόλις γυρησε της είπα κάρφωσε τον μέσα μωρό μου. Με ωραίο σφυροκόπημα άδειασαν τα αρχιδια μου,στο χύσιμο Μ άφησε να ξαλαφρωσω καλά μένοντας κάποια δευτερόλεπτα ακόμα μέσα στη μουναρα της.
Βγήκα,μου χάιδεψε τους πάρουμε και έφυγε
Σταθερή αξία η ελεναρα
Το ότι η Βάσω δουλεύει ακόμα και έχει και πελάτες με ξεπερνάει,αυτήν την βλέπεις στο δρόμο και την περνάς χωρίς να την κοιτάξεις και στα μπούρδελα πάνε να πληρώσουν να την γαμησουν..πραγματικά δεν ξέρω τι βίτσια έχει ο κάθε ένας οπότε πάω πάσο..Πες τα φίλε μπας και συνέλθουμε κ ξυπνήσουμε κ βάλουμε μυαλό...την ξεπετα την κάναμε και θέα...όσο για την Βάσω που γελάνε οι άλλοι,σε βόλτα που πέρασα είδα πελάτη με ακριβό αυτοκίνητο να την επισκέπτεται...όταν άτομα που έχουν χρήμα κάνουν επιλογές τελευταίες τότε καταλαβαίνεις γιατί έχει μείνει στάσιμη η φαση
Οι γυναίκες έχουν συναισθήματα η έξω από τα στούντιο η κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο εάν πας 2-3 φορές και δουν ότι περνάς και είσαι σωστός μαζί τους πιστεύω ότι αλλάζουν τρόπο απέναντι σε εσένα αλλά πάντα θέλουν από εσένα τα χρήματα.. αλλά καλό είναι αυτές οι συζητήσεις σε άλλο νήμα διότι εδώ μιλάμε για τα κορίτσια στούντιο και όχι απλες ερωτήσεις..Ερώτηση κουίζ...θεωρείτε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με συναίσθημα τις γυναίκες?γιατί θεωρώ ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθηματα
Ουτε εγω μπορω να το καταλαβω πως καποιος παει να γαμησει αυτο το "πραμα"....ισως μερικοι πανε απο ανασφαλεια (μικροτσουτσουνοι,χοντροι,ασχημοι κτλ) νιωθουν πιο ανετα οταν η πουτανα ειναι χαλια....αυτο συμβαινει και εξω με της γκομενεςΤο ότι η Βάσω δουλεύει ακόμα και έχει και πελάτες με ξεπερνάει,αυτήν την βλέπεις στο δρόμο και την περνάς χωρίς να την κοιτάξεις και στα μπούρδελα πάνε να πληρώσουν να την γαμησουν..πραγματικά δεν ξέρω τι βίτσια έχει ο κάθε ένας οπότε πάω πάσο..
Παλια την ειχα στανταρακι την Ντενιζ...τωρα που αρχισε να δουλευει ξανα ειναι ξεπετα και μεσα στα νευρα πολλες φορες ειναι "φτιαγμενη"....την τελευταια φορα που την γαμησα με ξενερωσε απιστευτα και της εριξα ΑκυροΠροχθές πάνω στην μπουρδελότσαρκα την ανέφερε κάποιος
Εγώ θα πω ότι απλά έχουν βίτσιο από τσόντες με χοντρές και άσχημες, έχω φίλο που πάει μόνο με χοντρές γιατί κάνουν λέει πολύ καλό κρεβάτιΟυτε εγω μπορω να το καταλαβω πως καποιος παει να γαμησει αυτο το "πραμα"....ισως μερικοι πανε απο ανασφαλεια (μικροτσουτσουνοι,χοντροι,ασχημοι κτλ) νιωθουν πιο ανετα οταν η πουτανα ειναι χαλια....αυτο συμβαινει και εξω με της γκομενες
Σε ολες τις παρεες υπαρχει ενας τετοιος.....και εγω ειχα φιλο στο πανεπιστημιο που γαμουσε ολα τα μπαζα....και οταν πηγαιναμε μπουρδελα παντα εμπαινε στις χοντρες....Εγώ θα πω ότι απλά έχουν βίτσιο από τσόντες με χοντρές και άσχημες, έχω φίλο που πάει μόνο με χοντρές γιατί κάνουν λέει πολύ καλό κρεβάτι
Με γειά του και χαρά του. Αν μπορεί να τους σηκωθεί όχι μόνο με αυτή αλλά και με την άλλη που έκανε την υπηρεσία στο venus που και που. Δεν είμαι τέλειος του εναντίον έχω και εγώ τα θέματα μου αλλά με αυτές τις κοπέλες απορώ. Ειδικά όταν δίνω τα λεφτά μου θέλω η άλλη να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Έχω φάει φολες από πολύ δυνατά μουνιά αλλά είπα οτι άξιζε και μόνο που τον έβαλα ή μου τον έγλειψε ένα τέτοιο μουνί. Εγώ τους λέω μερακλήδες αυτούς που τρώνε αυτές τις κοπέλες. Μία φορά είχα πάει σε μια έμπειρη που ένα σεβαστό μέλος εδώ μέσα έγραφε διθυραμβικές κριτικές και όταν την είδα υπέθεσα οτι ήταν η υπηρεσία. Άσε που δεν έβαλε φωτιά τα σεντόνια όταν έφυγα παραμιλούσα στον δρόμο και προσπαθούσα να το ξεχάσω γιατί ήταν σαν να πηδάω συνομήλικη της γιαγιάς μου που τότε ζούσε.Εγω ενα ξερω. Ο τζονι σιν της ελλαδας ειναι της φασης "Οτι κινειται εκτελειται". Θελεις χοντρες? Θελεις GILF? Θελεις μουναρες? Παντου μεσα αυτος!
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τρομερές δυνατότητες,πόσο μάλλον όταν έχουν επιβεβαιωθεί έστω κ σε δείγματα...απλά διαλέγουμε τον δρόμο αναλογα τον χαρακτήρα...πχ αν βάλεις μια αγγελία κατευθείαν γίνεσαι πχ ζιγκολό...έτσι κι αυτές π δουλεύουν στα στούντιο ..το ότι μπήκαν δεν σημαίνει κάτι...η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι πρέπει κ να το δειχνειΜε γειά του και χαρά του. Αν μπορεί να τους σηκωθεί όχι μόνο με αυτή αλλά και με την άλλη που έκανε την υπηρεσία στο venus που και που. Δεν είμαι τέλειος του εναντίον έχω και εγώ τα θέματα μου αλλά με αυτές τις κοπέλες απορώ. Ειδικά όταν δίνω τα λεφτά μου θέλω η άλλη να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Έχω φάει φολες από πολύ δυνατά μουνιά αλλά είπα οτι άξιζε και μόνο που τον έβαλα ή μου τον έγλειψε ένα τέτοιο μουνί. Εγώ τους λέω μερακλήδες αυτούς που τρώνε αυτές τις κοπέλες. Μία φορά είχα πάει σε μια έμπειρη που ένα σεβαστό μέλος εδώ μέσα έγραφε διθυραμβικές κριτικές και όταν την είδα υπέθεσα οτι ήταν η υπηρεσία. Άσε που δεν έβαλε φωτιά τα σεντόνια όταν έφυγα παραμιλούσα στον δρόμο και προσπαθούσα να το ξεχάσω γιατί ήταν σαν να πηδάω συνομήλικη της γιαγιάς μου που τότε ζούσε.
Την ίδια απορία έχω και για τα ζιγκολό αλλά εκεί λέω τέλος πάντων οτι πληρώνονται.
Ποια η κοπέλα που πάει με 10 κ πολλές φορές δεν πλένεται καν η έχει περίοδο κ μυρίζει...ας του πει να πλυθειΌταν σου κάνει η πουτανα ξινα μούτρα άρα παίζει το τελευταίο της χαρτί να μη μπεις... Όχι λόγο εμφάνισης αλλά μάλλον κάτι άλλο βλέπει ή από εμπειρία θα ξέρει ότι...μυρίζει ...
περασες η απλα την ειδες;Θα μαθουμε σε λιγες μερες αν η Ζωη ειναι Ελληνιδα. Παντως η Ελισαβετ στο σεξ εν δε σιτι, δεν μου φανηκε για ντοπια.
Οταν βλεπεις διθυραμβικες κριτικες για κοπελες που ειναι χαλια εμφανισιακα τις περισσοτερες φορες ειναι "χορηγουμενες" ή απο νταβαδες ή απο μερακληδες που για μια κριτικη τους δινουν οι κοπελες "εξτραδακια"......αυτες οι κριτικες εχουν σκοπο μονο να τραβηξουν καποιο νεο που δεν γνωριζει τι παιζει..!!!Με γειά του και χαρά του. Αν μπορεί να τους σηκωθεί όχι μόνο με αυτή αλλά και με την άλλη που έκανε την υπηρεσία στο venus που και που. Δεν είμαι τέλειος του εναντίον έχω και εγώ τα θέματα μου αλλά με αυτές τις κοπέλες απορώ. Ειδικά όταν δίνω τα λεφτά μου θέλω η άλλη να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Έχω φάει φολες από πολύ δυνατά μουνιά αλλά είπα οτι άξιζε και μόνο που τον έβαλα ή μου τον έγλειψε ένα τέτοιο μουνί. Εγώ τους λέω μερακλήδες αυτούς που τρώνε αυτές τις κοπέλες. Μία φορά είχα πάει σε μια έμπειρη που ένα σεβαστό μέλος εδώ μέσα έγραφε διθυραμβικές κριτικές και όταν την είδα υπέθεσα οτι ήταν η υπηρεσία. Άσε που δεν έβαλε φωτιά τα σεντόνια όταν έφυγα παραμιλούσα στον δρόμο και προσπαθούσα να το ξεχάσω γιατί ήταν σαν να πηδάω συνομήλικη της γιαγιάς μου που τότε ζούσε.
Την ίδια απορία έχω και για τα ζιγκολό αλλά εκεί λέω τέλος πάντων οτι πληρώνονται.