Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
μετά λογικά πλενεται η κοπέλα, λέμε τώρα....πληροφοριακα,χυνω σε βυζια
μετά λογικά πλενεται η κοπέλα, λέμε τώρα....πληροφοριακα,χυνω σε βυζια
πρωινά μόνο καμιά σουζανα ή ρίτα ότα επιστρέψει... Μιλφόνια για καλά γούσταΠρωινη τσαρκα πριν απο λιγες μερες....πολλα σπιτακια κλειστα και αυτα που λειτουργουσαν δεν ειχαν κατι αξιολογο ολες κατω του μετριου........τσαμπα η βενζινη που εκαψα για να παω.
Την σουζανα την γαμησα 1 φορα την εποχη του covid στο venus και ηταν ξεπετα στο 10λεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με σταματησε και ειπε να τελειωσω με μαλακια μονος μου μεγαλη καριολα....Η ριτα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα..πρωινά μόνο καμιά σουζανα ή ρίτα ότα επιστρέψει... Μιλφόνια για καλά γούστα
Τα ίδια έχω πει κι εγω για τη ΣουζάναΤην σουζανα την γαμησα 1 φορα την εποχη του covid στο venus και ηταν ξεπετα στο 10λεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με σταματησε και ειπε να τελειωσω με μαλακια μονος μου μεγαλη καριολα....Η ριτα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα..
Μεχρι να ερθει η Λαρα αποχη ετσι το βλεπω...
Ακριβως ετσι πολυ νερουλιασμενο και σταφιδιασμενο.....επισης η Σουζανα ειναι πολυ βρωμιαρα οταν την γαμησα και την εστησα στα 4 μου ηρθε μια κωλιλα γαμησετα ξενερωσα...Πρεπει να μαθει οταν παει τουαλετα μετα να πλενετε με σαπουνιΤα ίδια έχω πει κι εγω για τη Σουζάνα
Άσε που το βυζί της είναι νερουλιασμενο μέχρι αηδιας
μονο σιλικονη να προτιματε παιδες...Τα ίδια έχω πει κι εγω για τη Σουζάνα
Άσε που το βυζί της είναι νερουλιασμενο μέχρι αηδιας
Οι ενημεώσεις και του βεγκας κ του βενους ειναι ότι ναι.... Μόνο από εκει αν πας θα καταλάβεις.μονο σιλικονη να προτιματε παιδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανεις ιδεα αν ακομη εργαζεται η Μανταλινα απο το Las Vegas;;;;;
Ολες οι κοπελες αμα θελουν μπορουν να βγαλουν γουστα απλα οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια....και η Λαρα οταν πρωτοηρθε και δουλευε στο LA FAMME ηταν κομοδινο!! μετα σιγα σιγα με το καιρο καταλαβε πως για να βγαλει φραγκα πρεπει να κανει πολλα μεσα στο δωματιο......Εγώ με σουζάνα όποτε πήγα ήταν πολυ υπομονετικη και gfe. Πεντακάθαρη πάντα. Τώρα για στήθος της θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλα στα 2μέτρα κορμί δεν με χαλάει τόσο. Επίσης την θεωρώ και όμορφη μιλφ. Θα την πρόσεχα έξω.
Η Ρίτα χάνει από εμφάνιση ειδικά όταν τσιμπάει κιλάκια αλλά άσχημη δεν την λες. Τώρα ότι είναι πορνοστάρ στο δωμάτιο είναι πασίδηλο.
Λάρα σε εμφάνιση καμιά τους δεν είναι, την κατέταξα και στις 5 ομορφότερες που έχουν περάσει, αλλα την καύλα τις ριτας στο δωμάτιο δεν την έχει. Γούστα είναι αυτα. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις
Η Ναταλυ πρωϊνα ειναι καλη...Την σουζανα την γαμησα 1 φορα την εποχη του covid στο venus και ηταν ξεπετα στο 10λεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με σταματησε και ειπε να τελειωσω με μαλακια μονος μου μεγαλη καριολα....Η ριτα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα..
Μεχρι να ερθει η Λαρα αποχη ετσι το βλεπω...
Εχω παρα πολυ καιρο να την δω στο βεγκας και γενικα στα στουντιο, μπορει να σταματησε.μονο σιλικονη να προτιματε παιδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχει κανεις ιδεα αν ακομη εργαζεται η Μανταλινα απο το Las Vegas;;;;;
Την πηρε καμια 4ετια να το καταλαβει αυτο..Ολες οι κοπελες αμα θελουν μπορουν να βγαλουν γουστα απλα οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια....και η Λαρα οταν πρωτοηρθε και δουλευε στο LA FAMME ηταν κομοδινο!! μετα σιγα σιγα με το καιρο καταλαβε πως για να βγαλει φραγκα πρεπει να κανει πολλα μεσα στο δωματιο......
Φιλε αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ Ριτας και Λαρας και παρασεις στην πρωτη, καλυτερα μετα να πας να σε δει ενας γιατρος!Εγώ με σουζάνα όποτε πήγα ήταν πολυ υπομονετικη και gfe. Πεντακάθαρη πάντα. Τώρα για στήθος της θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλα στα 2μέτρα κορμί δεν με χαλάει τόσο. Επίσης την θεωρώ και όμορφη μιλφ. Θα την πρόσεχα έξω.
Η Ρίτα χάνει από εμφάνιση ειδικά όταν τσιμπάει κιλάκια αλλά άσχημη δεν την λες. Τώρα ότι είναι πορνοστάρ στο δωμάτιο είναι πασίδηλο.
Λάρα σε εμφάνιση καμιά τους δεν είναι, την κατέταξα και στις 5 ομορφότερες που έχουν περάσει, αλλα την καύλα τις ριτας στο δωμάτιο δεν την έχει. Γούστα είναι αυτα. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις
Λάρα θα πάω.... Το θέμα είναι όταν το αποφασίσω πότε θα μπώΦιλε αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ Ριτας και Λαρας και παρασεις στην πρωτη, καλυτερα μετα να πας να σε δει ενας γιατρος!
![]()
Ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες έχω. Για απλό ακάποτο ΛΙλιάνα και Σούζη. Δεν έχω κλαψει ποτέ τα λεφτά μου.Καλησπέρα, σχετικά με την Σουζάνα έχω καιρό να πάω αλλά θυμάμαι μια χαρά ήταν. Και όμορφη για την ηλικία της, καλό σεξ και καθαρή. Άλλαξε τόσο πολυ ή μιλάμε για άλλη κοπέλα; Η γνωστή ψηλή σουζη στο Βένους;
ε αυτό ψάχνουμε... Να μην κάνουν αγγαρεία. Προτιμώ ένα μιλφόνι ή μια λιγότερη ωραία από μια μοντελέ κομμοδίνο.Ολες οι κοπελες αμα θελουν μπορουν να βγαλουν γουστα απλα οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια....και η Λαρα οταν πρωτοηρθε και δουλευε στο LA FAMME ηταν κομοδινο!! μετα σιγα σιγα με το καιρο καταλαβε πως για να βγαλει φραγκα πρεπει να κανει πολλα μεσα στο δωματιο......