Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
492
Πόντοι
21
Πρωινη τσαρκα πριν απο λιγες μερες....πολλα σπιτακια κλειστα και αυτα που λειτουργουσαν δεν ειχαν κατι αξιολογο ολες κατω του μετριου........τσαμπα η βενζινη που εκαψα για να παω.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Πρωινη τσαρκα πριν απο λιγες μερες....πολλα σπιτακια κλειστα και αυτα που λειτουργουσαν δεν ειχαν κατι αξιολογο ολες κατω του μετριου........τσαμπα η βενζινη που εκαψα για να παω.
πρωινά μόνο καμιά σουζανα ή ρίτα ότα επιστρέψει... Μιλφόνια για καλά γούστα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
492
Πόντοι
21
πρωινά μόνο καμιά σουζανα ή ρίτα ότα επιστρέψει... Μιλφόνια για καλά γούστα
Την σουζανα την γαμησα 1 φορα την εποχη του covid στο venus και ηταν ξεπετα στο 10λεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με σταματησε και ειπε να τελειωσω με μαλακια μονος μου μεγαλη καριολα....Η ριτα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα..
Μεχρι να ερθει η Λαρα αποχη ετσι το βλεπω...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.614
Πόντοι
7.095
Την σουζανα την γαμησα 1 φορα την εποχη του covid στο venus και ηταν ξεπετα στο 10λεπτο μου ειπε πρεπει να τελειωνω με σταματησε και ειπε να τελειωσω με μαλακια μονος μου μεγαλη καριολα....Η ριτα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα..
Τα ίδια έχω πει κι εγω για τη Σουζάνα

Άσε που το βυζί της είναι νερουλιασμενο μέχρι αηδιας

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
492
Πόντοι
21

Ακριβως ετσι πολυ νερουλιασμενο και σταφιδιασμενο.....επισης η Σουζανα ειναι πολυ βρωμιαρα οταν την γαμησα και την εστησα στα 4 μου ηρθε μια κωλιλα γαμησετα ξενερωσα...Πρεπει να μαθει οταν παει τουαλετα μετα να πλενετε με σαπουνι

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Εγώ με σουζάνα όποτε πήγα ήταν πολυ υπομονετικη και gfe. Πεντακάθαρη πάντα. Τώρα για στήθος της θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλα στα 2μέτρα κορμί δεν με χαλάει τόσο. Επίσης την θεωρώ και όμορφη μιλφ. Θα την πρόσεχα έξω.

Η Ρίτα χάνει από εμφάνιση ειδικά όταν τσιμπάει κιλάκια αλλά άσχημη δεν την λες. Τώρα ότι είναι πορνοστάρ στο δωμάτιο είναι πασίδηλο.

Λάρα σε εμφάνιση καμιά τους δεν είναι, την κατέταξα και στις 5 ομορφότερες που έχουν περάσει, αλλα την καύλα τις ριτας στο δωμάτιο δεν την έχει. Γούστα είναι αυτα. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.782
Πόντοι
456

μονο σιλικονη να προτιματε παιδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει κανεις ιδεα αν ακομη εργαζεται η Μανταλινα απο το Las Vegas;;;;;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456

Οι ενημεώσεις και του βεγκας κ του βενους ειναι ότι ναι.... Μόνο από εκει αν πας θα καταλάβεις.

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
492
Πόντοι
21
Εγώ με σουζάνα όποτε πήγα ήταν πολυ υπομονετικη και gfe. Πεντακάθαρη πάντα. Τώρα για στήθος της θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλα στα 2μέτρα κορμί δεν με χαλάει τόσο. Επίσης την θεωρώ και όμορφη μιλφ. Θα την πρόσεχα έξω.

Η Ρίτα χάνει από εμφάνιση ειδικά όταν τσιμπάει κιλάκια αλλά άσχημη δεν την λες. Τώρα ότι είναι πορνοστάρ στο δωμάτιο είναι πασίδηλο.

Λάρα σε εμφάνιση καμιά τους δεν είναι, την κατέταξα και στις 5 ομορφότερες που έχουν περάσει, αλλα την καύλα τις ριτας στο δωμάτιο δεν την έχει. Γούστα είναι αυτα. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις
Ολες οι κοπελες αμα θελουν μπορουν να βγαλουν γουστα απλα οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια....και η Λαρα οταν πρωτοηρθε και δουλευε στο LA FAMME ηταν κομοδινο!! μετα σιγα σιγα με το καιρο καταλαβε πως για να βγαλει φραγκα πρεπει να κανει πολλα μεσα στο δωματιο......

• Like
Αντιδράσεις: LB

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
683
Πόντοι
366
Η Ναταλυ πρωϊνα ειναι καλη...

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.592
Πόντοι
206

Εχω παρα πολυ καιρο να την δω στο βεγκας και γενικα στα στουντιο, μπορει να σταματησε.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.592
Πόντοι
206
Ολες οι κοπελες αμα θελουν μπορουν να βγαλουν γουστα απλα οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια....και η Λαρα οταν πρωτοηρθε και δουλευε στο LA FAMME ηταν κομοδινο!! μετα σιγα σιγα με το καιρο καταλαβε πως για να βγαλει φραγκα πρεπει να κανει πολλα μεσα στο δωματιο......
Την πηρε καμια 4ετια να το καταλαβει αυτο..
Χρειαζεται λιγο υπομονη με τα νεα και ομορφα κοριτσια!

• Like

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.261
Πόντοι
491
ρε παιδια τώρα που λέμε για ομορφες δεν γινεται λίστα με τοp tier μουνέτα χωρίς Τσαρίνα στα νιάτα της (στο στουντιο με τις μέλισσες) και την πιτσιρίκα την μελαχρινη την Εφη

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.592
Πόντοι
206

Φιλε αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ Ριτας και Λαρας και παρασεις στην πρωτη, καλυτερα μετα να πας να σε δει ενας γιατρος!

Going Crazy GIF

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Φιλε αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ Ριτας και Λαρας και παρασεις στην πρωτη, καλυτερα μετα να πας να σε δει ενας γιατρος!

Going Crazy GIF
Λάρα θα πάω.... Το θέμα είναι όταν το αποφασίσω πότε θα μπώ:D::D::D:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.376
Πόντοι
746
Καλησπέρα, σχετικά με την Σουζάνα έχω καιρό να πάω αλλά θυμάμαι μια χαρά ήταν. Και όμορφη για την ηλικία της, καλό σεξ και καθαρή. Άλλαξε τόσο πολυ ή μιλάμε για άλλη κοπέλα; Η γνωστή ψηλή σουζη στο Βένους;

• Like

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Καλησπέρα, σχετικά με την Σουζάνα έχω καιρό να πάω αλλά θυμάμαι μια χαρά ήταν. Και όμορφη για την ηλικία της, καλό σεξ και καθαρή. Άλλαξε τόσο πολυ ή μιλάμε για άλλη κοπέλα; Η γνωστή ψηλή σουζη στο Βένους;
Ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες έχω. Για απλό ακάποτο ΛΙλιάνα και Σούζη. Δεν έχω κλαψει ποτέ τα λεφτά μου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
ε αυτό ψάχνουμε... Να μην κάνουν αγγαρεία. Προτιμώ ένα μιλφόνι ή μια λιγότερη ωραία από μια μοντελέ κομμοδίνο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.071
Πόντοι
34.538
Αυτη τη Σουζανα την ειχα παρει στο Βενους πριν χρονια,
σε βολτα με το Μπουξο.
Στην αρχη μου ρθε μια πιτσιρικα απειρη που δεν μιλουσε
γρι Αγγλικα και απεφευγε τα παντα,ενω εβλαλε και
προφυλακτικο στη πιπα,
Την εστειλα με συνοπτικες διαδικασιες και η τσατσα μου στειλε τη Σουζανα.
Νορμαλ φαση,δεν θυμαμαι κατι αρνητικο η κατι τρελλο.
Τα σαπια βυζια τα θυμαμαι ομως.
Πριν αρκετα χρονια,φανταζομαι τωρα δλδ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom