North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.323
- Πόντοι
- 201
Αλλη λεμε, μια πιτσιρικα απο τα τριδυμα!Ελενα την πρασινοματα λετε ή αλλη Ελενα;
Που μπορουμε να την βρουμε τημ Ελενα;
Αλλη λεμε, μια πιτσιρικα απο τα τριδυμα!Ελενα την πρασινοματα λετε ή αλλη Ελενα;
Που μπορουμε να την βρουμε τημ Ελενα;
Οχι παντα, Η Εφη πριν καμια 10ετια.. και ενω καναμε λιγα πουτσοτριψιματα, την ειδα καπως και την ρωταω τι επαθες.. και μου λεει νομιζα οτι θα μπεις μεσα και αφεθηκα.Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.
Κάτι θα έχει λογικάΚατά τις 10-11 το πρωί έχει ανοιχτό μπουρδέλο;
Αυτή η σαντρα φίλε είναι αυτή που δούλευε στο τελευταίο πράσινο και έβγαινε με γυαλάκια;κοντή με κωλαρα;Σημερα το απογευμα περασα ξανα με την Σαντρα στην Ερημιτη.Υπεροχη οπως και η κυρια Λορα στην υποδοχη.Κοντουλα,οπως μου αρεσει με ωραιο σφιχτο κορμι.Ισως γινομαι ιεροσυλος αλλα μου θυμιζει την Θρυλικη Ιωαννα προ δεκαετιας.
την εχω πετυχει Ερημιτη στο τερμα αριστερα και ακριβως απεναντι,στα καινουρια το τερμα δεξια (#5).Κοντη,δεν φοραει βρακιΑυτή η σαντρα φίλε είναι αυτή που δούλευε στο τελευταίο πράσινο και έβγαινε με γυαλάκια;κοντή με κωλαρα;
Νυχτερινή βάρδια δουλεύει ακόμα;Πέρασμα με Αφροδίτη στο playboy(αυτό που είναι πανό σε όροφο δίπλα από το hot lady). Παθιαρα και αυτή πολύ θερμή πολύ ευχαριστημένος και καλό παιδί
ΝαιΝυχτερινή βάρδια δουλεύει ακόμα;
Πολύ καλή περίπτωση η συγκεκριμένηΠέρασμα με Αφροδίτη στο playboy(αυτό που είναι πανό σε όροφο δίπλα από το hot lady). Παθιαρα και αυτή πολύ θερμή πολύ ευχαριστημένος και καλό παιδί
Ολες καποια στιγμη τον εχουν φαει ακαποτα ητε για να αποκτησουν πελατεια και αγαπουληδες ή γιατι ηρθαν πιο κοντα με καποιο τακτικο πελατη και ενιωθαν ομορφα...Οχι παντα, Η Εφη πριν καμια 10ετια.. και ενω καναμε λιγα πουτσοτριψιματα, την ειδα καπως και την ρωταω τι επαθες.. και μου λεει νομιζα οτι θα μπεις μεσα και αφεθηκα.
Φυσικα δεν εκανα ακαποτο..με τον τροπο της ομως, σαν να μου ελεγε και να μπεις δεν με νοιαζει.
Τα ιδια και με την Σοφια στις αρχες οταν ειχε ερθει, δεν σου το ελεγε χυμα..σε οδηγουσε ομως προς τα εκει, μαλιστα μου ελεγε φανταζεσαι να καναμε σεξ χωρις προφυλαξη.
Εμφανισιακα εχει αρκετες, απο αυτες που ειδα οι λατινες Μαρια και Τζοανα στην φριξου.. η Μυρα, διπλα απο το μεδουσα ειναι το στουντιο.Τωρα που σταματησε η Λαρα υπαρχει κατι αναλογο εμφανισιακα στη πρωινη βαρδια??
Ιωαννα πιτσιρικα τοτε, απο αλβανια?Σημερα το απογευμα περασα ξανα με την Σαντρα στην Ερημιτη.Υπεροχη οπως και η κυρια Λορα στην υποδοχη.Κοντουλα,οπως μου αρεσει με ωραιο σφιχτο κορμι.Ισως γινομαι ιεροσυλος αλλα μου θυμιζει την Θρυλικη Ιωαννα προ δεκαετιας.
Την Μαρια την ειδα στο Inside ωραια κοπελα αλλα ειναι κολομβιανη που συνηθως ειναι φολες και δεν μπηκα...η τζοανα πως ειναι εμφανισιακα? Εχεις παρει καμια απο αυτες??Εμφανισιακα εχει αρκετες, απο αυτες που ειδα οι λατινες Μαρια και Τζοανα στην φριξου.. η Μυρα, διπλα απο το μεδουσα ειναι το στουντιο.
Πανε αμα θες να δοκιμασεις και την Ζωη στο πιμπ, εμφανισιακα δεν λεει ομως πολλα.
Τον παίζουμε μέχρι τον ΜάιοΤωρα που σταματησε η Λαρα υπαρχει κατι αναλογο εμφανισιακα στη πρωινη βαρδια??
Η Τζοανα Βραζιλιανα απο τι λεει η τσατσα. Ωραια κοπελα, γκαυλιαρα με γυαλια..και δυνατο κωλο!Την Μαρια την ειδα στο Inside ωραια κοπελα αλλα ειναι κολομβιανη που συνηθως ειναι φολες και δεν μπηκα...η τζοανα πως ειναι εμφανισιακα? Εχεις παρει καμια απο αυτες??
Mια είναι η Εβελίνα!Για ποια Εβελίνα μιλάτε μάγκες;