Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.286
Πόντοι
201
Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.
Οχι παντα, Η Εφη πριν καμια 10ετια.. και ενω καναμε λιγα πουτσοτριψιματα, την ειδα καπως και την ρωταω τι επαθες.. και μου λεει νομιζα οτι θα μπεις μεσα και αφεθηκα.
Φυσικα δεν εκανα ακαποτο..με τον τροπο της ομως, σαν να μου ελεγε και να μπεις δεν με νοιαζει.
Τα ιδια και με την Σοφια στις αρχες οταν ειχε ερθει, δεν σου το ελεγε χυμα..σε οδηγουσε ομως προς τα εκει, μαλιστα μου ελεγε φανταζεσαι να καναμε σεξ χωρις προφυλαξη.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.139
Πόντοι
746
Ημουν τακτικος μπηχτης της Εβελινας..ομορφη,βυζαρου με εξτραδακια που δεν χρεωνε.Ποτε δεν της προτεινα ακαποτο,ποτε δεν μου το προτεινε

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
977
Πόντοι
81
Κατά τις 10-11 το πρωί έχει ανοιχτό μπουρδέλο;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.139
Πόντοι
746
Σημερα το απογευμα περασα ξανα με την Σαντρα στην Ερημιτη.Υπεροχη οπως και η κυρια Λορα στην υποδοχη.Κοντουλα,οπως μου αρεσει με ωραιο σφιχτο κορμι.Ισως γινομαι ιεροσυλος αλλα μου θυμιζει την Θρυλικη Ιωαννα προ δεκαετιας.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
305
Πόντοι
21
Πάντως όλοι λέτε για την Εβελίνα αλλά κανένας δεν έχει πει από που έχει αυτές τις πληροφορίες για ακαποτα γαμησια και εννοείτε κάνεις δεν έχει προσωπική εμπειρία... Όλοι μιλάτε αόριστα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατά τις 10-11 το πρωί έχει ανοιχτό μπουρδέλο;
Κάτι θα έχει λογικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom