Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.118
Πόντοι
446
Έχει επισκεφθεί κανείς την εβελίνα από τότε που γύρισε; Στο άλλο σαιτ έχουν 1-2 αρνητικά σχόλια για τη διάθεση της για συμμετοχή και ότι έπεσε σε απόδοση...

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
636
Πόντοι
81
Φίλοι γνωρίζει κάποιος να μας πει που δουλεύει η ΕΜΜΑΝΟΥΈΛΑ ;;;

Συνημμένα

• 18e401e7c19ba7c06b8d846f976ec20636d715ce.jpg
    18e401e7c19ba7c06b8d846f976ec20636d715ce.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Καλη χρονια καυλιαρηδες.!!!!!!!!!!

Δεν εχω πληρωσει ποτε για πρωτοχρονιατικο.!! Αν κατεβω στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, θα βρω τιποτα να κινητε, η ειναι κλειδοραμπαρομενα.??? και οι κορασιδες ακομα ειναι με τα μελομακαρονα στο στομα.....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.118
Πόντοι
446
Καλη χρονια καυλιαρηδες.!!!!!!!!!!

Δεν εχω πληρωσει ποτε για πρωτοχρονιατικο.!! Αν κατεβω στα στενα της πληρωμενης ιδωνης, θα βρω τιποτα να κινητε, η ειναι κλειδοραμπαρομενα.??? και οι κορασιδες ακομα ειναι με τα μελομακαρονα στο στομα.....
Σήμερα πιστεύω πως όλες θα είναι κανονικά στη θέση τους. Απλά επειδή λογικά δεν έχουν κλεισει πόδι αυτές τις μέρες και γίνεται ο κακός χαμός να ταλαιπωρηθείς. Περίοδο Χριστουγεννα - Πρωτοχρονιά γίνεται ο κακός χαμός. Την περίοδο του οΠάσχα πέφτει ξεραίλα... Γενικά αν μπορείς να καταθέσεις μετά τις γιορτές θα ήταν προτιμότερο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.385
Πόντοι
2.966
Ήρθα σήμερα στη Λαρα και θα πω το εξής ρε μαλακές πόσο κάρβουνο καίτε πραγματικά είναι δυνατόν να κλείνετε ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ τελικά σ αυτή την πόλη είναι μαζεμένοι όλοι οι μπετοβλακες δεν εξηγείται διαφορετικά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Ήρθα σήμερα στη Λαρα και θα πω το εξής ρε μαλακές πόσο κάρβουνο καίτε πραγματικά είναι δυνατόν να κλείνετε ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ τελικά σ αυτή την πόλη είναι μαζεμένοι όλοι οι μπετοβλακες δεν εξηγείται διαφορετικά
Για πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.385
Πόντοι
2.966
Για πες, για πες....κουβαλουσαν και δωρακια, παστες, λουλουδια κτλ.??? Μπας και τους κανει κολπακια.???
Oλο και κατι θα εφεραν ενας ηρθε απο βολο και ειχε ραντεβου που στο μπουρδελο θα μας τρελανουν εντελως :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.152
Πόντοι
25.165
Με την εβελινα που εβαλε "νεες φωτος" εχει παει κανεις να μας πει τι λεει μεσα γιατι απο τις φωτο φαινεται δυνατο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Με την εβελινα που εβαλε "νεες φωτος" εχει παει κανεις να μας πει τι λεει μεσα γιατι απο τις φωτο φαινεται δυνατο.
Πες μου οτι τοσα χρονια δεν την εχεις πληρωσει.??? Οι βυζαρες παντως βλεπω εχουν αρχισει να χανουν την αιγλη τους.... αυτα ηταν καποτε τα καλυτερα βυζια της πολης....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.152
Πόντοι
25.165
Πες μου οτι τοσα χρονια δεν την εχεις πληρωσει.??? Οι βυζαρες παντως βλεπω εχουν αρχισει να χανουν την αιγλη τους.... αυτα ηταν καποτε τα καλυτερα βυζια της πολης....
Αρα ειναι φυσικα.... ενδιαφερον.

• Like
Αντιδράσεις: LB

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε παιδιά μια Julia στο bad girls την είδε κανείς; Δοκίμασε κάποιος πως είναι εμφανισιακά;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.118
Πόντοι
446
Το θέμα είναι αν παραμένει τούρμπο ή κάνει αγγαρεία... Στο άλλο σαιτ 1-2 σχόλια βγάλανε μια δυσφορία ότι δε την πολυπαλεύει. Ίσως από τότε που γύρισε, μετά από τόσο καιρό, πέσανε όλοι με τα μούτρα, πλάκωσαν και οι γιορτές και την τερματίσανε. Αν πάρει κάνα 2-3 μέρες ρεπό ίσως ξαναστρώσει.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
36
Πόντοι
11
Καλησπερα παιδια. Καλη χρονια.
Επισκεφτηκα λαρα η οποια τελευταια τη βρισκεις δυσκολα. Σε διωχνει γιατι εχει λεει διαλλειμα ( ελα σε 45 λεπτα με αδειο μπουρδελο ) , εχει ραντεβου 1 ωρας κτλ. Πρεπει να τη πετυχεις πραγματικα σε κενο.
Οκ με λιγη ταλαιπωρια και τυχη και φεις κοντρόλ απο 2τσα φυσικα την βρισκεις και κανεις τη δουλεια σου.
Πηγαινω σημερα και ανοιγει η 2 τσα που με εχει δει πανω απο 50 φορες και με ξερει.
Διπλα καθεται ενας συναδελφος και μεσα ενας αλλος.
Λοιπον: διαλογος
Σε ξερει η κοπελα ;
Απαντω ναι. Εσυ δε με θυμασαι;
Εεε εχεις ραντεβου ;
Λεω πηρα τηλ ( δεν ειχα παρει ομως )
Τι σου ειπε μου απαντα ; ( δηλαδη πρεπει να αποδειξεις αυτα που σε ρωτανε στην ανακριση. )
Λεω ειπα βολευει να ερθω κατα τις 12 ; Και μου ειπε ναι.
Ααα οκ λεει καθησε να βγει και βα δουμε ποιος απο τους δυο σας εχει πρωτος ραντεβου ( δηλαδη να τα μετρσησουμε ; Ποιος εχει το πιο μεγαλο; )
Λεω οκ.
Περιμενω κανενα 15 λεπτο εχει διωξει ολο το κοσμο, καμια κινηση η κοπελα μεσα και λογικο.
Εννοειται πως αποχωρησα , ο συναδελφος εμεινε.
Και ανατωτιεμαι: πρεπει να βγει η λαρα και να συζητησουμε οι τρεις μας ποιος πηρε πρωτος τηλ ή ποιος ειναι ποιος ; Και εγω ηθελα να περασω με το απλο. Αυτος λογικα ηρθε για 100+. Ποιον θα επαιρνε; Επρεπε να απολογηθω για το ποιο προγραμμα θα παρω;
Ειμαστε σοβαροι;
Οκ η κοπελα θελεινα κανει 6 ραντεβου των 200-250 να κανει τζιρο 1200-1600 ευρω και να φευγει.
Δικαιωμα της. Αλλα η πρεπει να γινει εσκορτ ή να πουν στη σελιδα η οπου θελουν οτι δεχονται με ραντεβου μονο.
Δυστυχως στην περιοχη δε βρηκα κατι αλλο.οποτε εφυγα.
Οπως κοιτας το μεδουσα δεξια,
Μια κοπελα με ραστα νεα σχετικα.
Πολλα υποσχομενη η 2 τσα , δυστυχως μάπα το καρπουζι. Δεν εχει διαθεση γοα τη δουλεια. ( την επισκεφτηκα αλλη μερα την κοπελα οχι σημερα )
Μην παει κανεις δεν εχει νοημα. Ενω ειναι ομορφουλα.
Κριμα.
Αλλα το θεμα με τη λαρα νομιζω παραγινε και εγω δε θα συνεχισω. Αν αλλαξει ο τροπος δουλειας ισως.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Αρα ειναι φυσικα.... ενδιαφερον.

100% natural.... παλια ηταν ζωγραφια.!! Τελευταια που την ειχα πληρωσει σιγουρα πριν μια 4-5ετια, δεν ηταν οπως παλια, αλλα και παλι δεν περνανε απαρατηρητα...

Το θέμα είναι αν παραμένει τούρμπο ή κάνει αγγαρεία... Στο άλλο σαιτ 1-2 σχόλια βγάλανε μια δυσφορία ότι δε την πολυπαλεύει. Ίσως από τότε που γύρισε, μετά από τόσο καιρό, πέσανε όλοι με τα μούτρα, πλάκωσαν και οι γιορτές και την τερματίσανε. Αν πάρει κάνα 2-3 μέρες ρεπό ίσως ξαναστρώσει.

Η Εβελινα δεν φημιζεται για την αποδοσης της, ετσι και αλλιως... δεν την θυμαμαι οσες φορες την πληρωσα, να πληρωθηκε για την αποδοσης της..... αλλα σε σχεδη με τις μουφολατινες, πιστευω τις αφηνει πισω....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.698
Πόντοι
456
Καλησπερα παιδια. Καλη χρονια.
Επισκεφτηκα λαρα η οποια τελευταια τη βρισκεις δυσκολα. Σε διωχνει γιατι εχει λεει διαλλειμα ( ελα σε 45 λεπτα με αδειο μπουρδελο ) , εχει ραντεβου 1 ωρας κτλ. Πρεπει να τη πετυχεις πραγματικα σε κενο.
Οκ με λιγη ταλαιπωρια και τυχη και φεις κοντρόλ απο 2τσα φυσικα την βρισκεις και κανεις τη δουλεια σου.
Πηγαινω σημερα και ανοιγει η 2 τσα που με εχει δει πανω απο 50 φορες και με ξερει.
Διπλα καθεται ενας συναδελφος και μεσα ενας αλλος.
Λοιπον: διαλογος
Σε ξερει η κοπελα ;
Απαντω ναι. Εσυ δε με θυμασαι;
Εεε εχεις ραντεβου ;
Λεω πηρα τηλ ( δεν ειχα παρει ομως )
Τι σου ειπε μου απαντα ; ( δηλαδη πρεπει να αποδειξεις αυτα που σε ρωτανε στην ανακριση. )
Λεω ειπα βολευει να ερθω κατα τις 12 ; Και μου ειπε ναι.
Ααα οκ λεει καθησε να βγει και βα δουμε ποιος απο τους δυο σας εχει πρωτος ραντεβου ( δηλαδη να τα μετρσησουμε ; Ποιος εχει το πιο μεγαλο; )
Λεω οκ.
Περιμενω κανενα 15 λεπτο εχει διωξει ολο το κοσμο, καμια κινηση η κοπελα μεσα και λογικο.
Εννοειται πως αποχωρησα , ο συναδελφος εμεινε.
Και ανατωτιεμαι: πρεπει να βγει η λαρα και να συζητησουμε οι τρεις μας ποιος πηρε πρωτος τηλ ή ποιος ειναι ποιος ; Και εγω ηθελα να περασω με το απλο. Αυτος λογικα ηρθε για 100+. Ποιον θα επαιρνε; Επρεπε να απολογηθω για το ποιο προγραμμα θα παρω;
Ειμαστε σοβαροι;
Οκ η κοπελα θελεινα κανει 6 ραντεβου των 200-250 να κανει τζιρο 1200-1600 ευρω και να φευγει.
Δικαιωμα της. Αλλα η πρεπει να γινει εσκορτ ή να πουν στη σελιδα η οπου θελουν οτι δεχονται με ραντεβου μονο.
Δυστυχως στην περιοχη δε βρηκα κατι αλλο.οποτε εφυγα.
Οπως κοιτας το μεδουσα δεξια,
Μια κοπελα με ραστα νεα σχετικα.
Πολλα υποσχομενη η 2 τσα , δυστυχως μάπα το καρπουζι. Δεν εχει διαθεση γοα τη δουλεια. ( την επισκεφτηκα αλλη μερα την κοπελα οχι σημερα )
Μην παει κανεις δεν εχει νοημα. Ενω ειναι ομορφουλα.
Κριμα.
Αλλα το θεμα με τη λαρα νομιζω παραγινε και εγω δε θα συνεχισω. Αν αλλαξει ο τροπος δουλειας ισως.
Εγώ δεν έχω αλλάξει τακτική με την Λάρα περνάω οπότε έχω χρόνο και αν δεν καίγεται το μουνί της από δουλειά (αν δεν είναι φουλ τα δωμάτια) μπαίνω. Η πόρτα είναι λογική όπως και σε όλα τα μπουρδέλα όταν είναι γεμάτα.
Εμένα προσωπικά δεν μου έχει πάρει παραπάνω λεφτά, μου λέει ότι δεν έχει μεγάλα προγράμματα ενώ η τσα2 μου λέει ότι έχει πρόγραμμα. Τώρα βγάλτε εσείς συμπέρασμα. Αν υπάρχει μύστης που κάνει ωριαίο ας μας πει πως το κλείνει για να μας φύγει η απορία.
Πάντα το πρόγραμμα της είναι gfe απλά τα τελευταία χρόνια έχει μια τάση ξεπετας δηλαδή αυστηρά τέταρτο. Αχυστος πάντως από την Λάρα δεν έχω φύγει.
Το παράπονο μου είναι που δεν ρουφάει τα φλοκια και ότι δεν δίνει κώλο.
Καλά γαμήσια το 2025!!!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.698
Πόντοι
456
100% natural.... παλια ηταν ζωγραφια.!! Τελευταια που την ειχα πληρωσει σιγουρα πριν μια 4-5ετια, δεν ηταν οπως παλια, αλλα και παλι δεν περνανε απαρατηρητα...

Η Εβελινα δεν φημιζεται για την αποδοσης της, ετσι και αλλιως... δεν την θυμαμαι οσες φορες την πληρωσα, να πληρωθηκε για την αποδοσης της..... αλλα σε σχεδη με τις μουφολατινες, πιστευω τις αφηνει πισω....
Την Εβελίνα την πήρα μια φορά πριν μια πενταετία, δεν ξετρελάθηκα. Ξενέρωσα και με τη βρωμιά του μπουρδέλου και δεν ξαναπάτησα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.152
Πόντοι
25.165
Την Εβελίνα την πήρα μια φορά πριν μια πενταετία, δεν ξετρελάθηκα. Ξενέρωσα και με τη βρωμιά του μπουρδέλου και δεν ξαναπάτησα.
Μαλλον και εγω γιαυτο δεν εχω περασει μαζι της τοσα χρονια. Στο συγκεκριμενο που ειναι και μια ελενα, μια φορα την ειχα παρει, τρελο κομοδινο, ενω εχει εμφανιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom