Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Πρέπει να τσίμπησε +10e και στα τρίδυμα. Άρα 40αρι. Νομίζω θέμα χρόνου είναι να πιάσουμε βάση το 40αρι σε όλα τα στούντιο. Τουλάχιστον σε κάθε επιστροφή έχουμε και τσίμπημα τιμής.
30 θα ειναι ακομα..αφου λεει οτι πηρε 40 με ελευθερο.

• Like
Αντιδράσεις: LB

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Και εγώ έτσι την έκοψα , φάνηκε πολύ βαριεστημένη
Οτι θυμαμαι.. ωραιο προσωπο, πιτσιρικα, νομιζω λατινα.. καλο μεγαλουτσικο κολαρακι, μικρο βυζι και οχι τοσο ωραιο σωμα, κοντη, ψιλοχοντρα μπουτια.
Μεσα, αμεσως προφυλακτικο, πιπα μετρια, προκαταρκτικα μηδεν, απλα για τα χοντρα και για μια φορα.. 40 απλο εκει.

• Like
Αντιδράσεις: akala

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.132
Πόντοι
1.076
Η Τζοανα από ινκαλλ τη έχει δει κανείς,?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.142
Πόντοι
446
Μπορεί, αν και σε μένα έχει πει τσατσα ή πίπα ή γλυφομούνι. Ενα από τα 2. Ο φίλος δεν ανέφερε για πίπα. Τεσπά. Αν θέλει ας το διευκρινίσει. Μην αδικώ τζάμπα το στούντιο.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.182
Πόντοι
25.165
Σημερα παιχτηκε double dragon. Πρωτα πηγα Λαρα (ομορφυνε κιαλλο η ρουφιανα!) πολυ καλη σε ολα της και μετα στα καπακια τζακουζι με Σονια, αυτη τη φορα το γαμησι μαζι της ηταν σε αλλο λεβελ. Περασα υπεροχα! Και στις 2 δεν ειχε πολυ κοσμο πραμα που με χαροποιησε.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
Xωρις τσα2 η Λαρα :embarrased: δυσκολο να την πετυχεις..στα τοσα χρονια δεν μου ετυχε.
Ο χαμος γινεται την πρωτη βδομαδα αντε και λιγο την δευτερη..μετα ειναι νορμαλ τα πραγματα, το πολυ δυο ατομα να βρισκεις.
Χωρίς ήταν! Αυτή με άνοιξε, βγήκε πήρε τα λεφτά και ήρθε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
876
Πόντοι
371
Σύντροφοι γαμιαδες καλησπέρα! Πέρασα προχθές με την Ελενίτσα στα τρίδυμα! 40 με γλυφομουνι. Εχει βελτιωθεί λίγο σε συμπεριφορά και την φυστικωσα! Δεν είναι δοτική ρε μάγκες, αλλά είναι φρεσκαδουρα! Θα την ξαναδωσω μεροκάματο μόνο και μόνο γιαυτο
Δεν μπορώ να πληρωσω μια γκόμενά που δεν γουστάρει να με φτιάξει, αλλά χαίρομαι που πέρασες καλά..κρίμα ρε φίλε γιατί έχει ωραίο κορμι

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
Δεν μπορώ να πληρωσω μια γκόμενά που δεν γουστάρει να με φτιάξει, αλλά χαίρομαι που πέρασες καλά..κρίμα ρε φίλε γιατί έχει ωραίο κορμι
Ναι φίλε μου! Και γω γιαυτο την πήδηξα! Είναι φρεσκαδουρα!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
613
Πόντοι
81
Η Τζοανα από ινκαλλ τη έχει δει κανείς,?
Ναι , καμία σχέση με φωτό
, έχει ωραίο πρόσωπο έκφυλο , ωραίο κωλαρακι αλλά μικρό , στα του αγώνα απλά καλή ούτε βαριόταν ούτε χαιρόταν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Σημερα παιχτηκε double dragon. Πρωτα πηγα Λαρα (ομορφυνε κιαλλο η ρουφιανα!) πολυ καλη σε ολα της και μετα στα καπακια τζακουζι με Σονια, αυτη τη φορα το γαμησι μαζι της ηταν σε αλλο λεβελ. Περασα υπεροχα! Και στις 2 δεν ειχε πολυ κοσμο πραμα που με χαροποιησε.
Show Me The Money GIF

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Η ειρήνη η Ρουμάνα συνεχίζει ακόμα πρωί; Έχω καιρό να κατέβω

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
272
Πόντοι
290
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι από ερημίτη κ δίπλα στο μέδουσα μπήκα στην λορετα.ωραιο μουνι με κοτσιδακια, φυσικό βυζί 2 προς 3, ωραία άκρα περιποιημένα καθαρό ωραίο ροζ μουνι χωρίς ίχνος τρίχας.50e για ακα,69 κ cim.δεκτικη σε όλα αλλά χωρίς να δείνει το κάτι παραπάνω.λιγος πάθος,λίγη πουτανια.πολυ επαγγελματικα πράγματα.για μία φορά ίσως να αξίζει λόγω ομορφιάς -ωραια επιδερμίδα και ωραία πατουσακια.για δεύτερη δεν πιστεύω, μπορεί κ ίσως.αυτα.γαματε γιατί χανόμαστε!!
Επιβεβαιώνω πλήρως τα σχόλια. Αρκετά καλή περίπτωση, τίμια θα έλεγα, όχι όμως το κάτι άλλο.

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Αυτή η Άννα που λέει το άλλο σάιτ στο σεξ Εντ δε Σίτυ ισχύει σαν πρόγραμμα; Είναι καλή ή κομοδίνο; Γτ έχει τατουαζαρες

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.479
Πόντοι
446
Αυτή η Άννα που λέει το άλλο σάιτ στο σεξ Εντ δε Σίτυ ισχύει σαν πρόγραμμα; Είναι καλή ή κομοδίνο; Γτ έχει τατουαζαρες
αφου εχει τατουαζαρες πανε! κανε σεξ με τα τατουαζ...αλλα μετα μην ερθεις και γραψεις την εμπειρια σου εδω....

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.132
Πόντοι
1.076
Ρε φιλε αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα δεις έχουν γράψει αρκετές φορές για αυτήν συνήθως ήταν καλά λόγια αλλά δες το λιγο

Apollon8888

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καλουτσικη είναι αδερφέ..για μια φορά σίγουρα αξίζει...είναι μιλφ με ωραίο κορμί λατίνας και τα τιμάει τα λεφτά της

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
καλησπέρα και από εμένα εχει λίγο καιρο που σταμάτησα να βγαίνω τσάρκες λογο το ότι η κατάσταση εχει πεσει κατά πολύ και απο γυναίκες και από αρρώστιες και από βρομά!
δισοδια να μπαίνεις στο οικο και να βρομοκοπάει κατι αναμεσά σε σκατιλα πουτσιλα υδροτιλα πάνω τα σεντόνια να έχουν χυσια από τον προηγούμενο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και να εχει gel το σεντόνι!
εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι μισή εδώ μέσα είναι νταβάδες, πουτανες , σεκουριτη και προμοτορες!
ενδομεταξει ο άλλος έβγαζε το εργαλείο του φωτογραφίες και το ανέβασε εδώ μέσα σε άλλη σελίδα στο βου και το μισο και παραπάνω είναι μεσ τα κονδυλώματα για το θεο και η κριτηκες του ήταν με ελευθέρα στοματικά κ.α καλα η πουτανες στραβές είναι δεν μπορώ να καταλάβω!
Επίσης για να προλάβω κάποιους δεν είμαι μικροφοβικος αλλά κάποια θέματα υγιεινής καλο είναι να τηρούνται αυτά που εμένα καλα γαμισια!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
697
Πόντοι
301
απλα ξεκινανε με 40 ελεύθερο πλέον σε πολλα που πήγα, και την λεω δεν θέλω με ελεύθερο και με είπε παλι 40 η νταβάδες ειναι αναμεσά μας και διαβάζουν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom