Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.060
Πόντοι
26.141
Απο το 2019.??? ...2014 οπως γραφει ο συναθλητης gagarin ποιο πανω, και φτασαμε 2025 παρα, για να μαθουμε οτι ειναι καλη.??? Γιατι δεν υπαρχουν αναφορες...και εχουμε μια μετρια Λαρα και ενα Παλτο Καρινα, που ανα 2 σελιδες γινεται ανακυκλωση.... Μαλιστα....

Denzel Washington Love GIF
Tυπε ποια είναι η καρίνα ; Είναι καλή ; Η βλάντα κ η Ναταλία όντως αξίζουν .; Δώσε φρέσκες πληροφορίες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.994
Πόντοι
11.585
Tυπε ποια είναι η καρίνα ; Είναι καλή ; Η βλάντα κ η Ναταλία όντως αξίζουν .; Δώσε φρέσκες πληροφορίες
Πανε Λαρα ρεεε, παρε και 1 κιλο εργολαβους, για σενα φευγοντας, οχι για την κοπελα....

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
96
Like
20.211
Πόντοι
26.236
Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι είναι από Ιταλία το αλβανακι;
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις...
Εγώ για παράδειγμα είμαι διευθυντής! ....στην τουαλέτα του σπιτιού μου.
Όλα από τα χέρια μου περνάνε...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.058
Πόντοι
1.056
Απο το 2019.??? ...2014 οπως γραφει ο συναθλητης gagarin ποιο πανω, και φτασαμε 2025 παρα, για να μαθουμε οτι ειναι καλη.??? Γιατι δεν υπαρχουν αναφορες...και εχουμε μια μετρια Λαρα και ενα Παλτο Καρινα, που ανα 2 σελιδες γινεται ανακυκλωση.... Μαλιστα....

Και αρκετά ονόματα ακόμα που σίγουρα έχουν 10ετια στα δελα. Ένα απλό παράδειγμα, Αλινα (βιλλες). Αντε οι παλιότεροι τα έχουμε γράψει. Αλλα επειδή υπάρχουν πολλά καινούργια μέλοι θα έπρεπε να αναφερθεί πιστεύω έστω μια φορά. Απλα είναι αυτό που έχει υποθει, μασημένη τροφή και γρουπακια σε πμ μεταξύ τους.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.074
Πόντοι
446
Και αρκετά ονόματα ακόμα που σίγουρα έχουν 10ετια στα δελα. Ένα απλό παράδειγμα, Αλινα (βιλλες). Αντε οι παλιότεροι τα έχουμε γράψει. Αλλα επειδή υπάρχουν πολλά καινούργια μέλοι θα έπρεπε να αναφερθεί πιστεύω έστω μια φορά. Απλα είναι αυτό που έχει υποθει, μασημένη τροφή και γρουπακια σε πμ μεταξύ τους.
Πόσο ακόμα να αναφερθούν... Ας κάνουν μια ιστορική αναδρομή - έστω του 2024 - και θα μάθουν αντατριχιαστικές λεπτομέρειες και για αυτές που μένουν και για αυτές που φέυγουν....:cheesy::cheesy::cheesy:

Για μένα οι μόνες αξιόλογες προσθήκες τα τελευταία χρόνια που πέρασαν για κάνα 3μηνο εως χρόνο και έφυγαν, ήταν η Καρολίνα- Βερόνικα από venus, μια ξανθιά Εμμανουέλα στα πράσινα σπιτάκια, μια Αλίκη Bad girls και Black angels η Σοφία (νομίζω) στο playboy και η Χριστίνα ένα ξανθό μίλφ στο ξύλινο. Για Καταλίνα, Ναόμι και μια Έρικα έχω ακούσει αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όλες οι άλλες είναι η παλιά φουρνιά -εξαιρετικά τίμια - που ανακυκλώνεται.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.058
Πόντοι
1.056
Πόσο ακόμα να αναφερθούν... Ας κάνουν μια ιστορική αναδρομή - έστω του 2024 - και θα μάθουν αντατριχιαστικές λεπτομέρειες και για αυτές που μένουν και για αυτές που φέυγουν....:cheesy::cheesy::cheesy:

Για μένα οι μόνες αξιόλογες προσθήκες τα τελευταία χρόνια που πέρασαν για κάνα 3μηνο εως χρόνο και έφυγαν, ήταν η Καρολίνα- Βερόνικα από venus, μια ξανθιά Εμμανουέλα στα πράσινα σπιτάκια, μια Αλίκη Bad girls και Black angels η Σοφία (νομίζω) στο playboy και η Χριστίνα ένα ξανθό μίλφ στο ξύλινο. Για Καταλίνα, Ναόμι και μια Έρικα έχω ακούσει αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όλες οι άλλες είναι η παλιά φουρνιά -εξαιρετικά τίμια - που ανακυκλώνεται.
Αυτό που λέω είναι ότι σαν καινούργια μέλοι και εφόσον γυρίζουν όλα τα δελα, πως καταφέρνουν και μπαίνουν σε μια Λαρα σε μια Καρινα μόνο..... Αντε και στια λατινικά κομοδίνα. Η αναδρομή του 2024...

• Like
Αντιδράσεις: LB

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0

Μόνο εγώ έχω γραψει για τη Σάντρα το τελευταίο εξάμηνο 4 φορές , δεν μας διαβάζεις....

Τελευταία τροποποίηση:

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Χθες βράδυ πέρασα villa erotca είχε δύο λατινες θωρυκτα. Μια ξανθια ψιλή και μια μελαχρινή κοντη. Μήπως δοκίμασε κανένας;

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
183
Πόντοι
11
Χθες βράδυ πέρασα villa erotca είχε δύο λατινες θωρυκτα. Μια ξανθια ψιλή και μια μελαχρινή κοντη. Μήπως δοκίμασε κανένας;
Και λατίνες να μην μπορείς να συννενοηθεις μαζί τους και θωρηκτά . Κανένας λόγος για δοκιμή

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Κάποιοι με τις λατινες ακόμα μυαλό δεν βάλατε.
Για αυτό δεν μπήκα και ρωτάω, αν δεν ήταν λατινες θα έμπαινα στο δωμάτιο...

Για ποιες μιλάς φίλε;; ονόματα;;
Δεν θυμάμαι ονόματα, μιλάω για χθες βραδινη βαρδια, αν πέρασε κάποιος μαζί τους και μπορεί να βοηθησει καλό θα ήταν.

Κουναιργια φρουτα

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.074
Πόντοι
446
Έχω την εντύπωση πως αυτοί που μανατζάρουν τα στούντιο παρακολουθούν τα σχετικά νήματα αυτού του φόρουμ και κάποιων άλλων παρομοίου περιεχομένου. Τι τους κάνει να επιμένουν στις λατίνες και έχουν παραμερίσει το ένδοξο ανατολικό μπλοκ; Είτε κάποια συμφωνία με κάποιο πρακτορείο έχουν είτε οι ανατολικομπλοκίτισες μας θεωρούν πλέον ντεκαντανς και προτιμούν άλλες αγορές ή προτιμούν να αναβαθμιστούν σε έσκορτς είτε κάποιοι ενθουσιάζονται με το φαντασιακό της λατίνας και τα αφήνουν χοντρά. Βάδανο η ζωή του μπουρδελιάρη:cheesy::cheesy::cheesy:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.033
Πόντοι
25.165
Αυτό που λέω είναι ότι σαν καινούργια μέλοι και εφόσον γυρίζουν όλα τα δελα, πως καταφέρνουν και μπαίνουν σε μια Λαρα σε μια Καρινα μόνο..... Αντε και στια λατινικά κομοδίνα. Η αναδρομή του 2024...
Στην σονυα μπηκε κανεις απο ολους εσας σε προγραμμα?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Ακουστηκε κάτι περιεργο.....Ξέρει κανείς αν στη Θεσσαλονίκη βιζιταρει η Σκλεναρίκοβα ;;;μαζί με τρία αλλά μοντέλα από Σλοβακία ;;:think:ή είναι μουφα κ θα τρέχουμε πάλι στις βλαντες και Ναταλίες; ακα (Χρυσα Ρώπα)
Σε μια φαση περασε και ο καρεμπε,εριξε ενα βλεφαρο και αποχωρησε.η Cara Delevingne και η Ιρινα Σαικ ηταν 2 απο τις 3....το παιζανε σλοβακες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.060
Πόντοι
26.141
Σε μια φαση περασε και ο καρεμπε,εριξε ενα βλεφαρο και αποχωρησε.η Cara Delevingne και η Ιρινα Σαικ ηταν 2 απο τις 3....το παιζανε σλοβακες
Με ταταρογυφτισες σαν την Ιρίνα σαικ δεν πηγαίνω ...
Προτιμώ τη high lux κατηγορία των κολομβιανων των στουντιων μας ...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.046
Πόντοι
736
Στην σονυα μπηκε κανεις απο ολους εσας σε προγραμμα?
Συνήθως παίρνω χαλαρό γιατί το τσιμπούκι δεν είναι το φόρτε της νομίζω.

Πρόγραμμα δεν έχω πάρει ακόμα.

Έχεις εμπειρία?.Κάνει και παραπάνω?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.033
Πόντοι
25.165
Συνήθως παίρνω χαλαρό γιατί το τσιμπούκι δεν είναι το φόρτε της νομίζω.

Πρόγραμμα δεν έχω πάρει ακόμα.

Έχεις εμπειρία?.Κάνει και παραπάνω?
Η κοπελα σταζει γκαυλα. ειδικα σε προγραμμα.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.046
Πόντοι
736
Η κοπελα σταζει γκαυλα. ειδικα σε προγραμμα.
Και στο χαλαρό στάζει η Σόνια
Και έχει και κορμάρα ίσως την καλύτερη στα σπίτια τα τελευταία χρόνια
Θέλω και εγώ να πάρω ένα πρόγραμμα μια φορά μαζί της γιατί γουστάρει και σκληρό και παθιαρικο γαμησι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom