Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.260
Πόντοι
371
Κανένα πρόβλημα, αν δεν σε καλύψει η φάση εκεί στη Μινώταυρου έχει και τα στούντιο πιο δίπλα στη Ν. Ουρανού που τα περισσότερα μετά τις 10:30 είναι ανοιχτά

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα τσακάλια μου !
Ξέρετε πια κοπέλα δίνει πίσω πόρτα για γαμισακι ;

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.135
Πόντοι
25.036
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.135
Πόντοι
25.036
Καλησπέρα τσακάλια μου !
Που να είναι και εμφανίσιμη δεν ξέρω δυστυχώς γιατί έχω καιρό να πάω για ροδέλα αλλά έχει κάποιες που δίνουν κώλο και οι γλώσσες λένε πως είναι καλές αλλά δεν έχω δοκιμάσει γιατί εμφανισιακά δεν είναι του γούστου μου. Μια τέτοια είναι η Βλάντα στο Las Vegas. Επίσης μπορείς να αναζητήσεις την Σαμπρίνα την μαυρούλα που δεν ξέρω πλέον σε ποιο μαγαζί δουλεύει παλιά ήταν στην αλυσίδα του incall.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.078
Πόντοι
456
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...
Και θα συνεχίζουν να παίρνουν τα αρχίδια μας με τα ναυάγια που φέρνουν.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.078
Πόντοι
456
Καλησπέρα τσακάλια μου !
Μπιάνκα (έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες) , Ρίτα και Βλάντα (μιλφ) και όλο και καμιά άλλη που θα πρέπει να το αναφέρει η τσατσά στο σαλονάρισμα. Και η Χρύσα που θα βρεις που δουλεύει από το άλλο σάιτ. Η Χρύσα είναι ωραίο μωρό και της αρέσει το ανώμαλο γαμήσι.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
244
Πόντοι
21
Αυτη τη στιγμη οι περισσοτερες ΔΕΝ αξιζουν ουτε 20 ευρω και θελουν 40....Αποχη μεχρι να φερουν καλες πουτανες να βαρανε μυγες καθε μερα

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
21
Στα golden studioπου σναφέρει το άλλο σαίτ χτυπάνε και 50-60 το απλό. Λογικό ειναι να τσιμπήσουν και τα σίλβερ και ακομα πιο λογικό να την βγάλουμε παλαμίσια τις γιορτες:jerking::coffee:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.135
Πόντοι
25.036
Στα golden studioπου σναφέρει το άλλο σαίτ χτυπάνε και 50-60 το απλό. Λογικό ειναι να τσιμπήσουν και τα σίλβερ και ακομα πιο λογικό να την βγάλουμε παλαμίσια τις γιορτες:jerking::coffee:
Γενικά δεν παίρνω ποτέ το απλό αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν πότε να άκουσα τιμές που ξεκινάνε τόσο ψηλά. Μόνο μια συγκεκριμένη που είχε έρθει από Αθήνα για μερικές μέρες πέρυσι τον Αύγουστο και 2-3 μέρες τον Σεπτέμβριο στα red που ξεκινούσε από 50 το απλό και ήθελε 200 για την ώρα.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
21
Γενικά δεν παίρνω ποτέ το απλό αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν πότε να άκουσα τιμές που ξεκινάνε τόσο ψηλά. Μόνο μια συγκεκριμένη που είχε έρθει από Αθήνα για μερικές μέρες πέρυσι τον Αύγουστο και 2-3 μέρες τον Σεπτέμβριο στα red που ξεκινούσε από 50 το απλό και ήθελε 200 για την ώρα.
πλεον ήταν ήταν δίκαιο και εγινε πράξη:coffee:

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Για μένα καλύτερα θα είναι να ανέβουν οι τιμές 20-30€ από το απλό !

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.210
Πόντοι
3.346
60 απλο δεν νομιζω να εχει κανενα τωρα.. 50 ναι αλλα οχι ολα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.210
Πόντοι
3.346
Ναι να αλλαξουν και τα κοριτσια, οχι μονο τις τιμες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom