Ainstain18
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχω καιρό να βολτάρο εκεί τελευταία ήταν η Chrysa στην βραδινή βάρδια στο black angel. Αυτός είναι υποκειμενικό . Αν κάνεις τσάρκα ρίξε κανένα ραπορτο και εδώ. Καλό βόλι
Έχω καιρό να βολτάρο εκεί τελευταία ήταν η Chrysa στην βραδινή βάρδια στο black angel. Αυτός είναι υποκειμενικό . Αν κάνεις τσάρκα ρίξε κανένα ραπορτο και εδώ. Καλό βόλι
Μια φορα την πηρα στο venous.Εβαζε κοφτες για αυτο και δεν ξαναπηγα.Ασε οταν εβγαλε τον κορσε πεταξε μια μπακα αντιαισθητικη.Πριν κανα χρονο αυτο.Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...
Αυτή η Μελίνα πως ήταν εμφανισιακά, ηλικία κλπ; Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή; Πέρασες μαζί της;Μάγκα μου στο inside με μεληνα κοριτσακη που το ύφος της σε βγάζει να την σπάσεις
Χάλια είναι φίλε, πολύ κάτω από το επίπεδο αυτών που γαμάς...Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;
Οτι ανακαινιση και να κανουν αμα μπενουν και γαμανε πακιστανοι και γυφτοι θα βρομαει...το ειδιο ακριβως γινεται και στο venusπαίζει να είναι και το χειρότερο από όλα. Μαρεσει που το ανακαινισαν κιολας. Αν δεν ηταν η εβελινα ψυχη δεν θα πατουσε
Νομίζω στα περισσότερα μπαίνουν αλλά και τι με αυτό; Αν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς την υγιεινή κάθε στούντιο άστο. Σκέψου μόνο ότι στις κουβέρτες που γαμάς πριν πέντε λεπτά κάποιος οποιασδήποτε εθνικότητας γαμούσε την σεξεργάτρια και μπορεί να ίδρωσε, να έχυσε, να άφησε και πουρμπουαρ μερικές πουτσοκωλότριχες κτλ κτλ... Ενώ εκεί πουκάνεις ντουζ ο προηγούμενος μπορεί να κατούρησε ακόμα και στο ακριβοπληρωμένο σου τζακούζι. Αν δεν σκεφτείς με το κάτω κεφάλι μόνο, θεωρώ πολύ δύσκολο να σου σηκωθει. Αν θέλεις κυρίλες παίρνεις ένα έσκορτ, city tour δεν ξέρω και εγώ τι, σκας τα 150+ και γαμάς κύριος. Η εθνικότητα και η ράτσα για μένα δεν παίζει ρόλο.Οτι ανακαινιση και να κανουν αμα μπενουν και γαμανε πακιστανοι και γυφτοι θα βρομαει...το ειδιο ακριβως γινεται και στο venus
Υπάρχει τέτοια περίπτωση;Ξέρει κανείς αν έχουμε επιστροφή Αγγελικής στο άσπρο γωνιακό;
Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφήΥπάρχει τέτοια περίπτωση;
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφή
Ναι μετα με τις ουρες που θα εχει θα μπορεις να στησεις και καντινα.Ε ναι να μείνουν λίγα και καλά !
Έχει και αύριο συνέχεια...Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.
Μη φας θα έχει γλάρο, δικέφαλοΈχει και αύριο συνέχεια...
Ρε τι έγραψε ο μόνιμος πελάτης!!!Έχει και αύριο συνέχεια...
Θα παίξετε δηλαδή στα ίσια απέναντι στο αφεντικό σας;Μη φας θα έχει γλάρο, δικέφαλο