Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.296
Πόντοι
1.076
Αν παίρνουν 30 κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Όχι ότι οι πιο ακριβές δεν είναι ξεπετες.
Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.521
Πόντοι
22.266
Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.030
Πόντοι
456
Ξέρεις που είναι καλά ;
Έχω καιρό να βολτάρο εκεί τελευταία ήταν η Chrysa στην βραδινή βάρδια στο black angel. Αυτός είναι υποκειμενικό . Αν κάνεις τσάρκα ρίξε κανένα ραπορτο και εδώ. Καλό βόλι

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.030
Πόντοι
456
Περί ορέξεως...
Έχουν μείνει μόνο τα αρχαιολογικά μνημεία. Κανένα νεαρό καυλάκι που να μην είναι από φαβελα θα δούμε μπας και ανοίξει το μάτι μας;

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Αυτην η Χρυσα στο black angels λεει στο δωματιο?εχει περασει κανεις?

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκα μου στο inside με μεληνα κοριτσακη που το ύφος της σε βγάζει να την σπάσεις

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
481
Πόντοι
290
Μια φορα την πηρα στο venous.Εβαζε κοφτες για αυτο και δεν ξαναπηγα.Ασε οταν εβγαλε τον κορσε πεταξε μια μπακα αντιαισθητικη.Πριν κανα χρονο αυτο.
Μικρη θα εκανε παπαδες και καλο μουνι καθοτι ρωσσικη σχολη.Στο γαμησι και στην πιπα εδειχνε την εμπειρια της,αλλα εβαζε κοφτες και για μενα δεν ξαναπηγα.Παρτην σε προγραμμα,μπορει να κανει καλυτερη κατασταση η οχι.Αμα δεν δοκιμασεις δεν θα ξες γιατι οι γνωμες ολων εδω μεσα ειναι υποκειμενικες αλλα στην τελικη δεν κλαις τα λεφτα σου αλλα δεν σου μενει και τπτ να πεις γουαου!

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...

Μάγκα μου στο inside με μεληνα κοριτσακη που το ύφος της σε βγάζει να την σπάσεις
Αυτή η Μελίνα πως ήταν εμφανισιακά, ηλικία κλπ; Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή; Πέρασες μαζί της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom