Σωστά τα λες .δεν την προμοταρω αλλά θα μιλήσω με ονόματα.αν πας στην Έλενα με τα πράσινα μάτια και σαρεσει ο σωματοτυπος της θα περάσεις καλά με το απλό των30 ευρώ.και μπορεί να πας σε μια πιο μικρή και πιο ωραία κοπέλα να δώσεις και 50 και 60 ευρώ και να ξενερώσεις να πετάξεις τα λευτα σου.
Έχω καιρό να βολτάρο εκεί τελευταία ήταν η Chrysa στην βραδινή βάρδια στο black angel. Αυτός είναι υποκειμενικό . Αν κάνεις τσάρκα ρίξε κανένα ραπορτο και εδώ. Καλό βόλι
Έχω καιρό να βολτάρο εκεί τελευταία ήταν η Chrysa στην βραδινή βάρδια στο black angel. Αυτός είναι υποκειμενικό . Αν κάνεις τσάρκα ρίξε κανένα ραπορτο και εδώ. Καλό βόλι
Μια φορα την πηρα στο venous.Εβαζε κοφτες για αυτο και δεν ξαναπηγα.Ασε οταν εβγαλε τον κορσε πεταξε μια μπακα αντιαισθητικη.Πριν κανα χρονο αυτο.
Μικρη θα εκανε παπαδες και καλο μουνι καθοτι ρωσσικη σχολη.Στο γαμησι και στην πιπα εδειχνε την εμπειρια της,αλλα εβαζε κοφτες και για μενα δεν ξαναπηγα.Παρτην σε προγραμμα,μπορει να κανει καλυτερη κατασταση η οχι.Αμα δεν δοκιμασεις δεν θα ξες γιατι οι γνωμες ολων εδω μεσα ειναι υποκειμενικες αλλα στην τελικη δεν κλαις τα λεφτα σου αλλα δεν σου μενει και τπτ να πεις γουαου!
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...