Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ainstain18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκα μου στο inside με μεληνα κοριτσακη που το ύφος της σε βγάζει να την σπάσεις

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
481
Πόντοι
290
Μάγκες αυτή η βλάντα είναι τόσο καλή όντως;
Μια φορα την πηρα στο venous.Εβαζε κοφτες για αυτο και δεν ξαναπηγα.Ασε οταν εβγαλε τον κορσε πεταξε μια μπακα αντιαισθητικη.Πριν κανα χρονο αυτο.
Μικρη θα εκανε παπαδες και καλο μουνι καθοτι ρωσσικη σχολη.Στο γαμησι και στην πιπα εδειχνε την εμπειρια της,αλλα εβαζε κοφτες και για μενα δεν ξαναπηγα.Παρτην σε προγραμμα,μπορει να κανει καλυτερη κατασταση η οχι.Αμα δεν δοκιμασεις δεν θα ξες γιατι οι γνωμες ολων εδω μεσα ειναι υποκειμενικες αλλα στην τελικη δεν κλαις τα λεφτα σου αλλα δεν σου μενει και τπτ να πεις γουαου!

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Καλησπέρα, οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε πως πολύ σύντομα στα μαγαζιά της Μινωταύρου, της Π. Ερημίτη αλλά και τα μικρά της Ν. Ουρανού το απλό θα ξεκινάει από 40 και όχι από 30 που ίσχυε μέχρι τώρα. Είναι θέμα λίγων ημερών να εφαρμοστεί το μέτρο...

Μάγκα μου στο inside με μεληνα κοριτσακη που το ύφος της σε βγάζει να την σπάσεις
Αυτή η Μελίνα πως ήταν εμφανισιακά, ηλικία κλπ; Μπορείς να δώσεις μια περιγραφή; Πέρασες μαζί της;

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.582
Πόντοι
26.236

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
308
Πόντοι
21
παίζει να είναι και το χειρότερο από όλα. Μαρεσει που το ανακαινισαν κιολας. Αν δεν ηταν η εβελινα ψυχη δεν θα πατουσε
Οτι ανακαινιση και να κανουν αμα μπενουν και γαμανε πακιστανοι και γυφτοι θα βρομαει...το ειδιο ακριβως γινεται και στο venus

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.191
Πόντοι
736
Το δίπλα σάιτ έχει πέσει?

Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
208
Πόντοι
21
Οτι ανακαινιση και να κανουν αμα μπενουν και γαμανε πακιστανοι και γυφτοι θα βρομαει...το ειδιο ακριβως γινεται και στο venus
Νομίζω στα περισσότερα μπαίνουν αλλά και τι με αυτό; Αν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς την υγιεινή κάθε στούντιο άστο. Σκέψου μόνο ότι στις κουβέρτες που γαμάς πριν πέντε λεπτά κάποιος οποιασδήποτε εθνικότητας γαμούσε την σεξεργάτρια και μπορεί να ίδρωσε, να έχυσε, να άφησε και πουρμπουαρ μερικές πουτσοκωλότριχες κτλ κτλ... Ενώ εκεί πουκάνεις ντουζ ο προηγούμενος μπορεί να κατούρησε ακόμα και στο ακριβοπληρωμένο σου τζακούζι. Αν δεν σκεφτείς με το κάτω κεφάλι μόνο, θεωρώ πολύ δύσκολο να σου σηκωθει. Αν θέλεις κυρίλες παίρνεις ένα έσκορτ, city tour δεν ξέρω και εγώ τι, σκας τα 150+ και γαμάς κύριος. Η εθνικότητα και η ράτσα για μένα δεν παίζει ρόλο.

Τελευταία τροποποίηση:

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Έχει κανείς το προφίλ της τσα2 απτο βαθύ λαρύγγι?

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν έχουμε επιστροφή Αγγελικής στο άσπρο γωνιακό;

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.828
Πόντοι
456
Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφή
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.
Έχει και αύριο συνέχεια...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Η Έλενα η Ρουμάνα μέχρι τις εφτά το απόγευμα δουλεύει? Σε αυτό που είναι δίπλα ακριβώς στο μέδουσα καθώς μπαίνεις αριστερά από το μέδουσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom