venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφήΥπάρχει τέτοια περίπτωση;
Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφήΥπάρχει τέτοια περίπτωση;
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφή
Ναι μετα με τις ουρες που θα εχει θα μπορεις να στησεις και καντινα.Ε ναι να μείνουν λίγα και καλά !
Έχει και αύριο συνέχεια...Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.
Μη φας θα έχει γλάρο, δικέφαλοΈχει και αύριο συνέχεια...
Ρε τι έγραψε ο μόνιμος πελάτης!!!Έχει και αύριο συνέχεια...
Θα παίξετε δηλαδή στα ίσια απέναντι στο αφεντικό σας;Μη φας θα έχει γλάρο, δικέφαλο
Ναι σε αυτό αλλά προχθές που ήμουν εκεί ήταν κλειστό.δεν ξέρω μπορεί να ήταν στις μέρες της γι'αυτό.Η Έλενα η Ρουμάνα μέχρι τις εφτά το απόγευμα δουλεύει? Σε αυτό που είναι δίπλα ακριβώς στο μέδουσα καθώς μπαίνεις αριστερά από το μέδουσα?
Εγώ στο καινούριο την είχα πάρει την Κυριακή αλλά είπε ότι θα δουλεύει όποτε γουστάρει και ότι θα λείψει Ρουμανία λίγες μέρες φιλεΗ Έλενα η Ρουμάνα μέχρι τις εφτά το απόγευμα δουλεύει? Σε αυτό που είναι δίπλα ακριβώς στο μέδουσα καθώς μπαίνεις αριστερά από το μέδουσα?
Μουναρα με βυζαρεςΕγώ στο καινούριο την είχα πάρει την Κυριακή αλλά είπε ότι θα δουλεύει όποτε γουστάρει και ότι θα λείψει Ρουμανία λίγες μέρες φιλε
Έβαλε λίγα κιλάκια φίλε αλλά εγώ την γουστάρω και σαν κορμί κ σαν παρουσία όμορφη γυναίκα,το νινί της δουλεμένο αρκετά!και την Κυριακή που πήγα είχε ροή δεν έκλεινε μπουτιΜουναρα με βυζαρες
Ποιο είναι το καινούριο;Εγώ στο καινούριο την είχα πάρει την Κυριακή αλλά είπε ότι θα δουλεύει όποτε γουστάρει και ότι θα λείψει Ρουμανία λίγες μέρες φιλε
ποια λιγα....σαν τσουβαλι με βυζια εγινε....περασα την ειδα...Έβαλε λίγα κιλάκια φίλε αλλά εγώ την γουστάρω και σαν κορμί κ σαν παρουσία όμορφη γυναίκα,το νινί της δουλεμένο αρκετά!και την Κυριακή που πήγα είχε ροή δεν έκλεινε μπουτι
Αν νομίζεις ότι είμαι ΠΑΟΚ κάνεις λάθοςΡε τι έγραψε ο μόνιμος πελάτης!!!