Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
14
Πόντοι
0

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.078
Πόντοι
456
Καταρχήν καλή χώνεψη το 4μπαλο κατά δεύτερον αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αν μαθαίναμε ότι γυρνούσε θα ταν δυνατή επιστροφή
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Νέος με γνώσεις παλιού από την πιάτσα. Κλώνος είσαι τύπε;
Είχε πάει να παντρολογηθει αν θυμάμαι καλά. Το είχαν αναφέρει κάτι τύποι αν δεν μπερδεύω τα πράγματα.
Όσο για το τετραπλό ευχαριστώ και στο κεφαλάκι σου.
Έχει και αύριο συνέχεια...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Η Έλενα η Ρουμάνα μέχρι τις εφτά το απόγευμα δουλεύει? Σε αυτό που είναι δίπλα ακριβώς στο μέδουσα καθώς μπαίνεις αριστερά από το μέδουσα?

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.298
Πόντοι
1.076
Η Έλενα η Ρουμάνα μέχρι τις εφτά το απόγευμα δουλεύει? Σε αυτό που είναι δίπλα ακριβώς στο μέδουσα καθώς μπαίνεις αριστερά από το μέδουσα?
Ναι σε αυτό αλλά προχθές που ήμουν εκεί ήταν κλειστό.δεν ξέρω μπορεί να ήταν στις μέρες της γι'αυτό.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
138
Πόντοι
0
Εγώ στο καινούριο την είχα πάρει την Κυριακή αλλά είπε ότι θα δουλεύει όποτε γουστάρει και ότι θα λείψει Ρουμανία λίγες μέρες φιλε

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
963
Πόντοι
361

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
138
Πόντοι
0
Μουναρα με βυζαρες
Έβαλε λίγα κιλάκια φίλε αλλά εγώ την γουστάρω και σαν κορμί κ σαν παρουσία όμορφη γυναίκα,το νινί της δουλεμένο αρκετά!και την Κυριακή που πήγα είχε ροή δεν έκλεινε μπουτι

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.617
Πόντοι
446
Έβαλε λίγα κιλάκια φίλε αλλά εγώ την γουστάρω και σαν κορμί κ σαν παρουσία όμορφη γυναίκα,το νινί της δουλεμένο αρκετά!και την Κυριακή που πήγα είχε ροή δεν έκλεινε μπουτι
ποια λιγα....σαν τσουβαλι με βυζια εγινε....περασα την ειδα...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Επίσκεψη σε Εβελίνα σήμερα. Τρία δωμάτια γεμάτα, το bou κάνει καλή διαφήμιση τελικά. Στα του αγώνα τώρα.. πρώτη φορά με την κυρία είδα τις βυζαρες στο σαλόνι και πέρασα. Στα τέσσερα τραβήχτηκε όταν ανέβασα στροφές.. πίπα καλούτσικη.. καλό άτομο μου φάνηκε αλλά με κόφτη. Δεν κλαις τα λεφτά σου αλλά δεν κάνει και τρελό γαμησι

Giannis1982

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές θέλω να ρωτήσω πια κοπέλα και σε πιο στοντιου κάνουν καλό full πρόγραμμα.Λεω μια που θα κατέβω να το απολαύσω

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ανακάλυψα το σάιτ πριν μερικούς μήνες και εν τέλει αποφάσισα να κάνω λογαριασμό και να συνεισφέρω και εγώ όσο μπορώ στην ενημέρωση.

Πρόσφατο πέρασμα από Νικηφόρου Ουρανού 26 στην Έλενα - Ραΐσα. Αρκετά όμορφη κοπέλα, με πολλά τατουάζ, ωραία σιλικονάτα βυζιά. Έχει πάρει μερικά κιλά αλλά παραμένει μια καλή επιλογή στην νυχτερινή βάρδια του χώρου. Στα του αγώνα τώρα, ήταν αρκετά κεφάτη, έκατσα στο δωμάτιο 15' περίπου και δεν είπε τίποτα, έχυσα με την ησυχία μου, χωρίς βιασύνες. Είναι με τις μέρες της όπως έχουν γράψει αρκετοί.

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα με Βλάντα, στα ξύλινα, στο δεξιά στο βάθος. Έχει πάρει και αυτή μερικά κιλά, ειδικά στην κοιλιά, σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα δει. Καθαρή και με άνεση χρόνου. Στα αρνητικά ότι δουλεύει πλέον με τσατσά και όχι μόνη της όπως πριν καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom