Ναι το ελεγε και η Βερονικα.. που να ειναι αυτη η ψυχη τωρα...Ειχε Απο τα ομορφοτερα ποδια που περασαν απο τα μπουρδελα τα τελευταια 15 χρονια...Νομιζω το ελεγε και η Βερονικα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.304
- Πόντοι
- 446
εγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...Ίσως για αυτό κουλαρισε. Αν και προσωπικά 2-3φορές που μπηκα μαζί της ηταν πολυ επικοινωνιακη και δοτικη. Βέβαια πολυ καιρο πριν
Σαν βιζιτα δεν την πήρα, αλλα και στα studio ηταν πολύ οκ σε όλα της. Και σε απλό πρόγραμμα.εγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...
Η ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυεγω εχω μεινει ευχαριστημενος και ως βιζιτα που την πηρα...
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.304
- Πόντοι
- 446
εισαι τραγικα υπερβολικος....θα μας πεις σε λιγο οτι εγινε σαν ιπποποταμος η κοπελα....Η ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυ
Άμθρωποι είναι και οι σεξεργάτριες. Έχουν τις μερες τους, τα προβληματα τους και τα ορμονικά τους. Θα μου πεις εγώ πληρώνω και θέλω τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Να όμως που την μια μέρα ξηγήθηκε με το παραπάνω και την άλλη με το λιγότερο. Νομιζω ότι όλοι όσοι επιδιδόμαστε στο σπορ αυτό το εχουμε εμπεδώσει. Ο καθένας κρινει αναλόγωςΗ ραισα-Ελενα ειναι περιεργη την εχω παρει σε πρωινη βαρδια που δεν ειχε κοσμο και καναμε πολυ δυνατο γαμησι καθισε σχεδον 30λεπτα στο δωματιο με 30 ευρω...και αλλη φορα την πηρα βραδυ και ηταν μεσα στη ξινιλα και στο 10λεπτο μου ελεγε να τελειωσω.... για αυτο εφαγε ακυρο απο εμενα και εχει βαλει αρκετα κιλα χαλασε πολυ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
καλα τα λεει ο φιλος. και εγω πηγα και ηταν μεσα στην ξινιλα και μετα γυρισε πλατη και ειδα τον πεσμενο χαλαρο κωλο της και λεω αι μωρε που θα πληρωσο κιολας.εισαι τραγικα υπερβολικος....θα μας πεις σε λιγο οτι εγινε σαν ιπποποταμος η κοπελα....
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.304
- Πόντοι
- 446
Δεν σε πιστευω,αλλα με 50 ευρω μπορω να σε πιστεψω...καλα τα λεει ο φιλος. και εγω πηγα και ηταν μεσα στην ξινιλα και μετα γυρισε πλατη και ειδα τον πεσμενο χαλαρο κωλο της και λεω αι μωρε που θα πληρωσο κιολας.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Δεν σε πιστευω,αλλα με 50 ευρω μπορω να σε πιστεψω...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Γιαννιτσα ηταν τελευταια φορα που την πηρα.. πριν 8 μπορει και παραπανω χρονια.Ναι το ελεγε και η Βερονικα.. που να ειναι αυτη η ψυχη τωρα...Ειχε Απο τα ομορφοτερα ποδια που περασαν απο τα μπουρδελα τα τελευταια 15 χρονια...
Λογικα αφου δεν ακουστηκε αλλο εκει, θα σταματησε τουλαχιστον απο δω πανω.
Ηλικιακα νομιζω ειναι σειρα με την Μιρελα η λιγο μεγαλυτερη.. οποτε κοντα στα 40 τωρα.
Ιπποποταμος δεν εγινε αλλα χαλασε πολυ ο κωλος ειναι πλαδαρος και εβαλε κιλα σε μπουτια γαμπες....εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα "πιασιματα" και οι μπαμπατσικες/juicy κοπελες...προτιμω στεγνο μοντελισιο κορμι..γουστα ειναι αυτα εδω υπαρχουν ατομα που πληρωνουν για να γαμησουν την Αθηνα την μπετονιερα...εισαι τραγικα υπερβολικος....θα μας πεις σε λιγο οτι εγινε σαν ιπποποταμος η κοπελα....
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.304
- Πόντοι
- 446
Αληθεια αυτη η Μπετονιερα ειναι ακομη εδω στα σπιτακια;Ιπποποταμος δεν εγινε αλλα χαλασε πολυ ο κωλος ειναι πλαδαρος και εβαλε κιλα σε μπουτια γαμπες....εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα "πιασιματα" και οι μπαμπατσικες/juicy κοπελες...προτιμω στεγνο μοντελισιο κορμι..γουστα ειναι αυτα εδω υπαρχουν ατομα που πληρωνουν για να γαμησουν την Αθηνα την μπετονιερα...
Ναι καπου εκει πρεπει να ειναι 40-45....ισως παντρευτηκε και αλλαξε ζωη παντος ηταν μεσα στα 5 καλυτερα μουνια που περασαν απο τη θεσσαλονικηΓιαννιτσα ηταν τελευταια φορα που την πηρα.. πριν 8 μπορει και παραπανω χρονια.
Λογικα αφου δεν ακουστηκε αλλο εκει, θα σταματησε τουλαχιστον απο δω πανω.
Ηλικιακα νομιζω ειναι σειρα με την Μιρελα η λιγο μεγαλυτερη.. οποτε κοντα στα 40 τωρα.
Δεν εχω ιδεα φιλε.....δεν παταω στο venus γιατι ειναι στεκι πακιστανων και γυφτων ολοι αυτοι εκει πανε και γαμανεΑληθεια αυτη η Μπετονιερα ειναι ακομη εδω στα σπιτακια;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Με ποια παρουσιαστρια εμοιαζε πολυ;Ναι καπου εκει πρεπει να ειναι 40-45....ισως παντρευτηκε και αλλαξε ζωη παντος ηταν μεσα στα 5 καλυτερα μουνια που περασαν απο τη θεσσαλονικη
Με τη Φαιη Σκορδα....Με ποια παρουσιαστρια εμοιαζε πολυ;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Εισαι παλιος.. λες και ηταν διδυμες τοσο πολυ εμοιαζαν.Με τη Φαιη Σκορδα....
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Εμφανιστηκε για λιγο στα τριδυμα.. νομιζω εγραφε κι εδω πριν κανα μηνα.Αληθεια αυτη η Μπετονιερα ειναι ακομη εδω στα σπιτακια;
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 546
- Πόντοι
- 7.135
Επέστρεψε Ουκρανία και έχει οικογένεια πλέονΝαι καπου εκει πρεπει να ειναι 40-45....ισως παντρευτηκε και αλλαξε ζωη παντος ηταν μεσα στα 5 καλυτερα μουνια που περασαν απο τη θεσσαλονικη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις