Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Θα πάω αύριο σε ΩΡΛ να δει τι είναι αυτά στην γλώσσα και αν υπάρχει πιθανότητα να σχετίζονται με τον hiv όσοι κοροϊδεύετε πάντως αν βγω θετικός στον ιό και τον. Κόλλησα από μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης να σας δω μετά
Δεν έχεις τιποτα πήγαινε παρε ενα pyralvex για τις άφθες και θα στρώσεις.......
Όχι τον είπα μονάχα ότι ψυχολογικά είμαι σκατα
εγώ αν ημουν εργοδότης σου ,θα σου έδινα επ'αορίστου άδεια ,μπορεί να σε πήγαινα και στις πουτάνες για να σου φτιάξω την ψυχολογία.......
Θα κόψω το γαμησι ακόμα και να μην κόλλησα Μονο στα κωλομπαρα από δω και οερα
Ουυυυυ στα κωλόμπαρα να δείς ιώσεις ,μια φορά στο παλιό το κωλομπαρο στην λαγκαδα απέναντι απο την ποδηλατούπολή είχα πάρει μια απο την γεωργία πρεπει να ηταν ,στο μικρό πριβέ στο βάθος.....είχε ταμπόν,πήρα και το ταμπόν και το στριγκάκι της μαζί μου....Επειδή ήταν κανονικό φαρμακείο την έχυσα και στο στόμα, αφού σιχάθηκα να της τον χώσω.......Απο πίσω δεν ηθελε να τον φάει......

Άσχετο τον Κίκα τον έχεις τίποτα;
Δεν είναι τιποτα μας τα έκανες τσουρέκια και με την Μπαζοκλάνα......

Στα δικά μας
πήρα την Μαγια Maya απο Κολομβία βυζία ,κώλος όλα ενισχυμένα,πρόσωπο καλούτσικο.....35-38 την έκοψα.Ευδιάθετη, λίγο ακόμα και απο τις καύλες που είχα θα την έχυνα στο στόμα...
Το απέφυγα για να μην στραβώσει απο την πρώτη φορά.Την επόμενη ισως να μην κρατηθω......
Πολύ καλή ,εξωπραγματικό για Κολομβιανή, μου έκανε και ενα handjob με babyoil.Δέχτηκε και αυτη δάχτυλα,με προτροπή της.Στο τελος με σκουπησε και με μωρομάντηλο.
Ακρως περιποιητική.
Πολύ καλή.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εύχομαι σε όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ τα καλύτερα,δυστυχως η μπουρδέλοκαριερα μου έληξε άδοξα όπως και η σεξουαλική μου ζωή γενικά με την μόλυνση από hiv αναμένω να έρθει το αύριο και να δω τι θα γίνει δυστυχώς η ζωή μου τελειωσε από τώρα ειλικρινά αν ειμουν μεγαλύτερος σε ηλικία δεν θα με πείραζε αλλά είμαι μόλις 23 χρόνων
Διάβασε λίγο αυτό και γίνε πραγματικός άντρας

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.116
Πόντοι
506
Καλησπέρα, γαμισα πρόσφατα την Τζέση στο ιγκογκνιτο. Χάλια κατάσταση. Πίπα στα γρήγορα χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Όχι δάκτυλα,.όχι φιλιά. Η φάση ήταν γαμισεμε γρήγορα να τελειώνουμε. Μου θύμισε φάση μπουρδέλο του 90. Για την ηλικία της καλή με ωραίο κολο και βυζάρες. Τελικά μόνο με ουκρανες περνάω καλά.

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Καλησπέρα, γαμισα πρόσφατα την Τζέση στο ιγκογκνιτο. Χάλια κατάσταση. Πίπα στα γρήγορα χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Όχι δάκτυλα,.όχι φιλιά. Η φάση ήταν γαμισεμε γρήγορα να τελειώνουμε. Μου θύμισε φάση μπουρδέλο του 90. Για την ηλικία της καλή με ωραίο κολο και βυζάρες. Τελικά μόνο με ουκρανες περνάω καλά.
Σε πρόγραμμα βγάζει ή έβγαζε τουλαχιστον καλα γουστα. Στο απλό ουτε βυζι δεν αγγιζεις. Νταρντανοφέρνει πλέον. Εμενα δεν με χαλάει αλλά οκ μπορούσε και καλυτερα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.655
Πόντοι
456
Διάβασε λίγο αυτό και γίνε πραγματικός άντρας
:priest:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Καλησπερα
Επιισκεψη σε νατασσα 2 φορες.
Η πρωτη πριν εναμιση μηνα με απλο.
Απλη διαικπεραιωτικη τπτ ουσιωδες.
Ελλεοψη αλλης κοπελας ξανα πηγα πριν λιγες ημερες με 60 για γυμνο για δοκιμη.
Αρκετα θερμοτερη
Προκαταρκτικα , καλο ντιπ και γενικα αλλος ανθρωπος.
Οποτε το συμπερασμα μου ειναι πως αν θες κατι απο τα εξτρα που προσφερει τοτε θα περασεις και καλυτερα !
Οτι ισχυε παντα δηλαδη. Αλλο αν δε συμφωνουμε !
Πρωινη βαρδια δε νομιζω να υπαρχει κατι αξιολο πλην των αρχαιοτητων που υπαρχουν. Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας πει!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
Οποτε το συμπερασμα μου ειναι πως αν θες κατι απο τα εξτρα που προσφερει τοτε θα περασεις και καλυτερα !
Πρωινη βαρδια δε νομιζω να υπαρχει κατι αξιολο πλην των αρχαιοτητων που υπαρχουν. Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας πει!
σε ποιο ειναι;

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα διπλα από το μέδουσα δεξιά δηλαδή επέστρεψε η deniz το μικρό ρουμανακι και είναι πολύ ανανεωμένο προς το καλύτερο!

bigjohny

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
990
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
η ψηλη απο τις βιλες;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.008
Πόντοι
3.346
Καλησπερα
Αρκετα θερμοτερη
Δηλαδη εμεις που δεν παιρνουμε προγραμματα απλα την προσπερναμε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Καλησπερα διπλα από το μέδουσα δεξιά δηλαδή επέστρεψε η deniz το μικρό ρουμανακι και είναι πολύ ανανεωμένο προς το καλύτερο!
Mαλιστα πηρε τ αρχιδια μου σαν cg παλι και γυρισε ξανα στα μπουρδελα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
192
Πόντοι
1
Mαλιστα πηρε τ αρχιδια μου σαν cg παλι και γυρισε ξανα στα μπουρδελα
Κοπελα που το εδινε για 30 ευρω στα μπουρδελα ειναι δυσκολο ξαφνικα να ζηταει 150.....κανενας δεν θα παει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Κοπελα που το εδινε για 30 ευρω στα μπουρδελα ειναι δυσκολο ξαφνικα να ζηταει 150.....κανενας δεν θα παει...
Δε παιζει κανεναν απολυτος ρολο το οτι ηταν σε μπουρδελο αλλα οτι δε μπορει να υποστηριξει το 150αρι

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
758
Πόντοι
301
Καλησπέρα, επειδη εχω δεί αποθεωτικα σχόλια για Ρίτα και Σόνια τις εβαλα λιστα εν οψει εορτων. Είναι καλες στο απλο ή να παρω κατι μεγαλυτερο; Ποια τα ατού τους; Η Ριτα δν φαινεται και κατι τρελο σε αντιθεση με το αλλο το πυραυλοκαυλο.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
192
Πόντοι
1
Δε παιζει κανεναν απολυτος ρολο το οτι ηταν σε μπουρδελο αλλα οτι δε μπορει να υποστηριξει το 150αρι
Απο τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη καμια δεν μπορει να υποστηριξει το 150αρι...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Απο τις κοπελες που δουλευουν αυτη τη στιγμη καμια δεν μπορει να υποστηριξει το 150αρι...
Η εν λογο εχει το παρουσιαστικο να το υποστιριξει αλλα οχι τη διαθεση και τις υπηρεσιες

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Καλησπέρα, επειδη εχω δεί αποθεωτικα σχόλια για Ρίτα και Σόνια τις εβαλα λιστα εν οψει εορτων. Είναι καλες στο απλο ή να παρω κατι μεγαλυτερο; Ποια τα ατού τους; Η Ριτα δν φαινεται και κατι τρελο σε αντιθεση με το αλλο το πυραυλοκαυλο.
Ενόψει εορτών δεν θα προλάβεις ουτε κοκκαλακι να γλύψεις εκτος τυ ότι μπορεί να τσιμπησουν και οι τιμές. Η ρίτα είναι μέτριας εμφάνισης 40+ αλλά είναι σαν να γυρνάς τσόντα με οσο διαστροφικο σενάριο θέλεις. Βέβαια θέλεις ένα 80αρι για να ζήσεις το όνειρο. Για σόνια δεν γνωριζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom