kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Δεν έχεις τιποτα πήγαινε παρε ενα pyralvex για τις άφθες και θα στρώσεις.......Θα πάω αύριο σε ΩΡΛ να δει τι είναι αυτά στην γλώσσα και αν υπάρχει πιθανότητα να σχετίζονται με τον hiv όσοι κοροϊδεύετε πάντως αν βγω θετικός στον ιό και τον. Κόλλησα από μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης να σας δω μετά
εγώ αν ημουν εργοδότης σου ,θα σου έδινα επ'αορίστου άδεια ,μπορεί να σε πήγαινα και στις πουτάνες για να σου φτιάξω την ψυχολογία.......Όχι τον είπα μονάχα ότι ψυχολογικά είμαι σκατα
Ουυυυυ στα κωλόμπαρα να δείς ιώσεις ,μια φορά στο παλιό το κωλομπαρο στην λαγκαδα απέναντι απο την ποδηλατούπολή είχα πάρει μια απο την γεωργία πρεπει να ηταν ,στο μικρό πριβέ στο βάθος.....είχε ταμπόν,πήρα και το ταμπόν και το στριγκάκι της μαζί μου....Επειδή ήταν κανονικό φαρμακείο την έχυσα και στο στόμα, αφού σιχάθηκα να της τον χώσω.......Απο πίσω δεν ηθελε να τον φάει......Θα κόψω το γαμησι ακόμα και να μην κόλλησα Μονο στα κωλομπαρα από δω και οερα
Άσχετο τον Κίκα τον έχεις τίποτα;
Δεν είναι τιποτα μας τα έκανες τσουρέκια και με την Μπαζοκλάνα......
Στα δικά μας
πήρα την Μαγια Maya απο Κολομβία βυζία ,κώλος όλα ενισχυμένα,πρόσωπο καλούτσικο.....35-38 την έκοψα.Ευδιάθετη, λίγο ακόμα και απο τις καύλες που είχα θα την έχυνα στο στόμα...
Το απέφυγα για να μην στραβώσει απο την πρώτη φορά.Την επόμενη ισως να μην κρατηθω......
Πολύ καλή ,εξωπραγματικό για Κολομβιανή, μου έκανε και ενα handjob με babyoil.Δέχτηκε και αυτη δάχτυλα,με προτροπή της.Στο τελος με σκουπησε και με μωρομάντηλο.
Ακρως περιποιητική.
Πολύ καλή.