You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 25.165
Εγω ειδα εβαλαν την σονυα και ηδη τα δωματια ειναι γεματα.
Δες ημερομηνίες ραντεβούΥπάρχουν κριτικές πρόσφατες για αυτήν. Και μου έκανε εντύπωση γιατί ξέρω πως σταματησε
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 736
Είναι φωτιά ομως η άτιμηΕγω ειδα εβαλαν την σονυα και ηδη τα δωματια ειναι γεματα.
Όχι,ξεκίνησε από χτες πάλι στο πρόγραμμα.Guys τελικά η Ναταλία δεν σταμάτησε;
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 736
Και φαίνεται δυνατό..Καλημερα συναγωνιστες...ειδα εβαλαν στο προγραμμα την εμμα στο αλλο σαιτ...αξιζει επισκεψη εχει παει κανεις παλιοτερα?γιατι εψαξα και δεν βρηκα κριτικες
Ευχαριστω
Ειδικά η πίσω κίνηση
Ας πει κανείς..
johnterry26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα σας κύριοι! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ μόλις μου ζήτησε χρηματα κοπέλα από κολομβια και καλά ότι δεν έχει να πληρώσει τα έξοδα της. Η κοπέλα είναι η Μέλισσα που ήταν ή ειναι ακόμα στα δεξιά της μινοταυρου στον χωματόδρομο,απέναντι ακριβώς απο αυτήν που κάνει την καλή πίπα. Δεν ξέρω αν είναι νέα τερτίπια για να δαγκώσουν. Να προσέχετε!
johnterry26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 280
Όχι. Στο τηλέφωνο μου τα ζήτησεΚαί τί ήθελε έξτρα μέσα για να κάνει εχτρα χωρίς να ξέρει τσα2
Είναι πολυ δυνατη! Πολύ ενεργεια και καυλα τρελη. ΌΜΩΣ δεν κανει ακα πιπα ουτε δινει γλωσσοφιλα. Αν δεν εχεις προβλημα με το αποστειρωμενο τετοιου τυπου σεξ, όρμα. Λογικα θα περιμενεις ουρα...Απο τιμές δεν ξερω τι παιζει πλεον την ειχα αφησει στο 40 απλο πριν 2 χρονια.Και φαίνεται δυνατό..
Ειδικά η πίσω κίνηση
Ας πει κανείς..
Από ότι είχα διάβαση σε ένα σαιτ η κοπέλες από Κορέα Ασία θέλουν να περιποιείται- καθαρίζει τον άντρα εγώ πιστεύω για αυτό το κάνει,κοίτα το βρακάκι που λες έχεις δίκιο είναι άλλης εποχής αλλά εμένα μαρεσε σαν φάση θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή..Χτες πήγα να δω την κοπέλα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά που όλοι λέτε. Δεν με ξετρέλανε εμφανισιακά, και φορούσε ένα μαύρο εσώρουχο που για εμένα είναι άλλης εποχής. (όχι σεξι εννοώ). Ρωτάω για προγράμματα την ευγενέστατη τσατσα και παίρνω 100€ δυο εκτονώσεις προς τιμήν της πρώην μου που ήταν από το Χαρμπίν. Εγώ δεν είδα μια κοπέλα να φοβάται όπως γράφτηκε πριν από λίγες μέρες αντίθετα μπήκε στο δωμάτιο μόλις είχα βγει από το μπάνιο φωνάζοντας hello babe πολλές φορές . Όντως δίνει φιλία στο στόμα όχι γαλλικό φιλί. Πίπα κάνει καλή γενικά, εμένα το πήρε όλο μέσα μιας και δεν έχω κανένα μαμπα . Με καβάλησε και τελείωσα την πρώτη φορά. Δεν ξέρω γιατί επέμενε να μου βγάλει το προφυλακτικό αυτή ενώ της ειπα ότι θα κάνω μπάνιο. Μπήκε και αυτή μετά για μπάνιο μόλις την είπα ότι θέλω να την γλείψω. Στον δεύτερο γύρο doggy, τελείωσα,ξανά το προφυλακτικό να το βγάλει αυτή, μπάνιο και έφυγα. Όλα καλά γενικά, εμφάνιση δεν τρελάθηκα, υπηρεσίες δεν είναι κακές αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξανά πήγαινα. Καλή σας μέρα!
Αλλάξατε τηλέφωνο και σε πήρε να σε ζητηση λεφτά??κάνει καλό σεξ τουλάχιστον?Όχι. Στο τηλέφωνο μου τα ζήτησε
Καλημέρα, εχθές το βράδυ έκανα μια βόλτα στην περιοχή.
Red light: Σόνια, μάλλον η γνωστή, πρώτη φορά την βλέπω. Γενικά από τις ομορφότερες που είδα εχθές.
Play boy: η ασιατισα που μιλάει ρωσικά. ;).
Hot lady : η βαλεντινα, πολύ όμορφη επίσης.
In site: μια μαυρουλα φουλ τατού, δεν μου άρεσε καθόλου.
Sex and the city: νομίζω η γνωστή Άννα.
Απέναντι από playboy: μια Αλεξάνδρα, μικρουλα, κοντουλα μαυρομαλα, έχει κάτι που με γκαυλωνει, το σκέφτηκα να περάσω αλλά είχε δωμάτιο και δεν ήθελα να περιμένω. Κανένας εντυπώσεις από αυτή;
Πέρασα από τα τρίδυμα. Τα δύο ανοιχτά, δεν θυμάμαι τις κοπέλες καθόλου, μάλλον αδιάφορες, αλλά θυμάμαι τις τσα2 ότι μοιάζουν πολύ.
Πέρασα από το vis69 αν θυμάμαι καλά, μια Μαρία μέσα, πολύ όμορφη αλλά με αρκετά τατού και μάλλον Ελληνίδα.
Δίπλα από το Βένους μια Αντριάνα, μέτρια εμφάνιση. Βένους 1 : μια λατίνα μικρούλα ομορφούλα και σέξι. Το σκέφτηκα αλλά ... λατίνα. (I love Ukrainian). Και έτσι μετα από όλη αυτή τη βόλτα πήγα καρίνα. Πιπαρα, πολύ καλή εχθές γενικά και ευδιάθετη.
Red light: Σόνια, μάλλον η γνωστή, πρώτη φορά την βλέπω. Γενικά από τις ομορφότερες που είδα εχθές.
Play boy: η ασιατισα που μιλάει ρωσικά. ;).
Hot lady : η βαλεντινα, πολύ όμορφη επίσης.
In site: μια μαυρουλα φουλ τατού, δεν μου άρεσε καθόλου.
Sex and the city: νομίζω η γνωστή Άννα.
Απέναντι από playboy: μια Αλεξάνδρα, μικρουλα, κοντουλα μαυρομαλα, έχει κάτι που με γκαυλωνει, το σκέφτηκα να περάσω αλλά είχε δωμάτιο και δεν ήθελα να περιμένω. Κανένας εντυπώσεις από αυτή;
Πέρασα από τα τρίδυμα. Τα δύο ανοιχτά, δεν θυμάμαι τις κοπέλες καθόλου, μάλλον αδιάφορες, αλλά θυμάμαι τις τσα2 ότι μοιάζουν πολύ.
Πέρασα από το vis69 αν θυμάμαι καλά, μια Μαρία μέσα, πολύ όμορφη αλλά με αρκετά τατού και μάλλον Ελληνίδα.
Δίπλα από το Βένους μια Αντριάνα, μέτρια εμφάνιση. Βένους 1 : μια λατίνα μικρούλα ομορφούλα και σέξι. Το σκέφτηκα αλλά ... λατίνα. (I love Ukrainian). Και έτσι μετα από όλη αυτή τη βόλτα πήγα καρίνα. Πιπαρα, πολύ καλή εχθές γενικά και ευδιάθετη.
johnterry26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 280
Ναι. Είναι όπως είπε ένας προηγούμενος, έχουν ωραίο σώμα αλλά δεν κάνουνΑλλάξατε τηλέφωνο και σε πήρε να σε ζητηση λεφτά??κάνει καλό σεξ τουλάχιστον?
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Διαβάζω τρεις αθλητικές εφημερίδες υπάρχει πρόβλημα;
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Σκάσε πιαΚαλά ρε φίλε
Stevedrake22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 660
- Πόντοι
- 301
Μη Μιλάς
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.093
- Πόντοι
- 1.076
50 το απλό έχει η εμμαΕίναι πολυ δυνατη! Πολύ ενεργεια και καυλα τρελη. ΌΜΩΣ δεν κανει ακα πιπα ουτε δινει γλωσσοφιλα. Αν δεν εχεις προβλημα με το αποστειρωμενο τετοιου τυπου σεξ, όρμα. Λογικα θα περιμενεις ουρα...Απο τιμές δεν ξερω τι παιζει πλεον την ειχα αφησει στο 40 απλο πριν 2 χρονια.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.093
- Πόντοι
- 1.076
Κοίτα η φωτογραφίες δεν είναι δικές της στο άλλο σαιτ άμα της ψάξεις με ρεβερσε ιματζ σε βγάζει ένα μοντέλο και νομίζω κοπέλα ποδοσφαιριστή αλλά και από κοντά όντως έχει ωραίο κωλο Γαμιεται καλα χωρίς παράπονα η φάτσα μέτρια και ακριβο απλό αλλά άξιζεΚαι φαίνεται δυνατό..
Ειδικά η πίσω κίνηση
Ας πει κανείς..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις