Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
12
Like
848
Πόντοι
371
Πέρασα χθες από Φρίξου. Η ασιατισσα στο playboy ήταν οκ αλλά μου φάνηκε πολύ τρομαγμένη για κάποιο λόγο. Κοιτούσε κάτω, μακριά στον τοίχο και δεν μπήκα γιατί φάνηκε οριακά πανικοβλημενη. Δίπλα στο inside ένα πολύ καλό ψηλό μαυρομαλλα αλλά 40 το απλό και 60 το γυμνό. Τι λέτε ρε;
Τι να σε πω εγώ πέρασα γιατί είχε απίστευτα όμορφα χαρακτηριστικά και ήταν πολύ γλυκιά στο σαλονι

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Πέρασα χθες από Φρίξου. Η ασιατισσα στο playboy ήταν οκ αλλά μου φάνηκε πολύ τρομαγμένη για κάποιο λόγο. Κοιτούσε κάτω, μακριά στον τοίχο και δεν μπήκα γιατί φάνηκε οριακά πανικοβλημενη. Δίπλα στο inside ένα πολύ καλό ψηλό μαυρομαλλα αλλά 40 το απλό και 60 το γυμνό. Τι λέτε ρε;
Εχει χαθεί το τόπι... Και μιλάμε για 10λεπτα και 15λεπτα Για αυτά τα χρήματα. Και γιατί να μην πάω να δωσω 20 ευρώπουλα παραπάνω και να μην πάρω ένα εσκορτ και να κάτσω τούλαχιστον ένα μισάωρο παραπάνω?

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Ntipas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Κριτικές
5
Like
70
Πόντοι
0
Ολες αυτες οι λατινοπουτανες, ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε χαρακτηρα ιεροδουλης... δεν τις νοιαζει τιποτα παρα μονο να περασεις να στα αρπαξουν, λιγες περιπτωσεις υπαρχουν προς το αντιθετο.... και η Δαφνη προχτες, ενω στην αρχη συνενοηθηκαμε, αφου με το καλημερα δεν ηθελε να τις ποιασω τα βυζια και κυριως τις ρωγες, στα αγγλικα, στην πορεια πετουσε την ατακα οτι δεν καταλαβαινει καλα αγγλικα... στο τελος ομως που της εποιασα την συζητιση στο ντουζ καθως πλενοταν, μια χαρα τα καταλαβαινε... απορω πως θα απαλαγουμε απο δαυτες... φουλ στην ψευτικη εμφανηση, κωλαρες, βυζαρες, χειλαρες, και απο κρεβατι μηδεν....
Πράγματι κάποιες λατίνες ενώ είναι ωραίες, όμορφες με προσόντα, μέσα κοιτάνε τον τοίχο και προσπαθούν όσο πιο γρήγορα να ολοκληρώσουν την "αγγαρεία". Κρίμα

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Δέκα και. Βραδινή βάρδια έχει μπραδερ. Απλά ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα μην έγινε κάτι που την τρόμαξε γιατί αλλιώς θα πηγαινα
Ευχαριστώ πολύ.μακαρι όπως λες να μην έγινε κάτι κ η κοπέλα να συνεχίσει.θα τιμηθεί πιστεύω,αν κ δεν με βολεύει η βραδινή βάρδια.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
184
Πόντοι
1
Πηγε κανενας σημερα το πρωι βολτα να μας πει τι παιζει? Υπαρχει κατι καλο?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
12
Like
848
Πόντοι
371
Τελικά πρέπει να πω στον εαυτό μου πόσο μαλακας είμαι γιατί είμαι, πάω το πρωί σήμερα γιατί έμαθα για ένα καλό μωρό στο στούντιο έφη πάω εκεί μπαίνω μέσα βγαίνει η τσατσά γιατί αυτή τσατσά είναι όχι υπηρεσία ή πατσαβούρα, μου λέει πρόγραμμα κτλ και λέω το απλο 30,της δίνω δύο 20αρικα και λέει δεν έχω ρεστα να σου κάνει ελεύθερο με 40 την λέω όχι κόψε λέω εσύ 10 ευρώ και κράτα 20αρικο γελάει γελάω ειρωνικά, περνάω στο δωμάτιο ερχετε αυτό το βουλγαρογυφτοβλημα πάω να πιάσω τίποτα αυτή πάω να πω 2 κουβέντες τίποτα αυτή κοιτούσε ταβάνι,κοιτάω και εγώ μήπως έχει αράχνες τίποτα δεν είχε με τα πολλά παίρνει μια πιπα μόνο χέρι πάω να πηδηξω που να μπει μελατο ήταν αφού δεν σηκώθηκε με την όλη φάση,σηκώνομαι ντινομαι λέει τι έπαθες λέω άσε μας κορίτσι μου άλλαξε επάγγελμα,πάω να βγω από το δωμάτιο, και λέει αυτή πρέπει να βγω εγώ πρώτη ρε αι σιχτιρ από δω,βγαίνω έξω είναι 2 παιδιά μου λέει η τσατσά καλό το μωρό μέσα ε??και την λέω ούτε από έξω δεν έπρεπε να περνάτε εσείς άθλια και κακία ήταν τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας είμαι μαλακας έπρεπε Εξάρχεις να φύγω..Μαρία την λενε

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Όχι δεν είπα τίποτα , αλλά μετά απο ένα χρόνο αποχή ήθελα απλά να περάσω καλά και ας έδινα και 100 ευρώ ... πάλι καλά δηλαδή που δεν πήρα μεγαλύτερο πρόγραμμα :P Τώρα και να έλεγα κάτι το πολύ πολύ να μου έδινε το 10άρικο πίσω , γιατί πως να αποδείξω οτι δεν μου έκανε ούτε γυμνό ; Αυτή και να μην είχε μπεί στον επόμενο μπορεί να έλεγε οτι μου έκανε γυμνό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να μπώ σε τέτοια διαδικασία ... ελπίζω πάντως εγω και ο άλλος που γράψαμε να σώσαμε κανέναν απο εδω μέσα αν ηταν να πάει στην συγκεκριμένη.
Κακός φίλε! Χρήμα σου είναι, και το πήρε τζάμπα! Οχι 10 κανονικά 30€ πίσω γιατί έκανες απλό στην τελική! Και δεν το λέω για να σε κράξω, αλλα για παραδειγματισμό! Ειναι μαλακια να δίνουμε τον κόπο μας για το τίποτα!

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Η ρίτα μας χαιρέτησε??? Στο άλλο σαιτ γραφουν ότι σταμάτησε, ισχθει?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.477
Πόντοι
216
Τελικά πρέπει να πω στον εαυτό μου πόσο μαλακας είμαι γιατί είμαι, πάω το πρωί σήμερα γιατί έμαθα για ένα καλό μωρό στο στούντιο έφη πάω εκεί μπαίνω μέσα βγαίνει η τσατσά γιατί αυτή τσατσά είναι όχι υπηρεσία ή πατσαβούρα, μου λέει πρόγραμμα κτλ και λέω το απλο 30,της δίνω δύο 20αρικα και λέει δεν έχω ρεστα να σου κάνει ελεύθερο με 40 την λέω όχι κόψε λέω εσύ 10 ευρώ και κράτα 20αρικο γελάει γελάω ειρωνικά, περνάω στο δωμάτιο ερχετε αυτό το βουλγαρογυφτοβλημα πάω να πιάσω τίποτα αυτή πάω να πω 2 κουβέντες τίποτα αυτή κοιτούσε ταβάνι,κοιτάω και εγώ μήπως έχει αράχνες τίποτα δεν είχε με τα πολλά παίρνει μια πιπα μόνο χέρι πάω να πηδηξω που να μπει μελατο ήταν αφού δεν σηκώθηκε με την όλη φάση,σηκώνομαι ντινομαι λέει τι έπαθες λέω άσε μας κορίτσι μου άλλαξε επάγγελμα,πάω να βγω από το δωμάτιο, και λέει αυτή πρέπει να βγω εγώ πρώτη ρε αι σιχτιρ από δω,βγαίνω έξω είναι 2 παιδιά μου λέει η τσατσά καλό το μωρό μέσα ε??και την λέω ούτε από έξω δεν έπρεπε να περνάτε εσείς άθλια και κακία ήταν τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας είμαι μαλακας έπρεπε Εξάρχεις να φύγω..Μαρία την λενε
Εσύ πάλι πως βγήκες πρώτος έξω? Με το σόβρακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom