You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (3 μέλη και 102 επισκέπτες)
Αμα δεις στο νήμα του βόλου , λέγεται "Βόλος - Μπουρδέλα" η κάπως έτσι μέχρι πρίν λίγο καιρό δούλευε , αλλά τελευταία νομίζω δεν δουλεύει η τουλάχιστον όχι εκεί που δούλευε.Νομίζω διάβασα σε αυτό το θρεντ ότι η εβελίνα από το casa damore είναι σε στούντιο στο βόλο. Περπάτησα τα λημέρια αν δεν την πέτυχα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω. Ως εβελίνα δουλέυει και εκεί ή άλλαξε όνομα.
Απο οτι έψαξα σε εκείνο το νήμα πιο πίσω , στην αρχή είχε εμφανιστεί ως Σάρα και αργότερα κανονικά ως Εβελίνα. Και η Έλενα κάπως αλλιώς νομίζω σαν Κάρλα δούλευε.
Κάτσε να δω αν βρώ το νήμα να το βάλω , γιατί τις προάλλες το έψαχνα και δεν μπορούσα να το βρώ
Εδώ είναι το νήμα Βόλος - μπουρδέλα - bourdela.com forum
Σε ευχαριστώ φίλε! Δεν το πήρα χαμπάρι ότι ηταν στα μέρη μας. Και σε κανα 2-3 τσάρκες δεν την πέτυχα. Πλέον έρχομαι Θεσ/νικη για τις αταξίες μου και δεν πολυασχολούμαι με τα δικά μας θρεντακια. Αλλα είδα το σχόλιο με την εβελίνα και ψήθηκα. Ηταν μεχρι πριν 1-2 χρόνια που εξαφανιστηκε απο τα στανταρακια μου όταν ανέβαινα και δεν ειχε αναμονή. Να είσαι καλά φιλε μου θα ξαναδοκιμάσω μπς και κάτσει η φαση ετσι και ειναι ακομα εδωΑμα δεις στο νήμα του βόλου , λέγεται "Βόλος - Μπουρδέλα" η κάπως έτσι μέχρι πρίν λίγο καιρό δούλευε , αλλά τελευταία νομίζω δεν δουλεύει η τουλάχιστον όχι εκεί που δούλευε.
Απο οτι έψαξα σε εκείνο το νήμα πιο πίσω , στην αρχή είχε εμφανιστεί ως Σάρα και αργότερα κανονικά ως Εβελίνα. Και η Έλενα κάπως αλλιώς νομίζω σαν Κάρλα δούλευε.
Κάτσε να δω αν βρώ το νήμα να το βάλω , γιατί τις προάλλες το έψαχνα και δεν μπορούσα να το βρώ
Εδώ είναι το νήμα Βόλος - μπουρδέλα - bourdela.com forum
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Ερχεσαι απο βολο να πηδηξεις θεσσαλονικη τα μπαζα και τα κομοδινα;; Μπραβο τυπε..εισαι ενας καθημερινος μπουρδελοηρωαςΣε ευχαριστώ φίλε! Δεν το πήρα χαμπάρι ότι ηταν στα μέρη μας. Και σε κανα 2-3 τσάρκες δεν την πέτυχα. Πλέον έρχομαι Θεσ/νικη για τις αταξίες μου και δεν πολυασχολούμαι με τα δικά μας θρεντακια. Αλλα είδα το σχόλιο με την εβελίνα και ψήθηκα. Ηταν μεχρι πριν 1-2 χρόνια που εξαφανιστηκε απο τα στανταρακια μου όταν ανέβαινα και δεν ειχε αναμονή. Να είσαι καλά φιλε μου θα ξαναδοκιμάσω μπς και κάτσει η φαση ετσι και ειναι ακομα εδω
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Με τι ορεξη να χει διαθεση η Σονια αν ειναι διπλοβαρδια ρε παιδια; Ξεζουμισμα. Οσοι πανε απογευματινη πεταμενα λεφτα θα ειναι.
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες κάτι πολύ άσχετο ξέρει κανείς κανένα φθηνό ξενοδοχείο σχετικά κέντρο για διανυκτέρευση μέχρι 30€;
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 736
Ναι ρεΚαλα ρε μαλακες τι γινεται στην Σονια. Ολοι με 1 ωρα προγραμμα .... Ελεος ... Λεφτα υπαρχουν!
Πήγα 2 φορές και η τσα μου λέει έλα σε 2 ώρες και τις 2 φορές
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Hotel Stars!Καλησπέρα μάγκες κάτι πολύ άσχετο ξέρει κανείς κανένα φθηνό ξενοδοχείο σχετικά κέντρο για διανυκτέρευση μέχρι 30€;
Όσο κάνει το πρόγραμμα χωρίς πάντα κάνα 40€-50€ ανάλογα το μαγαζί.Πόσο πληρώνεις Μονο.για πίπα ? Και με Καποτά στην κάνουν κάνουν ή ακα?από περιέργεια ρωτάω
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
τυπε είναι ένα θρεντ στο φορουμ με τιτλο "ακαποτοι καταδρομείς-creampie clan" εκει μπορουν να λυθουν ολες σου οι αποριες. Εισαι εκτος θεματος εδω με τις ερωτησεις σουΈχει κολλήσει κάποιος το οτιδήποτε από ελεύθερο στοματικό που προσφέρουν?
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
αλεξανδρα η κυπρια;Μία σύνοψη των προηγούμενων ημερών, ξανά στη πόλη μετά από καιρό η όλη φάση αρκετά χάλια καμία διάθεση για τσάρκα και κασκαντεριλίκια οπότε πήγα στοχευμένα σε κοπέλες που γνώριζα τρεις συνεδρίες με Αλεξάνδρα, παρότι δεν είμαι φαν τέτοιου σωματοτυπου γυναίκας είναι πολύ καλή στο δωμάτιο, με την πολυαγαπημένη Καρίνα και το θεσπέσιο τσιμπούκι της και τέλος Ρεμπέκκα, αρκετα τίμιες και οι τρεις καταθέσεις, να αλλάξει βέβαια κάτι στην μπουρδελοφαση της πόλης πλέον απίθανο πιστεύω..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα κατάλαβες γιατί κάποιοι βαρεθηκαμε να τσαρκαρουμε στα στούντιο .Καλα ρε μαλακες τι γινεται στην Σονια. Ολοι με 1 ωρα προγραμμα .... Ελεος ... Λεφτα υπαρχουν!
Αν δεν πας στοχευμένα και σε ώρα ήσυχη δεν παίζει να γαμησεις .
Όλοι στις εποχές μας μάλλον έχουν ανάγκη από στοργή μιας ώρες και δύο .
Κοινώς έχουν να βρουν κανονική γκόμενα από πριν την καραντίνα.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Εγω βρηκα γκομενα αλλα δεν ξερω αν θελω να εχω γκομενα. Ειναι περιεργη φαση.Τώρα κατάλαβες γιατί κάποιοι βαρεθηκαμε να τσαρκαρουμε στα στούντιο .
Αν δεν πας στοχευμένα και σε ώρα ήσυχη δεν παίζει να γαμησεις .
Όλοι στις εποχές μας μάλλον έχουν ανάγκη από στοργή μιας ώρες και δύο .
Κοινώς έχουν να βρουν κανονική γκόμενα από πριν την καραντίνα.
Χθες παντως η αναμονη για το γαμησι π εριξα με την Σονια αξιζε αλλα πηγα για μεγαλο προγραμμα.
Μου ειπε θα δουλεψει και σημερα το πρωι για οσο αντεξει οποιος θελει να παει.
Απο λάρισα έρχομαι.... Αλλα έλα να ζησεις την πορνοπεριπετεια σου στα μέρη μας.....Η θεσσαλονικη ειναι Λας Βεγκας σε σχεση με εμας Να ξέρεις τουλάχιστον απο τα μερη μας πολλοι ειμαστε...Ερχεσαι απο βολο να πηδηξεις θεσσαλονικη τα μπαζα και τα κομοδινα;; Μπραβο τυπε..εισαι ενας καθημερινος μπουρδελοηρωας
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Πρωινό πέρασμα από λίγα σπίτια...
Είδα μια Μπιάνκα Μινώταυρου με ουρανου
Μια Τζέσυ στη Φρίξου νομίζω στο 13
Μια Ίνα στο ποιζον
Η έχω εγώ ψηλά στάνταρ από την παλιά καλή εποχή, η έχω πρόβλημα.
Καμία δε μου έκανε κλικ.
Μια Ίνα στο ποιζον
Καμία δε μου έκανε κλικ.
johnterry26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 280
Χτες πήγα στην Μελισσα στην μινοταυρου. Αριθμό δεν θυμάμαι. Αλλά είναι στα πρώτα χαμηλά.Η τσατσα είπε ότι είναι πρωτη μέρα και ηρθε από Αθήνα η κοπέλα. Είχα 50€ αλλά πήρα απλό στα 30€ γιατί η κοπέλα είχε τουπε και είναι στα 10 λεπτά . Μπήκε μέσα στο δωμάτιο πίπα με προφυλακτικό τα κατάφερε να το σηκώσει. Και με ανεβαίνει από πανω δεν μπόρεσε να με κάνει να τελειώσω με αποτέλεσμα να ζητάει doggy. Δεν ξέρω ρε παλικάρια γιατί αυτή η αγγαρεία. Είναι επειδή πήρα το απλό το πρόγραμμα;
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Έτσι είναι, δίκιο έχεις. Όμως θα μπορούσες να αφήσεις απ έξω την Τζεσυ απ το " καμια δε μου έκανε κλικ". Εγώ όσες φορές την έχω πάρει, 10 λεπτά μόνο έβαζα και έβγαζα τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της. Αλλά και πάλι θα μου πεις γούστα είναι αυτα...σε άλλον αρέσει σε άλλον όχι.Πρωινό πέρασμα από λίγα σπίτια...
Μια Ίνα στο ποιζον
Καμία δε μου έκανε κλικ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38