BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Ναι δέχονται τους Πακιστανούς κανονικά το έχω δει, εκτός από τα paradiseΠάντα βράδυ πάω οπότε πάω και σε είπα ότι έχω δει με τα μάτια μου έχεις δει κάτι εσύ?
Ναι δέχονται τους Πακιστανούς κανονικά το έχω δει, εκτός από τα paradiseΠάντα βράδυ πάω οπότε πάω και σε είπα ότι έχω δει με τα μάτια μου έχεις δει κάτι εσύ?
Πρωι,μεσημερι.απογευμα και βραδυ. Λεφτα ειναι για αυτους!Πάνε βράδυ να δεις, μια χαρά τους δέχονται
Το ξέρω φίλε, δυστυχώς έτσι είναιΠρωι,μεσημερι.απογευμα και βραδυ. Λεφτα ειναι για αυτους!
Ενταξει σε κανενα αμα εισαι μπροστα τους διωχνουν και καλα.
Στείλ το εσύ και ας μη με δεχτεί. Αν φάω πόρτα θα στο πω. Πάντως στο μαγαζί δεν έχω φάει ακόμα.Γνωστα τα σοσιαλ που εχει.. αλλα δεν θα σε δεχτει.
Αμα ξερεις το κανονικο της ονομα ευκολο ειναι να την βρεις.Στείλ το εσύ και ας μη με δεχτεί. Αν φάω πόρτα θα στο πω. Πάντως στο μαγαζί δεν έχω φάει ακόμα.
εγω εχω 730 Likes και 500 και πόντους με 26 κριτικές και είμαι ακόμη ενεργό μέλος με 12 χρόνια στο site. Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα. Ίσως οι παλιοί να ξέρουνEχω φτασει τα 600 θετικα like αλλα δεν βλεπω να γινομαι τιμημενο μελος !!!
Al βοήθειαααα
Έχω δει και στα μπροστά στην Νικηφόρου Ουρανού είναι η αλήθεια, αλλά περισσότερο πίσω όπως λες και εσύ, αλλά καλού κακού να προσέχουμε όπου και αν πάμε, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποταΚαι στα μπροστά δλδ στη Νικηφόρου Ουρανού τους δέχονται? Έχω ακούσει για τα πιο πίσω προς las Vegas δλδ
Δεν έχω ρωτήσει ποτέ κοπέλα ποιο είναι το κανονικό της όνομα. Άρα δεν το ξέρω.Αμα ξερεις το κανονικο της ονομα ευκολο ειναι να την βρεις.
Υπάρχουν studio που δέχονται τους Πακιστανούς? Όσες φορές έχω πάει και έτυχε να είναι Πακιστανοί τους διώχνανε με συνοπτικές διαδικασίες αλλά θέλω να ρωτήσω αν έχει γίνει κανείς μάρτυρας κάποιου περιστατικού να γινόνται δεκτο NAI εχω δει με τα ματια μου να μπαινουν στην Εμμα και να τους διωχνουν αλλα και με τα ματια μου να μπαινουν σε μια ισπανιδα με πολλα τατου στα ποδια δεν θυμαμαι το ονομα και να την ξεκωλιαζουν με την σειρα
Σε όλα είναι στάνταρ η τιμή;οχ δεν ειναι πηγα και μου ζτησε 180 και πηγα σε κοπελα που εχω παει αλλες 50 φορες και μου ειπε 120
Εε καλα παμεΜε αυτο το ρυθμο που γραφεις απο το 08 λογικα γυρω στο 2050 εαν υπαρχει το σαιτ,θα γινεις τιμημενος!
εγω εχω 730 Likes και 500 και πόντους με 26 κριτικές και είμαι ακόμη ενεργό μέλος με 12 χρόνια στο site. Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα. Ίσως οι παλιοί να ξέρουν
PizzaΓεια σας. Υπάρχει κάτι καλό τέτοια ώρα;
Τέτοια ώρα τέτοια λόγιαΓεια σας. Υπάρχει κάτι καλό τέτοια ώρα;
Και να σου πούμε το καλό είναι υποκειμενικό, τα γούστα διαφέρουν. Πάρε τον κώλο σου κάνε μια βόλτα στους οίκους και ενημέρωσε..Γεια σας. Υπάρχει κάτι καλό τέτοια ώρα;
Στο καλο....Χάσαμε το Μιρελακι παιδιά έφυγε πατρίδα, αυτό ήταν πάω για διαγραφή.
ευχαριστώΝέο Forum - Εγγραφή, περιορισμοί νέων μελών, πόντοι και τρόπαια
Στο site μπορεί να γίνει μέλος οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε είναι πάνω από 18 χρονών, αφού διαβάσει και συμφωνήσει με τους κανόνες της ιστοσελίδας. Τα 5 πρώτα post κάθε νέου μέλους είναι υπό έγκριση. Αυτό σημαίνει ότι δε δημοσιεύονται αμέσως, αλλά τα ελέγχει και τα εγκρίνει (ή τα απορρίπτει) ένας...www.bourdela.com