topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Not yet!ξέρει κανείς αν γύρισε η Ρίτα;
Not yet!ξέρει κανείς αν γύρισε η Ρίτα;
Yeap!Η καρίνα εργάζεται αυτές τις μέρες;
Πολύ ακούγετε η λιλιανα! Σκέφτομαι από βδομάδα να την τιμήσω!Πήγα εχτές το βράδυ στα μπουρδέλα, σκεφτόμουν καρίνα... κλειστά, άντε λέω πάμε Άννα για πίπα κλειστά και αυτή. Πήγα στης Λάρας μπας και έχει τίποτα καλό, εμφανίστηκε μια ξανθιά αρκετά όμορφη αλλά κάτι με ενοχλούσε πάνω της και δεν πέρασα. Πήγα πάλι Λιλιάνα, όπως έχει πει και ένας φίλος φτάνει πια! Πέρασα σούπερ. 60 ευρώ με 69 και όταν βγήκα παραπατουσα. Αν γαμιεται έτσι σε αυτή την ηλικία με τον κάθε ξεκαρφωτο πως γαμιοταν στα 18 με κάποιον που γουσταρε; Τι γυναίκες βγάζει η Ουκρανία! Πραγματικά από καλύτερα γαμισια
Να ξέρεις φίλε για Λιλιάνα χρειάζεται να έχεις καλή φυσική κατάσταση και να μην τελειώνεις εύκολα. Μια φορά που την πείρα για μια ώρα μια εβδομάδα ήμουν κομμάτια.Πολύ ακούγετε η λιλιανα! Σκέφτομαι από βδομάδα να την τιμήσω!
Αφού πήγα σήμερα και έφαγα άκυρο. Έξω δεν είχε ψυχή δεν είχε αυτοκίνητο και μπαίνω μέσα και μου λέει η τσα2 μπήκε για το τελευταίο πρόγραμμα μέσα, δύο ώρες θα κάνει. Ο Πίτερ Νορθ την έκλεισε; Μπας και ήθελα να φτιάξει ο μάστορας την διαρροή;Μπαλί σε λιγο καιρό η Ναταλια
Μπα σήμερα ήταν η Βλαντα, μια αρχαία Ρωσίδα που μιλάει αρκετά καλά τα ελληνικά και στο τρίτο μου είπε η τσα2 είχε Κολομβιανή. Σεπτέμβριος μπήκε όπου να 'ναι θα 'ρθει. Το θέμα είναι να δούμε πως θα είναι στην εμφάνιση.Πέρασμα εχθές με Καταλίνα και Άννα. Αυτή φορά πήγα πρώτα Καταλίνα για αναλ όπου το ευχαριστήθηκα αλλά είχα όρεξη και πήγα και δίπλα στην Άννα. Δεν μου άρεσε και πολύ αυτή τη φορά. Αν και σκεφτόμουν να τις πάρω παρτουζα αλλά που να συνεννοηθείς με τις τσατσάδες. Γενικά έχω όρεξη για κωλαρακια αυτές τις μέρες, ξέρει κανείς αν γύρισε η Ρίτα;
Συγγνώμη που την βρίσκουμε και τι ώρες;Να ξέρεις φίλε για Λιλιάνα χρειάζεται να έχεις καλή φυσική κατάσταση και να μην τελειώνεις εύκολα. Μια φορά που την πείρα για μια ώρα μια εβδομάδα ήμουν κομμάτια.
Καλημέρα, μπορείς να κάνεις μια περιγραφή για την Άννα στο Λας Βέγκας;Βόλτα εχθές το βράδυ να δω τι παίζει ξεκινάμε
Λαβ Βέγκας σουζι στο λεσα από τα 2,αννα στο μόνο του, και μια άλλη με ωραία παρουσία δεν θυμαμαι όνομα στο μπροστά.
Βέλους μπροστά μια από Κολομβία με βυζι και κολο τέρμα μπροστά φτιαχτα δεν πέρασα γιατί θα έμπαινε αε πρόγραμμα.
Στο ξύλινο Νατάσας ήταν 2 ξανθιές η κοντούλης τρωγόταν αλλά δεν με ενθουσίασε.
Έρημητη τώρα στα 2 δεν άνοιξαν στο μεσαίο η γνωστή και φιλόδοξη γλυκια Μιρελλα.
Στα απέναντι τα 2 σε πρόγραμμα η άλλη δεν άνοιξε και στο άλλο η σέντρα κλασικά.
Από κάτω κλειστό το σπιτάκι ράισα ειρήνη στο δίπλα μια μαρίνα κάπου στα 45 ετών αλλά πολλά προγράμματα με 40€ στόμα έξω και διάφορα αυτήν θα περάσω να την δοκιμάσω.
Στα 3διμα τα 2 πρώτα κλειστα από πίσω 2 Κολομβιανες χάλια.
Έφη βγαίνει ένα κοριτσάκι με ένα τσιγάρο στο χερι και μαγκιά αν δεν ήταν έτσι και ήταν γλυκούλα θα περνούσα.
Δίπλα 2 Ρωσίδες ψιλές δεν με βολεύουν αλλά η. Μια η ψιλι μελαχρινή είπε το πάλι που βγήκε 10000 αξίζει.
Δίπλα προς τα κάτω η Νικολέτα υπηρεσία και μια γεμάτουλα για κορίτσι.
Στον όροφο κλασικά μπελα
Απέναντι ινσαιντ κλειστό το σεξ Δίπλα είχε μια που δεν την είδα αλλά 4 στόμα περίμεναν να περάσουν.
Ποιο κάτω στον όροφο Αφροδίτη..αυτά παιδιά καλές βόλτες
Αδυνατη με ωραίο χαμόγελο την είχα πάρει κάποτε..Καλημέρα, μπορείς να κάνεις μια περιγραφή για την Άννα στο Λας Βέγκας;
Inside Φρίξου 14β μετά τις 20:00Καλησπέρα συναγωνιστές την καταλινα που την βρίσκουμε ;;
Με 100 ειπε θα το δωσει..για να δουμε.
Αν και μαλλον παει για χειμωνα η δουλεια..τωρα δεν προλαβαινει.
??????Με 100 ειπε θα το δωσει..για να δουμε.
Αν και μαλλον παει για χειμωνα η δουλεια..τωρα δεν προλαβαινει.