ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.534
- Πόντοι
- 456
Μόνο τον Τσίου δεν έχουν στα μπουρδέλα αυτή την εποχήΟι ιδιες ειναι απλα μερικες λειπουν διακοπες!
Μόνο τον Τσίου δεν έχουν στα μπουρδέλα αυτή την εποχήΟι ιδιες ειναι απλα μερικες λειπουν διακοπες!
Παρε ενα τηλ να μαθεις...Η θεία Ναταλί ποτέ γυρνάει απ το Ντουμπάϊ ρε μάγκες μπας και ρίξουμε κανα γαμησι της προκοπής;
Για εφτά μέρες θα πήγαινεΗ θεία Ναταλί ποτέ γυρνάει απ το Ντουμπάϊ ρε μάγκες μπας και ρίξουμε κανα γαμησι της προκοπής;
Την παίρνω αλλά δεν το σηκώνει! Περνάει καλά στο Ντουμπάϊ!Παρε ενα τηλ να μαθεις...
θα πας Λιλιάνα στο free house μινωταυρου 10 για σίγουρα πράγματα, όμως είναι 50 + φυσικά γυναικάρα. Έχει κώλυμα με καθαριότητα, όχι ότι σιχαίνεται αλλά απαιτεί για να κάνει καλό πρόγραμμα από τον πελάτη να είναι πεντακάθαρος!!!Ένας χριστιανός δεν μπορεί να απαντήσει- βοηθήσει δηλαδή ;;;; Θέλω να παω για κατάθεση και δεν ξέρω που . Ακούγονται πολλά ονόματα , λιλιανα καρινα Κύπρια κλπ . Κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ που είναι στάνταρακι καλό
έχω πάει με Αμαρυλλίς παλιότερα και ήταν μη και μη! Βέβαια σαν γυναίκα θεά αλλά...Θα σου πρότεινα αμαρυλλις. Φιλότιμη και ωραίο σώμα
Μια χαρά είναι η Καρίνα.Μη λες πίπες!Χθεσινή βράδυνη γυρα , και από όσα είχα διαβάσει εδώ μέσα κατασταλαξα σε καρινα η λιλιανα. Το free house μόλις έκλεινε όταν πήγα όποτε πέρασμα καρινα . Αναμονή εννοείται 30 λεπτά είχε κόσμο σε κάθε δωμάτιο . Οκ ρε μάγκες τον παίρνει βαθια στο λαρύγγι στον καταπίνει , αλλά μέχρι εκεί . Έκανε πίπα 6-7 λεπτά και μου λέει έχουμε 3 λεπτά ακόμα , θες να κάνουμε σεξ η όχι; Ότι ναναι λέω φυσικά θέλω γιαυτο ήρθα . Μέτρια η φάση δυστυχώς και πολύ Ξινή η κοπέλα ούτε μιλούσε ούτε τπτ . Πάμε για αλλα
Όντως είναι μουναρα αλλά ως εκεί. Ψυχρή μέχρι αηδίαΧθεσινή βράδυνη γυρα , και από όσα είχα διαβάσει εδώ μέσα κατασταλαξα σε καρινα η λιλιανα. Το free house μόλις έκλεινε όταν πήγα όποτε πέρασμα καρινα . Αναμονή εννοείται 30 λεπτά είχε κόσμο σε κάθε δωμάτιο . Οκ ρε μάγκες τον παίρνει βαθια στο λαρύγγι στον καταπίνει , αλλά μέχρι εκεί . Έκανε πίπα 6-7 λεπτά και μου λέει έχουμε 3 λεπτά ακόμα , θες να κάνουμε σεξ η όχι; Ότι ναναι λέω φυσικά θέλω γιαυτο ήρθα . Μέτρια η φάση δυστυχώς και πολύ Ξινή η κοπέλα ούτε μιλούσε ούτε τπτ . Πάμε για αλλα
Αν εννοείς αυτήν που δούλευε στο Venus... Πρέπει να έχει πάνω από χρόνο να φανεί.η βερόνικα η ψηλή στα ξύλινα δουλεύει αυτή την περίοδο??