Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Η ραισα τι ωρα πιάνει συνηθως; Μετά τις 22.00;
Νομίζω στις 19,00 μόλις τελειώσει η ειρήνηΗ ραισα τι ωρα πιάνει συνηθως; Μετά τις 22.00;
Νομιζω 20.00Νομίζω στις 19,00 μόλις τελειώσει η ειρήνη
Θα πάω στις 20.00 κ αν ειναι καλώς. Αλλιώς λέω να πάω Μαρσελα ή Μαρία στα παρανταιζ. Οδήγησα ένα 45λεπτο να ρθω τουλάχιστον να ρίξω δύοΝομιζω 20.00
Α μπορεί δεν ξέρω... έστειλα μήνυμα τη θεία να μας πει σίγουρα.Νομιζω 20.00
Όχι παρανταιζ ρε, σίγουρη πατάτα θα φας εκείΘα πάω στις 20.00 κ αν ειναι καλώς. Αλλιώς λέω να πάω Μαρσελα ή Μαρία στα παρανταιζ. Οδήγησα ένα 45λεπτο να ρθω τουλάχιστον να ρίξω δύο
μοιαζει απιστευτα...Στο άλλο σάιτ έβαλαν μια Λάνα σκυλί, φάτσα και τατουάζ σαν την Τόκυο την μασαζοτσοντού
Στις 20,00 ξεκινάει η Έλενα μου είπε η ΕιρήνηΘα πάω στις 20.00 κ αν ειναι καλώς. Αλλιώς λέω να πάω Μαρσελα ή Μαρία στα παρανταιζ. Οδήγησα ένα 45λεπτο να ρθω τουλάχιστον να ρίξω δύο
Είσαι γίγαντας. Ευχαριστώ.Στις 20,00 ξεκινάει η Έλενα μου είπε η Ειρήνη
Τι ώρες δουλεύει;Λιλιάνα εχθές δούλευε. Για αύριο δεν ξέρω... Νατάσα δεν ξέρω καν ποια είναι.
Εχθές πέρασα με Λιλιάνα. Πονάνε οι κοιλιακοί μου. Μακριά οι καρδιακοί....η μιλφ είναι φουλ γκαυλωμενη και μπορεί να σε πεθάνει από αφυδάτωση. Πρώτη φορά την είδα την είδα τόσο γκαυλωμενη.
Σε ευχαριστώ. Τι ώρα πήγες; Ξέρεις το σύνηθες ωράριο της;Λιλιάνα εχθές δούλευε. Για αύριο δεν ξέρω... Νατάσα δεν ξέρω καν ποια είναι.
Εχθές πέρασα με Λιλιάνα. Πονάνε οι κοιλιακοί μου. Μακριά οι καρδιακοί....η μιλφ είναι φουλ γκαυλωμενη και μπορεί να σε πεθάνει από αφυδάτωση. Πρώτη φορά την είδα την είδα τόσο γκαυλωμενη.
Δεν κανει την πήρα πριν μερες....αγγαρία....να τελειωνουμε, κλειστά ματια, πονάω ετσι κ μαλακιες....μολις μ τ ειπε, εσπρωξα, τέλος κ γεια σας!!Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα
Να τα μας....αρχίσατε τις συζητήσεις σε καλό κλίμα...Αυτή την στιγμή δεν έχεις πολλές επιλογές για να μην κλάψεις τα λεφτά σου .είναι μια από τις τιμιες που το δουλεύουν το παράβολο.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη σε ηλικία που φαίνεται στο πρόσωπο αλλά με καλό σώμα και ευδιάθετη.
Στα μείον για μένα η πολυκοσμία συνήθως ,που τυχαίνει να έχει άτομα στο δωμάτιο πριν καν αλλάξει να πιάσει δουλειά .
Εννοείται δεν προτείνεται σε αυτούς που θέλουν μοντέλα και πιτσιρίκες