DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.851
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε μου Βαρβάρα,έγινες γλομπεο -μυστης σου πάει γάντι !Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε
Φίλε μου Βαρβάρα,έγινες γλομπεο -μυστης σου πάει γάντι !Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε
Ακόμη σε έχει στην υπογραφή του το φιλαράκι σουΦίλε μου Βαρβάρα,έγινες γλομπεο -μυστης σου πάει γάντι !
Την Ρίτα το άλλο σάιτ, δεν την έχει καν στο πρόγραμμα του. Αναφέρει ότι δουλεύουν η Φρίντα και η Βλάντα. Έχουν καμιά αξιοπιστία τελικά τα προγράμματα που δίνει το άλλο σάιτ ή όχι;Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί
Πηγα ναταλια!!!Φίλε μου Βαρβάρα,έγινες γλομπεο -μυστης σου πάει γάντι !
Μάλλον λάθος είναι τα προγράμματα του Λας Βέγκας στο άλλο σάιτ, επειδή η Φρίντα δεν δουλεύει στο Λας Βέγκας, αλλά σε κάποιο από την Πέτρου ΕρημίτηΤην Ρίτα το άλλο σάιτ, δεν την έχει καν στο πρόγραμμα του. Αναφέρει ότι δουλεύουν η Φρίντα και η Βλάντα. Έχουν καμιά αξιοπιστία τελικά τα προγράμματα που δίνει το άλλο σάιτ ή όχι;
Με αδιάβροχο;Πηγα ναταλια!!!
Κάνε περιγραφή. Τι μας το ανακοινώνεις έτσι απλά;Πηγα ναταλια!!!
Λοιπον ναταλια στο γκοντιβα. εχουν ακουστει πολλα εδω. την ειχα δει απο φωτο της και δεν μ γεμιζε το ματι. λεω δεν γαμιεται ας παω να την δω τι εχω να χασω.Κάνε περιγραφή. Τι μας το ανακοινώνεις έτσι απλά;
Πρώτη φορά πήγες;Λοιπον ναταλια στο γκοντιβα. εχουν ακουστει πολλα εδω. την ειχα δει απο φωτο της και δεν μ γεμιζε το ματι. λεω δεν γαμιεται ας παω να την δω τι εχω να χασω.
Τα θετικα της
1) Θετικη ενεργεια οσο δεν παει
2) Ολη την ωρα μεσα στο χαμογελο
3) Υπηρεσιες τοπ- Πιπα τοπ- Γαμιεται καλα- Την κανεις οτι θες- Δαχτυλα στο στομα- Δαχτυλα στο μουνι και αυτη να χυνει και να λεει ολο Ετσιιιιι Ετσιιιιι Ναιιιι Ναιιιιι
4) Σωμα για την ηλικια της πολυ καλο. Οχι πατσαδες οχι κοιλιες οχι μαλακειες, μαλλον γυμναζεται, Βυζι σιλικονατο μια χαρα.
Αρνητικα για καποιους που δεν ειναι μυστες σαν και εμας
1) Η ηλικια της
2) Η φατσα της
Ουτε θετικο ουτε αρνητικο προσωπικα για μενα αδιαφορο
Χυνει
-Αυτα απο μενα. Τωρα αν θα ξαναπηγαινα, Ισως.
εσυ τι λες?Πρώτη φορά πήγες;
Αυτή την στιγμή δεν έχεις πολλές επιλογές για να μην κλάψεις τα λεφτά σου .είναι μια από τις τιμιες που το δουλεύουν το παράβολο.Λοιπον ναταλια στο γκοντιβα. εχουν ακουστει πολλα εδω. την ειχα δει απο φωτο της και δεν μ γεμιζε το ματι. λεω δεν γαμιεται ας παω να την δω τι εχω να χασω.
Τα θετικα της
1) Θετικη ενεργεια οσο δεν παει
2) Ολη την ωρα μεσα στο χαμογελο
3) Υπηρεσιες τοπ- Πιπα τοπ- Γαμιεται καλα- Την κανεις οτι θες- Δαχτυλα στο στομα- Δαχτυλα στο μουνι και αυτη να χυνει και να λεει ολο Ετσιιιιι Ετσιιιιι Ναιιιι Ναιιιιι
4) Σωμα για την ηλικια της πολυ καλο. Οχι πατσαδες οχι κοιλιες οχι μαλακειες, μαλλον γυμναζεται, Βυζι σιλικονατο μια χαρα.
Αρνητικα για καποιους που δεν ειναι μυστες σαν και εμας
1) Η ηλικια της
2) Η φατσα της
Ουτε θετικο ουτε αρνητικο προσωπικα για μενα αδιαφορο
Χυνει
-Αυτα απο μενα. Τωρα αν θα ξαναπηγαινα, Ισως.
Σημερα ειναι οτι πρεπει για να παει οποιος θελει. Κοσμο 0, η πολη ειναι αδεια.Αυτή την στιγμή δεν έχεις πολλές επιλογές για να μην κλάψεις τα λεφτά σου .είναι μια από τις τιμιες που το δουλεύουν το παράβολο.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη σε ηλικία που φαίνεται στο πρόσωπο αλλά με καλό σώμα και ευδιάθετη.
Στα μείον για μένα η πολυκοσμία συνήθως ,που τυχαίνει να έχει άτομα στο δωμάτιο πριν καν αλλάξει να πιάσει δουλειά .
Εννοείται δεν προτείνεται σε αυτούς που θέλουν μοντέλα και πιτσιρίκες
Μοντελέ μια χαρά την λες, αν κόψεις το κεφάλι έχει το σώμα που θα ήθελε η κάθε σαραντάρα, φυσικά γυμνασμένο. Πρόσωπο δεν έχει σπασμένο αλλά τη μεγαλώνει και το κούρεμα, αν είχε μακρύ μαλλί θα χύναμε μόνο στην εμφάνιση της. Μανιακή πιπατζού που άνετα της έσκιζα τον κώλο αλλά σταμάτησε να τον δίνει. Αν δεν εμφανιστεί Δευτέρα -Τρίτη το Λαράκι θα πάω να ης τα δώσω στο στόμα.Αυτή την στιγμή δεν έχεις πολλές επιλογές για να μην κλάψεις τα λεφτά σου .είναι μια από τις τιμιες που το δουλεύουν το παράβολο.
Εννοείται ότι είναι μεγάλη σε ηλικία που φαίνεται στο πρόσωπο αλλά με καλό σώμα και ευδιάθετη.
Στα μείον για μένα η πολυκοσμία συνήθως ,που τυχαίνει να έχει άτομα στο δωμάτιο πριν καν αλλάξει να πιάσει δουλειά .
Εννοείται δεν προτείνεται σε αυτούς που θέλουν μοντέλα και πιτσιρίκες
Να πας γιατι απο τεταρτη φευγει για ντουμπαι.Μοντελέ μια χαρά την λες, αν κόψεις το κεφάλι έχει το σώμα που θα ήθελε η κάθε σαραντάρα, φυσικά γυμνασμένο. Πρόσωπο δεν έχει σπασμένο αλλά τη μεγαλώνει και το κούρεμα, αν είχε μακρύ μαλλί θα χύναμε μόνο στην εμφάνιση της. Μανιακή πιπατζού που άνετα της έσκιζα τον κώλο αλλά σταμάτησε να τον δίνει. Αν δεν εμφανιστεί Δευτέρα -Τρίτη το Λαράκι θα πάω να ης τα δώσω στο στόμα.
Αν είναι έτσι να πάω γιατί εκεί οι κελεμπίες ότι πηγή πιάνουν στα χέρια τους την στερεύουνΝα πας γιατι απο τεταρτη φευγει για ντουμπαι.
Μήπως ρώτησες τι θα έχει αύριο στο πρόγραμμα; Θα γυρίσει το καυλί η Λάρα;Πέρασμα με 50ευρω πριν λίγο με Άντζελα στο Bella donna. Δεν δέχτηκε πρόγραμμα μιας ώρας ούτε καν μισάωρο γιατί ήταν κομμάτια κ όπως είπε έγραψε πολλά χιλιόμετρα σήμερα. Εμφανώς κουρασμένη στο πρόσωπο αλλά με όλη την καλή διάθεση δεν απογοήτευσε. Καλή πιπα, ρώγα κάγκελο 3-4 στάσεις στα γρήγορα, άδειασμα και adios. Τώρα να σκέφτομαι να πάω σε καμία άλλη για round two. Έχετε να προτείνετε κάποια μετά τις 19.00;
Υγ γύρω στις 6 δεν είχε αρκετό κόσμο πάρα λίγους επενδυτές.