greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
εχει παει κανεις να μας πει μια γνωμηΜετά μια αδύνατη μικροκαμωμένη είναι η και καλά Γαλλίδα στο νο 28 αν θες αποκλειστικά βραδυ
εχει παει κανεις να μας πει μια γνωμηΜετά μια αδύνατη μικροκαμωμένη είναι η και καλά Γαλλίδα στο νο 28 αν θες αποκλειστικά βραδυ
Με τον φιλο σου δεν μιλατε; δεν σου λεει που ειναι τα στουντιο;Σ ευχαριστώ πολύ θα πάω
Πάντως πήγε φίλος χτες και είδε μια Κολομβιανη μουναρα. Έκανε λέει φοβερή πιπα.
Πρώτη φορά πήγε και αυτός. Πρώτα στέλνω άλλον δικό μου να μου πει εντυπώσεις και μετά πάω εγώ. Πάντως πόλοι ακριβοί είναι εδω πάνωΜε τον φιλο σου δεν μιλατε; δεν σου λεει που ειναι τα στουντιο;
Εννοειται τυπε, ξεχειλιζουμε απο ποιοτητα.Βέβαια εδώ είναι πιο ποιοτικά
Για μια επίσκεψη με 40 δε θα τα κλαψεις θα πεις γαμησα αφρατο μουνακι πάντως μην περιμένεις να σου κάνει γλυφοκώλι, δεν είναι για τα φετίχ σου.εχει παει κανεις να μας πει μια γνωμη
ευχαριστώΤηρήθηκε. Εκεί ήτανε, τρομερό social στο σαλοναριαμα, αλλά μέχρι εκεί...
Τι εννοείς νυμφιομανής συνάδελφε; Είναι τόσο άρρωστο το σεξ μαζί της; Και με τι πρόγραμμα τρελαίνεται;Πάνε στην Αφροδίτη στο Playboy. Νυμφομανής Ουκρανή, έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά θα σε ρουφήξει ολόκληρο.
Μέχρι εκεί λέγοντας?Τηρήθηκε. Εκεί ήτανε, τρομερό social στο σαλοναριαμα, αλλά μέχρι εκεί...
Πιτογυρα?? αυτη αδυνατουλα ειναι..καμια σαλατουλα θα παραγγειλε.Μόλις παρέδωσα παραγγελία από το μαγαζί που εργάζομαι σε Godiva….Ναταλια επι τη εργω,βγήκε με πετσέτα ..Έτοιμος ήμουν να δώσω
Όχι μεγάλη παραγγελία…Δεν ήταν φαγητό…Όντως Καρινα ποτέ δουλεύει δεν την έχω πετύχει ποτέ …Πιτογυρα?? αυτη αδυνατουλα ειναι..καμια σαλατουλα θα παραγγειλε.
Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;
DANIELA - InCall.gr
incall.gr
Δείχνει να είναι φοβερό μουνί.
Σκέφτομαι να πάω απόψε, θα γράψω κριτική!
αφήνει καθόλου προκαταρκτικά πχ δάχτυλο, γλωσσόφιλα κλπ;Πήγα χθες βράδυ κατά τις 1. Είναι η κοπέλα της φώτο, έχει ωραίο μεγάλο κωλαράκι αλλά νορμάλ στήθος, λίγο κρεμαστό θα έλεγα.
Πολύ καλή πίπα, κάνει από αυτές τις άρρωστες που στον ρουφάει και σε κοιτάει στα μάτια με την καυλόφατσα.
Μία στάση στα 4 και έχυσα. 40άρι έδωσα.