Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.093
- Πόντοι
- 1.076
Πήγα για Κρίσταλ στο ινσαιντ και εφυγε παιδια είχε μια Σαρα ουτε προλσβα να τη δω ήταν δωμάτιο την έχει δει κανείς αυτήν,?
Η Εβελίνα πρωτοεμφανίστηκε στον Βαρδάρη χύστη μου.Ειχες παει καμια φορα στην Εκκλησια;; εγινε γνωστη γιατι εκει πρωτοεμφανιστηκε η Εβελινα και τοτε ηταν πιτσιρικα.
Αυτο ειπα κι εγω για την εκκλησια.. την Αφροδιτη μονο στην κωλλετη την θυμαμαι.Όταν ήταν η εκκλησία δεν υπήρχε άλλο στούντιο.
Εσείς λέτε για το στούντιο της κωλλετη, αφού γκρεμίστηκε πηγέ στο στούντιο αφρό η αφροδίτη για 2-3 χρ.αυτο λέει ο τύπος,πλέον λέγεται devil
Δεν την θυμαμαι εκει..στην εκκλησια την ειδα πρωτη φορα.Η Εβελίνα πρωτοεμφανίστηκε στον Βαρδάρη χύστη μου.
Δηλαδη να μην παω..Προχθές πήγα να δοκιμάσω αυτήν την έλενα ραΐσα. Πέρασα με 50 για ελεύθερο στοματικό πρόκειται για μία όμορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο απαλό δέρμα. Προκαταρκτικά δεν έκανε ξεκίνησε αμέσως στην πίπα με περιποίηση της γύρω περιοχής όχι κάτι ουάου αλλά εντάξει καλό. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω όπου κοπανήθηκε αρκετοί ώρα τίμια μέχρι που ήρθε το τέλος. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου και δεν μου έβγαλε κάτι άσχημο. Όπως λέτε ίσως να είναι με τις ώρες της αλλά σε μένα ξηγήθηκε πολύ όμορφα. Την προηγούμενη μέρα είχα πάει από τον bad girls για να δοκιμάσω την αλεξάνδρα την κύπρια. Παιδιά τι έχανα τόσο καιρό. Κοπέλα με πολύ ωραίο κορμί λίγο γεματουλικο δεκτική στα πάντα με πίπα για σεμινάριο. Πολύ καλή στο social το μαγαζί πεντακάθαρο όπως και το κορίτσι στο σεξ παίκτη και μόνο μία φάση γιατί δεν άντεξα για παραπάνω μετά το τελείωμα κάθισε μαζί μου να γνωριστούμε. Νομίζω ότι απέκτησα καινούργιο στανταράκι στην πόλη.
Στο Σαπφούς 20 (ανορθόγραφο το λέγαμε;) αν θυμάμαι καλά. Περίοδο μην ρωτάς, είμαι στον χώρο από δεκαετία 90, και επίσης το αλτσχάιμερ άρχισε να κάνει την εμφάνισή του.Δεν την θυμαμαι εκει..στην εκκλησια την ειδα πρωτη φορα.
Σε ποιο ηταν στον βαρδαρη και τι περιοδο;
εγω μετα το 2007-8 αρχισα να πηγαινω εκει.
Την προηγούμενη μέρα είχα πάει από τον bad girls για να δοκιμάσω την αλεξάνδρα την κύπρια. Παιδιά τι έχανα τόσο καιρό. Κοπέλα με πολύ ωραίο κορμί λίγο γεματουλικο
Κακιουλες......χα χαΑν η Αλεξάνδρα έχει κορμι λίγο γεματουλικο οι χοντρές πως είναι; Η γυναίκα πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 κιλά, απορώ πως την κρατάνε τα τακούνια
Δεν την ρώτησες τυπε από ποια πόλη είναι.. από Λάρνακα, Πάφο ή Λεμεσό?Κακιουλες......χα χα
ναι ρε φιλε...ανορθογραφο!Στο Σαπφούς 20 (ανορθόγραφο το λέγαμε;) αν θυμάμαι καλά. Περίοδο μην ρωτάς, είμαι στον χώρο από δεκαετία 90, και επίσης το αλτσχάιμερ άρχισε να κάνει την εμφάνισή του.
Σονια η φουλ γυμνασμενη ? με τα σιλικονατα βυζια. μικρουλα με ωραιο σωμα?Βλαντά και Φρίντα πάντως δεν πέτυχα σήμερα που τις έγραφε στο σάιτ…Ριτα,Σονια και μια χοντρούλα Λατίνα στο Λας Βεγκας…Γκοντιβα ένα ωραίο όπλο Ναταλία αλλά 60 ελεύθερο πάει πολύ…Μέτρια κίνηση γενικά στα υπόλοιπα που πήγα ή κλειστά ή είχε μέσα πρόγραμμα…Επίσκεψη πάλι αύριο μπας και πετύχω τις μιλφαρες Λας Βεγκας
Ξανθιά με ωραία βυζια σιλικόνισια αλλά όχι φουλ γυμνασμένη…Ψιλοπλαδαριδου όχι πολύΣονια η φουλ γυμνασμενη ? με τα σιλικονατα βυζια. μικρουλα με ωραιο σωμα?
Εκεί είναι η Βλαντά και η Φρίντα?Στο free house.
Και μένα.Πόση ώρα σε κράτησε μέσα η Λούσι; Εμένα μετά από 10 λεπτά μου είπες it’s time to go
Αν λες την μελαχρινή Ρουμάνα που ήταν στις βίλες το τούμπανο από πέρσι στις εκλογές έχει να ρθειΣονια η φουλ γυμνασμενη ? με τα σιλικονατα βυζια. μικρουλα με ωραιο σωμα?
Κοίτα εγώ όσες φορές είχα πάει χρόνια πριν ήταν φοβερή κάνει πράγματα πού δεν περίμενες αλλά εξαρτάται από εσένα κιόλας γιατί εγώ είχα πάει πιομα ή πτώμα από δουλειά έτσι δεν κατάφερα να βγάλω το τελικό . είναι και αυτή πού βγάζει γλώσσα για ότι τίποτεΔηλαδη να μην παω..
Καλυτερα μια δευτερη φορα με την καρινα και στοπ για καλοκαιρι..απο φθινοπωρο μετα.
Χάνεις η καλύτερη μιλφαρα της πόλης είναι γυναίκα που γουστάρει το σεξ δεν το κάνει από αγαρια σαν άλλες.λεω για Ναταλία πρωινή GodivaΒλαντά και Φρίντα πάντως δεν πέτυχα σήμερα που τις έγραφε στο σάιτ…Ριτα,Σονια και μια χοντρούλα Λατίνα στο Λας Βεγκας…Γκοντιβα ένα ωραίο όπλο Ναταλία αλλά 60 ελεύθερο πάει πολύ…Μέτρια κίνηση γενικά στα υπόλοιπα που πήγα ή κλειστά ή είχε μέσα πρόγραμμα…Επίσκεψη πάλι αύριο μπας και πετύχω τις μιλφαρες Λας Βεγκας