Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Πέρασμα με Αφροδίτη από playboy πολύ τίμια καλή στο σεξ φάνηκε να γουστάρει την πίπα από Ουκρανία είναι θα κάτσει καιρό είπε. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531

Aggelo821

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Αφροδίτη από playboy πολύ καλή χωρίς βιασύνη είχαμε μια καλή συνεδρία φάνηκε να γουστάρει .Αξίζει σίγουρα είναι μια κοπέλα που σε κερδίζει και θες να την ξαναδείς ,αν ξαναβρεθώ Θεσσαλονίκη και δουλεύει σίγουρα θα την επισκεφτώ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω για Αφροδίτη από play boy. Δυνατή ουκρανεζα μαυρομαλα με ωραίο πρόσωπο. Χαμογελαστή. Καλό σοσιαλ. Ευσωμουλα θα πω με βυζαρες για τους λάτρες. Δεν την χαλάνε καθόλου τα κιλά στην εμφάνιση. Δλδη δεν είναι Αλεξάνδρα κυπρια,όπου η κυτταρίτιδα και ο κωλος της ξεκινά από την εξοπορτα. Τρομερή πιπα και περιποίηση παντού και με χάδια και φιλιά στο λαιμό πριν βάλει καποτα. Παθιαρα. Καλο καβαλημα και ευλιγηστη γενικά. Το ξερει το τόπι. Εγγύηση με σφραγίδα Ουκρανίας. Σε κερδίζει να την ξανά πάρεις.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Στο κάτω όροφο έχει ένα ακόμα Ουκρανεζακι στο ίδιο στιλ αλλά καστανο. Λίγο πιο αδύνατο. Όμορφη και αυτή, απλα πολύ μπλα μπλα και απότομη στο σαλοναρισμα. Όλα στα ουκρανικα βέβαια. Μπορει και να μας την έλεγε στην γλώσσα της σε όσους καθόμασταν μέσα. Οποιος δοκίμασε ας γραψει

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δοκιμαστικές και η Τίνα στο βενους στο πισω. Κασκαντεριλικη γιατί βιαζόμουν και βαριόμουν την βόλτα. Μια απλή κοπέλα με απλό σώμα, μαύρο μαλλί άσπρη επιδερμίδα. Συμπαθητική στο πρόσωπο. Στήθος ικανοποιητικό. Υψος κανονικό. Καλη μέσα οχι κατι ουαου. Καλουτσικη πιπα, καλουτσικο σεξ. Ως εκει. Για τα χοντρά και στο γρήγορο μια χαρα ειναι. Ρωσίδα δηλώνει. Ισως Γεωργιανη να είναι

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
758
Πόντοι
81
Δεν θυμαμαι ονομα ουτε σπιτιου ουτε της τυπισσας.αναφερομαι στο σπιτι που δουλευε η εβελινα και το βρηκα ανοιχτο μπας και την πετυχο αλλα ματαιο το ονειρο.
Εμπαινε η τσατσα με ενα πετιτ που δεν με πειθει γιατι παταει με το σουτιεν και κλεβει σε οπτικη ...
Η αλλη μεσα ενα ψηλο με τεράστιους βυζους ταττοο και τσιμπουκοχειλα.εδω λεω ειμαστε.
Παω νιπτηρα και ξεκιναω να πλενω πουτσο αρχιδια .μπαινει και με βλεπει λεγοντας οτι ερχεται σε λιγο. Ξαπλωνει και λεει ωωωωχ πολυ μεγαλη πουτσα ( κομπλιντο ετσι οπως το πε)
Πριν καλα καλα ανεβει μου λέει να μην πιανω τις βυζαρες να προσεχω γιατι τις εφτιαξε προσφατα. Πιπα μετρια,της ειπα να μην φοβαται να ρουφηξει πιο δυνατα ( το μπαλακι σε μενα,οτι δεν εχω θεμα- ρουφα κανονικα δλδ!!?) ειπε οτι δε μπορει δυνατα( θα ηταν φτιαγμενα και τα χειλη...) επιανα τις βυζαρες την ωρα της μετριας πιπας και ξανά παρατήρηση "οχι στις ρογες"

Γενικα γκομεναρα στο σαλοναρισμα,γκομενα για τα κυβικα μου και πολύ πουτσα.
Βασικα για να τραβηξεις μαλακια απλα να μη μιλαει...να μην,να μην,να μην ...αλλη φορα θα ξερουμε

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
758
Πόντοι
81
Δεν θυμαμαι ονομα ουτε σπιτιου ουτε της τυπισσας.αναφερομαι στο σπιτι που δουλευε η εβελινα και το βρηκα ανοιχτο μπας και την πετυχο αλλα ματαιο το ονειρο.
Εμπαινε η τσατσα με ενα πετιτ που δεν με πειθει γιατι παταει με το σουτιεν και κλεβει σε οπτικη ...
Η αλλη μεσα ενα ψηλο με τεράστιους βυζους ταττοο και τσιμπουκοχειλα.εδω λεω ειμαστε.
Παω νιπτηρα και ξεκιναω να πλενω πουτσο αρχιδια .μπαινει και με βλεπει λεγοντας οτι ερχεται σε λιγο. Ξαπλωνει και λεει ωωωωχ πολυ μεγαλη πουτσα ( κομπλιντο ετσι οπως το πε)
Πριν καλα καλα ανεβει μου λέει να μην πιανω τις βυζαρες να προσεχω γιατι τις εφτιαξε προσφατα. Πιπα μετρια,της ειπα να μην φοβαται να ρουφηξει πιο δυνατα ( το μπαλακι σε μενα,οτι δεν εχω θεμα- ρουφα κανονικα δλδ!!?) ειπε οτι δε μπορει δυνατα( θα ηταν φτιαγμενα και τα χειλη...) επιανα τις βυζαρες την ωρα της μετριας πιπας και ξανά παρατήρηση "οχι στις ρογες"

Βασικα για να τραβηξεις μαλακια απλα να μη μιλαει...να μην,να μην,να μην ...αλλη φορα θα ξερουμε

Η εβελινα ηξερε να γλύψει και την τελευταία φλεβα της πουτσας μου οταν πήγαινα με πετρα καβλες και πάλι εδινα γαμησι και χαιρομουν βυζάρες

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Αφροδίτη από playboy πολύ καλή χωρίς βιασύνη είχαμε μια καλή συνεδρία φάνηκε να γουστάρει .Αξίζει σίγουρα είναι μια κοπέλα που σε κερδίζει και θες να την ξαναδείς ,αν ξαναβρεθώ Θεσσαλονίκη και δουλεύει σίγουρα θα την επισκεφτώ
Το μαγαζί είναι καθαρό? Μπορείς να κάνεις μπάνιο ή μπα?

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Η μικρή που δούλευε Νικηφόρου Ουρανού 28, η μελαχρινή πολύ αδύνατη, που η τσατσά την παρουσίαζε ως Γαλλίδα, δουλεύει ακόμα; Μένω έξω από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μάθω για να την επισκεφτώ

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0

Επιβεβαιώνω τα όσα είπε παραπάνω ο συναγωνιστής. Σα να τον παίζεις με τσόντα pov ofans. Όμορφο μεν αλλά μάλλον πρόκειται για νέα μόδα την οποία προσπαθώ να κρατήσω μακριά μου. τουλάχιστον όταν θέλω να γαμήσω και όχι να τον παίξω. Συστήνεται για νεαρούς πυρκαυλους.

Δεύτερο σφάλμα της βραδιάς godiva, όμορφη ρωσίδα μιλφ με υποσχέσεις, τελικά όμως κατά τη γνώμη μου μόνο για απλό π είναι 40, αν είχα δώσει τόσα ίσως να μην τα έκλαιγα. Συστήνεται για μπεταντινάκηδες.

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Επιβεβαιώνω τα όσα είπε παραπάνω ο συναγωνιστής. Σα να τον παίζεις με τσόντα pov ofans. Όμορφο μεν αλλά μάλλον πρόκειται για νέα μόδα την οποία προσπαθώ να κρατήσω μακριά μου. τουλάχιστον όταν θέλω να γαμήσω και όχι να τον παίξω. Συστήνεται για νεαρούς πυρκαυλους.

Δεύτερο σφάλμα της βραδιάς godiva, όμορφη ρωσίδα μιλφ με υποσχέσεις, τελικά όμως κατά τη γνώμη μου μόνο για απλό π είναι 40, αν είχα δώσει τόσα ίσως να μην τα έκλαιγα. Συστήνεται για μπεταντινάκηδες.
Σε ποιο μπουρδελο αναφερετε ο συναγωνιστης που λεει καλυτερα να τραβας μαλσκια;
Ποια κοπελα;

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Σε ποιο μπουρδελο αναφερετε ο συναγωνιστης που λεει καλυτερα να τραβας μαλσκια;
Ποια κοπελα;
δεν ειπα αυτο. μάλιστα θα υπάρξει το ονειρο πολλων πιτσιρικαδων.
φαινόταν από την αρχή η ιστορια, απλα με άρεσε και πηγα κοντρα στο ενστικτο.
μέρος στης εβελίνας

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.101
Πόντοι
1.076
δεν ειπα αυτο. μάλιστα θα υπάρξει το ονειρο πολλων πιτσιρικαδων.
φαινόταν από την αρχή η ιστορια, απλα με άρεσε και πηγα κοντρα στο ενστικτο.
μέρος στης εβελίνας
Η ευελινα σε ποιο σπιτάκι ήταν για μας π δε ξέρουμε

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Μεσημεριανή βόλτα…Αφού πέρασα από όσα ήταν ανοιχτά… Φρίντα και Ριτα στην Ερημίτη ήταν σε πρόγραμμα το ίδιο και στην Godiva…Poison είχε ένα καλό όπλο ξανθιά μιλφ δεν θυμάμαι όνομα…Στα υπόλοιπα ότι ήταν ανοιχτό ήταν Λας Φολαδορας(Paradise,Red Light,αυτά στην Φρίξου,Inside κτλ) ειδικά στο Casa D amore ήταν μωρό Bbw…Πισω από το Paradise είχε μια καλή δυάδα Λατινες …Τελικά προτιμήθηκε Ντόνα στο πρώτο όπως μπαίνεις από την Νικηφόρου Ουρανού…Με των 30 το παράβολο,τίμιο Μιλφ,δυνατό κωλαρακι και βυζι…

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Κοίτα εγώ όσες φορές είχα πάει χρόνια πριν ήταν φοβερή κάνει πράγματα πού δεν περίμενες αλλά εξαρτάται από εσένα κιόλας γιατί εγώ είχα πάει πιομα ή πτώμα από δουλειά έτσι δεν κατάφερα να βγάλω το τελικό . είναι και αυτή πού βγάζει γλώσσα για ότι τίποτε
Αμα εχει ψυχολογικα αστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom