Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καμιά εμπειρία από Βανέσα που γύριζε και τσόντες;
ανέφεραν και άλλοι ότι μάπα το καρπούζι!! Επίσης δες μια τσόντα της και θα καταλάβεις το πόσο ξενέρωτη είναι!Καμιά εμπειρία από Βανέσα που γύριζε και τσόντες;
Στις τσόντες μου φαίνεται πολύ καυλιάρα. Οι τύποι που την γαμάνε είναι τρόμπες. Επίσης οι συνθήκες των γυρισμάτων είναι διαφορετικές από αυτό που βλέπεις στην οθόνη. Οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο. Πήγες από κοντά; Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά, θέλω να δοκιμάσω τέτοια μουνάρα.ανέφεραν και άλλοι ότι μάπα το καρπούζι!! Επίσης δες μια τσόντα της και θα καταλάβεις το πόσο ξενέρωτη είναι!
Πήγα κι εγώ πρόσφατα.. έκλεινε τα πόδια να μην μπω μέσα βαθιά.. έβαλε σε όχι γκαυλωμενο π@@@ προφυλακτικό.. μου φάνηκε πολύ βιαστική..Χθες επειδη δεν ειχα πολλες επιλογες και αφου κατεβηκα επρεπε να μπω,μετα απο πολλα χρονια πηγα μπελα ντονα ναστια. Αλλαξε ,ειχα να την παρω 5 χρόνια.λογο υποκειμενικων λογων ή λογο αλλαγων της (δεν μ αρεζε σαν παλια).περασα οκ ...πολυ προσχαρη.δεν θα ξαναπηγαινα
Φιλε εγω την επαιρνα στα 4 με τελειωμα παντα.οταν ειχε πρωτοξεκινησει ελεγε πιο σιγα ,ειχε φαει ενα πολυ δυνατο σφυρι απο πισω,ακομα το θυμαμαι.Πήγα κι εγώ πρόσφατα.. έκλεινε τα πόδια να μην μπω μέσα βαθιά.. έβαλε σε όχι γκαυλωμενο π@@@ προφυλακτικό.. μου φάνηκε πολύ βιαστική..
Γενικά Κλέβει στις στάσεις αυτή τυπε....Φιλε εγω την επαιρνα στα 4 με τελειωμα παντα.οταν ειχε πρωτοξεκινησει ελεγε πιο σιγα ,ειχε φαει ενα πολυ δυνατο σφυρι απο πισω,ακομα το θυμαμαι.
Ναι στα 4 με έσπρωχνε με τα ποδια,δεν ξερω αν το κανει γενικα η σε συγκεκριμενους.
Δεν το εκανε παλια και δεν ηταν ετσι παλιαΓενικά Κλέβει στις στάσεις αυτή τυπε....
Από Βενεζουέλα είπε η τσατσά,λες και οι τσατσαδες λένε ποτέ την αλήθεια..Φαινεται απιθανο μουνι, πολυ αμφιβαλω να ναι ετσι δυστυχως. Επίσης τι ειναι; Κολομβιανα;
Εγω αυτη την επαιρνα πριν 5 6 χρονια με 30 και την ξεσκιζα.σιγκα και σιγκα φωναζε.στο μπελα ντονα οταν ξενικησε ,μου ζητησε μια αναποδη τσατσα (δεν ακουει καλα με ακουστηκα)50 και δε μπηκα.μουνι που το γαμουσα με 30 αμα το θελω πολυ αντε να δοσω 40 ... Με 60 παιρνω 2 καλαΔεν το εκανε παλια και δεν ηταν ετσι παλια
Μη γαμας γκομενες απο ιραν,το ειπαν ,ειμστε στοχος αντιποινων πλεονΑπό Βενεζουέλα είπε η τσατσά,λες και οι τσατσαδες λένε ποτέ την αλήθεια..
Ωραίο μουνι,χωρίς βυζί,δεν δοκίμασα γιατί γινόταν χαμός στους δρόμους εχθές και μπαινοβγαίνουν όλη την ώρα,το κουδουνάκι είχε περισσότερη δουλειά !!
Μαζί της και μια από Ιράν η Ιράκ είπε η τσατσά ντεμεκ τοπ μοντελ,έσκασα στα γέλια,φυσικά και είδα μια μέτρια γκόμενα (Ελένη στο όνομα)
Μετά τις Λατίνες φαίνεται ότι οι εισαγωγές πάνε σφαίρα για να έφτασε στη φτωχομάνα Ιράκ, Ιράν (μάλλον καμία Ουζμπέκα, Αζέρα, Τουρκμένα ή γενικά από τη γειτονία του Καυκάσου θα ήταν). Κράτησες όνομα ή μήπως είδες αν είναι στο δίπλα σάιτ;Από Βενεζουέλα είπε η τσατσά,λες και οι τσατσαδες λένε ποτέ την αλήθεια..
Ωραίο μουνι,χωρίς βυζί,δεν δοκίμασα γιατί γινόταν χαμός στους δρόμους εχθές και μπαινοβγαίνουν όλη την ώρα,το κουδουνάκι είχε περισσότερη δουλειά !!
Μαζί της και μια από Ιράν η Ιράκ είπε η τσατσά ντεμεκ τοπ μοντελ,έσκασα στα γέλια,φυσικά και είδα μια μέτρια γκόμενα (Ελένη στο όνομα)
Δεν πήγα αλλά θα πήγαινε για να δω από κοντά αν μου βγάλει κάτιΣτις τσόντες μου φαίνεται πολύ καυλιάρα. Οι τύποι που την γαμάνε είναι τρόμπες. Επίσης οι συνθήκες των γυρισμάτων είναι διαφορετικές από αυτό που βλέπεις στην οθόνη. Οπότε αυτό δεν είναι κριτήριο. Πήγες από κοντά; Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά, θέλω να δοκιμάσω τέτοια μουνάρα.
Η Ιωάννα πόσο χρονών ήταν;Βόλτα σήμερα μεσημέρι καυλωμένος και πάω καρφωτος για τη Ναταλιτσα μου... κλειστό το Godiva.
Πάω Νικ.ουρανου 26 για την Ειρηνουλα μου... κλειστό το μπουρδέλο
Ε λέω πάω Λας Βέγκας για τη Ρίτα, ευκαιρία είναι... παρκάρω δε βλέπω αλλά αυτοκίνητα, λέω εδώ είμαστε.
Μπαίνω στο μπουρδέλο, όλα τα δωμάτια γεμάτα λέει η τσατσά άρα αναμονή πάνω από ώρα
Τέρμα δεξιά στο βάθος η Βλάντα επίσης δύο δωμάτια γεμάτα.
Στο μεσαίο Λας Βέγκας μου είπε η τσατσά καινούργια κοπέλα αλλά ήταν μέσα.
Ερημίτη όλα κλειστά εκτός από το Medusa... λέω εδώ είμαστε άμα πετύχω Έλενα Ρουμάνα θα μπω.
Βγαίνει μια ξανθιά Ιωάννα.
Ωραία κοπέλα όμορφη και ωραίες καμπύλες αλλά πολύ ξινιλα ,δε την είδα να γουστάρει πολύ.
Στα 40 με γυμνό παίρνει χύσιμο στο στόμα.
Μπαίνω στο άλλο σάιτ να δω μπας και μου γεμίσει τίποτα το μάτι από βίλες,red κλπ... αλλά τίποτα.
Πάω Φρίξου ανοιχτό μόνο το 15 κλασικά η μαλακισμένη ρωσσοποντια τσατσά η μελαχρινή και ένα αδιάφορο μελαχρινό κορίτσι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Ε οπότε λέω άστο δε μας ήθελε σήμερα και έφυγα.
Είχε αρκετή κίνηση στην περιοχή όμως από πελάτες που μάλλον και αυτοί γυρνούσαν άσκοπα
Λίγο δύσκολο να καταλάβω, θα έλεγα 27-32 εκεί μέσαΗ Ιωάννα πόσο χρονών ήταν;