You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Πάνε δες την ωραία είναι σαν σύνολοΟκ. Σκέφτομαι να πάω....απλά βαρέθηκα τις 50 + .
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ναι μεσημέρι πήγα άρα πρωινή βάρδιαΤώρα που το ξαναδιαβάζω...μάλλον πρωινή ήταν.
Μπράβο το μικρό, δεν μου φενοταν για τόσο μάγκας.Τσαρκα στα Μαγαζακια....και βρέθηκα στο Μινωταυρου 10....θα σε περιποιηθω μου λέει ...περνά και δεν θα το μετανιώσεις....Δίνω και παραπανω για να περάσω καλά....((....ο Μαλάκας...))...Η Ελενα η αλβανιδα...
Μπαίνει μέσα...βάλε την καποτα μου λέει....Μένω κάγκελο....παιξτο να Σηκωθεί μου λέει....ορίστε....????....
Ξαπλώνει ανοίγει τα πόδια...έλα να τελιωνουμε μου λέει....Το κορίτσι δεν πρεπει να είναι Καλά...Σε ψυχίατρο πρεπει να μπαινοβγαίνει...έπινε και ενα χάπι....πριν ερθει μέσα...τι να πω....βάζω το παντελόνι και φευγωωω....τα λεφτά μου λέω....Αντε ρε χωριάτη.... μου λέει που θες τα λεφτά σου....Αισχος.....παιδιά.....
Είχες Δίκιο ....Ακιςςςςς....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ.....
Τι Μάγκας.....χαπακωμενο ηταν....ποιος ξερει τι παιρνει απο τα απαγορευμένα.....Μπράβο το μικρό, δεν μου φενοταν για τόσο μάγκας.
Μαγκες καλησπερα. Θα ηθελα να μου δωσετε πληροφοριες για μια κοπελα (ρόζα νομιζω) η οποια βρισκοταν στα ξυλινα του las vegas ψηλη μελαχρινη και την δηλωναν ως ισπανιδα. Δεν θυμαμαι ονομα δυστιχως. Βρισκομαι στην πολη αυτες τις μερες και θα ηθελα να περασω αλλα δεν ξερω αν βρισκεται ακομα εκει. Την ειχα πετυχει εκει περίπου τον σεπτέμβριο αν αυτο βοηθαει. Γνωρίζει καποιος παιχτης που βρισκεται λοιπον αυτον τον καιρο?
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
ειναι στα σπιτακια στην Ερημιτη στα καινουρια. Καθως περνας απ τα βεγκας στο αριστερο σου χεριΜαγκες καλησπερα. Θα ηθελα να μου δωσετε πληροφοριες για μια κοπελα (ρόζα νομιζω) η οποια βρισκοταν στα ξυλινα του las vegas ψηλη μελαχρινη και την δηλωναν ως ισπανιδα. Δεν θυμαμαι ονομα δυστιχως. Βρισκομαι στην πολη αυτες τις μερες και θα ηθελα να περασω αλλα δεν ξερω αν βρισκεται ακομα εκει. Την ειχα πετυχει εκει περίπου τον σεπτέμβριο αν αυτο βοηθαει. Γνωρίζει καποιος παιχτης που βρισκεται λοιπον αυτον τον καιρο?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Δεν πρεπει να υπαρχει αλλη πουτανα με τις περισοτερες επιστροφες χρηματων απο το σαπακι την Ελενα.
Φιλος που μπηκε πριν κανα 2μηνο με το που μπηκε η γκομενα μεσα, και ακουει... θα σου κανω πιπα 3 λεπτα μονο, 3 λεπτα σε καθε σταση, αν δεν χυσεις φευγω, πηρε τα λεφτα πισω πριν αγγιξει το εμπορευμα.... κριμα γιατι ειναι καλο μουνακι....
Φιλος που μπηκε πριν κανα 2μηνο με το που μπηκε η γκομενα μεσα, και ακουει... θα σου κανω πιπα 3 λεπτα μονο, 3 λεπτα σε καθε σταση, αν δεν χυσεις φευγω, πηρε τα λεφτα πισω πριν αγγιξει το εμπορευμα.... κριμα γιατι ειναι καλο μουνακι....
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
για ποια Ελενα αναφερεσαι;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Το μικρο που δουλευε Ν.Ουρανου 1, και τελευταια την ειδα στο Μινωταυρου 10 στης Αννιας, κουρευτηκε αγορε μαλι... δηλωνει Ελληνιδα, αλλα γραφτηκε κατι για Αλβανια.για ποια Ελενα αναφερεσαι;
significant_tiny_ant
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2024
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα,
Μιας κι είμαι νέο μέλος και δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω νέο thread θα ήθελα τις οδηγίες και τις συμβουλές σας. Είμαι 28 και δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή (μπορεί να σοκαριστειτε αλλά οι λόγοι είναι για άλλη φορά) και τώρα θέλω να μπω ενεργά, μιας και από σχέση δεν και από καύλες πολλές. Από τον Ιούνιο και μετά θα είμαι στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε πού να πάω για την πρώτη φορά, καθώς και τι πρέπει να κάνω. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους, λοιπόν.
Σίγουρα θα γελάτε, όταν διαβάζετε το ποστ, αλλά θα εκτιμούσα ειλικρινείς απαντήσεις.
Καλή συνέχεια.
Μιας κι είμαι νέο μέλος και δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω νέο thread θα ήθελα τις οδηγίες και τις συμβουλές σας. Είμαι 28 και δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή (μπορεί να σοκαριστειτε αλλά οι λόγοι είναι για άλλη φορά) και τώρα θέλω να μπω ενεργά, μιας και από σχέση δεν και από καύλες πολλές. Από τον Ιούνιο και μετά θα είμαι στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε πού να πάω για την πρώτη φορά, καθώς και τι πρέπει να κάνω. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους, λοιπόν.
Σίγουρα θα γελάτε, όταν διαβάζετε το ποστ, αλλά θα εκτιμούσα ειλικρινείς απαντήσεις.
Καλή συνέχεια.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Η Καρίνα πρωινή είναι και θα είναι για καμιά 10ρια μέρες ακόμη, μετά θα κάνει το ρεπό της και θα επιστρέψει βραδινή βάρδια μετά το θερινό ηλιοστάσιο, πήγα χθες και της έριξα ένα πρωινό, φωτιά και λαύρα η μικρήΑπόψε...
Μινώταυρου 3 είδα την τσατσά της Καρινας οπότε υποθέτω ότι γύρισε νύχτα πάλι η Καρίνα.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλώς όρισες.Καλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα,
Καλή συνέχεια.
Θα πρότεινα η πρώτη σου φορά να είναι με βιζιτα όχι σε ρδελο, και να πεις στην κοπέλα ότι είναι πρώτη σου φορά.
Θεωρώ ότι θα υπάρξει καλύτερη συννενόηση όπως και ανταπόδοση.
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Τι ώρες φίλε?Καλημέρα και καλώς όρισες.
Θα πρότεινα η πρώτη σου φορά να είναι με βιζιτα όχι σε ρδελο, και να πεις στην κοπέλα ότι είναι πρώτη σου φορά.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Τι εννοείς?Τι ώρες φίλε?
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Ποιες ώρες δουλεύει το βαθύ λαρυγγι και αν είναι στο ίδιο?Τι εννοείς?
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Ποιες ώρες δουλεύει το βαθύ λαρυγγι και αν είναι στο ίδιοΤι εννοείς?
Τι ώρες δουλεύει η Καρίνα φίλε? Είναι στο ίδιο ίδρυμα?Η Καρίνα πρωινή είναι και θα είναι για καμιά 10ρια μέρες ακόμη, μετά θα κάνει το ρεπό της και θα επιστρέψει βραδινή βάρδια μετά το θερινό ηλιοστάσιο, πήγα χθες και της έριξα ένα πρωινό, φωτιά και λαύρα η μικρή
Φίλε βρες μια καλή έμπειρη εσκορτ. Αλλα πρέπει να περιμένεις να δεις τι παίζει εκείνη την περίοδο. Οι συναγωνιστές εδώ θα σε κατευθύνουν όπως πρέπει...Καλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα,
Καλή συνέχεια.
significant_tiny_ant
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2024
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε να κινηθώ σε τέτοιο επίπεδο. Ποια θα είναι η διαδικασία; Πού να ψάξω;Καλημέρα και καλώς όρισες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις