Βλεπω πριν μερικες μερες καινουριο μωρο καλουτσικο πιπινακι στις βιλες, ονομα Σαρα, ωραια ποδαρακια με λεπτες γαμπουλες, μουρλια.!!! ....διαβαζω και ενα καλο σχολιο παραπανω, λεω εφυγα για δοκιμη. Κοροβαγκου 5, σημερα χτυπουσε καρτα, μπενω βγενει απο το κουζινακι ενα καλουτσικο πιπινακι με κορμακι λαμπαδα, κολαρακι μικρο σμηλεμενο, λεει ενα ξερο...χολαααα... και αποχωρει... Προβληματιζομαι, αλλα λεω ποσο φολα θα ειναι.
Περασα μεσα στο δωματιο με 69, το μωρο δεν αργησε και μπηκε μεσα αγελαστο... λεω ψωνισαμε απο σβερκο.... οπως και εγινε, η κορασιδα ειναι να την στησεις στον τοιχο και να την πλακωσεις στις σφαλιαρες, βαριεται που ζει... μικροφοβικη, οχι το ενα, οχι το αλλο, μη φιλας, μην γλυφεις, μην μην μην, η βασιλισα του Μην, και ημουν ετοιμος να την στειλω, αλλα λεω δεν θα μου γαμισεις εσυ την ψυχολογια, την εβαλα κατω και την αλλαξα τα φωτα, της καριολας, το μουνακι της μικρο σχημα, αξυριστο ψιλα, και αφου την ταλαιπωρησα, ή νωμιζα οτι την ταλαιπωρησα, στο τελος το περιεργο ειναι οτι εκατσε διπλα μου και δεν την εκανε λουης, Ελληνικα δεν μιλαει, ουτε καποια αλλη γλωσσα, εκτος την μητρικης της, ειχαμε κανα 3λεπτο ρεσιταλ να ....βριζομαστε στις γλωσσες μας, ελεγε αυτη χαζογελουσε, ελεγα και εγω τα δικα μου, την χαιδευα απο εδω την χαιδευτα απο εκει την εβριζα γελουσε, εβριζε και αυτη μαλλον χαζογελουσα και εγω....!!!
1η φορα μου ετυχε αυτο, καλη φαση να ξεδινεις λιγακι...!!!! Να το βαλει στο προγραμμα της να κονομισει , γιατι απο πουτσα δεν βλεπω να τα βγαζει τα λεφτα της.... Μακρια λοιπον απο το μικρο, ειναι φολα, μονο δοκιμη αν θελει καποιος 40αρι, παραπανω λεφτα στον καδο....