Την Έλενα λες;Pimp....Μπροστά....
Η Αλβανιδα που βαπτίστηκε ελληνίδα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ρίτα το πρωκτικό πόσο το χρεώνει;
Την Έλενα λες;Pimp....Μπροστά....
Η Αλβανιδα που βαπτίστηκε ελληνίδα....
80 γιουρος, αλλα παλιοτερα μ ειχε πει φιλος...οτι το εδινε και στο απλο!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ρίτα το πρωκτικό πόσο το χρεώνει;
Ναι ....εδώ που πάνε όλα τα πακι
80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟ;;;;Γιατι ρε παιδια,απο χρυσαφι ειναι;;80 γιουρος, αλλα παλιοτερα μ ειχε πει φιλος...οτι το εδινε και στο απλο!
Εστία μολνσηςΝαι ....εδώ που πάνε όλα τα πακι
Τον δίνει με 50ε ο λύκος στην ερημίτη 1 πρωινή βάρδια...Γαμισετα, 80€ στην Θεσσαλονίκη το πρωκτικό, 100 ευρώ 1 ώρα φουλ αναλ στην Αθήνα. Γενικά Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολο να γαμας κόλους. Πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω το κολαρακι της Ρίτας.
Al,αυτή η σαβούρα Βάσω που είναι σαν τρακαρισμενο περίπτερο που πήγες ως σαβουρογάμης και ηθελε να σε χώσει κατι στον κώλο σου που εσυ ε΄πες που είναι αυτή η καρνάβαλος?Τον δίνει με 50ε ο λύκος στην ερημίτη 1 πρωινή βάρδια...
Αλλιώς Γιαννιτσών η μιλφ με το κόκκινο stilo για 20€
Ο λύκος ποιος είναι;Τον δίνει με 50ε ο λύκος στην ερημίτη 1 πρωινή βάρδια...
Αλλιώς Γιαννιτσών η μιλφ με το κόκκινο stilo για 20€
Ο λύκος ποιος είναι;
Οκ. Thanks φιλε
Μια Ελληνίδα μιλφ στο μεσαίο από τα τρία σπίτια
Καλά αυτά τα paradise πολύ καλά μπουρδέλα.Παιδιά μακριααααα απο την diana στα studio Paradise την κολομβιανη ότι χειρότερο υπάρχει από συμπεριφορά!!! Μακριά Μακριά Μακριά!!!!!
Ανναμπελ μάγκες αξίζει να πάτε με τα χίλια.Παιδιά μακριααααα απο την diana στα studio Paradise την κολομβιανη ότι χειρότερο υπάρχει από συμπεριφορά!!! Μακριά Μακριά Μακριά!!!!!
Στο pimp ?Εστία μολνσης
Εγώ δύο φορές πέρασα με την Ανναμπελ με καλό πρόγραμμα δεν θυμάμαι πόσο και πέρασα τέλεια!Όσες φορές έχω πάει στα παρανταις με οποία κοπέλα και αν πέρασα έκαναν ακριβώς το ίδιο ανάλατο σεξ. Ακόμα και η Βουλγάρα η Εμμανουέλα είχε διαφορετική απόδοση εκεί. Φυσικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά όσες εγώ πήρα από εκεί όλες το ίδιο Στιλ και ποιότητα. Βέβαια...αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. ;)
Μπροστα απο το pimp....Στο pimp ?
Ακαποτα κλαρίνα ...σε πακιστανους...........Ναι ....εδώ που πάνε όλα τα πακι
Ακαοτα κλαρίνα σε πακιστανους στο φουλ...Ναι ....εδώ που πάνε όλα τα πακι
Μακάρι να ήταν μόνο οι Πακι το πρόβλημα φίλε.Ακαποτα κλαρίνα ...σε πακιστανους...........
Ακαοτα κλαρίνα σε πακιστανους στο φουλ...