Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ. Καλώς σας βρήκα.
Καθώς βρέθηκα χτές στο One με ένα φιλαράκι που είχα να δώ χρόνια είπα στον γυρισμό να περάσω μια γρήγορη βόλτα. Είδα στο φάιντ μια γρήγορη ματιά πρόγραμμα μετά τις 20.00 και αν και δεν πάω σε Λατίνες, καθώς στην Έλσα του κλάμπ έκλαψα το 150αρι και είδα κ εδω μέσα γενικότερα τι λέτε, στάμπαρα δύο. Η πρώτη η Diana στο paradise και η δεύτερη η Barbara στο villa prive εκει στο κωλόστενο με έναν τύπο να παίζει με τον φακό να δεί ξέρω γω μην είμαστε τρομοκράτες.
Μην τα πολυλογώ πήγα πρώτα Diana , μου άρεσε και μπήκα με 60 γιούρα. Δωμάτιο ξέρετε όλοι αρκετά καλά και καθαρά. Σε δυο λεπτάκια ήρθε και η κοπέλα. Γύρω στο 1,50 με 1,55, με τουμπανοκωλάρα χαμηλοκώλικη. Βυζιά σιλικονάτα αρκετα καλούτσικα και η φάτσα της ό,τι ακριβώς βλεπετε στις φώτο. Η μόνη διαφορά με τις φώτο είναι ο κώλος της και ο πισω δικεφαλος της στο πόδι δλδ ο μηρός που σου δίνουν την εντυπωση πως κάνει 100 κιλά καθίσματα ενώ είναι τέρμα αγύμναστη και λιγάκι ζελεδιασμένη. Στο φώς καθαρα όταν έκανε ντούζ είδα πως είναι φούλ κυτταρίτιδα αλλα στα @@ μας κιόλας. Λογικό με τέτοια μεγάλη κωλάρα να χει.
Μπήκα λοιπόν γιατί είχα μια πρώην με ίδιο σωματότυπο. Κρίμα βέβαια που δεν γαμιέται και η Diana ετσι αλλιώς θα κανε μεγάλο σουξέ.
Ξάπλωσε, της έκανα κανα δυό λεπτά στοματικό κ έπειτα ξεκίνησε τσιμπούκι. Τζέλ κ μαλακιές δν έβαλε. Το χέρι της το πήρα μια φορά αλλα το ξανάβαλε. Συνέχεια με ιεραποστολικό και λίγα πεταχτά φιλάκια. Έπειτα στα τέσσσερα όπου λέω να τελειώσω αλλά αν δν βλέπω η άλλη να συμμετέχει ξενερώνω. Έτσι έπεσε η σημαία που ήταν καυλωμένη κανα τρίωρο με οσα είδα στο One και το τελείωμα ήρθε με μαλακια, γλυψιμο μπαλακια κ ελαιοχρωματισμό της βυζοχαραδρας.
Overall οποιος απλα θέλει να ξεδώσει ας μπεί να την γαμήσει στα 4 με το απλό γιατί θα ναι σαν να πηδάει ενα ψευτικο νιμου σαν αυτα τα sex toys.
Πήγα μετά απο περιέργεια να δώ απο κοντά και την Barbara η οποία είναι κορμάρα και πολύ πιο ωραία απο τις φώτο. Μπήκε στην λίστα μου για το επομενο ισως ΠΣΚ.
Αυριο πάω Σαντάλ και μολις βρώ χρόνο θα γράψω λίγες κριτικές ακόμα για όσες θυμάμαι.
Καλά να περνάτε παίκτες.